|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
1.10.2010 23:02:24   
vesna_b
če so slabi rezultati, te pokličejo. ampak jaz sem za vsak slučaj čez 2 al 3 dni poklicala, pa preverila.

ej, držim pesti, da je tudi pri tebi šlo le za lažni alarm. dobro opravi, pa nas le počakaj user posted image  da pokofetkamo

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
3.10.2010 10:38:16   
Mala_princeska
Končno mojih 5 minut za RR, komaj sem dala juho kuhat, Manca se je celo noč jokala in zvijala user posted image , danes je zelem šmrku vn prteku iz noska in skoz bi bla v naročju, čist je mirna user posted image
v vozičku je že včer popoldne mirovala, tko da bo jutri verjetno kar moja maza dokler se ne pozdravi.
žal vam ne obljubim za 100% če jutri pridem na kavico...

lepo nedeljo vsem :-))

uživajte v vikendu brez dežja....

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
3.10.2010 10:51:15   
Mala_princeska
namig za premik ;-)
Zoo Ljubljana dobi nove živalce in to danes:

http://www.zoo-ljubljana.si/index.php?id=260

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
3.10.2010 12:35:14   
rea27
princeska..premik??? aha, jaz se še do wc s težavo premaknem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi smo bolni, vključno z Markom!!!!!!!! Spali: 0, no ja Evica je danes presenetila in očitno so homeopatske zadeve začele delovat....ampak vseen....aaaaaa...totally dropped dead!!!!!! ajdi, grem našega bolnička malo pocrkljat...čauči

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4554
   [Brisano sporočilo]
3.10.2010 13:46:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4555
3.10.2010 16:56:48   
cukr07
Mi smo tudi bolni. Tale prehlad se nam vleče že skoraj mesec dni. Danes zjutraj je pojedel zadnjo dozo antibiotika katerega je jemal 10 dni, pa še ni dobro. Še vedno mu hrope in kašlja. Četrti dan jemanja antibiotika je bilo že skoraj dobro (ravno takrat je imel kontrolo pri zdravnici in je rekla, da naj antibiotik kar do konca popijemo in da gre že lahko v vrtec) potem se je pa zadeva spet začela slabšat. Ponoči ne spimo nič, ker kar naprej kašlja in se premetuje. Če do jutri zjutraj ne bo nič boljše grem z njim nazaj do zdravnice, ker se bojim, da bi se mu kaj na pljučih skuhalo.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
3.10.2010 21:01:54   
dramica
ojej,kaj se pa to dogaja da vas toliko boleha?Upam da se čimprej pozdraviteuser posted image Kaj pol sploh katera pride jutri v la storio?user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
3.10.2010 22:46:00   
Alex01
Eno goro user posted image za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image .
Mene jutri žal ne bo. Nujen opravekuser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
4.10.2010 7:28:51   
kaminek
dobr jutr,

berem, da ste kr po vrsti bolani, sej pr nas tud ni izjeme. spet patricija šmrka, kašlja ipd. smo se že navadl, da je en tedn dobr, pa spet slabš.
dons ji grem ene naravne vitamine kupt-sadje+zelenjava+sirup iz lekarne.

sej sm še jst mal zbolela-grlo boli ko satan...

kr nekiuser posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
4.10.2010 7:46:31   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Kaj pol sploh katera pride jutri v la storio?user posted image

jutroooo

jst pridem user posted image

evo da se mal napapcate, prazna vreča ne stoji pokonc user posted image

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
   [Brisano sporočilo]
4.10.2010 8:38:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4561
4.10.2010 8:38:44   
vesna_b
jooooooj, petra, dej delat skomine.

ja, jaz tudi pridem v la storio - v dvoje. no, v troje. ena bo (upam da) letala po igralih, en-a pa še počiva in se skriva...user posted image

drugače pa je danes spet eno tipično ponedeljkovo jutro, ko se mi reeeees nič ne da. pa moram... hm...
ej, čedalje bolj sem utrujena. imam jesensko utrujenost user posted image  in upam, da čimprej mine...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
4.10.2010 8:39:49   
vesna_b
škoda, da vam ne uspe...
no, punce, vam pa želim, da se čimprej pozdravite.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
4.10.2010 8:43:27   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

jesensko utrujenost user posted image  in upam, da čimprej mine...

jesensko ja user posted image user posted image user posted image

men se tud nč ne da, ampak kr treba.

Upam da mene ne ulovi kaj....zaenkrat morm potrkat je OK user posted image

U soboto sm bla u ZG u West gate - u, šoping ccenter....mah nič posebnega no user posted image  je res velik trgovin, 280 al kok....zase nisem nič, ama nič najdla.

Še zmeraj iščem tuniko za poroko...ki se hitro bliža.... user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
4.10.2010 9:14:51   
vesna_b
evo, par linkov za ideje

tukaj

tukaj

tukaj

pismo, nekaj je full luštnih majčk user posted image  pa "poceni" tud...user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
4.10.2010 9:20:26   
5ra8
vesna_b - men te nosečniške tunike še ne pridejo tok do izraza...ker tok bušita še ni user posted image  

tko da bom po moje iskala navadno....ki bo glih prav lepo popeta da se bo lepo vidlo....te nosečniške mi pa še tako štrlijooooo pri trebuhu user posted image user posted image  da ni za nikamor user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
4.10.2010 12:10:54   
Alex01
Dober dan user posted image

Evo, mi smo spet v "klubu bolnih"user posted image

Smo Nejcu že ponoči dali 2x inhalacijo, ker je lajajoče kašljal, ponoči pa še vročina in evo, laringitis smo preprečili, ima pa oba ušeska vneta in grlouser posted image . Pa komaj smo pozdravili ušeska, v torek je pojedel zadnjo "dozo" antibiotika, bil 3 dni v vrtcu in je spet domauser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
4.10.2010 14:21:44   
vesna_b
ojoj, bogi...
ma saj pri nas v vrtcu jih je tud skoraj pol bolnih. sam čakam, da še naša kaj domov prinese...
torej - velik crkljanja vsem bolanim, da se čimprej pozdravite, lepo popoldne vsem zdravim...

