kalanteja
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja Menim pa, da ima izgovor, da ne greva, ker mora skoz doma nekaj delat, in bratu pomagat, bla, bla, bla, prav sita sem tega, da sem skoz sama z julijo, moj je z njo ravn kakšno uro in pol, pa še to je ona v stajici on pa na compu, včasih bi prav rada šla kakšen večer sama kam, da bi si malo spočila pa ne gre...uh, jamram te čist razumem...se prov vid, da sva pri njemu doma in je treba drva jit žagat, pa tist zabetonirat, pa mal pospravt, pa bratu kej pomagat itd. itd. pa še na vasi živimo, tko da vsakič k mi je kej dolgčas pa res ne mislm v lj rint! tko da nis edina...ampak bo že... ma a veš ima dva brata, eden živi v bloku, drug pa v hiši čist blizu, pa non stop nekaj rabita, da bi pa njemu kdo na kmetijo priš pomagat pač ne. to me jezi ma ja sedaj se z velenjčankami malo menimo, da bi se dobile, pa z bamoocham sma tud na kavo šle, tk da ma sej bo, sam bi js rada vas videla, ker ste take face, zato bi prišla v lj, saj je res, da ne pišem veliko, ampak preberem pa vse....sem pridna.... ma ne bom jamrala
< Sporočilo je popravil kalanteja -- 14.4.2010 18:41:56 >