|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
14.10.2010 11:19:56   
dramica
Vesna super za lepe rezultate pri g.user posted image Kako pa kaj hčerkica je kaj bolje?
Petra si nardila skomine za jest.bi takoj pojedla še dobro,da je sam na ekranu.Se moram mal nazaj držat drugač jih bom pri gin. slišala.Nimam tehtnice doma pa mislim,da lahko vse pojemuser posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
14.10.2010 11:23:10   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Petra si nardila skomine za jest.bi takoj pojedla še dobro,da je sam na ekranu.Se moram mal nazaj držat drugač jih bom pri gin. slišala.Nimam tehtnice doma pa mislim,da lahko vse pojemuser posted image user posted image

ej naslednjič, če se bomo spet dobile u Storii, gremo na palačinkeeeeeeeee....mmmmmmmm...joj bi zdej eno zmazala..... user posted image  kr čutim v ustih okus user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
14.10.2010 11:24:59   
dramica
AHA,zmajčica midve se tudi še ne poznava sem pa zelo vesela za tvoje vesele dogodke.Vidiš,enkrat posije sonce,sedaj pa samo uživajte in se imejte radiuser posted image
upam,da še jaz kerkrat uletim na kako user posted image in spoznam še ostale sočvekiceuser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
14.10.2010 11:28:49   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: dramica

ej naslednjič, če se bomo spet dobile u Storii, gremo na palačinkeeeeeeeee....mmmmmmmm...joj bi zdej eno zmazala..... user posted image  kr čutim v ustih okus user posted image

hm, kdaj smo že zmenjene???
he he he
jaz bi tud... user posted image  ja, se bomo res mogle kaj zmenit za kak kofetek spet, ja...user posted image

ja, tamala je boljša, so kapljice full pomagale - se je zjutraj zbudila z nezlimanimi očki, tako da smo jih samo malo umili in dali kapljice. joj, kako tega ne mara... sam bo mogla še danes potrpet. ne vem zakaj bi se matrala, če ji lahko hitro pomagamo, a ne? k mi je sodelavka rekla, da to je antibiotik, in da ona tamalmu pa že ne daje kar tako antibiotika. kar tako??? še zdravnik je reku, da se vidi, da ima fejst vneto, da ima veke full zatečene.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 11:35:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4730
14.10.2010 13:19:32   
vipercat

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

punce danes ob 15ih imamo morfologijo. držite pesri za dobre rezultate. jest upam da bo tale naša g kaj povedala, ker če bo takko tiha kot ponavadi, bom kar huda user posted image user posted image

dr. zajc - v trebnjem je ona edina. ni ravno zgovorna, samo pravijo pa da je dobra. pri prvi m smo bili v ljubljani, pa je bilo super bomo videli danes. imam ob 15ih. še nekaj pojem, se pripravim in gremo.

5ra8 - na palačinke se tudi jaz prijavim user posted image  - če lahko

mala princeska - držim pesti za razgovor

kero pa maš? user posted image
držimo pestke in pošiljamo user posted image , ob keri uri maš? user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
14.10.2010 13:23:02   
vesna_b
ups, jaz sem te pa kar v nm poslala na UZ user posted image  sem mal hecna, a ne?

no, naj ti pikica malo pomaha, da ti polepša dan, G pa naj pove same lepe novičke.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
14.10.2010 13:32:40   
5ra8
vipercat, itak, dobrodošla na palačinkah user posted image

samo še za datum se moramo zmenit user posted image  

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
14.10.2010 14:54:27   
dramica
kakšna palačinke pa imajo?GRATINIRANE''user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
14.10.2010 14:58:50   
vesna_b
he he he, jaz bi s čokolado user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
14.10.2010 15:03:50   
dramica
jaz sem jih učeraj nardila s skuto in jabolki in sem ugotovila,da so ble res dobro ker ni nič ostalouser posted image pa bi takoj še eno zmazala.Ko pa pomislm da bo dans pasul pa klobasa me pa kar mine..user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
14.10.2010 16:06:50   
5ra8
ne vem če majo gratinirane, vem pa da majo razne druge, s čokolado, marmelado, nutelo, vročim sadjem, sladoledom...itd...

ja nč, bo treba it prevert user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
14.10.2010 17:16:18   
Alex01

ne vem če majo gratinirane, vem pa da majo razne druge, s čokolado, marmelado, nutelo, vročim sadjem, sladoledom...itd...

