|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
24.5.2010 8:07:45   
Mala_princeska
aja pa mony mislim, da sem tebe dodala na FB, da se ne boš čudila kdo je bp user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
24.5.2010 8:50:09   
MONY25
sm te prepoznala na slikci...sm te dodalauser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

Neposredna povezava do sporočila: 2752
24.5.2010 9:06:29   
MONY25
bačko-kje siiii???

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
24.5.2010 9:57:13   
bačko
Dan!
10ka čestitke za vrtec!user posted image user posted image user posted image
Mony evo me!Kaj si me pogrešala? Vsaj ena!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
24.5.2010 10:49:58   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Kaj si me pogrešala? Vsaj ena!

Jaaaaaazzzzzzz vasssss VSE POGREŠAM user posted image user posted image user posted image
sam ni cajta, da bi kaj napisala, bomo videli kako bo danes zvečer.

Nasončkajte se in nacrkljajte z našimi sončki, sploh tiste ki ste še doma......

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
24.5.2010 11:05:19   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kaj si me pogrešala? Vsaj ena!

Jaaaaaazzzzzzz vasssss VSE POGREŠAM user posted image user posted image user posted image
sam ni cajta, da bi kaj napisala, bomo videli kako bo danes zvečer.

Nasončkajte se in nacrkljajte z našimi sončki, sploh tiste ki ste še doma......

Jaz vsako minuto preživim z obema ker grem naslednjp sredo delat.user posted image Sploh noče iti delat.Tako je luštno doma.

Neposredna povezava do sporočila: 2756
24.5.2010 11:26:17   
Mala_princeska
Predno grem danes v službo

Punce help - pred časom sem nad komolcem pri Manci opazila rdeč, hrapav lišaj, rdečina je kmalu izginila, suha kožica pa je ostala - kva bi blo to? sem že poklicala P in je rekla, da naj ne bi bilo nič hudega, sam da naj naslednjič na pregledu pokažem.....user posted image user posted image
mene pa skrbi, da ni kaka alergija user posted image user posted image user posted image
ker je res, da se ponoči zbuja in joka user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
24.5.2010 11:33:26   
tecka
Kolosej, sreda, 26. 5. ob 10h.
Tečka in Srečko - ZADNJIČuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2758
24.5.2010 11:39:33   
tecka
Mala_princeska - po mojem mnenju ne gre za alergijo, ampak za občutljivo kožo. Joka pa princeska bolj verjetno zaradi tega, ker te pogreša in se boji spat, da se ne bi ločila od tebe ali pa zaradi kakšne motnje, ki bo prej ali slej prešla. Naj mine čim prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, včeraj sem malo brala navodila našega vrtca za uvajanje in tam piše, da bo v začetnem obdobju otrok bolj občutljiv in da naj ne vpeljujemo drugih sprememb v njegovo življenjce. Tako da sem se kar odločila, da selitev počaka vsaj kakšen mesec.

Pa še jaz dodam eno vprašanje za večkratne mamice: načeloma bo Srečka v vrtcu prevzemal mož, 3 tedne na mesec, en teden pa jaz (ima on popoldansko). On ga lahko prevzame 14.30, jaz šele 16.30. Iz vrtca imamo navodilo, da naj bi otročka dvigovali ob približno enaki uri, sicer je jok. Kakšne izkušnje imate mamice?

Neposredna povezava do sporočila: 2759
24.5.2010 12:10:59   
mini86
punce kr hudo mi je za vse vas k grete delatuser posted image boščike..

mala princeska-js tud dvomim oz sem skor prepričana da ni alergija..pa tudi u končni fazi če bi bla nebi bla manca zarad tega jokava..pa še na nekam nenavadnem mestu se je pojavila-alergija mislm..
verjetno je tko kot je tecka rekla da je suha koža..malo jo namaži z bepantenom par dni pa bo zihr bolš..

no mi smo pa učeri začel kobacat..ampak samo zunaj..notri mu verjetno preveč drsi..je pa če naredu 3 korake ob sedežni..ko pa primem fotoaparat da bom posnela je pa padu..

zdele spi potem greva pa v živalski vrt..
kosilo sem že skuala in dragi je že v službi..nardila sem pa zelenjavo v voku in zravn riž..zdj sm čist navdušena spet nad vokom..marcel sicer ni neki ljubitelj riža, ampak sem mu v zelenjavo in riž vmešala kislo smetano in mu je šlo laži dol..

danes smo dubili še uradno zavrnitev v vrtcu..

je pa marcel že dva jutra brez joškice in pa učeri zvečer tud brez..tko da se odvajamo in držte pesti da brez večjih pretresov..ne sj mislm da nau nobenih problemov ker ni neki velik intresnant..če je je če ni pa tuk kul..

zdj k hodva okol mu dam stvari kr v uno termo torbico k je kao za flaško not, sm pa že vidla da majo od srede naprej v leklerku akcijo in dobiš zravn 6 hajnikenov tud hladilno torbo..tko da to smo rešl..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
24.5.2010 12:11:27   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

mini in marcel

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
24.5.2010 12:24:22   
manna
živjo
Tko sem vesela - ne samo da smo dobili vrtec, dobili smo prostor v Montessori oddelku! Sem danes klicala in vprašala kako je s tem in so mi povedali da so naredili še en montessori oddelek ker je bilo tako veliko povpraševanja po tem. Tako da s 1.9. štartamo v skupini Montessori 1-3. Zdaj imam pa dobre tri mesece da se navadim da bo res treba Manco pustit tam vsak dan.

