|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
13.9.2010 9:32:45   
vesna_b
jaz pa... jaz nisem zdržala. v muellerju sem kupila test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. to sem šele doma ugotovila, ko sem podrobno brala navodila. user posted image
no, in... tamala je plezala po meni, in so me tako prsa bolela, da sem v soboto zjutraj že naredila test. ja, toliko o moji vztrajnosti, he he heuser posted image
no, in... sta se pokazali dve močni črtici, torej.... user posted image jej user posted image ...user posted image ...user posted image ...user posted image ... sem takooooo vesela...

ja, petra, si me prehitela... ha ha ha
majčko pridem maja bom še enkrat ponosila... jej!!!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
13.9.2010 9:46:16   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

jaz pa... jaz nisem zdržala. v muellerju sem kupila test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti. to sem šele doma ugotovila, ko sem podrobno brala navodila. user posted image
no, in... tamala je plezala po meni, in so me tako prsa bolela, da sem v soboto zjutraj že naredila test. ja, toliko o moji vztrajnosti, he he heuser posted image
no, in... sta se pokazali dve močni črtici, torej.... user posted image jej user posted image ...user posted image ...user posted image ...user posted image ... sem takooooo vesela...

ja, petra, si me prehitela... ha ha ha
majčko pridem maja bom še enkrat ponosila... jej!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
13.9.2010 9:46:22   
5ra8
juhuhuhu...čestitke še enkrat. user posted image user posted image
še ena s katero bomo lahko vozičkale skup  user posted image user posted image

Na morju sem zvedla da bo mela še od bratranca žena še enga. Jej. Ma pa en mesec za mano rok user posted image  

no dejmo zdej še ostale...kaminek, pa še za katero stiskamo pesti? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
13.9.2010 9:47:06   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Na morju sem zvedla da bo mela še od bratranca žena še enga. Jej. Ma pa en mesec za mano rok user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
13.9.2010 9:48:12   
Alex01
Zdej se bom pa mal odmaknila s tega foruma. Ker se zna zgodit, de se "nalezem"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
13.9.2010 9:50:13   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Zdej se bom pa mal odmaknila s tega foruma. Ker se zna zgodit, de se "nalezem"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja ja jaaaaaaaaaaaaa...dej alex no...glih zdej bi bil pravi čas za še enga :)

ej vidve moderne mamice, niste se še prjavle na fb user posted image user posted image  povabla sem vas user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
13.9.2010 9:52:53   
Alex01

ja ja ja jaaaaaaaaaaaaa...dej alex no...glih zdej bi bil pravi čas za še enga :)

user posted image user posted image user posted image user posted image  

ej vidve moderne mamice, niste se še prjavle na fb user posted image user posted image  povabla sem vas user posted image

jaz nisem nič dobila, res ne! (vabila mislim)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
13.9.2010 9:58:05   
5ra8

jaz nisem nič dobila, res ne! (vabila mislim)

kako ne? user posted image  bom popoldne še enkrat poslala.
si mi napisala pravi mail na zs? poslala sem na tistega TVOJEGA user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
13.9.2010 9:58:35   
vesna_b
mala princeska - ja verjamem, da boli, sploh tak zahrbten odnos. ma ne zaslužijo si, da bi delala z njimi, zaslužiš si več... user posted image
ja, pas za trebuh bom pa sedaj lahk kupila, ja...user posted image  hvala. gremo v nedeljo v lj, pa bom tud jaz malo pogledala. hvala ti
in ja, otročki so nekaj najlepšega. ko raziskujejo svet okoli sebe... ja, lepo jeuser posted image

živka - welcome back... sem pogledala slikce - noro lepe so. hm, si mi naredila skomine... user posted image

potty - tudi tebi želim vse dobro in da bi se vse čim prej poštimalo. naredi tako, da bo najboljše zate in za otroke. glede ostalih ljudi pa... vsak naj pred svojim pragom pomete... če karkoli rabiš in ti lahko pomagam, pa povej...

rea - hvala - ko dobiš, povej, da prevzamem, in ti prinesem eurčke. ali ti prinesem vnaprej?  super si user posted image

petra - ja, skomine delaš. pol nisi rabila kombinezona? user posted image
joj, super... le pokaži še kako slikco, dej...

vaney - ja, jaz bi kaj kupila. povej ceno, pa če je možno kako slikco dobit... javi, sem za :)

in še enkrat - jaz sem toooolk happyuser posted image user posted image user posted image
sem mogla povedat, čeprav... doma in v službi do nuhalne ne bodo zvedl. razen če mam tukaj kakega skritega vohuna, ki se mi še ni razkril...user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
13.9.2010 9:59:48   
vesna_b
Zdej se bom pa mal odmaknila s tega foruma. Ker se zna zgodit, de se "nalezem"

kar, več nas bo, boljše bo... user posted image
in hvala user posted image

ej, petra, tud jaz nisem prejela vabila...

aja, punce, po mojih izračunih imam rok na RD od tamale... user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 13.9.2010 10:00:41 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
13.9.2010 10:06:16   
5ra8
vesna_b, pa odejo tvoje hlače user posted image  nč ne bom dobila user posted image user posted image user posted image

a ti nisem prejšnjio teden rekla? mislim, če nisem jaz čarovnica al kaj user posted image user posted image user posted image

rok od tamale? hudo, da bi blo na isti dan bi blo fajn a? user posted image

potty, le pogumno naprej, glej nase in na otroke, briga te kaj drugi pravijo.

