|
RE: Dolenjke, 3,. del 8.10.2010 7:32:51
|
|
|
|
vipercat
|
joj kok vas je bolanih. želim vam čim prejšnje okrevanje!!!!! maš - moram potrkat - se kar lepo drži. malo sicer pokašljuje samo ni panike. pumpice že nekaj časa nismo uporabili in upam da tako tudi ostane potty - moram priznati da nisem na tekočem in ne razumem ravno zakaj se gre, samo vem da je vedno treba ustrajat pri svojih stališčih in oobčutkih in če veš da imaš prav in če imaš še zakon za seboj... ja pol jim pa dej vetra, ker teli GOSPODJE v naši državi so vsi navajeni da smo kot pohlevne ovčke in da nas molzejo in za..... kjer se jim le zljubi. držim pesti zate. vesna - naš mali je bil od uvajanja v vrtec (septembra) do rota virusa (decembra) skos v vrtcu. potem pa ga je rota virus tok položil, da smo od takrat pa do treh let, skos bili po malo bolančki. ko je valo zbolel je že začel hropsti in sem mu mogla dajat pumpico. hvala bogu se sedaj malo umirjajo zadeve mi smo lansko leto imeli tole slinavko. revček je imel cela usta razžrta.. se kar hitro širi po skupini, tako da rea če ni nujno je res ne peljat še nekaj dni v vrtec. našega smo ko je bil takrat bolan najlažje zamotli z kakšno risanko. mu namazali z kremico (tisto za usta) in potem je bilo malo mir... je bil pa kar kakšen teden bogi, ker se eni sušijo, sproti pa nastajajo še novi kaminek mene ta ideja da bi nekaj odprla preganja že kar nekaj let. vedno delaš in garaš za druge, pa noben ne vidi kaj vse si naredil, potem pa pride nekdo ki zna kušnit rit, pa je oh in sploh. torej če rabiš partnerico sem takoj za dogovor idej veliko, denarja in izkušenj (beri: jajc) pa bol malo mala princeska držim pesti da dobiš kar čakaš alex01 - škoda ker ni nagradno ker vem odgovor hahaha jaz nimam sušilca. razlogov je več, ni denarja, ni prostora, najbolj pomembno pa je da sem tip človeka, ki ni ravno za te stvari. rada se spravim z likalnikom pred televizijo in med kakšnim filmškom vse zlikam. tudi pomivalca nočem imet, ker moraš itak vse splahnit in zlagat not in ven, meni pa se to ne da. ko sem ravno pri umivalniku, pa še vso posodo pomijem. za te zadeve sem bol staromodna. mislim da je to veliko denarja za prazen nič - no kolegice mi seveda nasprotujejo. hvala bogu ampak vsi smo si različni. bom pa prosila vse, ki imate sušilca, da destilirano vodo ne mečete stran... jest jo rabim mi smo bili tudi včeraj na sprehodu pa malo smo nabrali kostanja in po jakni mi je plezal klop. no samo takega klopa še nisem videla. rit je imel neke čudne rdeče ali vijolične barve - svašta kam gre ta svet, še klopi so se začel farbat 5ra8 - ja mi imamo plane - KOSTANJ - tok ga je pri nas, da te kar srce boli ko hodiš po njemu. bomo kamin zakurli pa kaj popili zraven... no bojo, jaz z mojim trebuščkom razmišljam da bi kaj drugega spekla, ker kostanj pravijo da ni ravno najboljši. včeraj sem jih sicer ene par pojedla pa mi ni nič bilo
|
|
|