|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
19.9.2010 10:47:05   
Tincy90
Rea vse naj naj za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
19.9.2010 11:19:58   
Alex01
REA  -VSE NAJBOLJŠE, DA SE TI IZPOLNI VSE KAR SI ŽELIŠuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
   [Brisano sporočilo]
19.9.2010 11:33:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
19.9.2010 15:28:07   
rea27
o, hvala prijazne mamice...lepo smo se imeli..fino je bilo. Včeraj mal s puncam, danes pa še z družino.

next - živka, če majčk do jutri ni, jim bom napisalsa mail, pa sva na vezi..ker seveda plačani je, prišlo pa še ni, a ne skrbi, sej bo.
- potty, škoda za tvojga Aljaža, upam da bo kmalu bolje..oblačilca pa lahko tut jst do tvoje mami peljem, ni problema...
- vesna, ti kar pridi v pon, samo prej mi pošlji ali mail ali sms ali pa na rr (ti pošljem zs)

lepo se imejte še naprej

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
19.9.2010 17:36:04   
potty
Evo, se pridružujem čestitkam Rei za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

Rea - ja če boš imela v naslednjem tednu kdaj čas, da dostaviš cunje moji mami, bom zelo vesela, ker me verjetno še cel naslednji teden ne bo v NM. Grem pa takoj jutri zjutraj nakazat denar.

Ja, Aljažu pa ta vročina kar ne popusti. Sem šla včeraj proti večeru z otroci v Nm k mami, da se mal zrelaksiram, pa ni nič nucal. Mali se je zbujal celo noč na cca urouser posted image . Danes sem ko cunja, nič ni od mene. Uh, grem še en neskafe spit.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
20.9.2010 8:41:46   
vesna_b
jutro, dolenjke user posted image
rea - tudi jaz ti želim vse najboljše za tvoj RDuser posted image
naj se ti izpolnijo vse želje, ter da bi še doooolgo tukajle čvekala z nami...user posted image
tvojega ZS pa nisem dobila. v mesto priletim enkrat popoldne, pred večerom... ti javim, kdaj

hm, ja poplave
prav grozno je bilo. sicer ok, mi smo bili na "suhem", če lahko tako rečem, samo je bilo pa grozno gledat slike in dnevnik. kaj nam bo narava še pokazala???
upam, da ste poplavo preživele brez večjih težav, čeprav tega res ne privoščim nikomur!!!

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
20.9.2010 12:38:39   
rea27
vesna si dobila zs?

rea27

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
20.9.2010 13:16:23   
vesna_b
ne, rea, nisem user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
20.9.2010 13:24:26   
vesna_b
aja, sem pozabila povedat, da sem sedaj tudi jaz na FB user posted image
če je katera za, naj me najde, he he he, pod kaj pa vam povem na ZS user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
20.9.2010 13:26:49   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

če je katera za, naj me najde, he he he, pod kaj pa vam povem na ZS user posted image

ena moderna mamica je že user posted image user posted image user posted image ...čakamo še drugo. Aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeex kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
20.9.2010 13:38:13   
januarcek2011
ojla dolenke

kako ste kaj?koncno soncekuser posted image
rea -vse najboljse za rojstni dan in vse naj naj.
jst sm tud na fb ce me kera hoce dodat naj mi posle zs.

tamalga sm sla po kosilu iskat pa zdej spi.jst kuham .po kosilu pa na soncka se zadne zarke lovit.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
20.9.2010 15:22:31   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

no, lej, samo hotela sem ti povedat, da grem popoldan v Zagreb, torej me ni...ne vem..a ti jaz tole po pošti pošljem? Sej je čist lahko, paket ne bi bil težak - tista ena majčka..mislm, kokr hočeš..tako bo najhitreje pri tebi.. :)

rea27

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
20.9.2010 15:43:57   
vesna_b
ja lahko mi pošlješpo pošti, jaz pa tebi nakažem denar

daj mi pošlji naslov in TRR na ZS - upam, da prejmem

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
20.9.2010 18:58:37   
Alex01
Dan