čauči - eni se pa itak vidimo user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
4.10.2010 16:50:20   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dober dan user posted image

Evo, mi smo spet v "klubu bolnih"user posted image

Smo Nejcu že ponoči dali 2x inhalacijo, ker je lajajoče kašljal, ponoči pa še vročina in evo, laringitis smo preprečili, ima pa oba ušeska vneta in grlouser posted image . Pa komaj smo pozdravili ušeska, v torek je pojedel zadnjo "dozo" antibiotika, bil 3 dni v vrtcu in je spet domauser posted image

hej, sovrtičkarca...ne govor o vrtcu, ker ne vem če bi jo sploh peljla...je taka zadnjih 5 dni, da ne morem opisat, plus tega ji 5ice rinejo ven in je resnično boga. Da sploh ne govorim o mojemu 4mesečnemu tigrčku, ki je tako hripav, da tudi jokat ne more. Sva bila danes pri pediatru, ki se je kar malo ustrašil, ko ga je slišal. Je rekel, u madona fant, kaj pa mamo zdej to, a je to pljučnica..?!?! No, pol mu je pa pljučka poslušal in na srečo so čista...a vseeno..nič ne spi, malo je, grooooza...

evo, že mjavka...dijo

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
4.10.2010 19:44:50   
Alex01
evo rea - pa se je začelo user posted image . To je pa vrtec, je bilo pri Alexu isto, sva bila do novega leta več doma kot v vrtcuuser posted image . En kup pikapok vam pošiljamo

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
4.10.2010 20:34:21   
potty
user posted image user posted image user posted image za vse bolančke.

Jst se pa moram spihat, ker sem čist user posted image %&/(=?%%$#"$% Dobila sem strokovno mnenje komisije za usmerjanje za Nika in sem čist user posted image %&/(=?%%$#"$%. Ma katastrofa......dal so mu kr neki in še to čist mal. Dokler je tekel postopek so mi pihal na dušo, kolk sem sploh in oh mami in kolk fajn strokovno dokumentacijo sem jim dostavla, zdej so ga pa na konc za moje pojme čist neustrezno usmerl in čist premal ur pomoči dal. In ker sem si potem predrznica upala poklicat gospo predsednico senata in ji razložila svoja stališča in ker sem si celo upala pomislit na to, da podam ugovor (do česar itak imam pravico v osmih dneh, ampak gospoda ni vajena nasprotovanj) so zdej naredl čisto štalo in kličejo na šolo in jih tam kr neki po krivem obtožujejo (v smislu, da so me oni našuhtal, da se pritožim in bla, bla, bla). Ja in kaj zdej? Se moram ustrašit pa se skrit v kot in bit tiho ko miška? Ja menda da bom. Ugovor že napisan, dan v ,,lekturiranje,,user posted image pa še poslan bo v vednost predsednice komisij celotne Slovenije. Ma če me bojo še bolj razjezil jih bom pa še v medije dala.....ma res, zdej mam pa te zajebancije dost. Jezna ko ris user posted image %&/(=?%%$#"$%user posted image . Ma ne morem verjet, da je to tako gospodski folk, da so dejansko šokirani v nulo in jim čist vse dol pade, ko rečeš, da to ni OK in da se s tem ne strinjaš in da zakon in pravilniki govorijo drugače.

Uh, en lep pozdrav od trenutno najbolj jezne mami v Sloveniji!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
4.10.2010 22:13:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: potty

Uh, en lep pozdrav od trenutno najbolj jezne mami v Sloveniji!

ti se kar spihaj....
tednik al pa pogledi slovenije
skratka v medije....saj se da tud anonimno...jst bi se tud borila za pravice svojega otroka

bejbe...
danes sem bila z manco pri dr. ker se mi je ponoči zvijala, jokala, vsa je bila brezvoljna celo dopoldne...in to traja od sobote...
rezultat vneto grlo oz. gnojno, bris grla hb negativen - angina brez vročine, brez antibiotikov hb :-)
sva bile zunaj na zraku in zdaj pana, pa tud apetit se ji je povrnil, tko da bomo zgural....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane mamice in otročke....

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
4.10.2010 22:13:53   
Mala_princeska
kako je bilo kofetkarice?user posted image

poročilo prosim....

Neposredna povezava do sporočila: 4573
5.10.2010 8:08:38   
vesna_b
jutro....
ja, kofe... je uspel... sicer bile smo samo 3, in to nosečke, tako da to temo smo obdelaleuser posted image  in naslednjič štartamo z drugimi temami. v glavnem, sploh ne vem, kdaj se je ura obrnila user posted image  no, pa mele smo s sabo mal podmladka user posted image

no, mi smo imeli res srečo z uvajanjem v vrtec. tudi mogoče zato, ker smo začeli s 1. majem, pa se je do jeseni že malo utrdila, ne vem, ampak do sedaj smo bile doma samo 2* v skoraj letu in pol - enkrat zaradi oči in enkrat zaradi viroze (bruhanje, driska)

ampak tukaj ste pa res vsi nekaj bogi... upam, da se čimprej pozdravite, ve in vaši sončki...

aja, petra, kako telovadba? si se namigala?

Neposredna povezava do sporočila: 4574
   [Brisano sporočilo]
5.10.2010 9:09:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.