ja nč, bo treba it prevert user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image JAZ HUJŠAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
14.10.2010 19:34:50   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

user posted image user posted image user posted image user posted image JAZ HUJŠAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej Alex, boš pa na tisti tvoji telovadbi user posted image mal več pomigala pa bo user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
14.10.2010 20:21:27   
potty
ŠOLA - hmmmm, da se pridružim Alex in Princeski...sej veste, jst sm že ,,stara mačka,, kar se šole tiče, saj je moj Nik že petošolec user posted image . Uh, se še hudo dobro spomnim prvega, drugega, tretjega in četrtega razreda. Nik ni maral hodit v nobenega, pa tut letos ni nič drugačeuser posted image . Do tretjega razreda so ga sam hvalil, kako je pameten, pa razgledan, pa da bi bil čisti odličnjak, če bi ble ocene, pa nobenga ni motil, da jim teste popravlja (naš Nik je kar sam sebi test prilagodiluser posted image ), pa nobenga ni motil, da med uro jabolka je, pa da skače ko Ninja želva, pa podaljševal si je lahko malico in proihajal na pouk 15 min za ostalimi...pač je posebnež so rekli....pol se je v četrtem pa začelo user posted image . Uh, še danes se razjezim, ko se spomnim. Ocene so ble sicer 4 in 5, razen likovni je bil 3user posted image , ampak motorike rok nima, pa če ga ubiješ. Pa piše tut kot kokoš, tako da sem čist vesela, da ni več lepopisa (čeprav sem v osnovi mnenja, da bi to otroci nujno potrebovali). Dobi pa z odločbo olajšavo na področju pisanja - ravno zaradi motorike. OK, če odločbo kej kmal dobimo....zdej je čista tišina odkar sem pritožbo napisala user posted image . Verjetn glave skup tiščijo pa tuhtajo kaj čjo naredit.
Je pa res velik dela in učenja. Men se včasih kar user posted image . Sploh je pa vse skup še težje, ker Nik kar nebi. Noče to, noče ono...pol mu moram pa skos neke meje postavljat, pa obljubljat, pa grozit, pa včasih se na skrivaj zjokat, pa pol sem spet vesela, ko je uspeh...Vem, da sva se lani angleščino učila ko zmešana, ker je res čist anti za jezike (naj povem, da že od šestega leta hodi na tečaj ang., pa nič). No, in sva zmagala, ANG je bla 5. Je pa recimo šmrkovc čisti naravoslovc, pri matematiki mu je vse ,,logično,, vsako leto zelo uspešen na kengurujčku in Vegov nagrajenček, ampak je bila na konc 4. Raj sploh ne govorim kako on teste rešuje user posted image user posted image . Pa ga je hotla na konc leta vprašat za pet, ker je bil med oceno, pa je menda reku, da je njemu 4 čist OKuser posted image No, pa sem pol rekla, če je ok njemu, mora bit tut men, a ne? Tako da drage moje mamice šolarjev......ne se preveč sekirat ( sicer si to rečem vsak let, pol pa težimuser posted image ).

Madona sem se razpisala. Je.at ga, tema zameuser posted image . Zdej pa še user posted image user posted image user posted image za vse nosečke in njihove pikice.

Vaney - kje si???user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
14.10.2010 20:29:45   
vaney
potty, tu sem, tu...če me kaj pogrešaš ali pa rabiš...veš, kje me dobišuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
14.10.2010 21:34:35   
dramica
potty pol je tvoj glih taprav za našo user posted image je 1let starejši.Pri nas so začele padat ocene je pa smešno .Pri telovadbi imajo že3ocene,drugod pa še ničuser posted image ju3 se bo javila NIT-je ugotovila da se je treba čimprej rešit kakega predmeta ker bo pol prevečuser posted image Imam pa zaenkrat to srečo da ji ne rabim prigovarjat da se mora učit,je pa optimist kot ga pri hiši niuser posted image .
ja,jaz imam šanso za palačinke samo03.11.ko imam zdravnika.(le tega imam ob14 uri)prej ali kasneje,sicer pa uletim enkrat drugičuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
15.10.2010 8:00:00   
Mala_princeska
šibam se prijavit na zavod za zaposlovanje v Nm, če je kakšna za kavico naj mi pošlje sms...pa bom vidla kje bom s časom, važi???

lepo se imejte.....

