milabe
|
ja če delodajalec ni prijazen je kr hudič... mislim da pr nosečnicah bi pa res lahko delodajalec bil razumljiv, ker na lepe učke tud ne dobiš bolniške... s tem mam srečo, edino če bi bila prijava, ampak še dober mesec in pol pa grem na porodniško tudi jaz ... ;) tud jaz imam izhod samo do zdravnika, pa kot sem že rekla, nosečnica potrebuje magari 10 minut sprehoda, pa se bolje počuti... tud js sm bila mnenja da bom tam na + 20 na koncu, ampak mislim, da če vsaj malo veš, da se ni dobro nažirat, potem gre, pa še po sreči nimam nobenih napadov lahkote.... če pa imaš full apetit potem pa itak ne moreš kaj, lačna nosečnica pač ne sme bit! ;) jem 20% več kot prej pa sem zelo zadovoljna do zdaj... (tud js ne maram šunke in jajčk ) sprehode pa delam vsak dan, cca 2 km, včasih več, včasih manj. Ja tudi meni je logično da grem rodit v SG, ker je tukaj vse - bližina doma, EA 24h, zastonj za očeta, ni potrebno potrdilo MŠ itd.... NOsečniška oblačila - dokler sem lahko in še sedaj, so bile na programu trenirke brez trdega pasa, dobiš v New Yorkerju, potem pa po 20.t sem kupila ene kavbojke, prejšnji teden pa še eno kavbojsko krilo v HM... rada mam tud pajkice in tuniko ali pa kako krilo, ki mi je še prav iz prejšnjih časov, s tem da to krilo nosim pod pasom.... rajše kupim raztegljivo majico večjo številko, kot pa kaj nosečniškega, ker nosečniške cunje so drage.... ja tud js mam prečno lego že skos in me feeeeeejst skrbi, da se ne obrne, ker si ne želim CR!!!! lp
< Sporočilo je popravil milabe -- 6.4.2010 10:03:11 >
|