|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
15.9.2010 14:20:59   
vesna_b
hvala, Alex, čeprav...
ko nekaj čakaš... se ti takoooo vleče ponavadi...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
16.9.2010 8:09:00   
5ra8
mornin dolenke...

najprej en zajtrk da nas okrepča, potem pa delaaaaaaaaaat....tamau petek je ze...se malo pa bo vikeeeeeeeeeeeeeend

user posted image

jst grem danes popodne u lj, mal firbcat za user posted image  za ksne hlace si kupt....komi čakam user posted image user posted image  vozički, postlce, previjalne, oblekce, itd....user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
16.9.2010 8:23:57   
vesna_b
o, hvala, sedaj sem pa res lačna...  user posted image

ej, včeraj mi je blo takoooo slabo, pa glava me je bolela, da... sem komaj čakala, da mine dan. pa še mogla sem jit prjatlci RD voščit, pa še marmelado sem mogla kuhat...user posted image  mami mi je prinesla slive. skoščiščene. tako da mi ni preostalo drugega. sem sam na pol, da ne bo oksidiralo, pa danes kuham dalje. ker je res težko marmelado mešat, če maš polna usta sline, bruhat pa ne moreš.

ja, vikend bo. jeeeee, komaj čakam. tamala je bla zjutraj mal na slabem glasu user posted image , tako da upam, da mi ne zboli. user posted image  sam kaj, ko ji čaj ne gre. ponoči pa ni niti 5 minut pokrita. hudo

no, sedaj grem pa tud jaz delat...

p.s.
mala princeska - si že kaj boljše volje?user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
   [Brisano sporočilo]
16.9.2010 8:26:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
16.9.2010 8:45:50   
5ra8
ja ja kofe...15.9 je mimo user posted image
dejmo se zment user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
16.9.2010 9:47:36   
Alex01
Dober dan

Evo mene user posted image user posted image user posted image , pa čimdlje stran od meneuser posted image user posted image user posted image  kašljam ko osel že 2 dniuser posted image user posted image user posted image , pred tem me je pa  grlo bolelo ko user posted image , pa iz nosa mi teče da je katastrofa.

Tak, da grem , da vas ne bom okužla user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
16.9.2010 10:52:52   
vesna_b
ja, kofe - sem zauser posted image  povejte kdaj, čeprav prvo mora Alex k sebi pridtuser posted image

meni je vseeno kdaj, bi pa med tednom...

Alex, ti pa veliko čaja, limone, meda, vitaminov, pa pust se razvajat, naj se mal pomatrajo okol tebeuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
16.9.2010 10:59:16   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Dober dan

Evo mene user posted image user posted image user posted image , pa čimdlje stran od meneuser posted image user posted image user posted image  kašljam ko osel že 2 dniuser posted image user posted image user posted image , pred tem me je pa  grlo bolelo ko user posted image , pa iz nosa mi teče da je katastrofa.

u tork si se mi zdela zdrava ko user posted image

Tko da se hitro pozdravi, da se potem zberemo za ta user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
16.9.2010 11:20:34   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Dober dan

u tork si se mi zdela zdrava ko user posted image

Tko da se hitro pozdravi, da se potem zberemo za ta user posted image

user posted image
Sem bila v nedeljo zvečer pri dežurnem, ka tut požirat nisem mogla, pa sem dobila nekaj za grgrat, pa je bilo mal bolj. V sredo me je pa spet nazaj "udarilo" pa še mal hujš. Ne bom več stokala in jokalauser posted image .Delam na vso moč na tem, da se čimprej pozdravimuser posted image

Vesna_b - user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
16.9.2010 13:06:13   
vipercat
punce hvala za dobrodošlico user posted image

evo za danes je konec službe. sedaj v nm sedim na kavici in čakam da mi operejo avto user posted image

komaj čakam jutri štartamo v bih, gremo na nek obisk ampak upam da bom kaj po trgovinah šla in našla kakšne hlače za našega malega. v trebnjem ne najdem nič pametnega. sicer sem v mani našla ene dvoje, samo to tok hitro preraste da mi je neumno dajat veliko denarja za parkrat ko ima oblečene.

alex veliko sreče pri zdravljenju... pa počivaj čim več

(odgovor članu januarcek2011)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
16.9.2010 13:33:08   
Alex01
vipercat - HVALAuser posted image . Srečno pot vam želim, pa upam, da bo vreme zdržalo, da ne boste imeli celo pot dž. 

tincy90 -  tvoja Alisa je pa prava princeskauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
16.9.2010 13:34:09   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

evo za danes je konec službe. sedaj v nm sedim na kavici in čakam da mi operejo avto user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  blagor se enimuser posted image user posted image user posted image user posted image

a v nm delaš?

