|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
14.4.2010 18:13:05   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

Sicer pa Julijo še nisva nikoli daleč peljala, no do Laškega, to je pa tudi vse, jaz bi tk rada sedaj med prvomajskimi šla na kakšen izlet, pa moj ni zato, ker kao kaj pa Julija, a ni boga, ker se bo morala tk daleč peljat, ma sej bo verjetn spala....
Menim pa, da ima izgovor, da ne greva, ker mora skoz doma nekaj delat, in bratu pomagat, bla, bla, bla, prav sita sem tega, da sem skoz sama z julijo, moj je z njo ravn kakšno uro in pol, pa še to je ona v stajici on pa na compu, včasih bi prav rada šla kakšen večer sama kam, da bi si malo spočila pa ne gre...uh, jamram

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če ti kaj pomenijo.

aja pa še za Lino user posted image user posted image user posted image user posted image

ste pa vidve blizu oz. v istih koncih doma??? se pa ve Slovenjgradčake/Mislinjčanke/Celjanke kaj na kupu srečajte?user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.4.2010 18:14:52   
MONY25

Menim pa, da ima izgovor, da ne greva, ker mora skoz doma nekaj delat, in bratu pomagat, bla, bla, bla, prav sita sem tega, da sem skoz sama z julijo, moj je z njo ravn kakšno uro in pol, pa še to je ona v stajici on pa na compu, včasih bi prav rada šla kakšen večer sama kam, da bi si malo spočila pa ne gre...uh, jamram

te čist razumem...se prov vid, da sva pri njemu doma in je treba drva jit žagat, pa tist zabetonirat, pa mal pospravt, pa bratu kej pomagat itd. itd. pa še na vasi živimo, tko da vsakič k mi je kej dolgčas pa res ne mislm v lj rint! tko da nis edina...ampak bo že...user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

Neposredna povezava do sporočila: 802
14.4.2010 18:15:12   
Mala_princeska
Mony še vsak se je ufural v vrtec in tud tvoj se bo, verjem, eni z malo več joka, drugi z malo manj....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 803
14.4.2010 18:33:16   
kalanteja
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

te čist razumem...se prov vid, da sva pri njemu doma in je treba drva jit žagat, pa tist zabetonirat, pa mal pospravt, pa bratu kej pomagat itd. itd. pa še na vasi živimo, tko da vsakič k mi je kej dolgčas pa res ne mislm v lj rint! tko da nis edina...ampak bo že...user posted image user posted image user posted image

ma a veš ima dva brata, eden živi v bloku, drug pa v hiši čist blizu, pa non stop nekaj rabita, da bi pa njemu kdo na kmetijo priš pomagat pač ne. to me jezi

ma ja sedaj se z velenjčankami malo menimo, da bi se dobile, pa z bamoocham sma tud na kavo šle, tk da ma sej bo, sam bi js rada vas videla, ker ste take face, zato bi prišla v lj, saj je res, da ne pišem veliko, ampak preberem pa vse....sem pridna....

ma ne bom jamrala

< Sporočilo je popravil kalanteja -- 14.4.2010 18:41:56 >

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 804
14.4.2010 19:01:32   
tecka
Oj, zaenkrat par fotk iz Koloseja, komentarji sledijo kasneje.
Edino to se mi zdi nujno povedat (Hanuši, Mini), da jaz pri hiškah takih in drugačnih toplo priporočam okna/vrata/karkoli za zapret, sicer bodo pridobitve vesele tudi vse okoliške mačke.

Mony, najina fanta bosta pa naslednjič boljše volje.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 805
14.4.2010 20:11:49   
vitae
Najprej bi rada še enkrat voščila Smrketi24 in Mony25 - user posted image

Drugače pa - July, Mala princeska, Moj sonček, Bjondi, Tira, Tečka, Janci, Mony, Mk8 (upam, da katere nisem pozabila) LEPO VAS JE BILO SPOZNATI!!!

Jakob je bil nato še cel dan tako živahen, da je padel prej dol že na previjalni mizi, tako da dobrih 20 min že veselo pančka.

