|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
30.9.2010 11:14:38   
5ra8
vesna, sem zvedla zdej da je še u ZD, tako da bom hodila raje u ZD, je bližje, se ni treba vozit v DT.
Samo to je pa sedaj že ta ponedeljek ob 18h, tako da bo kufe bolj kratek user posted image  kakšnih 45 min. Upam, da je OK user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
30.9.2010 11:22:36   
vesna_b
no, za prvič bo, bomo pa drugič nadoknadile user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
30.9.2010 11:25:37   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

no, za prvič bo, bomo pa drugič nadoknadile user posted image

Lahko se pa pol urce prej dobimo user posted image  al pa kšnih 15 min prej user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
30.9.2010 11:29:50   
vesna_b
ja, lahko
recimo da ob pol petih bi okomot prišla. da tamalo še vzamem iz vrtca, jo preoblečem, da se naje, pa šibamo

v katerem koncu se dobimo? jaz bi nekje, kjer majo parkirišče... loka, bršljin, v tušu...
kje ti bo najbolj ustrezalo? in ostalim seveda...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
30.9.2010 11:33:32   
5ra8

ja, lahko
recimo da ob pol petih bi okomot prišla. da tamalo še vzamem iz vrtca, jo preoblečem, da se naje, pa šibamo

v katerem koncu se dobimo? jaz bi nekje, kjer majo parkirišče... loka, bršljin, v tušu...
kje ti bo najbolj ustrezalo? in ostalim seveda...

lahko pri tušu...tam bo najlažje za parkirat...pa gremo u La Storio, pa še igrala so gor za otročke user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
30.9.2010 11:52:35   
vesna_b
ok, la storia, 16.30.

se vidimo :)
tudi ostale... vabljene...user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
30.9.2010 14:23:59   
vipercat
joj se opravičujem, sem čisto narobe vidla tale sestanek

lepo se imejte :)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
30.9.2010 20:57:20   
dramica
Punce a mogoče katera začne s materinsko š. drog teden?Jaz bi šla v porodnišnico mislim,da je v sredo.Torej gre še katera?

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
   [Brisano sporočilo]
1.10.2010 8:15:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dramica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4534
1.10.2010 8:21:13   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: živka

V la storiji, kdaj že, v ponedeljek?

ja.

Ponedeljek, 04.10, ob 16.30 - LaStoria nad Tušem v Nm user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
1.10.2010 10:09:35   
vesna_b
ja, živka, prideš? user posted image

dramica - jaz bom še mal počakala z materinsko user posted image , bom šla spomladi - sem pa prvič hodila v P in mi je blo všeč. Metka je zakon, pa porodno sobo vidiš... aja, oba morta jit, če bo zraven pri porodu. oz ne da morata... če je partner tudi v materinsko hodil, ima manj za plačat, kot če ni. moj je bil vsakič z mano tam user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
1.10.2010 10:27:36   
5ra8
dramica,
jst bom tud še mal počakala.
po moje bom šla kje decembra, januarja.... user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
1.10.2010 14:34:02   
vesna_b
evo, punce, odhajam proti domu počasi (oz sem začela pospravljat mizouser posted image )
lep vikend vam želim. jaz ga bom izkoristila nadvse prijetno. danes gremo s tamalo na obisk, mame bomo kofetkale, otroci bodo noreliuser posted image
jutri pride k meni kolegica, v nedeljo pa bomo menda skup z mojim... sedaj, ko je trgatev, je na polno zaposlen. no, potrgali smo, ampak... zanj se je delo šele začelo...
v glavnem, uživajte tudi ve...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
1.10.2010 20:52:47   
dramica
Vesna mi smo bli 1. v ZDpa mi ni blo všeč.V drugo nismo meli šole, nismo pa nikoli nič imeli za plačat za moža pa je bil obakrat prisoten pri poroduuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
1.10.2010 20:58:57   
dramica
Aja,so mi sporočil,da moram v pon.sladkor it pit ker ni o.k. tako,da se bom mal zamotila v nm in se po vsej verjetnosti vidimo v la-storii. a bo katera že kaj prej tam?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
1.10.2010 21:43:40   
vesna_b
aja? moj je pa plačal - pa saj ni problema. kdaj si pa rodila? jaz 2008, in je blo 17€, če je hodil v materinsko, 25€ pa če ni, al neki tazga. kao neki prostovoljni prispevek. no, je pa vse tako lepo in hitro potekalo, da jim je pol nesel še celo škatlo kremšnit in kavouser posted image user posted image user posted image
hm, jaz sem tud 2* sladkor pila - in to zato, ker sem prvič prehitro kri dala. joj, nič ti ne privoščim. 4* te bodo pikali... imej kaj za brat s sabo... user posted image

jaz bom v la storiji težko kaj prej, kvečjemu kako minuto, kar pa ti kaj dosti ne pomaga, a ne? do treh delam...

