|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
21.9.2010 13:19:12   
vesna_b
madonca, vipercat - si se pa razgovorila user posted image

potty - ma uspelo ti bo skombinirat, boš videla. samo da bo Jakob zdrav...

princeska - ja vešda - rekla ti je, da te ne rabi na trgatvi? user posted image user posted image user posted image  hm... kaj pa vem, če mi gobe še dišijo... no, mi, sam je pa smotana...
kozarce sem porabila... sem imela letos veselje do vlaganja, pa sem vložila papriko, fižol, kumarce, srbsko solato, pa še marmelado sem skuhala. če še kaj najdem, ti javim

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
21.9.2010 16:32:05   
potty
Vipercat - če te zanima, kako zgledajo cunje od next-a v živo, pridi k meni na kofe. Jih je kar precej v omari user posted image

Drugače pejt pa na stran od next-a, se najdejo tut kar ugodne stvari, pa zato nič slabše kvalitete. Jst uglavnem od puloverjev naročim 3 al pa 4-pack. Sicer pa rea najbolj ve user posted image . Pri njej je verjetno tut kar zajetna zaloga cunj z napisom next.

Zdej pa sem prvič naročila spodnje perilo in mislim, da mi ravno tako ne bo žal, sploh po tolkih neuspelih poskusih nakupa spodnjega perila za malčke pri nas. ......ojoj, jst kokoš, zdej sem se spomnila.....sej sem že enkrat ene boksarce (3-pack) za Jakoba naročila....ja in so res super. Sploh nora barvna kombinacijauser posted image .

< Sporočilo je popravil potty -- 21.9.2010 16:34:36 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
21.9.2010 21:14:41   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: potty

Vipercat - če te zanima, kako zgledajo cunje od next-a v živo, pridi k meni na kofe. Jih je kar precej v omari user posted image

Drugače pejt pa na stran od next-a, se najdejo tut kar ugodne stvari, pa zato nič slabše kvalitete. Jst uglavnem od puloverjev naročim 3 al pa 4-pack. Sicer pa rea najbolj ve user posted image . Pri njej je verjetno tut kar zajetna zaloga cunj z napisom next.

Zdej pa sem prvič naročila spodnje perilo in mislim, da mi ravno tako ne bo žal, sploh po tolkih neuspelih poskusih nakupa spodnjega perila za malčke pri nas. ......ojoj, jst kokoš, zdej sem se spomnila.....sej sem že enkrat ene boksarce (3-pack) za Jakoba naročila....ja in so res super. Sploh nora barvna kombinacijauser posted image .

evo, vipercat..vse ti je potty razložila..next.co.uk, se odrolaš čisto na dno uvodne strani, poiščeš slovensko zastavico, da ti vse cene spremeni v evre in to je to...Če pa so stvari dražje ali ne pa itak presodiš sama, saj veš kako si do sedaj kupovala..Meni niti ni dražje..ker je kvalitetno in dolgo zdrži..to pa je kompenzacija za ceno..

potty..danes nisem uspela..jutri garant...danes kaotičen dan.tako da....not go...hehehhe

vsem ostalim ki se jim še nisem zahvalila za lepe želje pa...hvala!!!!user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
22.9.2010 7:44:05   
Mala_princeska
Jutrooo :-))

Evo...sem pokonci - sem eno urco še zadrnjohcala, zdej pa posodo v pomivalca, psa v šetnjo in po cigarete za taščo in kruh, da navjo trgači lačni, pa en kofi bom vmes v miru spila, ob 10.30 imam pa timing da sem na vikendu.

Popoldne pa po otroke v vrtec.....

alex si kaj bolje?

vsem želim en lep sončen dan, za vse ki ste v službah - danes je sreda....

