|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
3.4.2010 10:41:08   
bačko
Mony upam da dobro odpraviš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.4.2010 10:55:23   
tadejluka
TadejLuka - imaš slab izgovor, da veš. Jaz ne samo da sem v klubu baročno zaobljenih, tudi siva sem precej. In se spomnim prvega srečanja pred 6 ali 7 tedni, ko sem si rekla "šit, pobarvat bi se morala", no pa še danes nisemuser posted image user posted image Pa v sredo verjetno tudi ne bom šeuser posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Sej prideva no!!!user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.4.2010 11:07:52   
mini86
mi mamo pa sončka..wwiiiiiiiiiiiii

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
3.4.2010 11:08:11   
Mala_princeska
Drage moje...

samo da vam zaželim tople velikonočne praznike, preživite jih v družinski harmoniji - saj le to in ljubezen potrebujemo. Vse dobro :-)

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 329
3.4.2010 11:18:59   
mini86
js pa bl k študeram bol mam filing da tamaumu skos isto kuham-sj ma vsak dan različno samo se vseen ne znebim tega filinga..kaj mu loh še dam..razsvetlite me prosim

no se je pa G.oči spomnu name in mi poslau sms in nam vsem trem zaželu lepe praznike-tko da dons JE RES praznik

aja šunkara je uspela-samo ne vem zakaj mi ni neki ful vzhaju testo..kvas sm dala pa un v prahu.tko da še bom to nardilauser posted image hvala za skomine ker če jih nebi blo je zihr nebi delala

< Sporočilo je popravil mini86 -- 3.4.2010 11:20:16 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 330
3.4.2010 11:23:17   
tadejluka
Oprosti ker vprašam: Kje pa je g. oči?
Nisem na tekočem sem šele en mesec spet prklopljena tle goruser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 331
3.4.2010 11:25:37   
mini86
to je moj fotr-sta pa mojedva ločena in sva mela prejšni mesec rahli konflikt zaradi datuma plačevanje preživnine..in js sm bla trmasta in je on prvi popustuuser posted image user posted image seveda ta mesec pričakujem preživnino po NJEGOVEM NOVEM datumuuser posted image user posted image user posted image user posted image to je to

Neposredna povezava do sporočila: 332
3.4.2010 11:27:15   
Mala_princeska
Srečanje........mogoče prideva.....sam prelistam kdaj se dobite user posted image
ker rabim čvek, kofi, pa da se sončki malo zmatrajo in naigrajo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 333
3.4.2010 11:29:07   
Mala_princeska
Aja Mini jst mam ene otroške recepte - z neta dol sem jih pred leti potegnila - na MONU mislim da so bli, če katera rabi ni panike - jih pošljem naokrog.
Napište mi mail al pa zs.....

Neposredna povezava do sporočila: 334
3.4.2010 11:30:24   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Srečanje........mogoče prideva.....sam prelistam kdaj se dobite user posted image
ker rabim čvek, kofi, pa da se sončki malo zmatrajo in naigrajo.

o super-kr pofarbi se..user posted image user posted image user posted image

se mi pa dons RES ne da kuhat in bomo kr jedl na bone-HB za boneuser posted image user posted image
mojemu predragemu gospodu sm naročila belo vešalico (sanja se mi ne kaj je to-no čist maluser posted image user posted image ) in pečen krompir, js bom pa lignje na žaru in rižuser posted image user posted image jovo glej da boš dobr skuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 3.4.2010 11:32:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 335
3.4.2010 11:32:33   
mini86
princess imaš ZS

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 336
3.4.2010 12:50:48   
MONY25
evo, na hitr...

sm nazaj in ni blo nč hujšga-pač celo so me pregledal in niso nč tazga ugotovil! baje da mam te izpuščaje od te bolezni ne od alergije in nej bi kmal izzvenel...user posted image

vas pol preberem za nazaj! grem zdj v lj...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 337
3.4.2010 17:51:01   
mojsonček
Dan!

jooooj babe, kolk ste načvekale... mislm pa še pirhe ste barvale pa potico pekle pa doma vse spedenale... pa ko vam ratauser posted image  
jst še zmer čilam po bilancah user posted image user posted image user posted image  u cerkev sem nehala hodit 20 let nazaj (pa moja mami tega še zmer ne more prebolet) tko da nimam nobenih obveznosti z žegnom in ostalimi stvarmi... pirhe pobarvamo, potico dobimo itak gremo pa vedno k njegovim ali pa mojim staršem na kosilo in to je to...

no, kar je ostalo v mojem ementaler spominu...

