|
RE: Dolenjke, 3,. del 5.10.2010 12:56:25
|
|
|
|
kaminek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Kaminek kako ste? hvala princesi, k se še spomnš name. eh, nimam kej napisat lepga. vse se nekam čudn fura,...tko, da najbrž bom z novim letom odletela, ker so pr nas take mevže. en čez drucga kritizirajo, k bi blo pa treba kej rečt, pa rep med noge. bljak... da povem samo en primer; sodalvka, katero smo izbral na razpisu, da me bo nadomeščala za čas porodniše in potem tudi ostala zaposlena pri nas, je živ obup. tko se mi gravža, pa še gledat jo moram skuz, ker nasprot sediva. in kaj je nardila enkrat; ji zjutrej skuham čaj in ker ni bil v njeni skodelci, je rekla, da bo sodelavec hud, ker je to kao njegova šalca in je zlila čaj stran in si ga na novo nardila v "svoji" šalci. mislm, tolk je otročja, da svet ni vidu. pa jst neb tega nardila, haloooooooooo, bič....ne morem iz svoje kože. sm pač taka. in zdej, ker je ona kao oh in sploh pr šefih iz ZG, bom itak jst odletela, ker so vodilni čist debilni. sklepajo po nekih stvareh, ampak se motijo. gravž, gravž,gravž,... delo mi je zelooooo všeč, ker delam z invalidnimi ljudmi in so res hvaležni, ko vidijo tvojo pomoč. pa da taka ženska dela v našem podjetju, k je tko nesramna, pa jst ne vem več. mam tako jezo u seb, da mi je tko grozn, sploh hodt v službo. a je mogoče katera za to, da bi skup kej odprle???princesi???? ima katera kakšno idejo???? čist sm sesuta
|