|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
22.5.2010 7:20:56   
tecka
Ojla, a še nobena ne dežura?
Še glede sobice...ta veliko posteljo smo kupili za uspavanje, načeloma bi mali spal še v mali posteljici. Zaradi padcev.

Copatki - tudi jaz sem naročila preko copatki.si. Kar zadovoljna. Velikost 6-12m je že prerasel in ima že naslednje. Ko so mu prve ratale premajhne, je dobil žulj od šiva, ker nisem bila dovolj pozorna.
Novi:
http://www.copatki.si/index.php?productID=685
Po treh mesecih uporabe:
user posted image
Klikni za večjo sliko.
Kravatici sta odpadli po enem tednu uporabe. Ta večja luknja je nastala, ko je bil zunaj s triciklom in je drsal po šodru, potem je šlo pa hitro naprej.
Jaz osebno ne bi naročevala "supergic", ker bodo tisti trakci verjetno kmalu odpadli.

No, naš sine noče nositi superfitk, ker je pretrd podplat. Jih kar lepo odpne in sezuje. Tako da bom še ene usnjene copatke za v vrtec kupila verjetno kar v Pikapolonici. Jih imajo za 14 eur. A ima kakšna izkušnje s temi?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
22.5.2010 8:06:14   
NatyTaja

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Ravno sem pogledala prispevek o današnjih demonstracijah.

KATASTROFA!!!

Ne morem verjeti koliko primitivnosti je v naših študentih.
Nekdo mora odgovarjati za to.

Sploh ne znam povedati, kako jezna sem na študente (tudi sama sem del tega, pa čeprav zaposlena). Kar ne morem verjeti, da so se spustili tako nizko. V prispevku je popolnoma jasno pokazano, da ni bilo problematičnih par ljudi ampak ogromno.

In to naj bi bili naši upi, intelektualci? Halooo?
In mi naj bi bili Evropejci? Prosim lepo!

Sploh ne morem povedati, kako sem razočarana. Vedno sem zagovarjala študente in tudi študentsko delo.
Samo danes sem pa popolnoma šokirana.

Da draga Janči - tole se po moje dogaja kot posledica vseh "pravic" današnje mladine, ki se za vse zgovarja na to, da ima pravice, o dolžnostih pa nič ne vedo. Pa nikjer nobenega spoštovanja avtoritete, zakona, nobenega strahu pred kaznijo, pa vzgoja brez kazni za vsako ceno, pa premalo časa in volje staršev za vzgojo malih... ja, in verjamem, da bo nekaj od teh čez čas tudi v naši vladi, ki bo še bolj porazna, kot ta zdaj...in po moje sledi najbolj črn scenarij - kaos na celi črti! Nič kaj obetavnega.
Ja, in tudi jaz sem razočarana na celi črti! Pa zdej še odgovornosti nočejo sprejet. Kaj bodo policaji krivi - če nočeš vreči nečesa, tega ne boš naredil zato, ker imaš čut odgovornosti in spoštuješ javno ali pa tujo lastnino, ne pa da te bo en policaj sprovocira. Eh, res. mislijo, da so pametni pa po moje če jih je ena petina vsaj približno vedela kaj točno zakon govori in zakaj demonstrirajo, je po moje veliko. Samo da se vidi, da so tam. (govorim iz izkušenj, ko sem še sama bla študentka)
Eh, sem zdej zbluzla, sam me res skrbi, ko so že v srednji šoli taki neobvladljivi,kaj šele potem, ko dobijo še "samostojnost" in pravico odločanja in voljenja...

Joj July - si ti pozabla leta štet al se mal hecaš?? Pri 27 letih sem bla še brez otrok! user posted image zdej imam pa tri....
Super za Montija. Jaz sem pa kr mal zbluzla. Je Urbi eno virozo fasal in ni časa kuhat, ker kr na men visi. Potempa tudi kr kak sendvič pojem paje .Pa sej potem ne gre tako hitro nazaj gor, če se vsaj malo držiš. Bom probala še junija tele ostanke dol spravit ! DO takrat pa zate pesti držim, da ti rata čimveč, kar si želiš.

Vitae - tule na rr na forumu - družina - hujšamo, je ena tema, kjer se pogovrajamo Montignačke. Imaš ene par postov od -Elle-, kjer je vse na kratko super napisano, pa ti bo mogoče malo lažje. Drugače je pa važno, da daš čisto stran belo moko, krompir in ves "prašičji futer" user posted image

10ka - iskrene čestitke tudi z moje strani. Čeprav mal z zamudo pa iz srca.

Madona punce, pa kje najdete take drage torte???? Mi smo dali za Marcela za tako ful lepo veliko (30 kosov) dobro z dvema okusoma v obliki ninža želve celih 40 evrov!!
Ko mi je pa Tinca84 privat delala za Marušo tistegale medvedka, ki ga je ena pripopala, je bil pa celih 25 evrov, pa se mi je tako malo zdelo, da sem ji kr 30 pustila! user posted image . Madona res je LJ draga! Se vam splača k nam prit na kafe in po kako torto, pa vam bo še ostalo.

