|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
24.5.2010 13:11:26   
majčica20
če še niti ven ni prišlo so verjetno strune pogrickale pridelek, to se ene male gosenice, ki tri leta živijo v zemlji šele potem se preobrazijo al nekaj takega, sem enkrat po radiu poslušala. kako se jih znebiš' obstajajo eni močni strupi, ki jih uporablja moja tašča, jaz pa kar pozelenim ob tem. jih je potrebno jeseni posut in nato tan do pomladi nič sadit. novejša stvar je  pa ena naravna bakterija, in posledično nima karence, jo je pa potrebno večkrat poškropit po vrtičku.
druga verjetna stvar so pa sploh zaradi obilice dežja polži. obstaja tisoč in en način, pri pivu - ga moraš redno menjat d ne zgubi vonja. pa nikoli ne zalivaj zvečer, ker je to raj za polže. pa itak ni najbolj za rastline.

obe nosečki v nizkem štartu SREČNO! zdaj bosta ziher pohitela k se je vreme popravilouser posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:38:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 13:38:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3128
24.5.2010 14:19:07   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Dejmo mami Rea user posted image ! Držim pesti. user posted image

Rea, Rea, Reaaaa dajmoooo, dajmo...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majch kje si, da stiskaš pesti in se spominjaš kako je bilo 1.leto nazajuser posted image .
Jutri če se ne motim Živa piha 1.svečko (od Majch).
Dajmo Rea, da bosta na isti dan praznovala user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ga boste drug let na isti dan pili user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3129
24.5.2010 15:50:16   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Punce help - pred časom sem nad komolcem pri Manci opazila rdeč, hrapav lišaj, rdečina je kmalu izginila, suha kožica pa je ostala - kva bi blo to? sem že poklicala P in je rekla, da naj ne bi bilo nič hudega, sam da naj naslednjič na pregledu pokažem.....
mene pa skrbi, da ni kaka alergija
ker je res, da se ponoči zbuja in joka

Po opisu sodeč je imel zelo podobne lišaje naš Lenart po rokicah.
Ko je bilo najhujše so zgledali takole, potem so se pa posušili in postali skoraj enake barve kot koža, le da so bili hrapavi (kot krastica).
user posted image
Nama je dermatolog napisal neko kremico in so mu potem v parih dneh izginili, tako rdeči izpuščaji, kot tisti, ki so že zbledeli.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 24.5.2010 15:51:18 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
24.5.2010 15:59:18   
cukr07
Rea, vidim da si že v nizkem štartu. Držim pesti, da čimprej in čim lažje spraviš na svet malega junaka.user posted image user posted image user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
24.5.2010 16:04:52   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

hoj...

eko, naj vam povem, da sem bila danes na pregledu...in da sem 2CM ODPRTA!!! ampak so me na mojoj prošnjo domov spustili, ker sem pač celo minuto stran od porodnišnice in ne mislim tam ležat in čakat....

tako, da..ja...drage moje...če mate čas držat pesti, jih kar daajte....al pa kako pozitivno energijo usmerite vame...da bo šlo lažje...
vam sporočim

papa

user posted image

SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!Čim lažji porod in da čimprej svojega user posted image stisneš k sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
24.5.2010 16:26:06   
kaminek

hoj...

eko, naj vam povem, da sem bila danes na pregledu...in da sem 2CM ODPRTA!!! ampak so me na mojoj prošnjo domov spustili, ker sem pač celo minuto stran od porodnišnice in ne mislim tam ležat in čakat....

tako, da..ja...drage moje...če mate čas držat pesti, jih kar daajte....al pa kako pozitivno energijo usmerite vame...da bo šlo lažje...
vam sporočim

papa

GO GIRL!!!!!močno držimo pesti!!!!! 

