|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
8.10.2010 12:11:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

destilirana voda.....hm kam pa naj spravljam vodo iz sušilca? Nimam nobene večje plastenke.....

tiste ki veliko kupujejo destilirano vodo imajo tiste plastenke od te vode...mislim da so 3L, pa če katera ne rabi več ti lahko da.
Pri nas jo kupujemo v Eurospin, je najcenejša.
Lahko pa tudi daš v kakšno kantico, tako kot je za vino...veš tiste bele...al pa navadne flaše plastične so tud OK.
Bom jst doma pogledala če mam kej odveč od te destilirane vode pa ti sporočim user posted image

ok z veseljem jo našparam....vodo....sam kantice prosim user posted image  ene dve - eno zate, eno zame....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
8.10.2010 12:12:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

drugač pa moja tašča večkrat vodo prevre, kot pa kupi destilirano...user posted image

misli da prišpara user posted image user posted image  da pa za elektriko tok več user posted image user posted image

zagotovo da za el. več....

šibam likat, da bo od mene kak učinek....sem se ta teden bolj s tamalo ukvarjala, pa še m sem dobila in sem en mal v pms-u user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 8.10.2010 12:13:42 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
8.10.2010 12:17:26   
vesna_b
kaj je že to? he he heuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, to ji govorim, da nič ne prišpara, sam... dopovedat ji je pa druga stvar...
ne, sej kuha takrat, ko že rabi, in pol to vodo hladi, lika pa z mojo kupljeno. hm...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
8.10.2010 12:28:09   
5ra8

kaj je že to? he he heuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, to ji govorim, da nič ne prišpara, sam... dopovedat ji je pa druga stvar...
ne, sej kuha takrat, ko že rabi, in pol to vodo hladi, lika pa z mojo kupljeno. hm...

in kam gre pol tista voda? user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
8.10.2010 12:28:59   
vesna_b
user posted image user posted image user posted image  ne vem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
8.10.2010 12:37:19   
dramica
joj punce tale je kar mal smešna,no!Mene ravno sušilc kliče da moram it ravnat.Vodo bom pa tud jaz spravla.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
8.10.2010 13:14:37   
5ra8

user posted image user posted image user posted image  ne vem... user posted image user posted image user posted image

Mogoče pol ko se ohladi, in ko tebe ni doma, zlije v tvojo flašo zraven tiste vode takupljene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
8.10.2010 13:24:03   
vesna_b
ha ha ha
ja, tud prav...

punce, peeeeetek je!!!!
tamala zgleda da je ok, noben nič ne pokliče, sedajle pa spi - svoj beauty sleepuser posted image
bom šla mal prej danes domov, da jo čimprej vidim...
uživajte

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
8.10.2010 21:02:49   
dramica
A mi zna katera povedat kaj pomeni to:imam močan temnejši izcedek in danes me že cel dan boli v desnsm jajčnikuuser posted image čedalje bolj.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
9.10.2010 12:06:14   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

A mi zna katera povedat kaj pomeni to:imam močan temnejši izcedek in danes me že cel dan boli v desnsm jajčnikuuser posted image čedalje bolj.

Upam, da si se šla pokazat k zdravniku in da je vse OK. user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
9.10.2010 23:25:38   
dramica
Potty stanje se je nekak umirilo  me je pa včeraj bolelo,da se tud obrnt nisem mogla, danes je bilo dosti bolje.Bom vidla kako bo, v pon pokličem če me že prej ne bo matralo...

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
10.10.2010 12:35:31   
rea27
hojla, dramica..veš, malo bi te rada pomirila, ampak še vedno je najbolje da greš mal počekirat k zdravniku..Pri meni je bilo namreč podobno. V cca 25-27 tednu nosečnosti me je skos nekaj špikalo in bolelo. Seveda občutek sem imela, da je bilo vse pri jajčnikih. No pa ni bilo tako, sem se šla pokazat - vezi se raztegujejo, maternica še vedno raste in pritiska na vse "živo"...tako da, nič se ne boj, sej v nosečnosti lahko tudi kaj špikne, to je le znak, da malo poslušaj svoje telo, se ulezi, preberi kako dobro knjigo in misli pozitivno... (če pa je strah prevelik pa le pokliči g)