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
16.9.2010 13:38:52   
Tincy90

tincy90 -  tvoja Alisa je pa prava princeskauser posted image user posted image user posted image

Ja kje si jo pa vidla?user posted image user posted image user posted image hvala!user posted image

user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdraviš!

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
16.9.2010 13:40:36   
Tincy90
Sonosečke in ostale, kdaj in kje lahko dobim slike 3D od otročka? V 1.nosečnosti mi je žov d nism vedla za to, zdle u 2. bi pa rada tole mela.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
16.9.2010 13:45:13   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ja kje si jo pa vidla?user posted image user posted image user posted image hvala!user posted image

user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdraviš!

Hvala za pikepoke. Slikce pa v albumuuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
16.9.2010 15:18:25   
rea27
NEXT JE TUKAJ

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
   [Brisano sporočilo]
16.9.2010 15:56:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
17.9.2010 7:44:54   
vesna_b
rea - super
kdaj lahko prevzamem? danes ali pa drug teden, ker me čez vikend ni. grem za varuško - bom mela v soboto cel dan še od svaka tamalga (5 mesecev), pa še naša zraven. bo kar pestro.

pa dobro jutro vsem. petek jeeeeee! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4368
17.9.2010 11:32:03   
Tincy90
Hej hoj...

Ja petek že petek, sm ta dž ga neki ščije...user posted image šccc z njim...user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 11:36:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tincy90)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
17.9.2010 14:59:56   
vesna_b
evo, pa grem domov... jeeee, vikend je

ej, jurčke bi pa tudi jaz kupila user posted image  he he
hm, vreme je pa tako, da... me je prav groza. upam, da bo čimprej nehalo padat, ker je vse dost "zalito"...user posted image

no, kljub slabemu vremenu vam želim lep dan, lep vikend - in če ne prej, se tipkamo v ponedeljek

Neposredna povezava do sporočila: 4371
17.9.2010 15:32:37   
Mala_princeska
na hitrco.....

mama Rea in ostale, ki greste na koncert Gibonija danes zvečer uživajte :-)))
Pa Rea vse najboljše, sam ne vem al za kak dan nazaj ali naprej....user posted image user posted image user posted image user posted image

za gobe se na ZS zmenimo, vesna B te ZS-jam, ok, ko bo več časa.......

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
17.9.2010 15:38:57   
rea27
Princesi, hvala, vendar je dan d šele v nedeljo. Na gibonnija pa ne gremo, ker gremo s puncam raj neki finega pojest.

Živka, še nič novic. Če ni v ponedeljek, bom klicala...hlače pa vseeno lahko prideš iskat.
Vesna_b tudi ti lahko prideš iskat v ponedeljek, če ne bo šlo drugače..

rea27

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
17.9.2010 21:58:10   
vesna_b
princeska - pričakujem tvoj ZS user posted image

rea - hvala, se bomo potem zmenile za ponedeljek. sicer dopoldne delam, popoldne pa povej, kdaj ti ustreza :)
bi prišla jutri, pa bom cel dan varuška v ljubljani, v nedeljo pa te ne bom morila. razen če ti ustreza jutri med sedmo in osmo zvečer, mi javi, pa se mimogrede ustavimo s tamalo user posted image

v glavnem, uživaj v tem vikendu - no, uživajte vse dolenjke, ti rea pa lepo praznuj, naužij se dobre družbe user posted image  in uživaj v babjem večeruuser posted image

čauči bejbe

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
17.9.2010 23:09:05   
potty
Hojla!user posted image
Rea - vidim, da je next prišel. Priletim kmalu v NM, sam da Aljažu mal vročina popusti. Smo spet bolni user posted image . Mogoče mi uspe že v nedeljo, seveda, če boš kje v bližini doma. user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.