Evo mama alex tukiuser posted image . Na bolniškiuser posted image . 3 tedne sem se "borila" s prehladom in rezultat - začetek pljučniceuser posted image . Ko se pozdravim pa po vsej verjetnosti sledi obisk pulmologa, zaradi prepogostega ponavljanja bronhitisov in sedaj še te pljučnice.
Nejček je tudi bolan, smo imeli čez vikend vročino, zdaj pa tako z noska teče, pa kašlja, da je kar groza. Alexu je bilo včeraj slabo, pa v glavi se mu je vrtelo.
Evo, "poročilo" iz našega domauser posted image

Bodite zdraviuser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 20.9.2010 18:59:40 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
20.9.2010 20:16:41   
cukr07
Dober večer čvekice user posted image

Končno mi je uspelo prebrat vse za nazaj, tako da sem spet na tekočem kaj se dogaja med dolenjkami.user posted image

Rea z malo zamude, pa vendar ti želim vse najboljše in veliko lepih trenutkov v krogu tvoje družinice.

Nove ˝dolenjke˝ dobrodošle med nami, vidim da ste že pridne v čvekanju.
Vse nove user posted image  čestitke user posted image , za tiste ki pa to načrtujete pa držim pesti da vam čim prej uspe zagledati +.

Vsem bolanim pošiljam koš user posted image  da se čimprej pozdravite.

Lenart se je v vrtec vpeljal brez problema, celo zgodi se nam, da ko pridemo domov malce joka ker mu je bul lušnu v vrtcu.user posted image   

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 20.9.2010 20:18:58 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
20.9.2010 21:16:08   
Mala_princeska
Mama Rea happy birthday z eno dnevno zamudo, upam da še velja user posted image user posted image

Mama Alex koš pikapolonic za zdravje vaše družinice......

Mama Vesna_b imaš ZS

Mama Cukr user posted image  za uvajanje v vrtec, danes je še Manca z veseljem odkorakala v igralnico :-)

Vse ostale mame pa.....ostanite na suhem....sočustvujem z vsemi prizadetimi v poplavami.....

Žal je zalilo sorodnike user posted image  mi smo trenutno čisto nemočni in ne moremo do njih, na srečo je večino imetja preselil v zg. nadstropje. Še v soboto sva se menila o morebitni poplavi in je rekel, da jih ne more zaliti.....

Drugače pa z mešanimi občutki z enega razgovora za službo in presenečena, ker se je na razgovoru izkazalo, da je šlo za drugi kraj delovnega mesta....bomo videli......

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
21.9.2010 8:35:49   
5ra8
Rea - tudi z moje strani malo z zamudo. Vse naj naj user posted image  user posted image user posted image
Alex - user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite user posted image
Cukr -bravo za Lenarta user posted image
potty - tudi tebi oz. Aljažu pošiljam user posted image user posted image  da se čimprej pozdravi.

Sončeeek je...in ti si skuštranaaaa.......mate kej u planu trgatev? Pr nas u službi se že pogovarjajo o tem....mi pa nimamo vinograda, tako da bomo sli kam pomagat verjetn. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
21.9.2010 9:59:25   
vesna_b
ojoj, alex - to pa ni  fajn. upam, da se čimprej pocajtaš in da ostaneš zdrava!!!! in  isto velja za vašega Nejčka. čeprav - ma saj kar čakam, kdaj bo naša kaj domov prinesla. lani smo imeli srečo...user posted image

bravo cukr za Lenarta - malo je takih junakovuser posted image

mala princeska - sem ti odgovorila, in se ti javim... hvalauser posted image  in čestitke za razgovor, pa kakorkoli se bo/je izteklo. začelo se je dogajat in kmalu boš imela službouser posted image
in pa eno user posted image za sorodnike. saj je poplava marsikoga presenetila. dobro je vsaj to, da so večino pospravili. sam ja, predno bo vse suho in pospravljeno... hm... a so še vedno poplavljeni, da ne morete do njih? joj, hudo. saj če bi človek vedel, kako jim pomagat...

