|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
17.5.2010 9:33:54   
Alex01
Dan

O princesi, ti že tut v službo user posted image
Men se pa tudi odšteva zadnji mesecuser posted image

Naš Nejček ima danes okroglih 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image
Je že pravi mali "potepin" (tako ga je poimenoval Alex - mali potepinuser posted image ) ga je po celi hiši user posted image user posted image user posted image

Mejte se!

(odgovor članu darilce)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
17.5.2010 12:03:54   
čebelica01
no pa da se še jaz malo javim

najprej čestitke za vse rojstnodnevnike in tiste , ki so prešli iz kobacanja v samostojno hojo user posted image user posted image user posted image

pri meni vse po starem ( mama žurerka ) nima nič časa , ko ga pa imam se pa z mojima čričkoma kam odpravimo ali pa se kar doma zabavamo .  vidim , da je bolj malo tu gori čeblanja user posted image .

nič dečve uživajte user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 17.5.2010 12:04:23 >

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
17.5.2010 12:20:04   
kaminek
na hitrco en pozdravček,

imamo skoz neki za delat; dons se spravim delat torto-avto clio. hmmmm....
jutri gre P. prvič v varstvo in bomo vidl, kako bouser posted image

nosečki, ve pa kr lepo aja tut aja user posted image , bo treba bit kmal auf ponoč, pa guncat user posted image

mala_princeska; user posted image  za prvi dan v službi, upam, da si se mela fajn.

alex; bravo za Nejca za kobacanjeuser posted image

druge forumašice, fajn se mejte, sej zgleda, da se imate, ker vas je bore malo tle gor. bodite v cvetjuuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
17.5.2010 20:15:38   
petra2008
Kaminek, končno pozdravček.Vedi, da se večkrat spomnim nate in na malo Patricijo. Mi smo bili na morju, tako, da sem na hitro prečekirala vse za nazaj.
Na morju je bilu super, mala je bila skoz na zraku, o apetitu, ki ga je imela raje ne govorim. Ti si pa zelo  pridna, glede peke tort.
Ko boš pa bila kaj v mestu, me le pokliči. Rada bi te videla in malo Patricijo tudi.
Pri nas je vse po starem, Nina veselo puza,hodi še ne, zoba nima nobenega. Prebrala sem, da Patricija že hodi, je pa zelo zgodaj shodila.

Še enkrat veselim se najinega snidenja, pozdravček Petra

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
17.5.2010 20:31:38   
majch
čau punce

na našem koncu tudi nič novega..vrtec in šola...pa malo bubani vmes pa tako...jojoj...pogrešam porodniško user posted image , ker enostavno ni več časa za nič...

pridne bodite

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu petra2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
17.5.2010 20:34:32   
čebelica01
oo majch

sej bote se ufurale pa bo

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
18.5.2010 13:44:24   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: petra2008

Kaminek, končno pozdravček.Vedi, da se večkrat spomnim nate in na malo Patricijo. Mi smo bili na morju, tako, da sem na hitro prečekirala vse za nazaj.
Na morju je bilu super, mala je bila skoz na zraku, o apetitu, ki ga je imela raje ne govorim. Ti si pa zelo  pridna, glede peke tort.
Ko boš pa bila kaj v mestu, me le pokliči. Rada bi te videla in malo Patricijo tudi.
Pri nas je vse po starem, Nina veselo puza,hodi še ne, zoba nima nobenega. Prebrala sem, da Patricija že hodi, je pa zelo zgodaj shodila.

Še enkrat veselim se najinega snidenja, pozdravček Petra

živjo petra,
sam da si še živauser posted image user posted image . superca, da ste bli na morskem zraku, mi ga bomo dihal čez en mesec, do takrat pa lepo doma, na dolenjskem.
ja, torte kar šibajo, tko da mam dela dost oz. kolikor si ga naredim.
ja, absolutno se mormo dobit, da najine tamale skup mal pridejo in se poigrajo. naša še ne hodi čisto sama, naredi 3-4 korake potem pa hop na rito. počasi pa bodo vse znali ti naši mali škratki.

dej, resnično se bomo zmenle za enkrat, k bi blo lepo vreme, da gremo mal na španciruser posted image

pozdravčke tvoji družiniciuser posted image user posted image

(odgovor članu petra2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
18.5.2010 13:44:49   
kaminek
majch in alex imata z.s.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
18.5.2010 15:36:09   
rea27
hej še od mene..

