kalanteja
|
POzdravljene Očitno pa imam jaz srečo, ker naša pa vse poje kar skuham....nisem nikoli komplicirala, je pa res, da sem ogromno kašic in tega stran vrgla..... Dam zraven tudi lovrov list in majaron, tudi zmerno solim, je pa res, da po večini je kar jeva midva, nikoli ji pa še nisem dala že pripravljene juhe iz vrečke ali kake druge jedi, vse vedno skuham sama, no sedaj še imam čas in gre... Se vidi, da se otroci razlikujejo, naša včeraj ni tk veliko jedla, dans pa ima spet ustaljen tek, se mi zdi, da že vem koliko bo pojedla.... Glede vaših srečanj, ki bi se jih tako rada udeležila pa ne gre, ker sem predalec, bi mogla že zjutraj ob 8 na pot, da bi prišla do 10 dol, tk mi je škoda, da sem oddaljena od LJ, včasih si res želim, da bi raje bila kje bližje LJ..... Sicer pa Julijo še nisva nikoli daleč peljala, no do Laškega, to je pa tudi vse, jaz bi tk rada sedaj med prvomajskimi šla na kakšen izlet, pa moj ni zato, ker kao kaj pa Julija, a ni boga, ker se bo morala tk daleč peljat, ma sej bo verjetn spala.... Menim pa, da ima izgovor, da ne greva, ker mora skoz doma nekaj delat, in bratu pomagat, bla, bla, bla, prav sita sem tega, da sem skoz sama z julijo, moj je z njo ravn kakšno uro in pol, pa še to je ona v stajici on pa na compu, včasih bi prav rada šla kakšen večer sama kam, da bi si malo spočila pa ne gre...uh, jamram Jaz pa imam probleme z ne, vzgojo, ampak ukvarjanjem z njo, nekak pravljic noče poslušat, ma sploh ne, al pa da bi ji jaz brala, petje je tud tk tk, ne vem kako bi jo interesirala, imate kakšen predlog???? Ma tile deževni dnevi so grozni, Julija bi prav rada šla ven, pa ne moreva, grozno je....