čaos

rea27

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
10.10.2010 20:56:04   
dramica
Hvala Rea27user posted image Danes je blo o.k.Mogoče me res tele vezi matrajo, pa se mi zdi da kom sem optimistična grejo stvari kar same na bolje..user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
11.10.2010 8:52:35   
vipercat

vipercat in dramica- na zs-ju imata mojo telefonsko, če bi katera pokofetkala v trebnjem danes(nisem zihr katera je trebanjkauser posted image ); grem v mercator center tam bom nekje do 10.30 ali11.00
če je katera za, naj me pokliče....bom pa v amadeusu user posted image

al pa kera druga user posted image

šibam še psa ven peljat pol pa u mercator

joj jest nisem tega vidla prej,, ker nisem vsak dan tukaj gor. naslednjič ko boš šla kar pokliči pa se v amadeusu dobiva. jez grem po malega v vrtec ob cca 15ih, do takrat pa sem fraj user posted image

kaminek jaz sem iz trebnjega. mi ni problema se pripeljal v nm ali pa kaj podobnega na čvek... javi   ti bom na zs poslala številko

Neposredna povezava do sporočila: 4664
11.10.2010 9:19:36   
5ra8
jutro bejbe

kako smo kaj danes? spet ponedeljek...mene je včeraj cel dan pomalem bolela glava....danes se to spet očitno nadaljuje...ne vem ali je to vreme al kaj user posted image

kako je z našimi bolančki? ste kaj boljše? user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
11.10.2010 9:20:09   
Mala_princeska
Alex hojjjjj a ste kaj bolje? In a je mene včeraj tvoj možek opazil, ko sem nekam čudno stegovala vrata proti vašemu avtu v MP, ko smo se mimo peljali? Ste bili doma pri tvojih??? Ste se popoldne vračali domov in si pokala tamalega v avto???
Si šla malo počekirat kakšno je stanje v stari občini?user posted image user posted image user posted image  Jah, hb za drugi krog volitev. Upam, da bodo spremembe....

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
11.10.2010 9:22:12   
Mala_princeska
Aja drugač pa dobro jutro....
Mi smo v soboto še potrgali, pa cel vikend smo bili popoldne večinoma zunaj :-) Mene se je lotil prehlad s smrkanjem in trebuh me je bolel, danes pa sem že skoraj fit in lahko skačem naokoli-

Lep ponedeljek vsem, upam da ste bolančki že kaj bolje :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 4667
11.10.2010 9:25:00   
Mala_princeska
Rea sem že prepozna za naročanje Nexta? Samo ene žabice bi in neko malenkost - danes nalepim, če še lahko....

Pa še nekaj vas moram vprašat: se kaj sekirate, če otrok ne je veliko, ko ga hranite? M. ves čas nekaj gloda - najraje sadje, ali pa ko zapazi kakšno drugo zanimivo jed na mizi ona kar ne bi jedla in tako se zgodi, da tud juhce ne poje.

Neposredna povezava do sporočila: 4668
11.10.2010 9:28:16   
vesna_b
jutro, bejbe

evo... vikend je mimo, tamala je zbolela oz je mela neko virozo. v petek ponoči in soboto je bruhala, smo bli pri dežurnemu - full prijazen zdravnik, res, pa to splošni, ker smo bili tam popoldne. dobili nismo nič, je pa mal pomirilo mojo dušo...
no, včeraj je bila že dobra, in danes je že nosila na kup, kaj vse bo nesla v vrtec. čokolado. bodo vsi jedli. bodo veseli. sem se ji tako nasmejala... smo jo sicer mislila pustit doma, sam... jo gremo pa prej iskat.

volitve... ne bi o tem... user posted image

grem sedaj delat - mam živo norišnico... user posted image

pa ej... v četrtek imam prvi pregled... user posted image user posted image user posted image  jej, tako komaj čakam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4669
11.10.2010 10:37:39   
vipercat
jaz imam pa danes z malim sistematiko. drugače pa nič takega. študiram kaj bi jedli, pa sem čisto brez idej, ker na karkoli ppomislim mi je slabo. zjutraj sem pojedla en jogurt pa mi je zelo, zelo žal user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
11.10.2010 10:38:12   
rea27

Rea sem že prepozna za naročanje Nexta? Samo ene žabice bi in neko malenkost - danes nalepim, če še lahko....

