|
RE: Dolenjke, 3,. del 13.9.2010 9:58:35
|
|
|
|
vesna_b
|
mala princeska - ja verjamem, da boli, sploh tak zahrbten odnos. ma ne zaslužijo si, da bi delala z njimi, zaslužiš si več... ja, pas za trebuh bom pa sedaj lahk kupila, ja... hvala. gremo v nedeljo v lj, pa bom tud jaz malo pogledala. hvala ti in ja, otročki so nekaj najlepšega. ko raziskujejo svet okoli sebe... ja, lepo je živka - welcome back... sem pogledala slikce - noro lepe so. hm, si mi naredila skomine... potty - tudi tebi želim vse dobro in da bi se vse čim prej poštimalo. naredi tako, da bo najboljše zate in za otroke. glede ostalih ljudi pa... vsak naj pred svojim pragom pomete... če karkoli rabiš in ti lahko pomagam, pa povej... rea - hvala - ko dobiš, povej, da prevzamem, in ti prinesem eurčke. ali ti prinesem vnaprej? super si petra - ja, skomine delaš. pol nisi rabila kombinezona? joj, super... le pokaži še kako slikco, dej... vaney - ja, jaz bi kaj kupila. povej ceno, pa če je možno kako slikco dobit... javi, sem za :) in še enkrat - jaz sem toooolk happy sem mogla povedat, čeprav... doma in v službi do nuhalne ne bodo zvedl. razen če mam tukaj kakega skritega vohuna, ki se mi še ni razkril...
|
|
|