|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
26.9.2010 13:37:08   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

next - evo, danes sem bila v Zagrebu in nakupila čisto too much, a bom vseeno še par reči naročila..ampak res par..max 30 eur!!user posted image user posted image

Ti, ti, ti zapravljivka user posted image user posted image user posted image . Jst sem se odločila, da še tokrat naročim za šmrkce, neki malga, ker res nucajo, pol bom pa na vrsti JAZ!!! Ja, prov ste prebrale, moja malenkost bo zapravla kak euro celo zase. Je pa to nujno potrebno, ker hodim že oblečena ko kaka stara mamauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

potty, je Aljaž ozdravel?

Oh, ta moj mali Aljaž.....mah kaj naj rečem....zgleda da isto kot pri Reinih malčkih....žrelnica je ogromna in posledično že ob najmanjšem prehladu dihanje do maksimuma oteženo. V petek zjutraj sva šla pod nujno na ORL. Verjetno res ne bo druge, kot da jo pri dveh letih damo ven, ker je res katastrofa. Že zdrav ful glasno in oteženo diha, da ne govorim kako to zgleda, ko je nahod. Sva pa še danes na AB, pol proti večeru greva na kontrolo (Je Plutova danes dežurna, tako da če kaj rabiš kar v ZD ulet user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

daaannn....
med vikendom smo vsi skupaj lepo doma in je včasih veliko dela...včeraj sem cel dan delala po hiši...cunje,pospravljanje, pa še nisem prišla na tir (ja moja lena rit je še kosilo za vse skuhala, tud za taščo )...ob 22.30 sem dokončala sladico, ki počiva v hladilniku...jutri imam RD, pa pride od mojga bratec na kosilo...in spet kuham juho za vse, tašča pa jurčke čisti (btw Vesnab so bili ok??? )....

se beremo zvečer ali pa jutri.....

Tole odebeljeno in rdeče obarvano mi ni všeč. Tvoja rit ni lena, ker če bi bila, ne bi toliko naredila. Moraš se cenit, da te bodo tudi drugi cenili. user posted image Jst recimo nimam vse polikano, mi je še malo ostalo, pa ne zato ker sem lena, ampak zato, ker sem si vzela čas zase (ki mi pripada) in sem šla na RR afne guncat (ja ok, pa next sem tut prečekirala, pa Rei mail poslala oz. kar dva user posted image ). Tako, zdej grem pa rižoto sfiniširat. Čau bejbe....

< Sporočilo je popravil potty -- 26.9.2010 13:41:04 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
26.9.2010 15:43:18   
bugimajstr
no bom pa še jst zatežu..user posted image
link od nexta prosim..sm bol za luno..:)če majo res kej pametnga..hehe...d perota damo u ene nove cote..če bo ratal..:)

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
26.9.2010 21:04:42   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: bugimajstr

link od nexta prosim..sm bol za luno..:)če majo res kej pametnga..hehe...d perota damo u ene nove cote..če bo ratal..:)

1. korak: stricu googlu odtipkaš NEXT
2.korak: greš na prvo stran next-a
3.korak: z drsnikom, ki se nahaja na desni  strani greš čiiiiiist dol, kjer je en kup zastavic in klikneš slovensko
4.korak: evo ga, pa si na slovenski nextovi strani....obilo užitkovuser posted image

< Sporočilo je popravil potty -- 26.9.2010 21:05:51 >

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
26.9.2010 21:13:48   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: potty

1. korak: stricu googlu odtipkaš NEXT
2.korak: greš na prvo stran next-a
3.korak: z drsnikom, ki se nahaja na desni  strani greš čiiiiiist dol, kjer je en kup zastavic in klikneš slovensko
4.korak: evo ga, pa si na slovenski nextovi strani....obilo užitkovuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
26.9.2010 22:12:40   
Alex01
Dober večer user posted image

Evo meneuser posted image user posted image user posted image . Pri nas se še kar borimo s šmrkavimi noski, Nejc je od četrtka na antibiotiku. Iz viroze, ko smo mislili, da je že prešla, je iz srede na četrtek celo noč "kuhal" čez 39. Zjutaj sva šla k zdravniku - vneto grlo in ušesauser posted image , tako bogi ni bil še nikoliuser posted image user posted image user posted image . Ampak nama gre na boljeuser posted image . Jaz imam v torek kontrolo, Nejčko bo pa verjetno še cel teden doma. Alex in očka se pa kar držitauser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Dobrodošla dramicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem bolančkom pa en kup user posted image user posted image user posted image