Mini - sem zadnjič pri nas v Ce gledla pa imajo kr nekaj 74, sam našem je to čisto premalo.

Kahlca - ne se no hecat! Pri letu in pol mogoče, vse kar je prej je po moje kr pretirano. Seveda so pa tudi izjeme. Jaz sem samo za hec zadnjič ga posadila, ko se mu je tako dopadlo biti gol na kahlo, pa sploh ni znal sedet gor, kaj šele, da bi vedel zakaj je gor!! user posted image

No pa sem vas skor prebrala.. eh, sem imela spet delo in sem vse zamudila... user posted image
Se pišemo

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
22.5.2010 10:13:22   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

kdaj prestaviti otročka v svojo sobouser posted image

Pri nas je Matej že od  6. meseca v svoji sobi. Bi bil pa že prej, če bi imeli prostor. Ko je bil pa 6 mesecev star, smo se pa preselili in je brez problemov spal in še vedno spi tam. Ima pa tudi veliko posteljo (140x70).

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.5.2010 13:25:04   
Tira

Bi pa jaz imela še eno vprašanje - kdaj prestaviti otročka v svojo sobouser posted image Ponoči se še kar dostikrat zbudi (2 do n-krat kakor je noč), ampak ok, bi pač hodila v njegovo sobo. Smo mu kupili tudi ta veliko posteljo in lahko bi v hudih nočeh spala tam - ali pa ga vzela v zakonsko posteljo. V dvomih pa sem zato, ker bi bila zanj selitev poleg vrtca verjetno še dodatni stres. Vendar po drugi strani večji ko bo, težje se bo navadil na svojo sobouser posted image

Naš mali je v svoji sobici že od 4. meseca dalje. Takrat smo ga preprosto preselili eno noč in vse sem naredila kot ponavadi vsak večer in je lepo spančkov tam. Seveda sem prej še vstajala, sedaj pa lepo prespi celo noč sam. Ne znam ti dati kakšnih pametnih nasvetov, ker ne vem kako se vaš uspava... sam ali s tabo. Je pa tako, če mu boš pokazala, da si lahko tam zraven boš morala potem biti vsak večer tam. Otroci ne bodo zahtevali nekaj česar ne poznajo, če bo videl da si lahko, potem boš. Tako, da če se tudi sedaj uspava sam, ga samo lepo prestavi tja.

Hanuši user posted image user posted image user posted image  Binetu za prve korake user posted image

NatyTaja pod tvoj komentar glede demonstracij se samo podpišem user posted image  Dobro si napisala.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.5.2010 16:37:30   
tecka
Tira, hvala za tvoje mnenje.Ne, naš Srečko se ne uspava sam, uspavava ga na zakonski postelji z ležanjem poleg njega. In včasih nadaljujeva kar z njimuser posted image . Mah, nič, se bo treba opogumit in ga prestavit v njegovo sobo.

Evo, če še katera kupuje stolček trip-trap
http://www.bolha.com/oglas1272111354/stolcek-za-hranjenje-trip-trap-stokke
Mi smo ga kupili od tega tipa in zdi se mi, da jih ima na zalogi še nekaj. Malo me muči, da je izvor vprašljiv, pa bomo že preživeli. Je pa original zapakiran in ne "nerabljen" kot piše v oglasu.
In ker se je naš nekaj obregoval ob mojo tehnično izobrazbo, sem mu pokazala, da znam poprijeti tudi za imbus ključ in sem jaz sestavljala stol, on je pa lovil tamaučkauser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
22.5.2010 20:44:22   
mini86
kaj je punce..a se vse potepate..

mi smo bli na rojstnem dnevu in je blo kar ok..čeprav men pač ne gre skupi praznovanje familija+kolegi..ampak ok..

mo smo imeli na voljo pohanega piščanca ali pa odojka..marcelu sem pa doma naredila zelenjavo v voku..
torte sta ble dve..ena sadna in ena čokoladna..no in ta čokoladna je bla "prelita" s tičino maso in morem rečt da ni toook zanč kokr sm mislna..ok ni ful dobra samo bljaki pa tud ni..marcel pa ne mara torte..smo bli včeraj v tem sladkem kotu v btc-ju da sva probala kašno torto bo meu in mu tud tm ni bla všeč..

tecka-js sm tud že naročila nove copatke k so mu te od 0-6 mesecev rahlo tesni ampak jih še kar nosimo ker teli k smo jih dubl od 6-12 mesecev so mu zeeelo preveliki..in pa tud preširoki..naj povem da hlače večinoma kupujem št. 62user posted image

je pa marcel čist navdušen nad bobi palčkami..še bolj kokr nad koruznim vafljom, piškotom in grisinom..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.5.2010 20:47:18   
lino
Hanuši ČESTITKE za prve korake...user posted image user posted image