no, vidim, da tole lepo vreme resnično ni na strani foruma, kako tudi ne, saj je normalno, da raje visimo zunaj na svežem zraku, kot pa za 4imi stenami...
Jaz danes - delovno.sem resnično udarjena na tole gnezdenje..ne vem, kaj še bo. Danes je zato moj možek odpeljal Evico s seboj, da je lahko mami malo uredila okoli hiše in po hiši, na balkonu, ....
Pa sem sadila paradižnike, pa pelargonije, pa milijon zvončkov...in sedaj močno upam, da se bodo razrasli in lepo zakrili naš balkon..Imamo tudi že prve jagode jejejejejejej!!!!
Čaka me še pranje 3 strojev perila, a to lahko počaka tudi do večera, ko je tok malo cenejši...
Aja, kolektorje smo tudi že namontirali, tako da se voda ogreva na solarne celice, kar nam bo fino lepo zmanjšalo el. račun in sem spet za nekaj vesela...

hmmm..glede nizkega štarta...glede na to, da je Eva shodila, sem res v nizkem štartu, pa ne za rodit, pač pa za dirkanjem..tako šiba, da se samo obrnem in že je več ni...
Bi pa, po pravici povedano, šla fuuul rada rodit, ker me tale moj trebuh že pošteno ovira, in sem tako okorna z njim, da res ne bom prav nič huda, če rodim kak teden prej...

Jutri imam pregled pri dr. Pišku, pa bomo še en ctg naredili, da vidimo če kaj dogaja in sploh kaj dogaja tam spodaj. Ker je pa res, da se je naš mali tigrček kar umiril. Zadnjih 2 dni moram prav štet tidtih potrebnih 10_x_ gibov, da sem potem pomirjena...

tako..drage moje...vsem otročkom ki so praznovali in sem jim pozabili enga lupčka poslat, jim ga pošiljam sedaj...Vsem tistim, ki ste potrebnih kakih pozitivnih misli pa jih ravno tako cel kup pošiljam prav v vašo smer :)

Majch..si ne predstavljam kaj doživljate, ker kolikor sem jaz trmasta glede tega vrtca, bo Eva kar lepo pri mamici doma...
Princeska...služba pa to...nič se ne oglasiš, imaš gužvo na delovnem mestu pa ni cajta za rr
čebeli..kje si žurerska mati...kak kofe, a..sej smo rekle, preden grem v Rim obvezno na kak kofi....
Živka..kje se skrivaš...kako ste? Kako mala princeska?
Štrumfa..kuga je "podgurka"..nič več te ni v naše kraje, ali si incognito? Al samo po krškem koncu šibaš..dej pridi kej na kako kavico..pa Tajo pripelji pokazat, malo manekenko..
dolči....pozanimaj se v Balnei pri dr. Jedlovčnikovi..ona ima en estetski studio tam, pa ti bo zihr kej znala povedat glede dlačic
alex.. kako je mama alex? Uživaš med svojimi fanti? Te kej crkljajo?

....in vsem ostalim prav lep pozdrav, pa pridite še kaj potračat sem gor...

papa

< Sporočilo je popravil rea27 -- 18.5.2010 15:37:12 >

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
19.5.2010 6:59:27   
kaminek
dobro jutro dolenjkice,

vse ste nekam zasedene, zaposlene,..., nas enih par pa tle gor posvet na vsake tolko časa.

rea, kako? bo kmalu, a ne? želim ti lep porod, brez komplikacij, pa da tisto malo štručko iz bušija ob pravem času k seb stisnetauser posted image user posted image user posted image . sej bo, kmal ne boš mela več velicga trebuha in ne boš več okorna. čeprav ti si ful aktivna, kot da ne bi bla nosečkauser posted image . bravo ti. to pomeni, da boš 1,2,3 rodilauser posted image . naj se izteče vse dobrouser posted image user posted image .

dons spet v varstvo, mal bom vn skočila, da vidm, kako se bo obnašala. včeraj, ko smo ble prvič, je na začetku bolj gledala in vse prečekirala, potem pa se je kr sama začela igrat, za drugimi otroki se plazit. pa tud nč ni bla ljubosumna, k sm se z drugim otrokom mal zaigrala, tko da zaenkrat je ok.

jah, nič, pridne bodite, kar ste pa itak že....tko, da velik sončka v

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
19.5.2010 9:08:50   
Mala_princeska
no pa dajmo....
še sem med vami, sam si ne upam med službo tle viset, ker ne vem kje je kaka kamera user posted image user posted image user posted image  oz. kje me šefe lahko čekira user posted image
jst pa tretji dan v službi in že pogrešam porodniško....Majch sem s tabo...

težko se je ufurati nazaj, sam ne bom jamrala.....treba je nasmeh na usta, pa tud če zjutraj obstanem v koloni user posted image user posted image user posted image
hude gužve hb še ni, je pa en kup enih stvari, ki jih je potrebno osvežit

