|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
25.5.2010 11:09:52   
bačko
No samo sporočim vam da smo dobili vrtec!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
25.5.2010 11:19:26   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Punce a mi lahko malo pomagate?Rabim številko privat varstev otrok!Rabim za Zojo in njeno mamico.Hvala!user posted image user posted image user posted image

ona ti ne pride pokazat nečakinje in še 100 drugih stvari ti bi pa zdj takoj skočila k te rab al kako..ne vem men se ne zdi to ok..sj razumm da hočš pomagat pa vse samo kokr se ona obnaša ne vem js rečmo nebi..

drgač maš pa tuki par vrtcev
http://www.otrokoskop.si/main/cat/72

bravo za vrtec

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
25.5.2010 11:20:35   
Janci F
bačko čestitam  za vrtec!!

Jaz sem pa bila danes pri zobarju in mi je naredil zahtevno, kompleksno puljenje zoba.
In ker me je tako matral mi je dal 2 dni bolniške, tako da mi bosta ostala dva dni stara dopusta, ker bom dva dni dopusta zamenjala z bolniško.

Danes dokončamo igrala in postavimo peskovnih. Komaj čakam!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
25.5.2010 11:37:58   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Punce a mi lahko malo pomagate?Rabim številko privat varstev otrok!Rabim za Zojo in njeno mamico.Hvala!user posted image user posted image user posted image

ona ti ne pride pokazat nečakinje in še 100 drugih stvari ti bi pa zdj takoj skočila k te rab al kako..ne vem men se ne zdi to ok..sj razumm da hočš pomagat pa vse samo kokr se ona obnaša ne vem js rečmo nebi..

bravo za vrtec

Saj imaš prav samo jaz nisem človek ki takoj zameri in sem taka da rada pomagam.Saj me to dostikrat tepe ampak ne morem iz svoje kože.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
25.5.2010 11:45:08   
smrketa24
Oj!
Čestitke vsem, ki ste dobili vrtec. Mi še vedno čakamo. Sem včeraj klicala v vrtec in je rekla, da če danes dobim pošto, da ni sprejet, če jo pa jutri, pa je. Tako da držim pesti, da danes ne bo poštarja user posted image

Midva sva bila pa že zunaj. Je čist poletno vreme. Prav paše. Danes sem mu v lekarni kupila tudi kremo za sončenje. Sem dobila eno od Eucerina, je rekla, da je med boljšimi za otroke oz. dojenčke.

Mi grewmo tudi letos na Pag (Gajac) na morje. Termin imamo pa od 26.6.-3.7. in že komaj čakam user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
25.5.2010 12:01:58   
mini86

bravo za vrtec

Saj imaš prav samo jaz nisem človek ki takoj zameri in sem taka da rada pomagam.Saj me to dostikrat tepe ampak ne morem iz svoje kože.user posted image

ok ti rada pomagaš ona pa te odbija stran od sebe..in pol k bo kej rabla bo vedla da loh skos računa nate in da boš takoj bla na voljo k bo kej rabla..ne vem no..zdj so taki cajti da bol prideš čez če maš eno mejo pr dobroti..ne me narobe razumet da morš bit zdj hudoben pa nesramen do vsakega..ampak dobr si pač do tistga k je dobr do tebe..
npr..js sm bla dobra do tebe k sm ti poiskala privat vrtce in naslednič k bom js kej rabla boš ti dobra do mene..a razumšuser posted image
če bi pa js sam napisala da ne bit prjazna do nje in ti nebi hotla dt privat vrtcov pi bla pa loh tud ti bijač naslednič do meneuser posted image user posted image
ta dobrota je pršla bol do izraza v starih časihuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
25.5.2010 12:03:10   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Oj!
Čestitke vsem, ki ste dobili vrtec. Mi še vedno čakamo. Sem včeraj klicala v vrtec in je rekla, da če danes dobim pošto, da ni sprejet, če jo pa jutri, pa je. Tako da držim pesti, da danes ne bo poštarja user posted image

Midva sva bila pa že zunaj. Je čist poletno vreme. Prav paše. Danes sem mu v lekarni kupila tudi kremo za sončenje. Sem dobila eno od Eucerina, je rekla, da je med boljšimi za otroke oz. dojenčke.

