|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
26.5.2010 11:52:09   
čebelica01
še kar tukaj strašiš ala gremo rodit user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 21:51:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
27.5.2010 11:39:59   
Alex01
Dober danuser posted image

Kakšen nov user posted image ?

Kje si rea? Pa lee ann?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
27.5.2010 11:41:07   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Juhuhu jaz pa že dva dni pridno kolesarim in se super počutim!
Sedaj si pa še pedikuro naredim in grem spat, ker bi mogla bit bolj zgodaj v službi, ker imam velik minus, pa da kaj notri prinesem.
Javite se kaj...Princesi, Alex, Čebeli, Štrumfka, kje si Zmajčica, dejmo malo uživit tole našo temo.

Lepo se crklajte...pa pa

user posted image user posted image user posted image user posted image za kolesarjenje. Jaz sem šla prejšnji teden en večer z Alexom mal s kolesom naokrog pa je blo prav fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 3179
27.5.2010 12:13:09   
rea27
ekola moje predrage....

voda mi je odtekla, zdej pa počasi grem...prosim mislite name, stiskajte močno..jaz bom tudi heheheheh

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
27.5.2010 12:18:17   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ekola moje predrage....

voda mi je odtekla, zdej pa počasi grem...prosim mislite name, stiskajte močno..jaz bom tudi heheheheh

eno goro user posted image , čim manj bolečin, da bi hitro potekalo in da čimprej stisneš svojega user posted image k sebi. SREČNO!!!!!!!!!!!!!!
Jaz sem s tabouser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 12:59:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3182
27.5.2010 13:04:54   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ekola moje predrage....

user posted image user posted image user posted image dajmo rea, naj bo čimprej in čimmanj bolečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
27.5.2010 14:02:40   
Tincy90
Srečno rea!user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
27.5.2010 14:05:06   
cukr07
Rea naj bo hitro in čim manj boleče. Srečno user posted image user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
27.5.2010 16:30:13   
kaminek
ooooo rea naša, pa se je le predramil ta vaš fantiček. naj vse poteka tako kot morauser posted image user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
27.5.2010 16:31:35   
kaminek
pri nas pa imamo vnete učke. smo ble dons pr P in je dala kapljice, zdej pa že mene neki učke pečejo. ju3 najbrž bom miže hodila naokroguser posted image user posted image
uf, dela pa čez glavo, grrrr.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
27.5.2010 17:35:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

ooooo rea naša, pa se je le predramil ta vaš fantiček. naj vse poteka tako kot morauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Viel Gluck Reja stistkamo vse možne pestke na rokah in nogah.

Kaminek-bogi učki user posted image
jah nič, pazi da ne boš se sebi "zlimala"  učkov, ker nekako pa moraš skrbet za hčerkico user posted image  no sam pazi da si ne boš bacilčka prenesla na učke, pa bo......
Pikepoke tud za vas.

Nič.....jst sem v službi.user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 19:46:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
27.5.2010 21:37:27   
Alex01
Upam, da rea že user posted image user posted image user posted image svojega user posted image k sebi, da je že vse za njimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

lee ann - sedaj si pa res že ti na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaminek - en kup user posted image da se čimprej pozdravite

Neposredna povezava do sporočila: 3190
27.5.2010 21:46:40   
potty
Ooooo, vidim da navijamo user posted image user posted image . Rea, drži se, pa tut jst upam, da se že cartate.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
28.5.2010 9:17:46   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: potty

Ooooo, vidim da navijamo user posted image user posted image . Rea, drži se, pa tut jst upam, da se že cartate.

Se podpišem.

A nobena nič ne ve še? user posted image user posted image

Držim pesti, da je vse ok z mamo Rejo in user posted image

LeeAnn počasi si ti na vrsti.....user posted image Greeemo.......

Živka
a se ti je včer dopoldne kovcalo, ko sem po NM bluzila user posted image user posted image user posted image   sem te imela v mislih za kofetek tam nekje okoli Vodnjaka, smo šli otroke za osebno slikat in potem na hitrco v Špar in domov.

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
28.5.2010 9:18:11   
Mala_princeska
Potty kako ste?

Neposredna povezava do sporočila: 3193
28.5.2010 10:41:23   
majčica20
čakamo na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3194
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 10:53:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
28.5.2010 15:08:44   
*zmajčica*
Evo me, evo me...Nikakor prit do te RR...
Zdej sm pa tuki. Da se vam malo oglasim....
Pa vidim da je že cela akcija: REA...GO GIRL GO!! ŽELIM TI ČIMHITRJŠI POROD IN ČIMMANJ BOLEČIN!! Z LAURO OBE DRŽIMO FIGICE!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOMAJ ČAKAM NA NOVIČKO!

Kako pa kaj ostale, kaj novega?? Lee Ann tebi se že kej štima na nizek štart, al še nič??

je mogoče kakšna nova user posted image ??