Kahlica pri nas še ne laufa, smo mu jo predstavili in se je mal poigral z njo (je v obliki ferarija, še od Mareta), pa to je to, ritke pa noče gor posadit, pa itak jo je kamorkoli težko posadit in sedet. Tudi mi ža kar nekaj časa recamo (dobesedno) in sedaj se je naučil tudi vsesti se, se na rito zvrne (tk počasi pa dol...) je pa kar previden in se raje prstka drži, pa tut tk hitro gre in kar naenkrat se za 360 obrne in pol zgubi ravnotežje....full so srčkani, za pojest...
Zobke smo pridelali in sicer jih imamo kar 6user posted image user posted image user posted image

Pa ta teden smo sami, je šel dragi na jadranje ponoči in se vrača danes teden, pa tudi mi bomo uživali doma, jst sem danes že pričela, sem si privoščila 1 urno ježo, sva s prijateljico menjali, ona je Maksija pazila, jst sem pa njenega konja šla jezdit, suuuper!!!!!

Spanje...hmmmm, se odločam, da bi ga navadila vsaj v svoji postelji spat in morda ukinila še nočno dojenje, pa nisem čist prepričana vase, če bi zdržala, pa niti ne vem, ali bi se sploh spuščala v to, ker mi je zdaj tok na izi, ko ga pač k sebi stisnem in spimo, ali pa se potem spominjat neprespanih noči, neki vmes pa pri nas verjetno ne bi šlo....morda pa le poskusim danes....vam ju3 poročam....

Nč, se poslovim, ker politike ne bom komentirala...

aja, sam tt vic vam še povem...
vpraša Janezek svojo omico, kaj pomeni sex...???
pa mu odgovori:"veš Janezek, včasih, med vojno, ko je prišel pozno ponoči Hans v mojo kajžo in potem zjutraj odšel in mi pustil 10 mark....to je bil sex...
in kaj je grupni sex, vpraša Janezek omico....
ja, to pa je, ko je Hans s sabo pripeljal še bataljon...in zjutraj je vsak pustil 10 mark...
in seveda sledi vprašanje, kaj pa je to ljubezen????
Hja, odgovori babica...veš Janezek, ljubezen so si pa partizani izmislili, ko niso imeli denarjauser posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.5.2010 22:00:42   
lenika
Po dolgem času se javljam.

Preberem vas še, drugače pa ni časa za pisanje. Čez teden sem zaposlena s službo, čez vikend pa kar naprej hodimo na ene otroške rojstne dneve. Prihodnji vikend bomo tudi mi pod pogojem da bo lepo vreme praznovali. Naredili bomo za Matica in Dašo skupaj.

Spanje: Daša spi še vedno v naši sobi, a v svoji posteljici in tako bo še kar nekaj časa, ker nočem da bi motila Matica. Še vedno seenkrat na noč zbudi za hranjenje. Čez kakšno leto se bo pa pridružila bratcu.

Zobki jih še nima.

Hanuši čestitke za prve korake. Daša je še vedno bolj sigurna po vseh štirih, hodi pa že zelo lepo, če se drži za en prst.

Kahlice pri nas še nismo sprobali.

Vrtec smo dobili in štartamo septembra.

Upam, da nisem pozabila česa pokomentirat. Bom v prihodnje bolj pridna z javljanjem.
Pa česttike vsem, ki so že pihali prvo svečko.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
22.5.2010 23:07:39   
*alina*
Copatki- tudi mi imamo te iz copatki.si in sem kar zadovoljna. Jih imamo pa samo za notri...imam številko 6-12, sem pa takrat naročila tudi ene od 12-18 pa so seveda še zeloooooo preveliki. Ravno razmišljam, da bi vzela še kakšen par 6-12...

Lenika- bravo za vrtec user posted image user posted image user posted image

Kahlica - še ne uporabljam. Mogoče katera ve kako je s tem v vrtcu? Jih sploh dajejo na kahlice?

Torta - mi smo imeli iz Zvezde kjer so res dražje ampak mljaaaaask. 14 kosov je bilo 48 EUR.

Aja Mini, danes sem videla Marcelauser posted image user posted image Sigurno je bil on, ne? Pred pošto - banko v Polju, je bil z očkom, a?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
23.5.2010 8:40:01   
lenika
Pri nas v vrtcu so pri Maticu začeli s kahlicami potem naslednje leto v skupini 2-3 leta.