Je pa danes prvič jedel rižoto kot mi2 in je tako z veseljem jedel. Do sedaj namreč riž ni bil visoko na njegovi lestvici priljubljene hrane :)

Lino - tudi jaz mu ne bi dajala le tistih kašic, ki mu ustrezajo, saj se mora navaditi in sprejeti različne okuse. Te pa razumem kot mama mamo, ker bi naš tudi zvečer od vseh mlečnih kaš jedel le gres z vanilijo v kozarčku. Nobena druga mu ni ok, ali pa poje malo. A se mu ne dam. In napredek je počasi tu. Da ne govorim, da sem probala 5 različnih vrst AM, pa dobim flašo skoraj v "glavo". Tako, da kar pogumno, saj bo..

Hanuši - lepa hiška, tudi tista iz RR foruma. Mi2 sva pa našla v Obiju kombinacijo lesenih zunanjih igral - podobna kot ta na sliki (hiška, peskovnik, tobogan, gugalnica) in je vse po naročilu. Cena pa 600 eur. Jutri grem pogledati še v Baumax, če držijo Jungle gym - mi je fino pri tem niz. proizvajalcu, da lahko kombiniraš.

Tečka - lepe slikice :) Pa še jaz jih nekaj naložim...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nekaj pa še kasneje :)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
14.4.2010 20:37:58   
Tira

IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Najprej bi rada še enkrat voščila Smrketi24 in Mony25 - user posted image

Drugače pa - July, Mala princeska, Moj sonček, Bjondi, Tira, Tečka, Janci, Mony, Mk8 (upam, da katere nisem pozabila) LEPO VAS JE BILO SPOZNATI!!!

Jakob je bil nato še cel dan tako živahen, da je padel prej dol že na previjalni mizi, tako da dobrih 20 min že veselo pančka.

Tudi tebe in seveda vseee ostale je bilo lepo spoznati user posted image Mi smo bili tako utrujeni, da smo že v avtu na poti nazaj zaspali za 20 min in potem še doma za 3 ure user posted image Super so takale srečanja user posted image

Bjondi ti pošljem ZS za slikce.

Glede pucanja noska... tudi pri nas je to trd oreh. Sama sem mu zelo težko, saj mi skoz z rokicami stran odmika aspirator, ampak sedaj sem se že zverzirala user posted image Drugače mi pa user posted image pomaga in mu drži rokice. Vem, da je kruto, samo bolje to, kot pa poln nos in potem še vneta ušesa.

Hrana... naš mali pa noče jesti oz ne mara preveč sadja, ki mu ga jz pripravim, vse ostalo ala Hipp, Alete pa obožuje. Kosilo pa ponavadi poje vse kar skuham, naredim pa čim večkrat tako kot za naju, solim normalno in ima vse rad.

Lino mislim, da delaš popolnoma prav glede spanja. Kar odločno naprej in uspelo vama bo. Jz sem isto delala, sicer veeeliko prej in sedaj ni več problemov.

Smrketa in Mony vseee najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 807
14.4.2010 21:34:43   
mk8
Najprej... Smrketa in Mony (še enkrat) VSE NAJBOLJŠE!!

Pa Mony HVALA ZA KAVO user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi vas je bilo super spoznati, midve z veroniko sva obe uživali. Je naša tudi doma zaspala kot ubita, pa tudi že zvečer je kar v pojsteljico padla.
Tok mi je fajn, sem se spomnila, kako je bilo že nekaj časa nazaj, ko smo se mislim da prvič dobile in smo vse sedele za mizo z vozički zraven in se pogovarjale. user posted image  so sedeli v vozičku, no edino Srečko je bil že pravi modri dirkač user posted image user posted image . Danes smo bile pa vse na tleh, nobene za mizo in tudi kave so bile popite stoje user posted image .
SUPER JE BILO user posted image user posted image user posted image !!

Joj hrana... sploh ne bom govorila, ker včasih (velikokrat) čisto vse vržem stran. Sem pa ugotovila, da ima raje, če normalno solim in dam že kakšne začimbe zraven. Zanimivo, ješprenj pa poje ČISTO VSE, kar ji naredim. Moram jutri probat še z rižoto.

Pucanje noska - je jok do neba, ampak kaj čmo. Kar je treba, je treba. Je pa res kar srce parajoče.