Mi grewmo tudi letos na Pag (Gajac) na morje. Termin imamo pa od 26.6.-3.7. in že komaj čakam user posted image

najbol da si zmenave cifre in se loh gdaj dobimo na kšnem kufetu k bomo mi tud takrat dol..pa eni kolegi grejo tud takrat k vi dol in isto v gajac

aja pa poštar nos zjutri tko da ste dubl vrtecuser posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
25.5.2010 12:06:15   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Kolosej, sreda, 26. 5. ob 10h.
Tečka in Srečko - ZADNJIČuser posted image
mini in marcel
mk8 in Veronika

S SABO PRINESI ŽLICO!!!!!!!!!!!!!

če ne bo vse posreči pridem ob 11.30, če bo pa vse posreč pa ob 10h

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
25.5.2010 13:04:31   
smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Oj!

najbol da si zmenave cifre in se loh gdaj dobimo na kšnem kufetu k bomo mi tud takrat dol..pa eni kolegi grejo tud takrat k vi dol in isto v gajac

aja pa poštar nos zjutri tko da ste dubl vrtecuser posted image

komot. se lohk kakšen dan na kofiju dobimo user posted image user posted image a ti pošljem kar ZS??

aja, a veš, da ne vem na koga sem dala, da pošljejo...ali name ali na mojega. imava drugačen naslov - ga še nisem spremenila, bom po poroki. tako da trenutno nisem doma, ampak pri mojih in tam nisem nič dobila. držim pestke, da tudi domov nisva dobila.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
25.5.2010 13:08:20   
MONY25
sam sporočam vam, da mi tooooooooooooooook mori jit jutr na šiht user posted image user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
25.5.2010 13:17:16   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

sam sporočam vam, da mi tooooooooooooooook mori jit jutr na šiht user posted image user posted image user posted image user posted image

Oh verjamem!Jaz sem bila med Žano in Loro samo 8 mesecev v službi in mi je sedaj prava muka.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
25.5.2010 13:20:44   
MONY25

Oh verjamem!Jaz sem bila med Žano in Loro samo 8 mesecev v službi in mi je sedaj prava muka.

ma ja, to je kr neki!!! to bi mogl bit tko do 5.leta doma:))) pa sj mam the best sodelavce pa vse, sam vseen...js bom alexa kr s sabo vzelauser posted image

nč, zdj grem pa likat srajčke, hlače itd. za na šiht, pa mal probat, kaj mi je prov, kaj ne...morm izkoristit, dokler mi tamau spi...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
25.5.2010 13:23:23   
bačko
Mogli bi imelti porodniško tako kot v Avstriji.Tam so baje 2 leti in pol doma.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
25.5.2010 14:43:02   
Tira

Mogli bi imelti porodniško tako kot v Avstriji.Tam so baje 2 leti in pol doma.

Ja, tam imajo to res dobr uštiman. Baje lahko izbirajo ali bodo doma eno leto, dve ali pa kar tri. Edino porodniška je samo prvo leto 100%, naprej pa vsako leto nižja, samo ne vem za koliko. Vsekakor je boljši sistem kot pri nas.

Naš mali pančka... na kavču user posted image  Mah, važn da spi in imam malo miru.

Sem pa zvedela, da grem na šiht 10.6..... jupiii še mal sem doma.

Kaj kuhate danes? Men se tolk ne da. Bom samo za tamaučka naredila nekaj user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
25.5.2010 16:28:21   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

dan

ja, jaz nisem bila izbrana za strojepisko, a  tebe so klical kaj?