Drugače pa midve z Lauro uživama 100 na uro. Vsak dan dve špure šetanja...Mami hujša, pa ji glih prav pride!Nič novega. Pridna še vedno, raste in se redi...Skratka vse tako kot mora bit. :) Razen danes je nekaj sitna...Pa včerej je bla luna, pa so najbrž mal posledice.

Včeraj je bila v Črnomlju nesreča (spet delovna z smrtnim izidom in mladem življenjem) :( ... Prijatelj in bivši sodelavec mojega Lukata...Sej ne moreš verjet, kaj se to dogaja... 21 let star fant...Zjutraj gre v službo in popoldan te več ni nazaj. Včerej ko sem seznala me je kar zmrazilo, okamenela sem, zjokala. Ob 12,30 sva se še na cesti widla in pozdravla....ob 14,00 ga pa več ni bilo! :'-( Naj gre vse v tri krasne... zdej si pa ustvarjaj nekaj za življenje vnaprej...Zakaj že?? Nima smisla!

Ah...

gremo na kaj bolj veselega...Sej res, morem mal poročat...
user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, ja, ja, ja, ja...ratuje in uspeva. je sicer en kup ovir in problemov posredi...Zato se skrivam, ampak novica se kar hitro širi...Ampak Zmajči se ne da! Počutim se čist drugače, prerojeno...Spet mam veselje do življenja in drugačen pogled na svet! Sm že pozabila, kako je bit zaljubljen, kako je nekoga met ob sebi...Občutke... Skratka zdej vse to spet na novo doživljam in vam lahko povem da je fenomenalno! Dečko je prekrasen. Poznava se že od prej (približno toliko časa kot z Lukatom)...vendar se zdaj skor 2leti nisva vidla, niti bla na vezi. :( In potem kar naenkrat BUUUM! Sploh ne vem KDAJ, niti KAKO?? Sam zdej pa ceu kup problemov....Povedat al ne povedat "tastu in tašči"?? Kako bojo sprejeli, če bodo slišali od koga drugega?? Sam strah me je! ???

Nč šibam Laura kliče...Se še oglasim!

Rea GO, GO, GO...

Bojte fajn vse skup in vsaka posebaj...Pa upam da kmalu kakšna kavica pade!

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3196
28.5.2010 16:24:12   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Potty kako ste?

Super, hvala. Jst sm pa sploh že od včeraj čist noro dobre volje. Sem zvedela, da imam pravico delat sam dopoldneuser posted image user posted image user posted image in kar skačem od veselja. Sem bla pa prej že čist nervozna ob misli, kako se bova z mojim usklajevala okol otrok, zdej je pa vse rešeno. No, skor vse, se moram še s šefom pogovort user posted image . Sam se je naša kadrovnica pozanimala o tem in mi posredovala informacijo(kateri zakon me ščiti...), tako da res ni dvoma.

Rea - še nič novičk??? 

Neposredna povezava do sporočila: 3197
28.5.2010 16:27:04   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: *zmajčica*

Sam zdej pa ceu kup problemov....Povedat al ne povedat "tastu in tašči"?? Kako bojo sprejeli, če bodo slišali od koga drugega?? Sam strah me je! ???

No, lepo da si naredila korak naprej. Si pa čist v nezavidljivi situaciji, ampak če sta človeka skulirana(mislim na taščo in tasta) valda vesta, da je blo kaj takega za pričakovat. Držim pesti, da se izide vse tako kot si želiš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
28.5.2010 21:35:03   
Alex01
Dober večer

Zdej me pa res že skrbi, kako je z reo? Se ni nobeni oglasila?

zmajčica - user posted image user posted image user posted image user posted image za napredek v user posted image in za uživanje s tvojo Lauro.
Glede "problema" kako povedat tašči in tastu - ti sama odločaš o svojem in Laurinem življenu. To, da boš ti v življenju našla nekoga s katerim boš želela preživet življenje je bilo za pričakovat, saj si še mlada. To ne pomeni, da nimaš več rada in da si že pozabila Laurinega očeta, ker vem, da bo v tojem srcu imel vedno posebno mesto, prav tako v Laurinem. In mislim, da imaš vso pravico ŽIVET! In verjamem, da si hvaležna tastu in tašči, da si pri njih, da se razumete,....... Ti in Laura sta na nek način "povezava" z njunim preminulim sinom ampak vseeno ne moreta od tebe pričakovati, da se bo zate življenje ustavilo.
To je samo moje mnenje, verjame pa, da ti ni lahko. Pogovori se z njima in en kup user posted image

potty - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za službo in en kup user posted image da se pomeniš še s šefom

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
29.5.2010 8:05:12   
somic
zmajčica, super! sem prepričana, da se bo vse dobro izteklo glede tašče in tasta... vsaj jaz bi razumela zadevo, če bi bila na njunem mestu

srečno!!!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.