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
23.5.2010 9:47:07   
mini86
Aja Mini, danes sem videla Marcelauser posted image user posted image Sigurno je bil on, ne? Pred pošto - banko v Polju, je bil z očkom, a?

user posted image ja res je biu on..kako si ga spoznala..verjetno preko slik..ane..sta šla po happy chop in sm pol mu že packala kosilo iz tem in sem zadovoljna..ni mi žal..sj veste o čem govorim ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
23.5.2010 12:19:45   
bačko
Dan!
Tecka mi bomo Loro prestavili v Žanino in njeno sobo kaj kmalu.Samo čakava spalnico in ko dobiva spalnico gre Lora k Žani!
No jaz sem bila včeraj v Bosni v shopingu.Sva šli s sestro.Sva kar nekaj nakupli.No danes pa gremo v Podpeč pogledat prostor za piknik za Lorin in Žanin rojstni dan.Bomo kar oba rojstna dneva skupaj naredili.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
23.5.2010 19:40:30   
10ka
NatyTaja - tudi tebi hvala za čestitkeuser posted image

mk8 - nisem pozabila nate, sem ful v gužvi.

spanje v svoji sobi - smo jo preselili k sestrici pri 8 mesecih. ostalo pa že veste...

kahla - drugo poletje. letos naj se nauči hodit, tečt in samostojno jest z žlico.

tecka - superfitke bodo kul za v vrtec, ko bo že hodil in bodo šli iz skupine direktno v atrij, pa v kopalnico (kjer seveda vse pošpricajo po tleh) itd. za takšne aktivnosti mehki ustnjeni copatki niso tako dobri...

vrtec - smo dobili user posted image user posted image user posted image

torta - bom spekla. katja je rojena na isti dan, kot moja mami, tako da bomo imeli žur kar skupaj.

včeraj sva bila z mojim predragim na eni poroki in katja je prespala pri mojih starših. starejša je šla s tastom in taščo na morje. obe punčki sta se imeli super in nista nič pogrešali staršev. tudi midva sva se imela krasno. pa zjutraj je tako pasalo poležavati v postelji in si skuhati kavo takoj, ko sem vstala. ponavadi do kave oblečem že tri ljudi, dva nahranim in enega vsaj 2x previjem user posted image

< Sporočilo je popravil 10ka -- 23.5.2010 19:41:27 >

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
23.5.2010 20:20:17   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

user posted image ja res je biu on..kako si ga spoznala..verjetno preko slik..ane..sta šla po happy chop in sm pol mu že packala kosilo iz tem in sem zadovoljna..ni mi žal..sj veste o čem govorim ane

Ja res je, preko slik. Sem si ga zapomnila in sem takoj vedla da je on. Luškan je fuuuuluser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
23.5.2010 21:29:09   
Janci F

Tira, hvala za tvoje mnenje.Ne, naš Srečko se ne uspava sam, uspavava ga na zakonski postelji z ležanjem poleg njega. In včasih nadaljujeva kar z njimuser posted image . Mah, nič, se bo treba opogumit in ga prestavit v njegovo sobo.

Evo, če še katera kupuje stolček trip-trap
http://www.bolha.com/oglas1272111354/stolcek-za-hranjenje-trip-trap-stokke
Mi smo ga kupili od tega tipa in zdi se mi, da jih ima na zalogi še nekaj. Malo me muči, da je izvor vprašljiv, pa bomo že preživeli. Je pa original zapakiran in ne "nerabljen" kot piše v oglasu.
In ker se je naš nekaj obregoval ob mojo tehnično izobrazbo, sem mu pokazala, da znam poprijeti tudi za imbus ključ in sem jaz sestavljala stol, on je pa lovil tamaučkauser posted image

Trip Trap stole delajo v Sloveniji za Nizozemsko podjetje in baje jih zaposleni dobijo zelo zelo ugodno in jih potem dražje prodajajo.
Tako, da mislim da niso padli iz kamiona. Vsaj upam tako, ker sem jaz že 2 kupila od enega tipa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.5.2010 22:21:41   
mk8
KONČNO vse prebrala, komenterat se mi pa ne da... user posted image user posted image

Upam, da ste vse ok. Nočko

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
23.5.2010 22:51:38   
bjondi
NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI  
1. Alina*                (02.06.)   16.04.      Lara (2040g, 43cm) 
1. mesec: 3000 g, 49 cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
4. mesec: 6380 g, 62 cm
5. mesec: -
6. mesec: 7210g, 63,5cm     -UVAJANJE GH
7. mesec: 7900g, 66,5cm
9. mesec: 8700g, 69cm
12.mesec:9300g,72,5cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:
2. mesec: 4350 g,   - 
3. mesec: 5050 g, 57 cm
4. mesec: 6000 g, 60 cm
5. mesec: 6700 g, 64 cm      -UVAJANJE GH
6. mesec: 7000 g, 67 cm
8. mesec: 8200 g, 70 cm
11.mesec:                             -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:
1. mesec:
  -
2. mesec:
 -
3. mesec:
 -
4. mesec:  -
5. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled :
2. mesec: 6090 g, 62 cm
3. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled:
   4700 g, 56 cm 
2. mesec:   5640 g, 60 cm
3. mesec:   6740 g, 63 cm    - UVAJANJE GH
4. mesec:  
7600 g, 66 cm
5. mesec:   7900 g, 68cm
5.5 mesec: 8200g,  69,5cm 
6. mesec:
7.5mesec:     -              -         -PRVI ZOBEK
8. mesec: 
9000g         -
9. mesec:  9620g , 75cm        -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled: 
2. mesec: 5900 g, 59 cm
3. mesec:  -
6. mesec:
Naslednji pregled:
   3910g, 55,5cm
2. mesec:    -            -
3. mesec:   4850g, 62cm
4,5 mesec: 5620g, 65cm     -PRVI ZOBEK
5. mesec:
   -              -
6. mesec:   6050g, 66,5cm  -UVAJANJE GH
7. mesec:   6750g,    -
9. mesec:   7610g, 72cm
Naslednji pregled:
5400 g,   -
2. mesec: 6100 g, 59 cm
3. mesec: 7000 g, 65 cm
4. mesec:    -           -
5. mesec: 8500g, 69cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6.5 mesec:9400g,   -
7.5 mesec:9600g,72cm
Naslednji pregled:

2. mesec: 4800g,63cm
3. mesec:   -
4. mesec:   -                            -UVAJANJE GH
5. mesec: 6000g,71cm
6. mesec:
Naslednji pregled:
  4560 g, 56 cm
2. mesec:  6420 g, 60 cm
3. mesec:  7640 g, 65 cm
4.5 mesec: 9150g,  70cm      -PRVI ZOBEK                     
5. mesec:    -                         -UVAJANJE GH
6.5 mesec: 10.560g, 75cm
9.mesec:    12.500g ,80cm
Naslednji pregled:

4420 g, 56,5 cm
2. mesec: 5240 g, 58 cm
3. mesec: 5590 g, 60 cm
4. mesec: 6600g, 66cm
5. mesec:  -                            -UVAJANJE GH
6. mesec: 7490g,69cm
9. mesec: 9330g,75,5cm       -PRVI ZOBEK 9m23dni
Naslednji pregled: 04.06.
  3540 g, 53 cm
2. mesec:  4560 g, 55 cm
3. mesec:  5590 g, 60 cm
4.5 mesec: 6680 g, 65cm   
5. mesec:    -                          -UVAJANJE GH
6. mesec:  7490g.67cm
9. mesec:  8680g,75cm
10.mesec:                               -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:
1. mesec:

3600 g, 51 cm
2. mesec: 
4480 g, 53 cm
3. mesec:  4880 g, 58 cm
4.5 mesec: 5750 g, 61cm     
5. mesec:   -                         -UVAJANJE GH
6. mesec:   6500g, 63,5cm
7.5 mesec: 7000g,66cm
9. mesec:   7500g,69,5cm
11.5mesec:                         -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled:
 5600g, 60,5 cm 
2. mesec:   -
3. mesec: 7870g, 67cm
4. mesec:   -                           -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
5. mesec:
9100g,70,5cm
6. mesec: 9470g,72cm
9. mesec: 10780g,77cm
Naslednji pregled:  
 4880g, 58 cm  
2. mesec:      -
3,5 mesec:
7200g, 67 cm 
4. mesec:     -
5. mesec:   8190g, 71cm       -PRVI ZOBEK
6. mesec:   8980g, 73,5cm
9. mesec: 10450g,77cm
Naslednji pregled: 17.06 
1. mesec:
 5575g,56cm 
2. mesec:    -          -

3. mesec: 
7150g,63,5cm 
4. mesec:    -          -                  -UVAJANJE GH  -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:    -          -
6. mesec: 8385Gg,70,5cm
9. mesec: 8730g, 74cm
Naslednji pregled : 03.06
4360g ,56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec: 6590g, 63,5 cm
4. mesec: 7400g, 66 cm
5. mesec:                               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8350 g, 69 cm
Naslednji pregled:  
  -        
2. mesec: 5670g,  59 cm
3. mesec: 6940g,  64cm
4. mesec: 8190g,  70cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH 
6. mesec: 8780g, 72cm       -PRVI ZOBEK 6,5m
9. mesec: 9900g,75cm
11.5 mesec:                         -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI 
Naslednji pregled: 

1. mesec: 
3780g , 53cm
2. mesec:  5200g ,57cm 
3. mesec:  
5900g ,60cm
4. mesec:  7000g ,65,5cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:  
7400g, 65,5cm 
6. mesec:

7870g, 68,5cm   -PRVI ZOBEK 6m,29dni
8.5 mesec: 9900g,75cm
9. mesec:   9480g, 75,5cm
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI    
20.manna                (8.06)     08.06      Manca(3580g,56cm) PD
1. mesec:  4070g,56cm
2. mesec:  4690g,58cm
3. mesec:  5420g,60cm 
4.5 mesec: 6150g,64cm
5. mesec:   -                        -UVAJANJE GH
6. mesec:  6780g, 66cm      -PRVI ZOBEK
9. mesec:  7320g,70cm
Naslednji pregled:
2. mesec:  5500g, 56cm
3. mesec:  7100G,62cm
4.5 mesec: 8200g
5. mesec:   -                           -UVAJANJE GH
6. mesec: 
9550g, 70cm         -PRVI ZOBEK 6m26dni
Naslednji pregled:
  3880 g, 54 cm 
2. mesec:  5000 g, 56 cm
3,5 mesec: 6000g, 61cm
4,5mesec:  7200g, 65,5 cm   -UVAJANJE GH
5. mesec:        -          -
6. mesec:  8000g, 67,5cm
9. mesec:  9800g,      -
Naslednji pregled: 30.03
4500g, 57 cm
2. mesec: 5440g, 62cm
3. mesec: 5720g,63cm
4. mesec: 6480g,  -
5. mesec:    -         -
6. mesec: 7300g, 66cm        -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6. mesec: 8250g,74cm
Naslednji pregled:

4725 g, 55 cm
2. mesec:      -
3. mesec:    6540 g, 62,5 cm
4.5 mesec:  7120 g,   - 
5. mesec:    7400 g, 67cm    -UVAJANJE GH
6. mesec:    8100g, 68cm     -PRVI ZOBEK
9. mesec:    9500g,71cm
Naslednji pregled:  
2. mesec:  4850 g, 56,5 cm
3. mesec:  5630 g, 59,5 cm
4.5 mesec: 6460g, 63cm
5. mesec:      -
6. mesec: 7160g, 66,5cm
9. mesec: 8280g,71,5cm
Naslednji pregled:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:  5050 g, 58,7 cm
3. mesec:  5830 g, 61,2 cm
4.5 mesec: 6520 g, 67 cm
5. mesec:    -          -                -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g,71 cm
7. mesec:    -           -                -PRVI ZOBEK 7m7dni
9. mesec:  8430g,75,1cm
11,5m    :  9000g,78cm
Naslednji pregled:
   -          -
2. mesec: 6140g,61cm
3. mesec: 7070g,63cm        
4. mesec:   -          -                 
5. mesec: 7750g,66cm       -UVAJANJE GH
6. mesec:
7930g,69cm
8.5 mesec:                          -PRVI ZOBEK
9. mesec:  8700g,75cm
Naslednji pregled: 09.06
  4425g, 55cm
2. mesec:  5210g, 60 cm
3. mesec:   -            -
4.5 mesec: 6390g,65cm 
5. mesec:   -            -           -UVAJANJE GH
6. mesec:  7200g ,67,5cm
7. mesec:  7440g, 69cm
Naslednji pregled:

2. mesec:   6887g,64cm
3. mesec:   7660g,65,5cm
4. mesec:      -          -
5. mesec:   9005g, 71cm
6.5 mesec:  9675g,74cm
9.5 mesec:10410g,80cm
Naslednji pregled:
1. mesec:
 3590g, 55cm 
2. mesec: 
4920g, 57,5cm
3. mesec:
5600g, 62,5cm  
4. mesec: 6130g, 64,7cm 
5. mesec: 6530g, 66,7cm      -UVAJANJE GH 
6. mesec: 7200g, 69,5cm      -PRVI ZOBEK
Naslednji pregled :
   3940g, 53 cm
2. mesec:      -           -
3. mesec:   5300g,60cm
4.5 mesec: 5870g,62cm      -UVAJANJE GH
5. mesec:
     -           -
6. mesec:   6600g,65cm
7. mesec:     -           -          -PRVI ZOBEK
9. mesec:  7370g,68,5cm
Naslednji pregled: 
1. mesec:
   4620g, 55cm
2. mesec: 
  6180g,61cm
3. mesec: 
  7150g,64cm
4.5 mesec: 7930g,66,5cm
5. mesec:     -          -          -UVAJANJE GH 5,5m -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec:
   8650g, 69cm
Naslednji pregled :
   4255g, 54,5cm
2. mesec:   5400g, 60cm
3,5 mesec: 6280g,62cm
4. mesec:     -          -                - UVAJANJE GH
5. mesec:     -          -                -PRVI ZOBEK 5,5m
6. mesec: 7700g, 67,5 cm
7. mesec: 8000g, 68,5cm
Naslednji pregled:
1. mesec: 
5350g , 59cm
2. mesec:
6500g,  62,5cm
3. mesec:  -            -
4. mesec:  8170g ,71cm           -UVAJANJE GH -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:
   -             -
6. mesec: 10 kg ,74,5cm
Naslednji pregled: 17.03
2. mesec:  -
3. mesec: 7300g,63cm
5. mesec:  -
6. mesec:  9270g,70cm      -UVAJANJE GH 6,5m
7. mesec:  -                        -PRVI ZOBEK
9. mesec:  10.420g,75cm
10.mesec:                           -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled:

PD
1. mesec: 
4530g, 54,5 cm
2. mesec:  
5310g, 57,5 cm
3. mesec:  
6280g, 60,5 cm
4. mesec: 
7150g, 62,5 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled
:

NICK                       (PDP)     RODILA     PODATKI  
37.10ka                  (30.06.)    19.06.     Katja (3400 g, 51cm) PD
1. mesec:
3920 g, 55 cm 
2. mesec: 5030 g, 60 cm
3. mesec: 5590 g, 64 cm
4. mesec:    -            -
5. mesec: 6530g, 68cm      -UVAJANJE GH ,PRVI ZOBEK
6. mesec: 7210g, 70cm
9,5mesec:9500g,77,5cm
Naslednji pregled
5405g, 59 cm
2. mesec:  5995g, 62 cm
3. mesec:  6850g, 66cm
4.5 mesec: 7850g, 69cm    -UVAJANJE GH
5. mesec:     -           -
6. mesec: 8470g, 72cm      -PRVI ZOBEK 6m17dni
Naslednji pregled:  16.03.2010
1. mesec:
  4190g, 54,5cm 
2. mesec: 
 4960g, 57,5cm 
3. mesec: 
6190g, 62cm 
4.5 mesec: 7340g, 67cm 
5. mesec:    -            -             -UVAJANJE GH,PRVI ZOBEK
6. mesec:
8040g ,67,5cm
9. mesec: 9440g,72cm
Naslednji pregled :

4630 g, 55 cm 
2. mesec: 
5680 g, 59 cm
3. mesec:  6100 g, 62 cm
4.5 mesec: 7200 g, 65 cm
5. mesec:     -            -           
-PRVI ZOBEK
6. mesec:  7820 g, 68 cm
7. mesec     -             -            -UVAJANJE GH
Naslednji pregled

2. mesec: 5240g,59 cm
3. mesec: 6180g,62cm
4. mesec: 6860g,  -                -UVAJANJE GH 4,5m
5. mesec:
    -                          -PRVI ZOBEK
6. mesec:
7510g, 67cm
9. mesec: 8100g,73cm 
10. mesec:                              -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI 9,5m
Naslednji pregled:
4240 g, 52 cm
2. mesec: 5470, 60 cm
3. mesec: 6830g,61cm              
4,5 mesec:8100g,70cm         -UVAJANJE GH
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled: 

1. mesec: 
3700g, 53cm
2. mesec:  4900g, 56,5cm 
3. mesec: 

5330g, 59cm
4. mesec: 
6030g, 62,5cm
5. mesec:

6440g,63,5cm
6. mesec:  6730g, 66cm              -UVAJANJE GH
9. mesec:  8020g,69,5cm            -PRVI ZOBEK 9m5dni
Naslednji pregled
:

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI     
44.vitae               
(25.6.)    26.06.       Jakob (3675 g, 53cm) 
1. mesec:
  4920g, 57cm
2. mesec: 
 5330g,59cm
3. mesec: 
 6275g,62,5cm
4. mesec:  7250g,66cm         -PRVI ZOBEK 4,5m
5. mesec:  7580g                  -UVAJANJE GH 5,5m
6. mesec:  7780g,70cm 
9. mesec:  8675g, 74cm

10,5mesec:                            -PRVI SAMOSTOJNI KORAKI
Naslednji pregled : 7.7.2010

4800 g, 56 cm
2. mesec: 6400 g, 59,5 cm
3. mesec: 7700 g, 64,5 cm
4. mesec:   -             -
5. mesec: 8670g, 68,5cm
6. mesec: 9430g, 70,5cm       -UVAJANJE GH 
8. mesec:  -              -             -PRVI ZOBEK 8m29dni
9. mesec: 9830g, 73cm
Naslednji pregled: 
2. mesec:  5390 g, 59 cm
3. mesec:  6720 g, 62,5 cm 
4. mesec:  7620g,    -               
5. mesec:      -          -               -UVAJANJE GH
6. mesec: 8999g,70cm
Naslednji pregled:
1. mesec:
  4400g,56cm
2. mesec: 
 5300g,59cm
3. mesec: 
 6600g,63cm
4. mesec:  6920g,67cm
5. mesec:    -           - 
6. mesec:  8600g,69,5cm
Naslednji pregled :
2. mesec: 6220 g, 62 cm
3. mesec: 6987g,  64 cm
5. mesec:
6. mesec:
Naslednji pregled

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
23.5.2010 22:51:53   
bjondi
user posted image   

16.04  Alina -LARA

13.05  mojsonček-ZOJA

18.05  nancy300-MIJA

21.05  tinca84-NIK

26.05  smrketa24-MATEJ
26.05  dreamhorse-ŽANA

30.05  minča-NEJA
30.05  mišel09-NOEL
30.05  jabolka-SOMAYA

01.06  mojjaka-JAKA

02.06  princ_princeska-KLARA

03.06  lino-MAKS

04.06  mk8-VERONIKA
04.06  tira-MARCEL
04.06  janci f-TOM
04.06  tadejluka-BLAŽ

05.06  majana79-JURE
05.06  hanuši-BINE
05.06  mony25-ALEX

08.06  manna-MANCA

09.06  meti21-GAJ
09.06  kalanteja-JULIJA
09.06  deja777-DANAJA TEA
09.06  bačko-LORA
09.06  goldy-ALJA