živka, lepe fotke res

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
13.9.2010 11:15:27   
Tincy90
Dobr dan...user posted image

Pa je spet neko čudno vreme, pa mrzlo tud, joooj kr neki noo...user posted image
Potty vse najlepše ti želim, zdj ko si sama z otroci v stanovanju. Ne vem za kakšno situacijo gre, ampak ti želim vse najbolš.user posted image user posted image user posted image
Hehe, kok je dobr k je velik nosečk spet, bo spet baby boom drug let.user posted image vesna_b čestitaam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katera je pa taprva za rodit? Najbrž ti 5ra8? Al je še kakšna nosečka kle pr nas Dolenjkah? Če se dobr spomnm je Megi enkrat neki govorila d je nosečka, ne?
Za kaminek pa držim pesti oz upam, da bo čim prej ugodn sexy luft, da rata.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
13.9.2010 12:19:17   
vesna_b
ha ha ha
ja, res je petra - oz do kakega novembra, decembra ti jih posodim user posted image  pol jih bom pa že rabila. hm, mogoče je pa res tvoja napoved pomagala, ha ha, v glavnem, sem v deetih nebesih. in kar božam mojega pikca. glede na to, da nočeva vedeti, kaj bo, mu/ji bom rekla pikec user posted image
ma zdej smo 3-je majski, če dete ne bo preveč zamujalo, bomo 4-je

no, ja, in sedaj navijam za kaminek, in...? katere še? alex?

hm, bi blo pa res fajn en seznamček met, kdaj ima katera PDP user posted image  da bomo vedle, kdaj pred porodnišnico čakat na novice... user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
13.9.2010 12:37:22   
Alex01

ha ha ha
ja, res je petra - oz do kakega novembra, decembra ti jih posodim user posted image  pol jih bom pa že rabila. hm, mogoče je pa res tvoja napoved pomagala, ha ha, v glavnem, sem v deetih nebesih. in kar božam mojega pikca. glede na to, da nočeva vedeti, kaj bo, mu/ji bom rekla pikec user posted image
ma zdej smo 3-je majski, če dete ne bo preveč zamujalo, bomo 4-je

no, ja, in sedaj navijam za kaminek, in...? katere še? alex?

hm, bi blo pa res fajn en seznamček met, kdaj ima katera PDP user posted image  da bomo vedle, kdaj pred porodnišnico čakat na novice... user posted image

mene ne, jaz sem se samo mal hecala, da bom raje se mal skrila, da se kaj ne "nalezem"user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
13.9.2010 12:39:09   
vesna_b
user posted image ha ha ha
vem, sem razumela, ampak... a ne bi blo fajn še enkrat vozičkat? dolgčas ti ne bi bilo...user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
13.9.2010 12:57:33   
kaminek

user posted image ha ha ha
vem, sem razumela, ampak... a ne bi blo fajn še enkrat vozičkat? dolgčas ti ne bi bilo...user posted image

ej, vesna_b, čestitke, bravo jjjeeeej.

sej pr nas bo tud, sam ne vem kdaj. ti kr navijaj, mogoč se bo kej prej prjeluser posted image user posted image

lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
13.9.2010 13:04:41   
rea27
živka, vesna, potty...ko pride next sporočim. Nobenega denarja prej...ko, bo, takrat...

vesna tebi pa čestitaaaam!!! bravooo!!!user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 13:26:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4293
14.9.2010 10:49:24   
5ra8
user posted image

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

11.03.2011
5ra8 - 29 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm

ostale mi pa se sporocite podatke: Tincy90, vesna_b user posted image
evo, da saj malo vemo kera od nas pricakuje user posted image

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 14.9.2010 10:50:56 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
14.9.2010 11:00:28   
vesna_b
bravo, petra user posted image  za seznam

vesna_b - 30user posted image  he he, 2user posted image , 1user posted image , kraj pa naj bo kar nm - bomo pol popravle, po nuhalniuser posted image

joj, tale teden mi pa tako šiba... mah, tolk vsega na kupu, da bi tud plače prestavila. sam pol me nekaj čez 200 ljudi ubije...user posted image
saj bo - sam še danes in jutri...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
14.9.2010 11:01:25   
5ra8
vesna_b, dej mi se PDP user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
14.9.2010 11:07:30   
vesna_b
po mojih izračunih (na RR) je 25.5.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
14.9.2010 11:08:15   
vesna_b
jutri pa pokličem G za pregled user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
14.9.2010 11:12:21   
5ra8

user posted image

user posted image

11.03.2011

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Nm

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
14.9.2010 11:18:58   
Alex01

user posted image

user posted image

11.03.2011

25.05.2011
vesna_b - 30 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Nm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SREČKE NOSEČKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.