MONY superca, da ni nič narobe... zdej se pa lahko pofočkaš za sredo, če se še nisi user posted image

MINI ma kaj ti bo marela, če maš plac v avtu, vidš, da Marcel uživa v svojmu vozičku k kraljevič na prestoluuser posted image  bošček... upam, da nau taka štala z zobki, veš kolk jih more še vn pridtuser posted image  a je jovo dobr skuhuuser posted image

TIRA jst sem iz Radovljice pa pridem na srečanje... sploh niso sam Ljubljančanke... pa tecka pa july mata tut kr neki km za narest preden pridrajsata do LJ... ti kr prid, če maš prevoz

BJONDI pa kva mate to zdej ene probleme s kupčkiuser posted image  slikce so zih vse super, itak, če s ti tak profi... kr kkšno nalimej, da nam bojo še bl fouš tiste, k nočjo pridtuser posted image user posted image  pa kr povej, če rabmo cdjke prnest...

10ka Katja je prou faca, kako je zaspala zadnjič user posted image  a so mravlce še hude in razgrajajo po bajti?

TECKA naša je čist nora na zadrge, gumbe, ročaje od torbic, etikete itak rulajo... jst tut še ne bom imela nove frizure pa sm tak k bi mi en prdnu v glavouser posted image  
MANNA čestitke za diplomo z desetko! upam, da vama rata pridt naslednjič za dalj časa, res smo se mele luštnuser posted image user posted image  

SMRKETA vidva z Matejem tut še prideta aneuser posted image  

pa JULY, MALAPRINCESKA, TADEJLUKA, BAČKO, HANUŠI ti si tut enkrat na glas razmišljala o tem, da bi se pridružila user posted image user posted image user posted image

ammmm... zdej pa ne vem več kva sm hotla še pametnega povedat.... grem še mal pošnofat po netu... tamala spi, tamau uživa s frendi na igrišču, moj se je zavihtel na bicikl nekam v hrib, pred tem  smo šli paen krog okoli blejskega jezera (pa je fuuuul pihal user posted image )

lep vikend vam želim

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 338
3.4.2010 18:57:18   
tadejluka
Evo pol bi šle pa lohk skupi mojsonček!!! Jest sem iz podnarta!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 339
3.4.2010 19:05:45   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Evo pol bi šle pa lohk skupi mojsonček!!! Jest sem iz podnarta!

ja, sej vem, da si iz istga konca k jst sam te verjetn ne poznam... sploh če si ful mlajša...

bi šle lahko skupi ja sam jst zabluzim v LJ do poznih ur user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 340
3.4.2010 19:14:48   
tadejluka
Sej to sem kr tko napisala...user posted image , no jest morm bit ob 15 nujno doma, pa se bova za drugič zmenle

Neposredna povezava do sporočila: 341
3.4.2010 19:19:25   
Hanuši
Oj,

evo šunka uspela, potici dve, makova in čoko, pirhe pobarvali in požegnano je tut vse.

MONY super, da ni nič hujšega.

Mini, tvojga cukrčka zobki matrajo, a veš kaj je pri nas najbolj palilo. Namazala sem ga s tistim Dologelom, pol si je pa sam masiral s tistim nastavkom, ki ga v DM-ju dobiš skupaj z zob. ščetko. So 3-je v kompletu, ta prava zob. ščetka, pol gumijasta zob.šč., pa še en tak okrogel z izrastki in ta mu najbolj pomaga, ko ga žveči. Pa, da nimamo 100.000 enih grizal, katere ne šlivi, ta mu pa res pomaga.

Mi smo pa danes Binetu kupili Schwinn trike-a. Kok je zakonuser posted image . Sicer še ne doseže do pedal, a jeseni pa verjetno bo. Joj kok je dober. Bom še kako fotko prlepla. Je cel popoldan na njem sedel, pa tisti trakci, ki z belance dol visijo so zakon. Upam, da ne bodo že šli, preden bomo sploh dobro kolesarit začeli user posted image .

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

Neposredna povezava do sporočila: 342
3.4.2010 19:31:00   
Hanuši
evo ena kar tako:

user posted image

in mali trike-istuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
3.4.2010 19:41:00   
Hanuši
tecka, evo nisem pozabila. Testo za Pizzo: 2 čajni žlički suhega kvasa
                                                                   400g moke tip 550
                                                                   2 čajni žlički soli
                                                                   1 čajna žlička sladkorja
                                                                   3 žlice olivnega olja
                                                                   230 ml vode

iz te količine naredim ta velik pleh, ki je v pečici in pa še eno okroglo

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 344
3.4.2010 19:56:42   
mini86
Mini, tvojga cukrčka zobki matrajo, a veš kaj je pri nas najbolj palilo. Namazala sem ga s tistim Dologelom, pol si je pa sam masiral s tistim nastavkom, ki ga v DM-ju dobiš skupaj z zob. ščetko. So 3-je v kompletu, ta prava zob. ščetka, pol gumijasta zob.šč., pa še en tak okrogel z izrastki in ta mu najbolj pomaga, ko ga žveči. Pa, da nimamo 100.000 enih grizal, katere ne šlivi, ta mu pa res pomaga.