Slikice so super, komaj čakam da jih bo več. Bjondi, jaz ti bom že kar ZS poslala, če imaš še slučajno kakšno slikico Veronike user posted image

Kdaj naslednje srečanje??  user posted image user posted image user posted image

No, predstavitev seminarske je narejena, zdej morm pa samo še mal povadit, kaj bom povedala. Pa ni take krize.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 808
14.4.2010 21:50:03   
vitae
Tudi jaz sem se pozabila zahvaliti Mony, tako da HVALA za pijačo.

Pucanje noska - ni mu všeč, a izbire ni. Je pa edinkrat do sedaj, ko je bil malo prehlajen pustil, da sem mu brez problemov dajala fiziološko, ker je ugotovil, da je zanj bolje.

Bjondi - sem ti poslala ZS. Se že veselim slikic!!!

Nič, bom šla kar kmalu spat. Jutri naju znova čaka pot v LJ, saj peljeva očeta na operacijo. Nato pa malo k sodelavki na obisk, skok v kakšno trgovino in dneva bo hitro konec.

Mk8 - pridna! Dobro se odreži pri predstavitvi...sicer pa ne dvomim v to.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 809
14.4.2010 21:51:06   
mk8

Mk8 - pridna! Dobro se odreži pri predstavitvi...sicer pa ne dvomim v to.

Hvala user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 810
14.4.2010 21:51:35   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Najprej... Smrketa in Mony (še enkrat) VSE NAJBOLJŠE!!

Pa Mony HVALA ZA KAVO user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam in zahvali za kavo. user posted image

Resno sem se lotila iskanja lesenih igral. Moram priznati, da ste me prav navdušile, da bi sami izdelali igrala (seveda s pomočjo našega tišlarja). user posted image
Će je katera našla kakšen načrt ali dobra igrala naj prosim sporoči. Res pa je, da so Hutko hiške noro luštne.
Koliko pa kaj stanejo?

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.4.2010 21:52:00   
mk8

Nič, bom šla kar kmalu spat. Jutri naju znova čaka pot v LJ, saj peljeva očeta na operacijo. Nato pa malo k sodelavki na obisk, skok v kakšno trgovino in dneva bo hitro konec.

Upam, da ni kaj hujšega... user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 812
14.4.2010 21:54:31   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

mini, lej ni problema, sam nimam jaz kak načrt v stilu autocad-a user posted image . Sem si bolj al manj skice čačkala, tko, da ne vem, če bi se kdo drug kej znajduuser posted image .
Saj po moje, da ni potreben kak hud načrt. Naredi se obod, v vogalih postaviš morale, jih zgoraj vpneš, pol pa letvice nabijaš in na koncu kar z vbodno žago odprtine ven izrežeš, seveda pa moraš prej vedet kje bo, da tam morale daš. Sej po moje sem zdele znanstveno fantastiko napisalauser posted image . Verjetn se novš znajdla, kva sem opisalauser posted image

user posted image user posted image user posted image  pa ne smeš jih pozabt postrani nabit...ma mi bi se res lahko vseh teh zadev same lotile...kaj pravte...kaj bi blo smeha,pa zihr več narjenga kot če bi deci to skp dajal user posted image ...

bačko-7 žličk pri kosilu so zame sanje...se ne mislim več obremenjevat kok poje...če bo lačen bo že hotu jest...nehaj se sekirat user posted image  otrok to še kako čuti...tko k je rekla mini...gru te bo bolu user posted image ...zakaj pa ne spustiš obroka med zajtrkom in kosilom...

kapljice za nos-namešajo jih,sestavine pa so tako piše na flaški 0,25 efedrin sol,samo to gor piše...

fotke-bodo v prihodnjih dneh pa upam da do prvega maja...aja še prej jih morm pa dol potegnt...naslednjič me bo pa moja asistentka tečka menjala,da bom jaz malo lahko počvekala s kakšno...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 813
14.4.2010 21:54:34   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