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
15.10.2010 8:46:15   
vipercat
cao punce

evo pregled je mimo, naj bi bilo vse ok - kolikor zajčeva v trebnjem pove, to pa ni veliko

za palačinke sem ja sladoledne, nutela???? joj kar vse bom. jaz ne hujšam alex tako da se lahko zmeniva do pojem še za te kakšno

meni bolj odgovarja dopoldan, ker popoldneve imam malega in takrat se ne da sedeti pri miru, ker je čisti hiperaktivec

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
16.10.2010 1:38:16   
*zmajčica*
Oj oj. eVO naju z Lauro spet v BABI hotelu. Hahaha...Moj je v nočni, pa smo kar domov skočile prespat...Bo meu on mir zjutraj za naspat.

Tako da....Hmmmm...Me veseli da ste me sprejele nazaj medse,,,Tiste ki se še ne poznamo, upam da se bomo kmalu! Mal sm bla odsotna zdele, pa nisem na tekočem. user posted image user posted image Bom probala nadoknadit. hehe...Sam pomagat mi morte!

Aja...Laura včerej dobila svojo prvo buško. user posted image Jooooj...Jst sm bla kriva...trenutek nepazljivosti...Je bla v svojem super biciklčku, pa se je v špeglčk gledala....in bumf dol...Pa ni blo nekaj dosti solzic...Je prava baba. Samo čakam , ker dan bo shodila. Se že tk sama na noge postavla, kr pozabi, da se sploh ne drži in naslanja. Sam ko gre ko baletka-po pratkih!

Mam pa en problem, s katerim se ukvarjam že kar nekaj časa...Laura ma ful časa že rdečo rito...In to skos...Pa glih malo projde, pa se spet nazaj pokaže...In nč mi ne pomaga. Krem sem že miljavžnt izprobala, zdej mam sprej - ki jo peče ko našpricam. Robčke sem ukinla, plenice zamenjala?? NČ...Mi kaj svetujete??

Aja pa še ena novica...Danes sem mela soočanje s prejšno taščo (od pokojnega fanta), sem ji povedala za tega novega in je kar vredu prenesla novico...sm se bala da bo huje! Ni komplicirala...Samo povedala je da si želi, da se ve, da je Laura hčerka od njenega sina! To pa itak vsi vejo...Huuuuuuh veste da mi je kar lažje. Se mi je odvalil kamen od srca...Dost sem mela tega skrivanja. Zdej sva pa z Lauro itak pri njemu...Smo zdej kopalnico rihtali, ker so nam cevi puščali, tako da mamo vse novo. Pa belili smo kuhinjo in dnevno sobo (to sem bla ja majster) -sm se malo igrala...Vbistvu sem nardila bolj domače vzdušje. Vglavnem, vse smo zrihtale in počasi spet guramo naprej...Življenje teče dalje! user posted image user posted image user posted image Fšeč mi je in sem zopet srečna. Živim dalje z Lukatom v lepem spominu!

Aja pa vsem user posted image želim velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživajte vsak trenutek!
No če se še kaj spomnem, se še javim.

Čaw

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
16.10.2010 21:01:39   
Mala_princeska
zmajčica tudi jaz bi rada izvedela odgovor na vprašanje o vneti ritki, ker se pri nas stanje kar še ni popravilo, pa že traja in traja....nasvet P je bil, da naj bo pač čim več brez plenice in osušiti ritko čist , pa pol šele namazati in da se kremica vpije v kožo, če veš kaj mislim user posted image menda je to posledica prehrane, ker otrok že več ali manj vse je oz. papca.
user posted image za tvoj pogum glede novega življenja, srečno še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda bo imela Laura vedno Luka za očeta, čeprav ga bo novi fizično nadomestil, ne ustavljaj se ob spletkah in potikanjih, živi tako kot si želi vajino, vaše srce, polno ljubezni, razumevanja, radosti.

alex jaz sem pa danes žurirala s tvojim bratrancem (no vsaj mislim, da je) user posted image in njegovo družino, ime mu je na D. bili smo pa pri B, so imeli otroci piknik za rd, potem pa mislim da je še tvoj stric prišel, če sem kaj ujela ta sorodstvena razmerja.

lepo nedeljo vsem....

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
17.10.2010 9:17:30   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Oj oj. eVO naju z Lauro spet v BABI hotelu. Hahaha...Moj je v nočni, pa smo kar domov skočile prespat...Bo meu on mir zjutraj za naspat.

