|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
14.4.2010 11:22:34   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jaz pa dam Loro sedeti na stolček kjer se hraniva in ji lepo fiziološko našpricam v noseka in potem posesam v baby vacom in ni nobenih težav.Lepo sedi in je čisto pridna.

Joj kok fajn.. ko bi blo pr nas tako! Naša se tud čist smejčka dokler je zadeva pri meni, ko pa se ji približam k nosku, se ji čist zmeša. Saj vem da jo nič ne boli, sam vseeno je grozno to delat.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 776
14.4.2010 11:52:07   
mini86
MONY IN SMRKETA

user posted image

user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 777
14.4.2010 12:11:45   
*alina*
SMRKETA IN MONY VSE NAJBOLJŠE IN LEPO PRAZNOVANJE VAMA ŽELIM!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 778
14.4.2010 12:34:16   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

MONY IN SMRKETA

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem in punci uživajta danes.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 779
14.4.2010 12:39:57   
Hanuši
bačko sem te pogrešala. Pazi, da ne zboliš tik pred toplicami.

mini, lej ni problema, sam nimam jaz kak načrt v stilu autocad-a user posted image . Sem si bolj al manj skice čačkala, tko, da ne vem, če bi se kdo drug kej znajduuser posted image .
Saj po moje, da ni potreben kak hud načrt. Naredi se obod, v vogalih postaviš morale, jih zgoraj vpneš, pol pa letvice nabijaš in na koncu kar z vbodno žago odprtine ven izrežeš, seveda pa moraš prej vedet kje bo, da tam morale daš. Sej po moje sem zdele znanstveno fantastiko napisalauser posted image . Verjetn se novš znajdla, kva sem opisalauser posted image

Mi smo danes prespali nočkouser posted image . Tko, da upam, da se ne bodo spalne navade kaj spreminjale

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 780
14.4.2010 12:48:45   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

MONY IN SMRKETA

user posted image

user posted image

SE PODPIŠEM POD TOLE TUDI S SVOJIMI LEPIMI ŽELJAMI!!!user posted image user posted image user posted image

Manna, jst tut midlim tk kot ti in zato mi je tut tako zelo težko...ampak dejstvo je, da sem postala njegov "suženj" in še na wc ne pridem...vsekakor pa bom počasi napredovala...danes malo, pa ju3... pa HVALA za mnenje, si res tk lepo napisala, besede si mu z ust jemala,samo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 781
14.4.2010 13:04:39   
Hanuši
user posted image

tole sem našla na RR, a ni tut lušna?  So jo tut sami delali

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 14.4.2010 13:05:21 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 782
14.4.2010 13:11:19   
*alina*
Hanuši, res je lepo. Takoj bi imela nekaj takega pred hiško :) Pri nas smo se že zmenili z bratom in bratrancom, da bomo naredili eno mini igrišče za naše otročke, ker so (oz. bodo) vsi približno enako stari in se bodo lepo igrali.

OK, zdej se grem pa lepotičituser posted image user posted image user posted image Je Lara ravno zaspala, pa imam priliko...popoldne imamo civilno poroko (sestrino) in sem priča. No pa saj sem že povedala...drug teden pa še cerkvena ceramonija z vsemi svati. Danes gremo samo podpisat...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 783
14.4.2010 13:24:12   
lino
sam da se mal pohvalim, no Maksija moram res pohvalit, ker danes je pa po dojenju čisto brez joka zaspal v svoji posteljici...zgleda da bolj mamo muči njegovo spanjeuser posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 784
14.4.2010 13:34:53   
bačko
Saj ne vem a bi vpila ali jokala.Prav dost imam Loro in njena kosila.Za nameček pa mi je še krožnik vrgla po tleh in sem mogla celo kuhinjo pomiti ker je bilo povsod samo hrana.Ne vem a ne znam kuhat al kaj?Saj tud če ji dam kašico od Hippa ne poje.Če pa ji bom dala piškot al pa kruh pa bo jedla kot zmešana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 785
14.4.2010 13:51:00   
Hanuši
ej, ej, ej, valjda, da znaš kuhat. Pa dejstvo je, da otrok tako ali tako pozna samo okus tvoje kuhe. A pa prav nič ne poje, al saj malo? Kaj pa če bi ji poskusila malo solit, ali pa kako žličko kisle smetane zraven dat.