Glede srečanja- a je nujno da je zadnje tole srečanje al kako? Saj bodo še prilike za se dobit tudi če bo služba- res da malo manj ampak vseeno...?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
24.5.2010 12:27:34   
mini86
loh se tud gdaj popoudan dobimo, sploh ni panike

manna super za vrtec..upam da si se dobro pozanimala o tem vrtcu..sicer je HB odločitev vsakega posameznika kam da otroka samo klele v lj je mislm da mal drgačn način kokr pr vs-čeprav mi je to močno čudno..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
24.5.2010 12:34:13   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

mini in marcel
Bačko in Lora

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
24.5.2010 12:37:37   
mini86
sj smo se o tem že pogovarjal samo vseen..v lj mamo ful povezan vse z bogom in vero..nimam nč proti temu in tud sama mam narjene vse zakramente, samo vse to se mi zdi prekmalu..
par odlomkov iz te "vzgoje"..

Kateheza Dobrega Pastirja je sodoben – na teologiji in pedagogiki temelječ - pristop k vzgoji otroka, ki omogoča celovito spodbujanje otrokovih verskih zmožnosti. Ob tem v otroku zbuja čudenje in veselje, ki pa nista ločeni od življenja, saj se ne dotikata le verskega področja.
Glavna stebra kateheze dobrega pastirja sta dva:
  1. močan teološki temelj, ki je s svojim spoštovanjem Svetega pisma in liturgije neposredni izvir Božjega razodetja ter
  2. trden pedagoški temelj - pedagogika montessori s spoštovanjem osebe in zmožnosti otroka.
Prvi steber stoji na veri, da Bog, ki je Ljubezen, išče nas, da bi nas ljubil in išče našo ljubezen ter da človeška srca hrepenijo po sprejetju in izkazovanju te ljubezni. Drugi steber pa stoji na veri, da je Božja ljubezen brezpogojna in da vključuje okoliščine vsake kronološke starosti in so torej celo zelo majhni otroci povabljeni v odnos zaveze z Bogom.
V izhodišču koncepta Kateheze Dobrega Pastirja sta dva cilja: pomoč in podpora pri otrokovem odnosu z Bogom in vključevanje v skupnost verujočih.

če nebi blo tok verstva zravn mi je pa drgač ta pristop o igranju kr uredu

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
24.5.2010 12:50:56   
Tira
Midva tud mogoče prideva na srečanje... če ne to sredo pa naslednjo ziher, če se bomo še dobile - obljubimuser posted image ... tist bo pa moja zadnja pred službo user posted image

Manna user posted image user posted image user posted image  za vrtec... pa še Montessori - zakon

Tecka mal bo krize glede odhoda domov tisti teden, ko boš ti hodila šele ob 16.30. To je kar pozno, sploh če ga bo tvoj hodil iskat kar dve uri prej. Sej se bo navadil, samo problem je k je to samo en teden v mesecu. Mogoče ga pa lahko tisti teden kdo drug prevzame prej? Drugače je tko, da otroci zelo dobro vedo, kdaj so oni na vrsti za odhod domov in če takrat ni nikogar ponj, je 1000 vprašanj ali pa nestrpnosti in joka. Ampak glej, če ne gre drugače, bo tudi tisti teden v mesecu preživel.

Vitae imaš že avto? Kdaj gremo na kavo? user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
24.5.2010 12:57:09   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Tecka mal bo krize glede odhoda domov tisti teden, ko boš ti hodila šele ob 16.30. To je kar pozno, sploh če ga bo tvoj hodil iskat kar dve uri prej. Sej se bo navadil, samo problem je k je to samo en teden v mesecu. Mogoče ga pa lahko tisti teden kdo drug prevzame prej? Drugače je tko, da otroci zelo dobro vedo, kdaj so oni na vrsti za odhod domov in če takrat ni nikogar ponj, je 1000 vprašanj ali pa nestrpnosti in joka. Ampak glej, če ne gre drugače, bo tudi tisti teden v mesecu preživel.