10.06  tecka-SREČKO
10.06  july08-JULIJA
10.06  lenika-DAŠA
10.06  blu-HANA

11.06  fejči-TIAN

15.06  ovnica78-IVA
15.06  betea-IZAK

16.06  fragola-LANA
16.06  mandreja-TARA

18.06  naty taja-URBAN
18.06  harley-MARJETA

19.06  10ka-KATJA

21.06  kaminek-PATRICIJA
21.06  mita21-MATIJA

22.06  sončnica79-KAJA

24.06  mala_princeska-MANCA

25.06  bamoocham-NEŽA
25.06  mini86-MARCEL

26.06 vitae-JAKOB

27.06  bjondi-ŽIGA

29.06  petra2008-NINA
29.06  lsica-MAJA

07.07  snoopyka-ALBINA

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
23.5.2010 22:52:02   
bjondi
user posted image

JANUAR
kaminek -4.1.1982
Tira         -13.1.1982
    meti21   -21.01.1980

FEBRUAR
lino        - 19.2.1978
Majana79  - 24.02.1979
mk8        - 28.2.1985
mandreja-28.02

MAREC

Janci F    - 4.3.1981
Bačko      - 9-3-1979
july08      - 9.3.1978

APRIL
princ_princeska-08.04
mojjaka        - 9.4.1979 
smrketa84     - 14.4.1984
mony25     -14.4.1983
Snoopyka     -17.4.1991 

MAJ
dreamhorse    - 5.5.1982 
Naty-Taja       -18.5.1978
tadejluka  -20.05
mini86            -26.5.1986
manna       - 27.5.

JUNIJ
kalanteja         - 16.06.1983
blu        - 20.6

JULIJ
Lsica-05.07 

AVGUST
jabolka         - 17.8.1981

SEPTEMBER
lenika          - 23.9.1978
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever    - 2.10.1985
bamoocham     - 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši           - 2.11.1976
tinca84            - 10.11.1984 
vitae      -13.11
Fragola            - 25.11.1981
bjondi             - 30.11.1975

DECEMBER 
  luši              -19.12.1988
deja777      - 26.12.1984

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
23.5.2010 22:53:25   
bjondi
kaminek-user posted image user posted image user posted image uau sem brez besed za torto ostala...

kahlica-ga ne mislim pred drugim letom dajat nanj...vse ob svojem času...žiga bo imel čisto navadno pa še roza barve je user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  za vrtce...jz bi tud user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  hanuši za prve korake binetu...

Sem bila pa v petek na 20-ti obletnici valete...kaj je blo dobr k ta najboljš kolegi smo bili...tok smo se nasmejal ,da mi je enkrat kr mal ušlo user posted image  bo treba keglove vaje delat,pa ličnice so me bolele od smeha...je žiga zaspal brez joškice user posted image  bravo možeku...ampak pol v  diskača pa nisem šla ,ker sem mela tako joško ,da tud roke nisem mogla vzdignt user posted image  ...tko da sem komej čakala odrešitelja ,ki me je ob dveh zjutrej pričakal sede v postelji user posted image ...pomoje me je zavohu...sem sam stopila v spalnico on pa kr v sedeč položaj...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 23.5.2010 23:00:14 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
24.5.2010 7:31:38   
tecka
Živjo, punce.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo toliko, da se pofočkam in danes nobeni NE čestitam za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj je naš mali prvič v "normalnih razmerah" spal samo 1 dnevno spanje in tudi danes nič ne kaže, da bi bil že utrujen in bova šla že ob 8h nakupovat živila. Evo, mogoče bomo pa speljali eno dnevno spanje tik pred vrtcem.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
24.5.2010 7:35:46   
tecka
pa še ena morska
user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
24.5.2010 7:41:16   
lenika
Ja tecka to z enim spanjem se navadno okoli enega leta uredi samo po sebi. Pri nas se je pri obeh.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
24.5.2010 8:02:14   
Mala_princeska
Jutrooooooo....
Za nazaj najbrž ne bo časa, da bi kakšno rekla user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image vsem za vse napredke in čestitke ob vseh RD.

Danes je moja navita miš user posted image user posted image user posted image dopolnila 11. mesec.

Samo, da "izkoristim" bjondi tebeuser posted image - prosim za nasvet oz.miselni vzorec, da napišem, dokončam diplomo, da mi z roki vse ne propade - tnx.
Se beremo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
24.5.2010 8:03:39   
Mala_princeska

pa še ena morska

ne morem mimo te slikce user posted image user posted image user posted image
ko sem prebrala morska, sem mislila da je to kak delfinček, no potem sem pa bolj pogledala in vidim da so ženska prsa, user posted image user posted image user posted image Srečko, se vidi da ni pozabu kaj je to zizi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......