lino, upam da ne boš zamerila kar ti bom zdejle napisala, pa tud ni treba da upoštevaš, sam moje mnenje povem.. Največja napaka ki jo starši delamo je, da dolge mesece nekaj prakticiramo pri otroku, potem pa se nam lepega dne kar naenkrat zazdi da to ni več v redu in hočemo z danes na jutri neko veliko spremembo pri otroku. Ampak otrok tega ni vajen in je zato pod hudim stresom. Njemu to ne pomeni neke "vzgoje" ampak mu pomeni "zakaj pa ni več mamice tukaj". Tko da bi ti rekla samo to, da če nisi 100% prepričana v to metodo, potem ne bo delovala. Če ti begaš enkrat tako, drugič drugače, potem bo tudi otrok to prebral v tvojih očeh.. Poleg tega je do septembra še skoraj 5 mesecev!! A veš kako dolgo je to! V tem času bo Maksi shodil, tekel, mogoče sam jedel z žlico, lulal v kahlico, pa še vse drugo. Torej mu bo mogoče tudi nočno stiskanje ratalo malo manj všeč. Jaz na tvojem mestu ne bi hitela z neko radikalno varianto. Če pa že, potem moraš biti res dosledna in se ne smeš premislit čez tri dni. Pa ne puščaj ga samega jokat, bodi zraven posteljice, ga božaj, poj mu,..karkoli. Upam da boste kmalu boljše!user posted image user posted image user posted image

user posted image  manna ....

mony-kaj pa tebe bega za srečanje...lepo da sta prišla...pa za pijačo pa res nebi blo treba dat...ajojajoj...pa vseeno hvala...

babyvac-naš kar uživa pa še iz sesalcem sta ratala tahuj prijatelja...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 814
14.4.2010 21:58:28   
manna
'čer
Ok, priznam, sem vam fouš za srečanje. user posted image Hočem videt čimveč slikc tako da, kar prosim nadaljujte z reportažo! Vidim da je blo nekej novih cukrov na ogledu. user posted image
No, midve sva imeli pa bolj osamljen in smrkajoč dan. Ješprenj ima pa tud naša rada.

kalanteja - glede ukvarjanja:kaj pa Julija rada počne drugač? Kaj dela kadar je sama na tleh? Ti kar mal probaj oponašat živalce, pa kazat kakšne prstne igre, pa jo spraševat karkoli,.. pri naši pali vse, samo da je nekaj glasnega. Pa knjigice tudi obožuje - slikanice. Jih ima že veliko in mi vedno na vsaki strani pokaže kje je kakšen obraz, sam da vidi očke, že kaže s prstkom. Glede vožnje z avtom - po mojem lahko greste komot kam dlje, saj se vmes ustavite. Recimo 1 ura vožnje, pa postanek, pa spet 1 ura vožnje..itd. Saj tudi poleti za na morje bo treba dolgo vožnjo mirno preživet. Ti kar reči dragemu naj vas kam zapelje za prvi maj.

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 815
14.4.2010 22:54:19   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Resno sem se lotila iskanja lesenih igral. Moram priznati, da ste me prav navdušile, da bi sami izdelali igrala (seveda s pomočjo našega tišlarja). user posted image
Će je katera našla kakšen načrt ali dobra igrala naj prosim sporoči. Res pa je, da so Hutko hiške noro luštne.
Koliko pa kaj stanejo?

http://www.hutko.si/  kakor vem jih ni pod čuka evrov...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 816
14.4.2010 23:01:36   
bjondi
PRVA LEKCIJA FOTOGRAFIJE

Ko zloudaš fotke dol,je prva stvar da jih v mojem primeru izmed 170 fotk,ki so ble danes narjene zreduciraš na minimum...se pravi bilo je 10 palčkov -170 fotk ...izberem nekje največ 5-8 fotk na enega ...ostalo brišeš ,ker je zagotov kaka meglena,stresena-slednje tud za tašče niso v redu...če osvojite ta korak ste že en korak do dobrega fotografa...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 817
14.4.2010 23:15:24   
July08
Hej-hoj!
Kje pa ste vse? Čisto utrujene od pohajkovanja po Lj?
Zame je bil kar naporen dan. Najprej slabo prespana noč zaradi Julijinega zbujanja (Zobek?), zjutraj se je mlajši zbudil že ob 6h (navadno ob pol osmih), potem pa fanta, ki sta imela danes sršene v riti. Joj, se vam prav opravičujem za njuno razgrajanje. Pol smo šli še v H&M, sta dobila kar nekaj cunjic, pa v Mass & Deichman po čevlje. Julija je bila res pridna, fanta pa živo srebro. Ko smo prišli domov, sem šla po kosilu malo na vrt prčkat, da sem si oddahnila. To me res sprosti. No pola pa še jogauser posted image Bravo mami - se moram kar malo pohvalit.

