|
RE: Dolenjke, 3,. del 14.10.2010 20:21:27
|
|
|
|
potty
|
ŠOLA - hmmmm, da se pridružim Alex in Princeski...sej veste, jst sm že ,,stara mačka,, kar se šole tiče, saj je moj Nik že petošolec . Uh, se še hudo dobro spomnim prvega, drugega, tretjega in četrtega razreda. Nik ni maral hodit v nobenega, pa tut letos ni nič drugače . Do tretjega razreda so ga sam hvalil, kako je pameten, pa razgledan, pa da bi bil čisti odličnjak, če bi ble ocene, pa nobenga ni motil, da jim teste popravlja (naš Nik je kar sam sebi test prilagodil ), pa nobenga ni motil, da med uro jabolka je, pa da skače ko Ninja želva, pa podaljševal si je lahko malico in proihajal na pouk 15 min za ostalimi...pač je posebnež so rekli....pol se je v četrtem pa začelo . Uh, še danes se razjezim, ko se spomnim. Ocene so ble sicer 4 in 5, razen likovni je bil 3 , ampak motorike rok nima, pa če ga ubiješ. Pa piše tut kot kokoš, tako da sem čist vesela, da ni več lepopisa (čeprav sem v osnovi mnenja, da bi to otroci nujno potrebovali). Dobi pa z odločbo olajšavo na področju pisanja - ravno zaradi motorike. OK, če odločbo kej kmal dobimo....zdej je čista tišina odkar sem pritožbo napisala . Verjetn glave skup tiščijo pa tuhtajo kaj čjo naredit. Je pa res velik dela in učenja. Men se včasih kar . Sploh je pa vse skup še težje, ker Nik kar nebi. Noče to, noče ono...pol mu moram pa skos neke meje postavljat, pa obljubljat, pa grozit, pa včasih se na skrivaj zjokat, pa pol sem spet vesela, ko je uspeh...Vem, da sva se lani angleščino učila ko zmešana, ker je res čist anti za jezike (naj povem, da že od šestega leta hodi na tečaj ang., pa nič). No, in sva zmagala, ANG je bla 5. Je pa recimo šmrkovc čisti naravoslovc, pri matematiki mu je vse ,,logično,, vsako leto zelo uspešen na kengurujčku in Vegov nagrajenček, ampak je bila na konc 4. Raj sploh ne govorim kako on teste rešuje . Pa ga je hotla na konc leta vprašat za pet, ker je bil med oceno, pa je menda reku, da je njemu 4 čist OK No, pa sem pol rekla, če je ok njemu, mora bit tut men, a ne? Tako da drage moje mamice šolarjev......ne se preveč sekirat ( sicer si to rečem vsak let, pol pa težim ). Madona sem se razpisala. Je.at ga, tema zame . Zdej pa še za vse nosečke in njihove pikice. Vaney - kje si???
|
|
|