Manca je pridna pri babiki, včeraj je bila noro vesela, ko me je zagledala, jaz pa blažena, da me ni pozabila user posted image  - danes pa gre že na obisk k fantu user posted image  z babi grejo user posted image  pogledat in prav zanima me, če mu bo dudo ven vleklauser posted image , smo sedež namontirali v tastov avto....

korakanje user posted image  za vse, kaminek boš vidla kako to hitro gre....manca bi sedaj samo korakala, pa se je ne upam kar spustit

imejte se....
jaz noro pogrešam free time, še skuhat bo treba vnaprej, drugače bomo samo na kruhu in vodi user posted image user posted image user posted image

Rea srečno pri Pišotu user posted image user posted image user posted image  user posted image  se je pa umiril, ker hoče na svet....user posted image user posted image user posted image user posted image  in srečno
srečno tudi LeeAnn

se vam še kaj javim.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
19.5.2010 20:18:05   
kaminek
evo, torta clio končana, tukej so slikce;)

user posted image
user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
19.5.2010 21:01:20   
rea27
o madoniš kaminek!!!!!! MAter, tole pa je umetnija!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
20.5.2010 8:19:01   
kaminek
dobr jutr,

zdele sama srkam kavo, Patricija je v varstvu in je tko prazno. kamor pogledam, nje niuser posted image user posted image . ampak tko pač je.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
20.5.2010 8:21:15   
kaminek
nč, se bom mal v peko torte spustila. tko vsaj ne mislm nanjo, bolj ali manj. potem bom pa še pospravla, k mamo kot sodni dan.
iz službe prihajajo nč kej preveč vzpodbudne novice,...vse se neki maja....eh, bo že. kr neki bluzim, se vid da mam preveč časauser posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
20.5.2010 8:24:39   
štrumfek
Jutro

kako smo bejbe?

Pri nas nič novega, skratka mal uživamo user posted image   aja pa službo iščemo...user posted image user posted image

Rea jaz sem itak kar naprej v mestu... tko vsaj 3x na teden zihr.... Tako da kar se kavice tiče ni nobenga problema, ti sam povej kdaj pa kje

Kaminek uaau super umetnina. in pa user posted image user posted image user posted image user posted image da boš lažje preživela čas brez Patricije

Princesi kako je v službi? je že kaj lažje?

bzzzzz pivo biiiuser posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 20.5.2010 8:25:24 >

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
20.5.2010 9:49:16   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Jutro

kako smo bejbe?

Pri nas nič novega, skratka mal uživamo user posted image   aja pa službo iščemo...user posted image user posted image

Rea jaz sem itak kar naprej v mestu... tko vsaj 3x na teden zihr.... Tako da kar se kavice tiče ni nobenga problema, ti sam povej kdaj pa kje

Kaminek uaau super umetnina. in pa user posted image user posted image user posted image user posted image da boš lažje preživela čas brez Patricije

Princesi kako je v službi? je že kaj lažje?

bzzzzz pivo biiiuser posted image

Jutroooo še od mene....
Ma vam rečem zdej bo pa organizacija na speedu-hitrosti, ker bo drgač resna frka v bajti spet, ker ne vem kako tup tup tup mojmu možeku dopovedat, da ni vse v tem da je vse poglancano in skuhano in ajoj prejoj buh ne dej da nima on črne majce z dolgimi rokavi zlikane,
tko da se zdnje dni kar nekaj bockava, ker on meni skoz neki da sem lena in bla bla bla....pa da bo imel on bolj poštimano....pospravljeno ko mene ne bo....
tko da že od 8h zjutraj kuham in pajštram za  boranjo- omako z mesom in stročjim fižolom, da ne bo revček lačen, ker meni itak ni do hrane zadnje cajte....spijem pa 1,5 l vode na dan in pojedla bom kakšno sadje, pa kak sendvič,.....

hm.....najprej kaminek user posted image user posted image user posted image  za cliota, jst bi pa rdečega user posted image  - izgleda mi kot iz pliša, ne pa iz tičino mase, tko da svaka čast.....
kaminek zaradi službe se ne sekiraj....boš pa sp odprla user posted image user posted image  no vem da ni lahko na to mislit, sam gotovo bi imela veliko dela, ker so že vsi naveličani tort s smetano in želeji,...če pa rabiš pogovor, pa pokliči.....

aja žabe danes moja frajla v KC Janeza Trdine ob 17h nastopa na regijski reviji pevskih zborčkov, tko da vabljene k poslušanju user posted image  se ji petje spet dopade in lepo poje, hodi na vaje -se je premislial

hm.....služba.....bit če bolje, ko padem not in se do konca ufuram nazaj....bo treba take it easy in počasi naprej....

imejte se...