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
24.5.2010 16:47:51   
štrumfek
Dajmo rea

me dihamo z tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
24.5.2010 16:51:36   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Dejmo mami Rea user posted image ! Držim pesti. user posted image

Rea, Rea, Reaaaa dajmoooo, dajmo...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majch kje si, da stiskaš pesti in se spominjaš kako je bilo 1.leto nazajuser posted image .
Jutri če se ne motim Živa piha 1.svečko (od Majch).
Dajmo Rea, da bosta na isti dan praznovala user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ga boste drug let na isti dan pili user posted image user posted image user posted image

Ja jutri bo Živa upihnila svojo prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3135
24.5.2010 17:23:52   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

poty - user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj. Vrtec še kar iščemuser posted image .Sem dala vlogo v še dva vrtca, vsakega na drugem koncu. Nejc ima 5 zobkov in veselo plazi

Uživajte v lepem vremenuuser posted image user posted image user posted image

Da se popravimuser posted image user posted image user posted image user posted image

imamo 6 zobkovuser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
24.5.2010 17:35:13   
štrumfek

poty - user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj. Vrtec še kar iščemuser posted image .Sem dala vlogo v še dva vrtca, vsakega na drugem koncu. Nejc ima 5 zobkov in veselo plazi

Da se popravimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa včeraj končno dočakali prvegauser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
24.5.2010 18:06:54   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa včeraj končno dočakali prvegauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
24.5.2010 18:23:44   
rea27
hoj hoj

evo mene..sem še tukaj...se začne dogajati pa se neha..pa so na 15 min pa niso...tako, da...hmm..po eni strani bi res rada da čimprej vse mine...oz. da se vse čimprej začne, potem pa tudi mine...
Upam, da bo šlo hitro in s čim manj bolečinami...

Lepo mi bodite, grem malo ležkat..
papa

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
24.5.2010 19:24:26   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image  za vse nove zobkarje user posted image user posted image user posted image

Rea držimo pesti in stiskamo, sam prtiskat pa žal ne mormo namesto tebe user posted image user posted image user posted image user posted image
tko dan upamo, da jutri preberemo novičko, da je Eva Lana dobila bratca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 19:24:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
24.5.2010 19:40:45   
čebelica01
rea : dajmo punca spravi dve košrkaški žogi na plano se pridem igrat user posted image user posted image user posted image .

go go go go go girl

stisni pritisni in izleti ...... smisel za humor pa imam ha ha ha ker nisem v tvoji koži ... vi vi vi vi sem čist navdušena dajmo rea

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 3142
24.5.2010 19:43:47   
kaminek

hoj hoj

evo mene..sem še tukaj...se začne dogajati pa se neha..pa so na 15 min pa niso...tako, da...hmm..po eni strani bi res rada da čimprej vse mine...oz. da se vse čimprej začne, potem pa tudi mine...
Upam, da bo šlo hitro in s čim manj bolečinami...

Lepo mi bodite, grem malo ležkat..
papa

se dogaja, to je dober znak. sej bo,..., smo me pa zelo neučakane,....,mislimo nateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
24.5.2010 20:13:50   
majch
mmmm...rea...a bomo res skupaj feštali? Titova mladinauser posted image . Rea, kadar pač bo, navijamouser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
24.5.2010 21:02:48   
kaminek
morm pa rečt, da je naša punca mela 2 dni vročino 39st. in sm ji dala 2 svečki v razmaku, ker je tko stokala in od bolečin kr vriskala, da nism mogla več zdržat. je pa dons bolje in upam, da bomo kej spali ponoč, ker ti dve noči nismo skor nč.user posted image user posted image

je pa dons sama nardila po 2 koraka in se lepo zicnla na ta zadnjo. in to kr ponavlja, tko da enkrat bo user posted image .

nč, grem zdej, je eno salto nardila in je malo joka.
nočko

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
24.5.2010 23:07:51   
Alex01
kaminek - en kup user posted image da se čimprej pozdravite

sm prišla pokukat če je že kaj novegauser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 24.5.2010 23:08:15 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
25.5.2010 8:30:05   
Mala_princeska
Živa vse najboljše ob 1. svečki user posted image

user posted image

Čestitke, lepo praznujte.....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
25.5.2010 8:31:22   
Mala_princeska

kaminek - en kup user posted image da se čimprej pozdravite

sm prišla pokukat če je že kaj novegauser posted image

ja kaminek koš pikepok,

pa koš pikic tudi za Reo in LeeAnn

jst sem tud firbc, če kej dogaja user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
25.5.2010 8:38:26   
štrumfek
vse najboljše Živauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3149
25.5.2010 9:30:22   
Alex01
Vse najboljše ŽIVAuser posted image user posted image user posted image user posted image še od nas

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.