rea - si dobila moj ZS? jaz od tebe nisem dobila nič...user posted image  grem pa jutri v mesto, če boš kje dosegljiva...

petra - ma lahk prideš k nam pomagatuser posted image  ne bom nič jezna user posted image  sej je pa po ravnem... user posted image
saj niti ni tolk (1100 trt), sam kaj ko ma moj ene 4* trgatev, vsako sorto zase... aja, sej pol se nisem branila, ko sem mela zase eno cisternico sladkegauser posted image

no, najbrž bo prva trgatev v nedeljo, glede na to, da je v soboto napovedan dež. hm... bom mogla pazit pri izbiri so-trgača, da mi ne bo treba gajbic premikat. sej pol jih itak s traktorjem pobirajo

nič, dost sem vam naložila

lep sončen dan vam želim

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 21.9.2010 10:00:21 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
21.9.2010 10:16:11   
potty
Alex - user posted image user posted image user posted image , sej ti si pa res kar dost bolna. Sploh ta kašelj te precej matra, tako da kar na pulmološko....tam tako fejst tete delajouser posted image .
Ja, naš Aljaž je pa zdej končno 24 ur brez vročine.....se ga je pa tak grd kašelj lotil, da je katastrofauser posted image . Imava danes ob enih kontrolo, pa da vidimo kaj se dogaja. Pa hvala vsem za pikeepoke za njegovo zdravjeuser posted image .

Z Jakobom sem pa imela danes zjutraj sistematiko. Velik je 105cm in težak 16,8kg. Morva pa se naročit k logopedu (res zelo slabo govori - nič po mami), na kontrolo k kardiologu, na kontrolni UZ cistogram za ledvičke, pa še na kontrolo v NM na pediatrično. Ne vem kam bom vse te datume stlačila, aja, pa še zobarja ima novembra.

Trgatev - še nikol nisem bila v trgatvi, pa tut nisem glih neki tip človeka za po vinogradu skakat. Vem pa da enim to veliko pomeni, saj se takrat zbere bližnja in daljna žlahta in se imajo prov fajn, tako da vsem, ki grete v trgatev.....mejte se fajn.

Princeska - služba BO, če ne ta, pa katera druga. Sej vem, da je hudo če si brez, ampak uživej zdej, ker pol bo vse spet natempirano.

Ok, zdej grem pa likat, dokler je še miruser posted image .

< Sporočilo je popravil potty -- 21.9.2010 10:17:58 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
21.9.2010 12:21:02   
Mala_princeska
nič.....akcija kuhanje kosilca in pospravljanje.....ker sem včer spet en mičken zabila dan v Ljubljani, no vmes je bil razgovor za službo....

Idemo dalje....

Boljš da ne napišem s čim ali s kom se ubadam user posted image user posted image user posted image

s taščo in s "kreganjem" okoli trgatve, moram do večera razmislit kaj bom naredila, ker predno bodo jutri začeli trgat se je že meni utrgalo, ko je rekla da me ne rabi za pomagat.....hočeš bit dobr, pol si pa utrgan namest grozdja user posted image  ahhh bo bolje, ne živim samo zato da se "pičim" z njo.....

Za vse bolančke koš pikepokic....

Glede bolezni...zdejle razsajajo virozice, pa zjutraj sem bila s kolegico na kavici, pa ima mali 6 let začetek pljučnice.....

tko da držte se stran od bacilčkov, če se le da.....