Pejt na Balkon, pa kak požirek piva ali pa vina naredi, pa se malo umiri, pol pa naprej. Saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 786
14.4.2010 14:46:16   
bačko
Hanuši poje ene 7 žličk.Notri ji dam kislo smetano.Saj če ji bom dala pa sadje al pa kako kašico za lahko noč pa poje.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 787
14.4.2010 15:40:12   
Hanuši
Veš kaj, po moje, da je 7 žličk čist zadost, ker, če ji boš pa vedno pol kaj takega dala kar ima rada, se bo navadila in ti bo vedno štrajkala. Daj ji teh 7 žličk, pa finito. Pol ji pa mogoče malo prej popold. malico daj, če bo kazala lakoto. Pa nobenih prigrizkov vmes. Ker to jih kar nasiti za tisto ta hudo lakoto.

Jaz čist pike dobim, ko kake pametne babice s skorjo ali piškotom prnorijo.  Halo, je na cca.3-4 ure. Ne vem zakaj bi moral še vmes mašila dobivat. No to zdele ni letelo nate, ampak na mojo babiuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 788
14.4.2010 15:46:06   
bačko
Saj ni nič ne dam vmes.Ob 8 do 8.30 dobi gres ali pa kaj drugega za zajtrk potem pa do kosila nič oziroma včasih malo sadja.Kosilo pa imava okoli 13 ure.Saj bo!
Mislim da je ona že zdaj bolj taka da rada pje večkrat pa po malo.Vsaj tako se meni zdi.

< Sporočilo je popravil bačko -- 14.4.2010 15:47:21 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 789
14.4.2010 15:47:56   
lino
jst sem mu pa dans dala za kosilo od alette purana z rižem in vrtno zelenjavo in je prav vse pojedel (celo dozo), ko pa jst kuham, pa 2-3 žličke in konc....user posted image user posted image , bom še ju3 mu ponudila isto, pa bom vidla, če bo pa tk, mu bom pač te kaše kupovala, čeprav sem z veseljem kuhala zanj...(čist not sem padla in tut jst zraven jedla pol-ni bilo sploh slabo)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 790
14.4.2010 15:55:10   
bačko
Lino full dobr!user posted image user posted image user posted image Vem pa kako se počutiš.Skuhaš in to z veseljem potem pa noče jesti.user posted image Jaz kar znorim.Sam ne na Loro ampak notri v sebi znorim.No zdajle je zmazala jabolko pa hruško kot za šalo.No potem pa vedi zakaj noče kosila.Ji bom daka rižoto ko bomo mi jedli in bo sigurno jedla.user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 791
14.4.2010 16:30:33   
mita21
Hoj, vidim da je na programu hrana pa zamašeni nosi. Tud pri nas oboje na programu.  Men se pa od tega smrklja že kar mal meša. Bil 14 dni nahoden (čistiva ves čas ko nora), bil natanko 4 dni u redu in spet več kot 14 dni nahoden in ne boste verjele samo včeraj kao u redu, danes pa spet nahoden. Za znortuser posted image user posted image . Tud mi Hanuši smo podvrženi ušesom, to rundo sva speljala, zdej pa spet vprašanje .... Upam, da vidva speljeta.

Pišete o nekih kaplijcah za zamašen nos. A so to antibiotične kapljice??

Kar se pa hrane tiče, upam, da jih neješčnost mine. Naš še kar veliko je, sedaj ko je mal več okusov spoznal (kosila že kar večinoma tko je kakor mi, se mu mal prilagajamo, pa kej dodatno dosolimo ... pa je to to. )je pa začel štrajkat pri sadju (čist po mamici, ni kejuser posted image ). Je potrebna animacija, pa kak krhelj jabučka al pa kaka skorja kruha, da pol zraven gloda in še usta za sadje odpira. Pa več dela imam s čiščenjem. neverjetno hitro udari po žlici, tud jaz nimam takih refleksov, da bi hrano pravočasno umaknilauser posted image user posted image  Pri kosilu mu pa udarjanje po žlici na misel ne pride. Se pa strinjam s Hanuši. Jz tud našem nč vmes ne devam in tud mi imamo tako starejšo babi, ki ves čas nekaj ponuja.
Bačko poskusi speljat brez zamenjave napr. če kosila noče, počakaj do naslednjega obroka in naj dobi tisto kar je pač na urniku. Kakor pravijo, da pomaga samo vztrajnost. Ponujanje, ponujanje ... verjamem, da je težko. jaz sem tud čakala, da je bil fejst lačen dobil sadje in takrat je pa kar jedel ni nč po žlic tolkel,.

