Hanuši
|
Jutro, joj groza, vse že s službami grozite. Pa kako lahko eno leto tok hitro mine, v šoli ni nikdar, se je vleklo kot bi bili 2 leti . za vrtce. Pri nas je šla Hana šele s 3 leti, tako, da ne vem kako se otroci odzivajo v jaslih. A mi nismo imeli problemov. Načeloma sem hodila ponjo okrog 14-ih, včasih prej, včasih pa tudi okrog 16-ih, če noben drug ni vskočil. Lej eno lahko tumbajo vzgojiteljice, drugo je pa žal real life. Tko kot so mene vedno buzarirale z datumom dopustov. Mi smo imeli vikend pri Puli, kjer je bila vedno hrana na zalogi, rezervne cunje, no to pišem, ker sem se recimo danes spomnila, da jutri greva. Sama ne zdržim na morju več kot 10 dni. Tako sva hodili za kak teden, pa za 2-3 dni domov, pa spet dol. Pa jim ful ni blo prov, ker nisem 1 mesec prej povedala, da je recimo 3 tedne ne bo. Halo, nimamo vsi splanirano u nulo. Ker meni bi se zmešalo, da moram vse planirat. Spontano, ko se zgodi, se zgodi . Madoniš sem natvezila . No tudi mi hvatamo cel dan bravn boju. Pikec je večino dneva na dveh, Prestopa prage, včeraj je žogo brcal. Super, za rojstni dan bo že lepo stabilen, ker bo res veliko otrok in bo vse margolelo. No Hano imam pa pri mojih, ker Bine že 2 dni ful smrka, včeraj sem se jaz tut vlekla kot megla, na vrtu sem kar poležavala, dragi je pa tut čist povožen 2 uri prej domov prišel. In ker gre princeska drug teden v šolo v naravi v Savudrijo, se je preselila k mojim, da slučajno ne bi še ona zbolela. Bošček moj, je v 10 min vse zorganizirala, da jo bo dedi v šolo vozil, ker so 8 km iz Kamnika, ponjo hodil, na krožke vozil. Skratka, moj oči bo ta teden šofer .