Jaz upam da pri nas ne bo problem.Jaz zdaj hodim po Žano ob 14 uri.Potem ko bom jaz začela delati pa bo en dan okoli 14 ure drugi dan pa šele okoli 16.30.Upam da ne bo kakšnih težav.Tako bomo po njo hodili samo zdajle čez poletje potem pa upam da bo tudi Lora v vrtcu in bo malo drugače.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
24.5.2010 13:04:50   
manna
mini, ja o tem montessori je bilo že govora. Ampak moram še enkrat napisat:  Mislim da tole kar ti opisuješ ni isto. Kateheza Dobrega Pastirja al kakože kar prakticira tale tvoj naveden vrtec nima veze z Montessorijem. To je pač očitno nek vrtec v okviru cekrve, ki slučajno prakticira Montessori pedagogiko. Montessori pedagogika je samo en način vzgoje in nima veze z vero. (Če bi jo imelo, naša Manca ne bi hodila v tak vrtec, ker ni krščena in moj dragi noče da ima kakršnokoli versko vzgojo. Da ne bo pomote, tudi proti veri nimam nič - jaz imam vse zakramente, samo pač najin otrok ne bo vzgajan v veri ker je bila taka najina odločitev.)

Ma sej ne bom več nakladala o tem montessoriju... meni je všeč v glavnem zaradi tega, ker imajo enih par principov ki se mi zdijo res pomembni in tapravi. No sej, bomo videli jeseni kako bo.

< Sporočilo je popravil manna -- 24.5.2010 13:05:13 >

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
24.5.2010 13:06:53   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: manna

mini, ja o tem montessori je bilo že govora. Ampak moram še enkrat napisat:  Mislim da tole kar ti opisuješ ni isto. Kateheza Dobrega Pastirja al kakože kar prakticira tale tvoj naveden vrtec nima veze z Montessorijem. To je pač očitno nek vrtec v okviru cekrve, ki slučajno prakticira Montessori pedagogiko. Montessori pedagogika je samo en način vzgoje in nima veze z vero. (Če bi jo imelo, naša Manca ne bi hodila v tak vrtec, ker ni krščena in moj dragi noče da ima kakršnokoli versko vzgojo. Da ne bo pomote, tudi proti veri nimam nič - jaz imam vse zakramente, samo pač najin otrok ne bo vzgajan v veri ker je bila taka najina odločitev.)

Ma sej ne bom več nakladala o tem montessoriju... meni je všeč v glavnem zaradi tega, ker imajo enih par principov ki se mi zdijo res pomembni in tapravi. No sej, bomo videli jeseni kako bo.

no če je tako je pa potem super..sori ampak mogla sm prlept tist..ni mi dal miruuser posted image

no zdj pa šibam v zoo-že slišm tamauga k se je zbudu

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
24.5.2010 13:10:35   
manna
A kjera ve - a domače kruhove cmoke, pravkar narejene, se lahko da zmrznit? In če ja, kako naj jih dam da se ne zlepijo? Nisem jih še skuhala.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
24.5.2010 13:11:16   
bačko
Manna jaz upam da bo vaša pikica uživala ne grede v katerem vrtcu je.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
24.5.2010 13:12:48   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: manna

A kjera ve - a domače kruhove cmoke, pravkar narejene, se lahko da zmrznit? In če ja, kako naj jih dam da se ne zlepijo? Nisem jih še skuhala.

Lahko jih daš zmrzniti.Mislim da se ti ne bodo zlepili.Jaz jih dam kar v vrečko za zmrzovalnik in do zdaj je bilo vse uredu!Se niso zlepili.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
24.5.2010 13:12:59   
MONY25

Dan!

ja evo, dons sm hotla pridt na kufe...pol sm šla pa kle mal vn pa na sprehod itd., pa sm šele zdj not pršla...k v sredo grem pa deeeeelatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
24.5.2010 13:15:37   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

Dan!

ja evo, dons sm hotla pridt na kufe...pol sm šla pa kle mal vn pa na sprehod itd., pa sm šele zdj not pršla...k v sredo grem pa deeeeelatuser posted image user posted image user posted image

Ja škoda!Pa pridi jutri na kavo!user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
24.5.2010 13:31:45   
lino
Dan.

Jst sem pa od danes prijavljena na Zavodu...mi je porodniška včeraj potekla...joooj kok je minlo to leto, drug teden že pihamo prvo svečko, nooooro...
Torto bomo nutellino jedli (domačo)...pa verjetno bom kar pizze velikanke naročila, pa še kako mehiško stvar zraven, se mi ne da neke narezke delat, pa itak jih Maksi ne more jest, kak robek od pizze še že lahko pogrižlja...

Drgač se imamo super, zjutraj sprehodi, malo oddremat, popoldan pa zopet koristimo vreme...s kosilom se ne ubadam, ker dragega ni Mare pa v šoli kosila in tako samo mi2 z Maksijem kosiva, pa nč ne komplicirava...user posted image

O vrtcu še nič novega, pa močno upam, da dobimo mesto, ker drgač ne vem kk bo septembra...komisija je že odločala in čakam na odločbo...držite pesti...user posted image

En vic...

Včeraj sem sedel v baru in naenkrat začutil, da moram prdniti. Ker je bila glasba zares glasna in nihče ne bi niti opazil, sem prdce uskladil z ritmom. Po nekaj pesmih sem se že počutil bolje. Zadovoljno sem do konca spil svoje pivo in naenkrat ugotovil, da vsi zijajo vame. V tistem trenutku sem se spomnil, da sem poslušal walkman.

hahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahaha

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......