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
22.9.2010 7:46:06   
Mala_princeska
aja zdejle sem se spomnila - saj se spomnite naše Infinity, ki je tukaj čebljala? Sem jo srečala in najina korenjaka sta skupaj v vrtcu v isti skupini user posted image do sedaj sva se pa uspeli videti samo 1 x , na sestanku.....
Skratka fajn mi je, da vsaj nekoga poznam :-)))

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
22.9.2010 8:16:47   
vipercat
dobro jutro

haha ja jaz ko užgem čvek, ga užgem ornkhahahauser posted image

potty ja za kavico se res lahko kaj zmeniva, sem tok leteča, da bom sigurno kdaj na tvojem koncu dolenjske, čeprav ne vem iz kje si user posted image

no jest sem se samo malo pofočkala, grem delat

pridne bodite

Neposredna povezava do sporočila: 4406
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 8:27:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4407
22.9.2010 14:08:29   
majčica20
pri nas je mali na ospenu - hudo kašlanje, vročina gor in dol, ima še zdaj grozno hladne roke... sam čakam kdaj še ta mala pokasira... pa še jest nič noče, je bogec popolnoma shujšan, že itak je suhcan, zdaj pa še bolj...
spimo po obrokih, sem že ko zombi, zjutraj pa je treba v službo...
HB so lepi dnevi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
22.9.2010 14:33:36   
vesna_b
rea - hvala za majčko, se priporočam user posted image ko naslednjič naročaš

punce, ja, lepo vreme je. še par dni, vikend pa spet katastrofalen...
no, v petek trgamo, tako da mi dolgčas ne bo, se pa začenja obdobje, ko bomo s tamalo več same...user posted image

majčica - joj, bogi tvoj mišek. upam, da bo kmalu zdravuser posted image

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
22.9.2010 15:16:35   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

rea - hvala za majčko, se priporočam user posted image ko naslednjič naročaš

punce, ja, lepo vreme je. še par dni, vikend pa spet katastrofalen...
no, v petek trgamo, tako da mi dolgčas ne bo, se pa začenja obdobje, ko bomo s tamalo več same...user posted image

majčica - joj, bogi tvoj mišek. upam, da bo kmalu zdravuser posted image

joj, vesna_b tole je bilo pa totalno preveč....torej, ko se končno za kak kofe zmenimo - jaz častim. Pa seveda hvaaaaaalaaaaaa za taveliiiiikooooo čokolado...kako prijazno od tebe..je že odprta :)user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
22.9.2010 15:19:19   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

torej, ko se končno za kak kofe zmenimo - jaz častim.

kofee jaa...sm da se alex pozdravi user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 15:25:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
22.9.2010 15:32:48   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Kofi ja, če ne bomo določile datuma ne bo nikoli nič, čakat da vse lahko...to ne bo nikoli. Raje delajmo bolj pogoste kavice, pa bo.
Torej kdaj?

Zdej je najprej prašanje al med tednom al za vikend?
Men bolj ustreza vikend, samo glede na to da so zdej trgatve se bomo za vikend težko uskladile. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 4413
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 15:43:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
22.9.2010 15:59:14   
Mala_princeska

Potrebujemo datum, katera pride, pride.

Evo določi, pa pridem :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 4415
22.9.2010 21:25:54   
potty
Ne, ne, ta vikend ne boste nič trgale.....bo menda lilo ko iz škafauser posted image . Tako da kar pred vikendom v akcijo, imate ravno še dva dni časa.

Neposredna povezava do sporočila: 4416
22.9.2010 22:22:19   
Alex01
Dober večeruser posted image

Sam da vas mal pozdravim, en kup user posted image za vse bolančke, da se čimprej pozdravite.
Trgatev, ta vikend menda bo res slabo vreme,  naši v Mp trgajo naslednjo soboto in ta čas se moram pa res pozdravit. Nejčka imam doma, se boriva z virozo, tako, da dolgčas mi niuser posted image

Nočko

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
23.9.2010 7:39:00   
vesna_b
rea - ne, ni preveč.
glej, za kavico ti pripada, saj... si me vzela zraven, čeprav me ne poznaš, založila si denar zame... hvala ti. aja, milke pa druge tavelike niso mel, tako da... bo pa drugič lešnikovauser posted image

kavico pa - ja, upam, da se bomo kmalu zmenile, in častim tudi jaz, ker bom taprvič zravenuser posted image
ampak... men čez vikend ne bo ratal... mi smo med tednom bolj malo skupaj, pa čez vikend nadoknadimo, tako da... hm... pa še trgatve bodo... oz sedaj, ko bo moj itak full v zidanci, ne bomo nikamor šli, pa mogoče... tud pridem.
mi začnemo trgat jutri, tako da ste me jutri frej user posted image . sem pa najbolj vesela, da sem določena za kuharco. jeeeee user posted image  mi je tašča rekla, da bi pa ona trgala, če grem jaz v kuhno. se mi je takoooo nasmejalo, he he

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
23.9.2010 7:49:26   
Mala_princeska
Vesna_b veselo kraljuj v kuhinji :-) in polne kadice želim....