Ja, z reo sva pa ugotovili, da vsa skupaj v vrtcu user posted image user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
27.9.2010 7:45:45   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: potty

Jst sem se odločila, da še tokrat naročim za šmrkce, neki malga, ker res nucajo, pol bom pa na vrsti JAZ!!! Ja, prov ste prebrale, moja malenkost bo zapravla kak euro celo zase. Je pa to nujno potrebno, ker hodim že oblečena ko kaka stara mamauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Tole odebeljeno in rdeče obarvano mi ni všeč. Tvoja rit ni lena, ker če bi bila, ne bi toliko naredila. Moraš se cenit, da te bodo tudi drugi cenili. user posted image Jst recimo nimam vse polikano, mi je še malo ostalo, pa ne zato ker sem lena, ampak zato, ker sem si vzela čas zase (ki mi pripada) in sem šla na RR afne guncat (ja ok, pa next sem tut prečekirala, pa Rei mail poslala oz. kar dva user posted image ). Tako, zdej grem pa rižoto sfiniširat. Čau bejbe....

user posted image user posted image user posted image  Potty, ja je potrebno tudi zase poskrbet - glede cunj mislim :-))) Le privošči si :-)))

Hvala, saj se poskušam ceniti, obljubim da se bom bolj :-)))

Vsem želim en lep dan....jst grem k sestrici na user posted image saj imam danes poseben razlog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
27.9.2010 7:47:14   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01
Ja, z reo sva pa ugotovili, da vsa skupaj v vrtcu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image lepo. Midve sva pa z Infinity skupaj, če se je še spomnite....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za zdravje :-)))

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
27.9.2010 7:54:51   
Mala_princeska
Rea kdaj si rekla, da boš naročala Nextka? user posted image user posted image  Ker bi kako malenkost prilepla v stilu spodnjice in žabice za moje princesee??? Če lahko???user posted image user posted image  Se mi pa ne mudi....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
27.9.2010 8:41:46   
Alex01
PRINCESI - VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4459
27.9.2010 8:52:45   
5ra8
princesi, tudi z moje strani.

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
27.9.2010 9:37:30   
rea27

Rea kdaj si rekla, da boš naročala Nextka? user posted image user posted image  Ker bi kako malenkost prilepla v stilu spodnjice in žabice za moje princesee??? Če lahko???user posted image user posted image  Se mi pa ne mudi....

ni panik..

PA VSE NAJBOLJŠE...user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 4461
27.9.2010 9:52:19   
vesna_b
princeska - vse naj naj naj... user posted image

gobice so bile enkratne user posted image njami
jih imam še v skrinji za 2* z jajčkom ali smetano , pa za 2* tamičkene za zrezke, pa za 2* spanirane - 1* smo se jih pa feeeejst najedli user posted image

ej, cel vikend sem bila na nogah. user posted image
v petek sem kuhala in razvažala, potem pospravljala in pomivala, zvečer štimala gobice.
v soboto sem mela dan za čiščenje, sem pospravljala, kuhala kosilo in večerjo (še za taščo in od svaka ženo), pomivala... včeraj pa spet kuhala kosilo, prala, likala, (spet za VSEuser posted image ), za zvečer pripravila marele - polnjene in navadne ocvrte, pol sem jih pa k tašči nesla, če jih lahk pa ona speče, da sem jaz še pomila posodo in pult (mi je tamala pomagala po drobtincah, je blo po tleh čist "čisto") in posesala, da smo potem jedli in sem jo dala ob pol devetih spat. ampak bo kuharca tamala. tako uživa v pacanju user posted image  ko mamiuser posted image .

ja, kofe. ste se dobile? ej, punce, jaz vsak dan delam do treh, tako da pridem, ko se zmenite popoldne user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
27.9.2010 10:56:09   
Tincy90
Mala_Princeska vse naj naj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
27.9.2010 11:11:45   
rea27

Nočko

HEHEHE, jaaaaaaa, bova hodili na kofe skoooos...heheh..sam, ..am..do sedaj se še nisva srečali user posted image
user posted image user posted image ..ko bo pa Nejčko boljš se pa kr u taprvi oštariji dobiva hehehehe..in seveda vse ostale tudi vabljene, a ne mama alex?

