|
RE: Dolenjke, 3,. del 12.10.2010 12:12:55
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Alex, da te potolažim, tud jst sem bila prepričana da se Harvey odpre okoli 15. oktobra VesnaB srečno na pregledu v četrtek in tud vsem ostalim nosečkam se spomnim poporodnega pregleda, ko me je g. luštala še za tretjega - malo heca mora bit. Vipercat srečno s šefom , jaz sem pa včeraj delovno knjižico dobila in grem ta teden v boj za zavod za zaposlovanje, s papirji,......moram vse prečekirati - od zavarovanja,... Popoldne greva z mojim v Nm, mogoče tudi v Harveya kar pofirbcat, pa po robo za v hladilnik, sem, pogruntala da tud zajtrkovala še nisem, potem pa nekaj malega skuhat. pa še tole: moja prvošolka in spomin: jaz ne dojemam, skratka sem presrečna in mora tako ostati, ne sme se poslabšati - naj vam povem primer: v šoli vsak teden izberejo knjigico, jo prinesejo domov in jo enkrat zvečer preberem ali jaz ali pa ati. In potem obnavljajo knjigico in N. jo zna v nulo, v detajle povedati. Pa še to: če jim učiteljica v podaljšanem bivanju pove kako zgodbo, vse zna, pri glasbi zna vse pesmice, pri krožku igralno-rajalne urice vse zna povedati doma, pri verouku pojejo in takoj zna pesmico. Mala velika princeska ima neverjeten spomin in veselje do učenja. V zvezkih, delovnih zvezkih same pohvale, preverjanje znanja (standardi) z nekimi malimi napakicami, ampak še vedno briljantno. Pesmico - dvokitično je znala v 10 minutah in tudi zjutraj je ni pozabila, za bralno značko. Skratka: je brihta. Ima pa tudi neverjetno trmico v sebi in kuhanje mule, ko kaj ni po njeno. Kako gre to skupaj - mislim ta karakter? In kako naj jo jaz spodbujam, da bo še naprej tako učljiva in pridna? Učiteljice, vzgojiteljice imate kak nasvet?
|
|
|