Nič, grem vas nazaj brat, pa komentirat, če me ne vzameuser posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 818
15.4.2010 0:06:58   
bjondi
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 819
15.4.2010 0:07:07   
bjondi
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 820
15.4.2010 0:11:25   
bjondi
Upam ,da nisem koga spustila in da so vsi današnji junaki gor...

...july tvojega pa imam mlajšega sina na fotkah,starejši pa se ni hotel fotkat...pošlji mi na ZS tvoj mejl da ti v bližnji prihodnosti pošljem fotke-će želiš...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 821
15.4.2010 7:25:07   
bačko
Jutro!
Mala princeska mi železa ne dajemo več ker je uredu.Vseeno pa hvala za objem in nasvet.
Hvala za vse nasvete.
Je pa včeraj madam potem jedla kosilo ko smo mi jedli.Sem tudi njej dajala rižoto in je lepo kar nekaj pojedla.Resnično imam občutek da je ona taka da rada poje večkrat pa po malo.So mi pa ravno v vrtcu rekle vzgojiteljice da naj se ne sekiram da v vrtcu vsi začnejo jesti.Tudi tisti ki so zelo izbirčni.In je res.Naša Žana je bila na začetku ko je prišla v vrtec prav izbirčna zdaj pa vse poje in v vrtcu in potem še doma.Se je kar malo pozna da se je zredila.user posted image
Full hude slikice!
Kalanteja zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Bjondi saj spuščam obrok pred kosilom.Dane sji bom skuhala točno to ak rnam samo da ji bom dala prej in bom videla kaj bo naredila.Full lepe slikice.Vsak posebi je pravi srček!
A veste kaj?Sploh se ne bom več sekirala.Kolikor bo pojedla bo pač pojedla.Mi je ravno včeraj tašča rekla da se Lorika lepo zredila tako da se ne sekiram več.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 822
15.4.2010 7:49:49   
Hanuši
Jutro,

joj kaki lepi cukri, pa veliko novihuser posted image user posted image user posted image . Naslednjič se pridruživa.

Hutko hiške - čisto osnovni model, z eno kapnico, brez frčad, podesta, toboganov..., pride cca 1.100€. Zato bo pri nas home-madeuser posted image .

bjondi, najbolje, da kar društvo odpremo in se lotimo raznih podvigov user posted image . Jaz sem že toliko stvari delala, da mi ni problema tut žage v roke prijetuser posted image .

bačko super, mogoče ji pa tudi paše, da z vami je. Saj večkrat po malo, je pa tudi najbolj zdravo, mala madam že sedaj ve kako mora jesti, da bo imela lepo postavo, ko bi se še jaz tega zavedalauser posted image .

mk8 držim pesti za uspešno predstavitev. Pa saj ni problema, levji delež je že narejen, sedaj dodaš samo še piko na i.

pucanje noska - je tudi pri nas veliiiik problem. manna tudi jaz sem na začetku bolj na pol delala, ker se mi je revež tako smilil. Ko pa smo fasali vnetje ušes, gre pa pri nas sedaj tudi z veliko joka, a ne popustim. Bolje, da mi histerično joka 10sek, kot pa tako kot takrat , ko je imel vnetje, revček celo noč.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 823
15.4.2010 8:01:47   
Hanuši
Aja pa tecka hvala za nasvet za okna in vrata pri hiški. Mačk mamo za znort, ampak na to, pa sploh nisem pomislila.

Pa, da se mi ni lansko leto ena ugnezdila v vozičekuser posted image user posted image user posted image . Na vrtu imamo kot eno mini garažo, kjer so parkirani vozički, jaz sem pozabila zapreti okno, pa s tem, da je bil komarnik gor. Mačka ponoči hop notri in v voziček, pa ne v baby-born, ki sta dva, ne, v Binetovega. Zjutraj se mi ja kar mešalo, ko je bilo polno belih dlak. Sem košaro kar frendu nesla, ima kemično čistilnico, da mi je ornk spucal. Čeprav sem najprej na avto pralnico pomislilauser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 824
15.4.2010 8:38:45   
kaminek
babnce, ja ve ste super, da ste se zbrale v takem št. in da ste pokazale slikce. enkratno-mamice in naši sončkiuser posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...

Ime za punčko
tina202

Katero ime vam je bolj všeč?

Zoja (32%)

Zala (31%)

Živa (15%)

nobeno (21%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!