potty, te držim za besedo - naslednji nakup - če sem prav skalkulirala, bo novembra in takrat si boš - mami - nekaj privoščila zase, a ne? In jaz tudi...!!! Nujno..user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 27.9.2010 11:12:49 >

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
27.9.2010 12:11:14   
potty

potty, te držim za besedo - naslednji nakup - če sem prav skalkulirala, bo novembra in takrat si boš - mami - nekaj privoščila zase, a ne? In jaz tudi...!!! Nujno..user posted image

O, sem vesela, da se mi bo še katera pridružla user posted image , da ne bom sam jst zapravljala zase.user posted image

Zdej pa tisto ta glavno......PRINCESKA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 12:15:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
27.9.2010 12:25:56   
vaney
potty, super, da boš končno tudi sebi nekaj privoščila...jaz bi si tudi morala nujno, pa mi nikakor ne znese ta mesec. Glih danes sem celo premoženje dala za zavarovanje za avto, kupit sem morala 2 avtosedeža za Anžeta,  pa zadnjič sem v Ljubljani malo pretiravala s stvarmi za mala dva, zdaj pa ne gre večuser posted image . Bo treba plačo počakat. No, še Next pogledam in nekaj malenkosti naročim, potem pa paaavza oz. bom kupila nekaj zase, ker nimam nič pametnega za v javnost...
V ZD pa ne grem, dokler ni nujno, še prehitro pristanemo tam. Če boš pa kaj pri volji in imela viška časa, se pa kar javi, mislim, da nama pripada spet ena kava v miru, neuser posted image
Pa upam, da se Aljaževa žrelnica umiri, če ne, bo šla pa ven. Boljše, da je ni kot da ga matra. Sicer morava pa tudi midva z Anžetom hodit vsake 3 mesece na kontrole na ORL, da mu bodo spremljali žrelnico in sluh in če mu bo začela vplivat na sluh, jo bomo tudi mi morali dat ven. Zdravnik sicer upa na 1-2 leti zamika, da bo malo starejši. Jaz pa tudi nimam nekaj fajn proti, da gre ven, ker v večini primerov se stanje po odstranitvi precej izboljša.

vesna in mala princeska...čisto preveč sta pridni in da ne slišim več komentarjev o leni riti...nobena mama ni lena, ker to enostavno ni mogoče...atiji so pa že druga zgodbauser posted image user posted image

Grem pojest kosilo, potem pa dalje...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
27.9.2010 13:43:23   
cukr07
Mala_princeska vse najboljše za rojstni dan!user posted image

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 27.9.2010 13:52:01 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
27.9.2010 15:30:27   
Alex01
Mal za razvedrilouser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=8E8xMcXmI9E&feature=related

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
27.9.2010 15:32:50   
Alex01

Nočko

HEHEHE, jaaaaaaa, bova hodili na kofe skoooos...heheh..sam, ..am..do sedaj se še nisva srečali user posted image
user posted image user posted image ..ko bo pa Nejčko boljš se pa kr u taprvi oštariji dobiva hehehehe..in seveda vse ostale tudi vabljene, a ne mama alex?

Pa se v isti skupioni sva user posted image user posted image user posted image user posted image

ZMENJENO za user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
27.9.2010 15:41:14   
Mala_princeska
Hvala vsem za res lepe želje :-)))

Alex, če še niste trgali, lahko pridem pomagat, saj veš da sem blizu, samo pokliči me :-)))

Vesnab me veseli, da so bile gobice ok.

Punce lepo se imejte :-)
No lepo da je toliko novih user posted image , dobrodošle vse nove :-) sam ne me okužit user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
27.9.2010 15:43:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Mal za razvedrilouser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=8E8xMcXmI9E&feature=related

hvala, me je razvedrilo user posted image user posted image user posted image  evo in sonček se že kaže user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
27.9.2010 17:21:27   
bugimajstr
žal neabo neč dok nebo žena šla čekerat..ne zastopm anglešku taku d nabo neč..nečejo po krajnsko napisat..user posted image user posted image user posted image
ja nebom nč naroču z nexta..:)neagre..:)

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
27.9.2010 18:15:33   
rea27

žal neabo neč dok nebo žena šla čekerat..ne zastopm anglešku taku d nabo neč..nečejo po krajnsko napisat..user posted image user posted image user posted image
ja nebom nč naroču z nexta..:)neagre..:)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
27.9.2010 18:31:20   
5ra8

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.