Tako da....Hmmmm...Me veseli da ste me sprejele nazaj medse,,,Tiste ki se še ne poznamo, upam da se bomo kmalu! Mal sm bla odsotna zdele, pa nisem na tekočem. user posted image user posted image Bom probala nadoknadit. hehe...Sam pomagat mi morte!

Aja...Laura včerej dobila svojo prvo buško. user posted image Jooooj...Jst sm bla kriva...trenutek nepazljivosti...Je bla v svojem super biciklčku, pa se je v špeglčk gledala....in bumf dol...Pa ni blo nekaj dosti solzic...Je prava baba. Samo čakam , ker dan bo shodila. Se že tk sama na noge postavla, kr pozabi, da se sploh ne drži in naslanja. Sam ko gre ko baletka-po pratkih!

Mam pa en problem, s katerim se ukvarjam že kar nekaj časa...Laura ma ful časa že rdečo rito...In to skos...Pa glih malo projde, pa se spet nazaj pokaže...In nč mi ne pomaga. Krem sem že miljavžnt izprobala, zdej mam sprej - ki jo peče ko našpricam. Robčke sem ukinla, plenice zamenjala?? NČ...Mi kaj svetujete??

Aja pa še ena novica...Danes sem mela soočanje s prejšno taščo (od pokojnega fanta), sem ji povedala za tega novega in je kar vredu prenesla novico...sm se bala da bo huje! Ni komplicirala...Samo povedala je da si želi, da se ve, da je Laura hčerka od njenega sina! To pa itak vsi vejo...Huuuuuuh veste da mi je kar lažje. Se mi je odvalil kamen od srca...Dost sem mela tega skrivanja. Zdej sva pa z Lauro itak pri njemu...Smo zdej kopalnico rihtali, ker so nam cevi puščali, tako da mamo vse novo. Pa belili smo kuhinjo in dnevno sobo (to sem bla ja majster) -sm se malo igrala...Vbistvu sem nardila bolj domače vzdušje. Vglavnem, vse smo zrihtale in počasi spet guramo naprej...Življenje teče dalje! user posted image user posted image user posted image Fšeč mi je in sem zopet srečna. Živim dalje z Lukatom v lepem spominu!

Aja pa vsem user posted image želim velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživajte vsak trenutek!
No če se še kaj spomnem, se še javim.

Čaw

poskusi z PRAŠKO KREMO ali Penaten kremo, a ju uporabljaj kar nekaj časa in na debelo maži..pri nas se je tako pozdravlo..

rea27

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
17.10.2010 15:08:28   
neanja duo
Oj!

Za vneto ritko je tudi zelo dobra Sudocrem krema.Dobi se pa v lekarnah,zeliščnih lekarnah in v večjih trgovskih centrih.

lp

nd

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
17.10.2010 21:09:22   
rea27
mala princeska: mislim, da bi ti rabila žabice cifro manjše..Jaz imam za Evo 1,5 -2 years in so ravno prav oz. kak cm velike, zdej, ne vem, a ni tvoja žaba tut nekje tolk stara...ne vem, zmeri jo. Naša Evica je velika 87 cm, tako da sem ji vzela omenjeno velikost...

rea27

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
18.10.2010 7:26:47   
*zmajčica*
Jutro...

Ah praška, sudocrem, mustela sprej...Vse smo dali čez, pa nič. Robčke sem ukinla, zdej sm še s plenicami probavam, k mi je P rekla da znajo Pamperske delat probleme. Bomo vidli.

Drugače pa sm bla včeraj v Harvyu...sm kupla Plazma Tv!...in včeraj user posted image ni dal mira ko smo domov prišli, in je mogla it takoj na steno...Hahaha

Pa še sestra je mela vmes nesrečo na Uršnih selih! Tko da smo meli pester dan! Haha

Drugače pa sem se tudi ja začela malo gibat in hodim na aerobiko. Na ZUMBO! 2krat na teden po eno uro. Baš paše malo sprostitve!

Jooooooj ženske...Moja porodniška se počasi izteka! :( KAm naj grem delat?? Kak zaštarta...Ja sm že dve leti duma. Mi je volja čist pala!

Ajde bojte dobro...Grem še malo izkoristi čas dokler Laura aja!
Čujemo se...

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?