Drugač pa - lepo se mejte na srečanjih in pa na splošno uživite !!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 792
14.4.2010 17:04:23   
mini86
.Sam ne na Loro ampak notri v sebi znorim.

bačko pa ne no...to je najslabš..bjondi bi ti zihr rekla da pejt v kopalnco se zdret K TE BO GRU BOLEUuser posted image
res ti nimam kej druzga svetvat kokr ponujej..nš dons dopoldan ni od 7.30 k je bla joška pa do 13.30 nč dubu..no dva piškota je pojedu in mi je za kosilo vse zmazu..ceu krožnik pol sm mu pa še dala jogurt 150ml in je VSE pojedu..-kam dau nimam pojma
se mi je že zgodl da rečmo neki skuham in kokr ti pravš poje par žlic, spravm za jutr in pol drug dan isto stvar vse pojeuser posted image pomoje kokr jih pič lumpe male..
ampak zarad tega se pa res ne sekirat..k ona pol vid spremembo v tvojem razpoloženju in ji je fino..če je vaše stvari ji probi pa kuhat tko kt vm..pač mn soli..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lino-js pa mu nebi dajala skos kašic iz lončka k pol se ti bo to navadu in boš mela težave pri navajanju na drugo hrano..isto kt bačko tud ti ponujej
nš k je biu po bolezni-ampak že čist zdrav mi je blo tud hudo k je pojedu natanko pet žlic in nič več-js pa vsak dan ful na kuhala k KAJ PA ČE se mu dons odpre..14 dni je romalo vse v koš-kosila seveda..čokolino, čokolino je biu pa zakon za večerjo..pa smo zgural..js mu zdj rečmo v obaro dam tud majaron, v kšno drugo stvar provansalske začimbe..

FUL DRŽIM PESTI ZA VAJUuser posted image samo ne obupat-ćez 1 teden se bota pa smejale kok vama pojejo

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 793
14.4.2010 17:30:56   
Mala_princeska
Mony in Smrketa še od mene

user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 794
14.4.2010 17:50:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Upam, da vas jutri spoznam in še enkrat hvala, ker ste me sprejele medse :)

ni za kaj lepo te je bilo spoznati.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 795
14.4.2010 17:54:08   
Mala_princeska

smrketa in mony dasta pa jutri za pijačo user posted image ...al  že pečeta štrudl...

iz heca je Mony res zagrabila, hvalaaaaa Mony user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image štrudl bo pa smrketa naslednjič prinesla user posted image user posted image user posted image (hecam se, lepo praznuj pa naj ti oskrba stare mame ne dela sivih lasuser posted image )

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 796
14.4.2010 17:58:46   
kalanteja
POzdravljene

Očitno pa imam jaz srečo, ker naša pa vse poje kar skuham....nisem nikoli komplicirala, je pa res, da sem ogromno kašic in tega stran vrgla.....
Dam zraven tudi lovrov list in majaron, tudi zmerno solim, je pa res, da po večini je kar jeva midva, nikoli ji pa še nisem dala že pripravljene juhe iz vrečke ali kake druge jedi, vse vedno skuham sama, no sedaj še imam čas in gre...

Se vidi, da se otroci razlikujejo, naša včeraj ni tk veliko jedla, dans pa ima spet ustaljen tek, se mi zdi, da že vem koliko bo pojedla....

Glede vaših srečanj, ki bi se jih tako rada udeležila pa ne gre, ker sem predalec, bi mogla že zjutraj ob 8 na pot, da bi prišla do 10 dol, tk mi je škoda, da sem oddaljena od LJ, včasih si res želim, da bi raje bila kje bližje LJ.....

Sicer pa Julijo še nisva nikoli daleč peljala, no do Laškega, to je pa tudi vse, jaz bi tk rada sedaj med prvomajskimi šla na kakšen izlet, pa moj ni zato, ker kao kaj pa Julija, a ni boga, ker se bo morala tk daleč peljat, ma sej bo verjetn spala....
Menim pa, da ima izgovor, da ne greva, ker mora skoz doma nekaj delat, in bratu pomagat, bla, bla, bla, prav sita sem tega, da sem skoz sama z julijo, moj je z njo ravn kakšno uro in pol, pa še to je ona v stajici on pa na compu, včasih bi prav rada šla kakšen večer sama kam, da bi si malo spočila pa ne gre...uh, jamram

Jaz pa imam probleme z ne, vzgojo, ampak ukvarjanjem z njo, nekak pravljic noče poslušat, ma sploh ne, al pa da bi ji jaz brala, petje je tud tk tk, ne vem kako bi jo interesirala, imate kakšen predlog????

