pixieM
|
milabe - hvala za pojasnilo. Jaz sem sicer k njej začela hoditi kar hitro (mislim, da bo zdaj 10 let) in je bila vedno res korektna. Najprej sem imela grozne probleme z menstruacijskimi krči, potem se je vse uredilo. No, zdaj ko sem ugotovila, da sem , sem jo poklicala, šla na pregled, pa sma ugotovili, da imam kasnejšo ovulacijo in sem bila na pregledu s 5.tedni in ne 7., kakor je v navadi. Takrat je bilo vse ok, še isti teden v soboto sem zakrvavela. Sem jo klicala, sta zagnali ona in sestra celo paniko (sestra je zdaj neka druga in ne ta, ki sem jo bila navajena). In sem v ponedeljek takoj šla na pregled, in mi je naredila UZ, vse je bilo ok. Zakaj ta krvavitev - ni vedela, rečeno je bilo, da je mogoče vgnezditvena. Po tem pregledu sem imela še enkrat rjav izcedek in enkrat roza. Seveda je sledil nov UZ in spet...vse je bilo ok (srček je bil, pikica je zrastla). Naredila mi je še bris in dala sem kri. Povedala mi je, da bris ni pokazal nobenih krvavitev in da se ti izcedki pojavljajo, da naj bom čim bolj pozitivna. Po tem pregledu zvečer sem dobila rozast izcedek. Pa sem si mislila...ok, mogoče, ker nisem bila sproščena in ker je vse bolj občutljivo, mi je počila kakšna žilica. Potem se je ta roza izcedek spremenil v rjavkastega (ne temno rjavega, ampak tako rjavo-oranžen, bled, nič obilen ampak tak rjavkast beli tok, ki je trajal 5 dni. Po vikednu sem poklicala G in povedala kaj se je zgodilo. Je rekla, naj jemljem Magnesol in če se ne umiri takoj nasledni dan k njej. In se je res umirilo. Potem mi je razložila, da lahko, ker je bil čas ''menstruacije'' tudi zna priti do teh izcedkov in da to od brisa ne bi smelo biti. Spraševala me je tudi po krčih (ki jih nisem imela) in potem rekla, da pri naslednjem pregledu bova točno videle pri čem smo. To pa bo konec aprila. Tako, da tudi če bi prišlo do splava, saj ne more kaj narediti - narava je le narava. Kako pa izveš za to toxoplazmo? To te pokličejo iz ginekološke, da je test za toxoplazmo pozitiven, ali kako ti dajo vedeti? Na naslednjem pregledu? To je moja 1. (saj je več kot očitno) .
|