Alex naši na drugem hribu so (smo) pa v našem vinogradu bele sorte potrgali, črnina pa še čaka...

Dobro jutro in lep dan vsemmmmm.....

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
23.9.2010 9:10:35   
rea27
hoj...imam eno vprašanje...a katera rabi bone za palmers? Jaz sploh nisem tip za njihove stvari, vedno sem nosila vse športno spodnje perilo, sedaj pa sem za rd dobila bone v vrednosti 50 eur...
Mislm, sej če ne bo nobena rabila, bom verjetn kar naprej dala- komu za darillo. Če pa bi katera mela kako stvar pa lahko naredimo menjavo.

Takole, prov lepo jutro se je naredilo. Eva je v vrtcu - sva z mamo Alex ugotovile, da sta z Nejčkom sošolca ali sovrtičkarja heheheheh..in se bova tako lažje videle na kakem kofetu in roditeljskem sestanku, ciciveselici, prireditvah, ... :) MArk pančka v svoji gugalnici, mami še kroži po netu, potem pa za kosilo pripravit in v stroj nametat..pa....likat..ja, danes je likalni dan heheheh.

oki doki, če se boste za kake kave menile: jaz sem itak skos v mestu, tako da..prišibam kamorkoli...

potty..next? heheheh Sva se včeraj s potty menile, da bova spet kaj naročali, ker sva obe nekaj pozabili. No, jaz sem nekaj pozabila naročit potty pa rabi večje spodnje hlačke za svoje fante..tako da...bomo kej naročale, pa tiste ki želite kaj pripopajte zraven :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4420
23.9.2010 13:16:41   
vipercat

Vipercat ja enkrat sva se z malčki srečale na Loki, smo malo povozičkale in poklepetale. user posted image

ja super si da imaš tako dober spomin. jest se opravičujem da se te nisem spomnila, čeprav mislim da nick ni bil isti???

Neposredna povezava do sporočila: 4421
23.9.2010 13:35:51   
vipercat
majčica čimprejšnje okrevanje želim tvojemu malčku

jaz imam pa srečo da živimo med vinogradi in tukaj že nekaj dni trajajo trgatve. danes sem se vozila za celo kolono avtomobilov, ki so šli k sosedu trgat - pestro in veselo user posted image user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 13:56:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
23.9.2010 14:22:16   
vaney
Še malo glasu od mene...

rea...ti si bolj na tekočem pri nextu...a če gledam pri čeveljčkih (oz. škorenjčkih za Dašo) številko 19, je to isto kot pri nas št. 19? Misliš, da bi ji bilo to fajn preveliko za pozimi (bo stara 19-12 mesecev). Tukaj ne najdem nič pametnega za pozimi, pa vidim, da boste naročale Next...

ps: jutri se bova z Dašo potepali dopoldne po mestu in čakali atija...če je katera za, se lahko dobimo na kakšni kavici...okrog 11h...

bolančki, pozdravite se...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4424
23.9.2010 17:51:41   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Še malo glasu od mene...

rea...ti si bolj na tekočem pri nextu...a če gledam pri čeveljčkih (oz. škorenjčkih za Dašo) številko 19, je to isto kot pri nas št. 19? Misliš, da bi ji bilo to fajn preveliko za pozimi (bo stara 19-12 mesecev). Tukaj ne najdem nič pametnega za pozimi, pa vidim, da boste naročale Next...

ps: jutri se bova z Dašo potepali dopoldne po mestu in čakali atija...če je katera za, se lahko dobimo na kakšni kavici...okrog 11h...

bolančki, pozdravite se...

vaney, jaz sem Evi poleti kupila sandalčke, ki so ji bili ravno pravi, skoraj malo majhni. Kupila sem ji 22, pa dejansko še ni imela noge 22 - pa ti povem, ravno za nosit so bili.

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.