lep vikend vsem :)

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
1.10.2010 21:56:54   
5ra8
ej kdaj se gre na test za cukr? u kerem tednu?

joj jst tud ne vem če bom prej, ker delam tm do treh-pol štirih.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
1.10.2010 22:01:04   
vesna_b
hm, veš da ne vem? sem bla pa že kar okrogla. po morfologiji je blo... prvič piješ sladko vodo, in čez urco daš kri - meni pa so jo vzeli po dobrih 50 minutah, in je pokazalo malo preveč.
potem pa... sem šla še enkrat. piješ isto - sladko vodo (meni je bilo ogabno), daš kri, čakaš - SEDIŠ v čakalnici, čez 1 uro še enkrat daš kri, pa čez eno uro še 1* in potem čez 1 uro še enkrat.
tle sem mela pa super rezultat user posted image
ne smeš se preveč gibat, ker s tem pospešuješ porabo sladkorja in ni realnega rezultata, tako da moraš sedet tam...

torej - prvič počakaj polno uro, preden ti vzamejo kriuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
1.10.2010 22:02:56   
vesna_b
aja, da vam povem... pri nas v službi imamo baby boom :)
od nas, ožjih sodelavcev (dobrih 20) nas 6 že pričakuje, eden dvojčka :)
no, 5 jih je že povedalo, jaz še neuser posted image . danes sta povedala 2 sodelavca, eden za enega in eden za dva.

dost nas bo, dolenjcev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
1.10.2010 22:06:36   
5ra8

hm, veš da ne vem? sem bla pa že kar okrogla. po morfologiji je blo... prvič piješ sladko vodo, in čez urco daš kri - meni pa so jo vzeli po dobrih 50 minutah, in je pokazalo malo preveč.
potem pa... sem šla še enkrat. piješ isto - sladko vodo (meni je bilo ogabno), daš kri, čakaš - SEDIŠ v čakalnici, čez 1 uro še enkrat daš kri, pa čez eno uro še 1* in potem čez 1 uro še enkrat.
tle sem mela pa super rezultat user posted image
ne smeš se preveč gibat, ker s tem pospešuješ porabo sladkorja in ni realnega rezultata, tako da moraš sedet tam...

torej - prvič počakaj polno uro, preden ti vzamejo kriuser posted image

Čakaj, to si cel dan u čakalnci? user posted image user posted image user posted image
Skoraj tako se bere tole user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
1.10.2010 22:09:51   
vesna_b
ja, prav si prebralauser posted image
saj pravim, prvič samo 1 uro, oz sem takrat čakala na pregled, tako da je šlo hitro mimo, edin ker je bila G mal prej frej oz je pred mano pohitela, so mi prej vzeli kri
ko so mi javili rezultat - še isti dan, sem šla naslednji teden v ponedeljek še enkrat pit sladkor, in tam sem zvedla, da bom sedela najmanj 3 ure - pa še počakat sem mogla na vrsto... torej ob pol osmih sem prišla v čakalnico, malo čez 8 sem prišla na vrsto, odšla sem pa ob pol dvanajstih...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 1.10.2010 22:10:56 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
1.10.2010 22:11:50   
5ra8
Ojoj no. Pa ne moreš tako 'mučit' nosečnice tam....pa še uni stoli so takooooooooo neudobni user posted image

Pa se to vsaka testira?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
1.10.2010 22:17:16   
vesna_b
tisto prvo merjenje kar večina nosečnic. pa saj je prav, naj vidijo, če imam sladkorno, da meni in mojemu user posted image  pomagajo.
ampak ne pozabi, da mora bit polna ura, kar si pila cukr, da greš notri dat kri. jaz sedaj vem, da bom hudičevo gledala na uro... user posted image

o tem, kako sem se presedala, in kako sem imela obe roke pošpikane, ne bi... jemljeno kri izmenično, enkrat iz ene roke, drugič iz druge,da lahko žilo najdejo...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
1.10.2010 22:43:32   
5ra8
joj joj joj

ja samo da je z našimi user posted image vse OK.

še dobro da nimajo ponavadi problema pr men žile najdet. Upam da bo tole steklo kot treba user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
1.10.2010 22:57:55   
dramica
 Jaz sem bila točno24ted. ko sem prvič pila sladkor. Ja, me je sestra opozorila naj si cel dop. časa vzamemuser posted image in tole špikanje -groza. Kdaj pa izvem ta rezultate takoj?Si moram res literaturo vzet.A je katera zdravnica'user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.