Prošnja: a ima katera kje na zalogi prazne kozarce za vlaganje (literške) in namesto, da jih odvleče do kontejnerja za steklo, jih lahko zbaše v avto in jih pridem v nm iskat???
Na vrtu se namreč valja rdeča pesa in ne bi bilo slabo, da jo v pisker zbašem in kaj vložim, sicer je še nikoli nisem, a vse je enkrat prvič aaaa nnnnn????user posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
21.9.2010 12:23:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: potty

in se imajo prov fajn, tako da vsem, ki grete v trgatev.....mejte se fajn.

Princeska - služba BO, če ne ta, pa katera druga. Sej vem, da je hudo če si brez, ampak uživej zdej, ker pol bo vse spet natempirano.

Ok, zdej grem pa likat, dokler je še miruser posted image .

ja če se ne kregajo non stop user posted image  oz. odvisno od tega kolk so pametni in če sploh znajo tgat (obiranje gnilih in napitih jagod od os)

ooooo likanje......zdej bi mi pa prav tista deska prov prišla, ki mi jo je alex poslala na mail, bi z večjim veseljem likala, ko bi ga gledala user posted image user posted image user posted image

aja hvala potty,
glede tvojih datumov pa verjamem da boš sfolgala in koš pikepokic tud zate in tvoje fante.....

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
21.9.2010 12:50:29   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

evo za danes je konec službe. sedaj v nm sedim na kavici in čakam da mi operejo avto user posted image

jaz sem terenska. pokrivam dolenjsko, posavje in del osrednje slo - do grosuplja. danes sem bila vnm, jutri imam krško, pojutrišnjem pa jesenice na dolenjskem - potem sem pa spet frej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  blagor se enimuser posted image user posted image user posted image user posted image

a v nm delaš?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
21.9.2010 12:52:27   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Rea te kličem.... jaz bi imela še danes čas, sem še dobre pol ure v službi, lahko priletim? Drugače pa jutri?

Vipercat, a se tebi začne ime na R? Se mi nekaj svita?

Alex pozdravi se.

tako je živka... a se poznava?????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
21.9.2010 13:01:27   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

nič.....akcija kuhanje kosilca in pospravljanje.....ker sem včer spet en mičken zabila dan v Ljubljani, no vmes je bil razgovor za službo....

Idemo dalje....

Boljš da ne napišem s čim ali s kom se ubadam user posted image user posted image user posted image

s taščo in s "kreganjem" okoli trgatve, moram do večera razmislit kaj bom naredila, ker predno bodo jutri začeli trgat se je že meni utrgalo, ko je rekla da me ne rabi za pomagat.....hočeš bit dobr, pol si pa utrgan namest grozdja user posted image  ahhh bo bolje, ne živim samo zato da se "pičim" z njo.....

Za vse bolančke koš pikepokic....

Glede bolezni...zdejle razsajajo virozice, pa zjutraj sem bila s kolegico na kavici, pa ima mali 6 let začetek pljučnice.....

tko da držte se stran od bacilčkov, če se le da.....

Prošnja: a ima katera kje na zalogi prazne kozarce za vlaganje (literške) in namesto, da jih odvleče do kontejnerja za steklo, jih lahko zbaše v avto in jih pridem v nm iskat???
Na vrtu se namreč valja rdeča pesa in ne bi bilo slabo, da jo v pisker zbašem in kaj vložim, sicer je še nikoli nisem, a vse je enkrat prvič aaaa nnnnn????user posted image

sicer sem jih večino že dala očetu vljj, bodelal med, ampak nekaj jih je pa še ostalo... sploh če so lahko še pol litra

samo povej 

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
21.9.2010 13:03:08   
vipercat
joj zdele gledam kok napak naredim, ker hitro tipkam... se opravičujem.

punce meni je ena prinesla katalog od next. stvari niso ravno najbolj poceni, samo so verjetno pa kar kvaliteta ne? rekla je da lahko naročim preko nje. a se to mogoče da tudi kje videti ali deluje samo preko kataloga?

hvala

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.