imam dva gela k omrtvičta pa ne pomaga..mamo pa tud grizala in pa seveda tudi ta komplet iz dm-jauser posted image
ful rad grize ta rumeno krtačko, iz uno zeleno mu je pa zanč kri začela tečt..
no sj zgleda so predrl in je dons vse ok-še dobr k je biu res revči..ni pa mogu nč žvečt k pomoje ga je bolel ne srbel..
hvala vseen za nasvet..

mojsonček-jovo je speku naravnost božansko..itak zmeri kar mojmu naročim je pol bolš k moje-ampak se ne zmišlujem čist zmeri..
ta vešalica je bla tok dobra da kr adijo pamet..

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 345
3.4.2010 20:51:06   
Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

lsica-končno si se javla..me je kr že mal skrbel da se vam ni kej zgodl..lej srečanj ne traja pou ure in komot pridš..morš no..da enga zapalimo pred kolosejemuser posted image user posted image

moj sonček me je zapalila s temle  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529
samo da je hudo lepe sinje modre barve..
no sm se odločila za voziček-in to da ga res ne rabm
sva šla ga z mojim probat v BC učeri zvečer-itak majo samo rdečga..no modrga ne dobijo več samo še rdečga, rekla je da majo modrga v kranju in sm klicala tja in je rekla da je brez koles in da me dons pokliče k se pozanima gdaj pridejo..no in me kliče nazaj da je pršlo do napake v računalniku in da je šla zdj gledat in da je drug voziček..no in po eni strani sm vesela da ga ni-mi ni tok hudo in me ne matra več..mi ni biu usojenuser posted image

kaj pa je blo iz plavanjem

Srečanje - Ja maš prav. Ob 10 - ih mamo sestanek za plavanje, ob 11-ih bo po mojem konc, pol se pa lahko prikaževa v Koloseju. Kaj je blo na plavanju? V Atlantisu Maji ni bilo všeč. Se mi je že pri kabinah začela jokat.... Drugič pa ravno tako, si pomagala niti malca vmes

Kajenje - sam če bo Maja spala, pred njo še ne kadimuser posted image

Voziček - se mi je zdelo, da je ta. Sem ga tud jaz gledala. Ampak sem na koncu vzela eno marelo iz turbolimača, ki gre tudi v vodoravno pozicijo za spanje. Upam da mi ne bo žal.

Hanuši - tvoje specialitete fenomenalno zgledajouser posted image

moram it.....Lepo praznujteuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 346
3.4.2010 21:56:47   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

nimamo časa gledat kako je katera zaflekana,pa nagubana pa siva ,pa če ima kej preveč al premal gramov na sebi

a hočš reč da mam gube pa da sm že sivauser posted image

...user posted image  ...pod beri siva sem štela sebe,no tud zaflekana sem dostkrat ,ko se nasmejim pa so tud gubice,recimo da -smejalne...

zadrge,trakci-tudi nam so zakon zadrge,štrikci od kapuc...

tečka-baročno zaoblena  user posted image  ...tud jaz mam barvo že lep čas v omari...naj se vidi ,da nisem več rosno mlada...

tira-user posted image  evo zdej pa vem kaj pomen uferat ...

mony-sam da je kul vse s tabo...te morm mal v roke vzet k se vidimo user posted image  ...

hanuši...user posted image  kva je model tamauček...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 347
3.4.2010 22:23:28   
bjondi
mini-a maš ti mogoče kabl od tvojega telefona ,da preneseš slikce iz telefona na comp...imam namreč ene 50fotk dol za potegnt k so mi ljube pa nimam kabla user posted image ...mam pa enak telefon kot ti...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 348
3.4.2010 22:26:23   
bjondi
Evo fotkice...portreti...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bjondi -- 3.4.2010 22:34:02 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 349
3.4.2010 22:42:34   
bjondi
...igra...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo nekaj utinkov...več pa v sredo dobite...v glavnem ne mi ne vem kaj pričakovat ,ker fotkam sam za hobi,pač aparat res zgleda nek hud stroj ampak takega fotkanja se lahko loti vsak ....tko da to je to iz moje strani...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?