Pa še nekaj vas moram vprašat: se kaj sekirate, če otrok ne je veliko, ko ga hranite? M. ves čas nekaj gloda - najraje sadje, ali pa ko zapazi kakšno drugo zanimivo jed na mizi ona kar ne bi jedla in tako se zgodi, da tud juhce ne poje.

lahko - next

moje mnenje je, da je krivo predvsem to, da ji stalno dovoliš nekaj grickat. Otrok mora dobiti rutino tudi glede prehranjevanja. Poskusi en dan tako, da ji ne daš teh malih prigrizkov - snackov, boš videla, kako bo kosilo zmazala. Jaz sem pri hrani neomajna. Moj otrok dobi 5 obrokov na dan - zajtrk (v vrtcu), malica (v vrtcu), kosilo (topli obrok ali v vrtcu ali doma), malica, večerja. Vmes pa ni ničesar, nobenih piškotov, nobega sadja, nobenih drekarij..Poje dovolj, kilogramov ima ravno prav in to je to. Če mi jo pa babci dobita v roke, pol je pa kaos - pri njih lahko skos kaj melje, potem se pa obe pritožujeta kako nič ne je kosila....halo?!?! No go..red mora bit!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4671
11.10.2010 12:51:32   
Alex01
Dober dan še od mene.
Sem v zadnjem postu (v petek) napisala, pridem nazaj - evo, pa sem prišla, samo mal dalj časa je trajalouser posted image user posted image user posted image .
Otroka sta v vrtcu in v šoli, pa da vidimo, koliko časa bomo zdržali. Mali ima sicer še antibiotik, bronhitis sva umirila zaenkrat.

princesi - smo bili včeraj v Mp, je imela mami rojstni dan. Jaz te nisem videla, moj pa tut ni nič rekel (v Mp pozna zelo malo ljudi). Drugič pa potrobi oz se ustaviteuser posted image

rea - glede prehrane pri nas isto. Je pa res, da sedaj, ko je bil mali bolan je jedel toliko kot kakšna miška. Večinoma samo juhe, pa kakšen pire krompir, kaj drugega smo pa  težko spravili v usta. Je pa spil ogromno tekočine.  Ste v vrtcu?

Vsem bolančkom en kup user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
11.10.2010 14:37:59   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dober dan še od mene.
Sem v zadnjem postu (v petek) napisala, pridem nazaj - evo, pa sem prišla, samo mal dalj časa je trajalouser posted image user posted image user posted image .
Otroka sta v vrtcu in v šoli, pa da vidimo, koliko časa bomo zdržali. Mali ima sicer še antibiotik, bronhitis sva umirila zaenkrat.

princesi - smo bili včeraj v Mp, je imela mami rojstni dan. Jaz te nisem videla, moj pa tut ni nič rekel (v Mp pozna zelo malo ljudi). Drugič pa potrobi oz se ustaviteuser posted image

rea - glede prehrane pri nas isto. Je pa res, da sedaj, ko je bil mali bolan je jedel toliko kot kakšna miška. Večinoma samo juhe, pa kakšen pire krompir, kaj drugega smo pa  težko spravili v usta. Je pa spil ogromno tekočine.  Ste v vrtcu?

alex a pridete na kostanjev piknik danes?

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
11.10.2010 14:41:29   
čebelica01
ojla

mater kaki mraz je že tu  brrrrr sovražim zimo in ne smrkce ;)...

vidim , da ste vse vredu št na dolenjkicah se večajo ...

mi smo super . v petek namreč je bila tekma v stožicah in ne boste vrjele sem peljala kar lepo še škrata sabo in je blo super vsi smo navijal rezultat , da ne rečem takle rezultat še ni bil nikol oz vsaj v 20 letih ne .. tako , da to tekmo si bomo vsi zapomnili .. manca pridna šolarka včasih kaj biksa ampak nič drastičnega . gregor tudi priden šolar nor na nogomet , zdaj ga vozim še na treninge in pravi , da bo kmalu on igral
za slovensko reprezentanco  hi hi ja super , če bo tko a ne  ;) ...

rea kaki kofi kdaj kje bi že lahko padu kaj ne ....

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 11.10.2010 14:43:27 >

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
11.10.2010 14:47:13   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dober dan še od mene.

alex a pridete na kostanjev piknik danes?

Prvič slišimuser posted image . Res nas že dolgo ni bilo v vrtcu. Kdaj pa je?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?