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
20.5.2010 9:50:02   
majčica20
pri nas smo pa bolni tri dni je imela ta mala 39,5 vročine, danes se je stanje malo umirilo. posledično spimo nič.
štrumfek jaz sem an istem iščem službo. je prov za en ... bit takole brez.
rea sem bila prejšnji teden na upravni enoti in sem videla tvoj cvetoče zeleni balkon.
vreme se naj bi počasi izboljšalo, pravijo... user posted image user posted image
bodite fajn, obema nosečkama v nizkem štartu pa srečno.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
20.5.2010 9:50:06   
Mala_princeska
štrumfetka srečno pri iskanju user posted image  iz kerga "foha" pa si, mislim v kateri smeri iščeš?

Neposredna povezava do sporočila: 3094
20.5.2010 9:56:30   
Mala_princeska
joj, da vam ne zamolčim user posted image  vrtec sem dobila user posted image user posted image user posted image  s 1.9. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3095
20.5.2010 10:48:38   
Alex01
Danuser posted image

princesi - user posted image user posted image user posted image user posted image za vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image , mi še kar v iskanju varstva user posted image

kaminek - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za torto, super zgleda. Jaz bi pa metalik sivega user posted image user posted image user posted image . Pa en kup user posted image da se zadeve  v službi uredijo.

majčica - en kup user posted image da se čimprej pozdravite in da najdeš službo

štrumfek - tudi tebi en kup user posted image pri iskanju službe

rea - evo, meneuser posted image . Ti pa lepo počasi in ne pretiravaj z delom. Pa SREČNOuser posted image v "Rim"

lee ann - tudi tebi SREČNO user posted image

Pri nas drugače nič novegauser posted image . Malega potepina kar naprej iščemo po hiši, je hiter ko strela. Plazi pa z eno nogico po kolenu, z drugo pa se poganja po stopaluuser posted image . Je taka facauser posted image user posted image user posted image .
Smo v pripravah na prvo obhajilo - Alex, pa odštevamo dneve porodniškega dopusta.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 20.5.2010 10:49:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 3096
20.5.2010 12:02:34   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

joj, da vam ne zamolčim user posted image  vrtec sem dobila user posted image user posted image user posted image  s 1.9. user posted image user posted image user posted image

supercauser posted image , mi pa še čakamo odgovor, sicer pa je najbrž ne bom dala s septembrom, tud če dobimo, ker nam je varuška kar na roke. za zdej smo zadovoljni, tko da do 3.leta ne mislmo jo dat v vrtec. bomo vidli

Neposredna povezava do sporočila: 3097
20.5.2010 12:04:04   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Pri nas drugače nič novegauser posted image . Malega potepina kar naprej iščemo po hiši, je hiter ko strela. Plazi pa z eno nogico po kolenu, z drugo pa se poganja po stopaluuser posted image . Je taka facauser posted image user posted image user posted image .
Smo v pripravah na prvo obhajilo - Alex, pa odštevamo dneve porodniškega dopusta.

luštni so tile naši tameceni, pa tko smešni na trenutkeuser posted image . kmalu bo tisti dan pršu, ko bo treba it na šiht, ja ja, hitro, hitrouser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
20.5.2010 12:20:00   
čebelica01
oj štrumfa - za pivo vedno user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
21.5.2010 8:05:19   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Ma vam rečem zdej bo pa organizacija na speedu-hitrosti, ker bo drgač resna frka v bajti spet, ker ne vem kako tup tup tup mojmu možeku dopovedat, da ni vse v tem da je vse poglancano in skuhano in ajoj prejoj buh ne dej da nima on črne majce z dolgimi rokavi zlikane,
tko da se zdnje dni kar nekaj bockava, ker on meni skoz neki da sem lena in bla bla bla....pa da bo imel on bolj poštimano....pospravljeno ko mene ne bo....

ej, princesi, naj on lepo si zlika tisto črno srajco, da jo bo za zihr meu. mater, če bi moj to men reku, bi se sam enkrat pogovorla, nadaljnjih pogovorov ne bi mela več. user posted image user posted image user posted image
eno spoštovanje pa ja mora bit, ne morš zdej ti vsacga posebej popedenat od spredi in od zadi, vse poglancat, jim skuhat, pa še met poleg službe največ prostega časa in se razdajat drugimuser posted image WTF. to je moje mnenje, in me kr pogreje, k vem kako je, pa imava samo enga otroka, ne pa vi2, k mata 2. moški bi mogl mal bolj to spoštovat, ne pa kr tko. me greje, me greje, take reči. čuha puha, čuha puha.user posted image user posted image
na konc dneva pa zihr čist izčrpana in fuč padeš v postlo. user posted image

lepo mu dej inštrukcije likanja srajce, pa bouser posted image . pa prosm ne zameri mi, ampak enostavno tko ne more bit.

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.