Men se zdi, da pošiljajo odločbe nekje v začetku  avgusta, al kako? Mogoče kaj bolj Veš, ker Mislinja tudi pod SG spada

hooj.

Jst sem dobila tudi zavrnjen odgovor...ma ja, kaj moreš....se pa strinjam, da bi bilo fino biti doma 2 leti in pol, kot v Avstriji....

Vrtec-jst mislim, da bi morali sedaj v juniju poslat...avgust in je mal daleč....

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
25.5.2010 17:33:49   
tecka
Živjo, punce.
Evo, mi se kar v hiši hladimo oz. z malim hodiva malo not in malo ven, pa je še v senci vroče. Dopoldne sem pa z eno punco vozičkala, pa sem ga malo slačila (v kratke rokave) in malo oblačila. Me je pa za jutri kar malo strah vročine. Ampak ker je za naju zadnjič, sigurno prideva.

Bačko, čestitke za vrtec!
Lino in Kalanteja - več sreče pri naslednji službi.

Konec porodniške - sem se nekako sprijaznila, čeprav vem, da mi bo na koncu težko iti v službo. Sva se pa z našim nekaj dogovarjala, da bi si delila porodniško, pa je on potem menjal službo, tako da sem imela že tako "podaljšano" za pol leta.
S podaljšanjem porodniške bi nam pa po mojem mnenju naredili medvedjo uslugo. Že tako ti eno leto krepko zabremza kariero, po 3 letih bi bile pa na trgu dela praktično nekonkurenčne. Osebno poznam eno Madžarsko, ki po 2 porodniškah (tam je 3 leta) ne ve, kaj bi sama s sabo. Premlada za penzijo, služb pa ni. V AVstriji in še kje pa moški nosijo domov lepše denarce kot pri nas, zato verjamem, da jim je lažje.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
25.5.2010 20:20:48   
tadejluka
Čer!

Mene pa mulo zaje....! Ga dam spat on pa lepo zleze s postle in se u temi igra z igračami...že 2x in ko pridem pogledat se on lepo smeje! Lump!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
25.5.2010 20:51:10   
mk8
Čer!! Mi smo danes tudi dobili vrtec user posted image user posted image user posted image
Sem bila čist presenečena user posted image  

Midve prideve jutri za kakšno urco, potem moram na faks, da se zmenim za Tolmin. Upam, da bo profesor pustil, da gresta Veronika in moj z mano.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
25.5.2010 20:52:13   
mk8

Boga! Vam nism čist nič fouš, tiste ki že morte v službo. 

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
25.5.2010 21:30:15   
mini86
evo js jutr pridm od 11.30-12h enkrat..prosim če me počakate..oblubm da bom pohitela in da vam nau žau..še enkrat ne pozabte žlice..mk8 bravo za vrtec in počaki me!!!!

lahko noč

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
25.5.2010 21:39:03   
mk8
Bom probala počakat no user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
25.5.2010 22:06:43   
bjondi

bravo za vrtec

Tud jaz tako mislim kot mini...

user posted image user posted image user posted image  za vrtec mk8 in bačko...

user posted image  zate lino ,ker nisi dobila vrtca...

...jaz pa še čakam in čakam in čakam ...odločbo namreč...user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
25.5.2010 22:08:51   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Tud jaz tako mislim kot mini...

user posted image user posted image user posted image  za vrtec mk8 in bačko...

user posted image  zate lino ,ker nisi dobila vrtca...

...jaz pa še čakam in čakam in čakam ...odločbo namreč...user posted image ...

Sej bo prišla.. Zihr jutri, ko boš ti na srečanju junijskih sončkov.. Ali pač??

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
25.5.2010 22:44:48   
bjondi
mk8-zate enega velikega user posted image  ,sem cel dan nate mislila,da sem ti včerej pozabila objemčka dat za tvojo piko poko in njene nogice in učke...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.5.2010 7:19:50   
tadejluka
Mini,  Vse najboljše, najlepše, najslajše,...!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......