milena2222
|
Pregled za mano,dete ima že skoraj 3 kg,še vedno pa veselo sedi na ritki tk da ne vem,a se sploh namerava na glavo postavit!?Ponoven pregled čez 14 dni,če ne bo že prej kaj seveda...hihi top 10- meni se še sanja ne,kako oblačit otroka.Jaz sem večino oblačil dobila,tiste,ki sem jih sama kupila sem pa čist sfalila,ker sem lepo hodila po trgovinah pa pliš kupovala...Pol pa berem na forumu,da je pliš za pozimi?!Tudi meni je na MŠ dalo malo misliti glede pralnih plenic...Zaenkrat sem sicer še na teh za enkratno uporabo,ideje o pralnih pa nisem še dala čisto dokončno na stran.... pranje oblačil-jaz sem sedaj vse oprala z navadnim praškom, pa dala na dodatno splakovanje,se mi pa vse kolegice odsvetovale mehčalec,tk da ga nisem uporabila...za dalje bom pa še videla kako in kaj. za bp vodo milabe- za tokso in super,da vse v redu kaže...Ena moja kolegica jo je tudi dobila v nosečnosti,pa je bilo vse v redu! pixieM- dobrodošla...Glede Štorklje je pa tako,da res sama nekih osebnih izkušenj z njo nimam,slišim pa marsikaj...Lahk da je to baba čula pa sej veš kako to gre...Sicer pa nočem kaj pameti solit,ker sama hodim k dr.Hebru v Dravograd,pa se tudi govori svašta...se bom pa prestavila ko rodim,ker so me določene stvari zmotile, čeprav kot človek je ful v redu!Tudi jaz sem krvavela v začetku in imela take rjave izcedke,pa se je izkazalo,da ni bilo kaj narobe,tako da samo pozitivno razmišljat dalje pa bo nuhalna- meni jo je bilo treba naredit vaginalno,na kar sploh nisem bila pripravljena in nobene ne poznam,pri kateri bi bilo to potrebno.... pregledi-tudi mene je samo prvič vaginalno,ampak mislim,da to ni najbolj prav,ker tako ne more videt,če je že kaj odprt maternični vrat,niti ne more videt kakih vnetij...Po drugi strani preveč štorat pa vrejtno tudi ni prav?Ampak mojim kolegicam so vsej ene 2 krat še naredili vmes vaginalni pregled! letni dopust-pojma nimam,mogoče kje septembra,čeprav bo za naju to ful sprememba,ker ful rada potujeva in sicer kampirava, oba sva zaljubljena v Italijo in sva bila predlani na Siciliji 3 tedne, lani pa sva oblaufala celo Toskano. Ponavadi si narediva tak mali načrt,kaj želiva videt pa spakirava in greva,zdej bo pa z detetom to malo težje,ampak takoj ko bo malo večji,pa upam,da ga navdušiva nad kampiranjem!
|