Ma tile deževni dnevi so grozni, Julija bi prav rada šla ven, pa ne moreva, grozno je....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 797
14.4.2010 17:58:59   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Hvala vsem za pikepoke. Danes smo že pri kašljanju tko da upam da se prehlad počasi poslavlja... Babyvaca pa nimamo, mogoče res ne bi blo slabo še to nabavit. Sam kr mam že tok druzga se mi ni zdelo še to kupovat, nevem. Uživajte na srečanju in srknite še kakšen kapučino zameuser posted image

da te potolažim, moja Manca tud ne mara aspiratorja na vpih

in evo za vse, ki jih rabte:

user posted image

In zakaj sem že na RR - ker Manca spi , čist sem jo zmatrala / smo jo zmatrali user posted image tavelika pa gleda risanke, čeprov vem da ne bi smela user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 798
14.4.2010 18:07:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

tole sem našla na RR, a ni tut lušna?  So jo tut sami delali

krasna user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Hanuši, res je lepo. Takoj bi imela nekaj takega pred hiško :) Pri nas smo se že zmenili z bratom in bratrancom, da bomo naredili eno mini igrišče za naše otročke, ker so (oz. bodo) vsi približno enako stari in se bodo lepo igrali.

OK, zdej se grem pa lepotičit Je Lara ravno zaspala, pa imam priliko...popoldne imamo civilno poroko (sestrino) in sem priča. No pa saj sem že povedala...drug teden pa še cerkvena ceramonija z vsemi svati. Danes gremo samo podpisat...

lepo *alina* uživajte in srečno sestrici v zakonu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

ej, ej, ej, valjda, da znaš kuhat. Pa dejstvo je, da otrok tako ali tako pozna samo okus tvoje kuhe. A pa prav nič ne poje, al saj malo? Kaj pa če bi ji poskusila malo solit, ali pa kako žličko kisle smetane zraven dat.

Pejt na Balkon, pa kak požirek piva ali pa vina naredi, pa se malo umiri, pol pa naprej. Saj bo

bačko evo zate, če kaj pomaga

user posted image

pa še en nasvet - če se prav spomnim, daješ Lori železo (sirup) daj ji ga pred obrokom in vsaj pri meni je tako da potem nekako spraviva v želodček še kaj od kosila
ali pa recimo moja M. raje vidi da ji kuhane makarončke dam na čist pladenj od stolčka (mizica in ohlajene seveda) in da potem sama z rokami paca in spravi vse v usta, mogoče ji pa žlica ne sede in bi ona raje koščke v usta dajala? user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 799
14.4.2010 18:10:03   
MONY25
najprej HVALA vsem za čestitke!

dons je bil lep dan, zapravla sm spet ogromno-se vid, da se dobivamo v BTC-juuser posted image

lepo vas je blo spoznat-vas je blo kr neki, k jih nism poznala...čeprov vas bom naslednjič spet vprašala po nicku, k js sm bl kratkega spominauser posted image

sm pa vidla v Koloseju, da bo pomojm Alexa prov problem uvajat v vrtecuser posted image ... je blo čist prehudo, če sm mal bl stran od njega stopila...upam, da se bo to popravl...doma tud slučajno ni tko! je bil pa dons prava jokica! sm ga dala spat, k sva pršla domov, se je toooooook trmaru, da sm misnla, da se bo začel kr ob tla metat! sm bla že čist živčna, tko da sm pol obupala, ga oblekla in sva šla v dnevnouser posted image ...no, zdj ga je pa oči dal spat, tko da zdj spi...

bjondi-slikce so fenomenalne! vsi domači so jih ful hvalil!

bačko-joj, upam da se ti bo to zrihtal! vrjamm, da je prov hudo, k ti otrok ne je, tko kokr bi moguuser posted image js sm že po enmu dnevu, k ne je (k je recimo bolan al kej tazga), že čist živčna! kaj morš bit šele ti... ti sam vztraji, nimam ti kej druzga za rečt! moja znanka ma tud hčerko, k je sicer zdj že 4 leta stara, pa se je že od njenga rojstva res matrala kar se hrane tiče-nikol ni velik pojedla...no, pa je prov fejst dečva ratalauser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Prvi zobek
klitia

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

pred 3 meseci (12%)

med 3 in 6 mesecem (35%)

po šestem mesecu do enega leta (48%)

po prvem letu (6%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!