|
RE: Dolenjke, 3,. del 18.5.2010 15:36:09
|
|
|
|
rea27
|
hej še od mene.. no, vidim, da tole lepo vreme resnično ni na strani foruma, kako tudi ne, saj je normalno, da raje visimo zunaj na svežem zraku, kot pa za 4imi stenami... Jaz danes - delovno.sem resnično udarjena na tole gnezdenje..ne vem, kaj še bo. Danes je zato moj možek odpeljal Evico s seboj, da je lahko mami malo uredila okoli hiše in po hiši, na balkonu, .... Pa sem sadila paradižnike, pa pelargonije, pa milijon zvončkov...in sedaj močno upam, da se bodo razrasli in lepo zakrili naš balkon..Imamo tudi že prve jagode jejejejejejej!!!! Čaka me še pranje 3 strojev perila, a to lahko počaka tudi do večera, ko je tok malo cenejši... Aja, kolektorje smo tudi že namontirali, tako da se voda ogreva na solarne celice, kar nam bo fino lepo zmanjšalo el. račun in sem spet za nekaj vesela... hmmm..glede nizkega štarta...glede na to, da je Eva shodila, sem res v nizkem štartu, pa ne za rodit, pač pa za dirkanjem..tako šiba, da se samo obrnem in že je več ni... Bi pa, po pravici povedano, šla fuuul rada rodit, ker me tale moj trebuh že pošteno ovira, in sem tako okorna z njim, da res ne bom prav nič huda, če rodim kak teden prej... Jutri imam pregled pri dr. Pišku, pa bomo še en ctg naredili, da vidimo če kaj dogaja in sploh kaj dogaja tam spodaj. Ker je pa res, da se je naš mali tigrček kar umiril. Zadnjih 2 dni moram prav štet tidtih potrebnih 10_x_ gibov, da sem potem pomirjena... tako..drage moje...vsem otročkom ki so praznovali in sem jim pozabili enga lupčka poslat, jim ga pošiljam sedaj...Vsem tistim, ki ste potrebnih kakih pozitivnih misli pa jih ravno tako cel kup pošiljam prav v vašo smer :) Majch..si ne predstavljam kaj doživljate, ker kolikor sem jaz trmasta glede tega vrtca, bo Eva kar lepo pri mamici doma... Princeska...služba pa to...nič se ne oglasiš, imaš gužvo na delovnem mestu pa ni cajta za rr čebeli..kje si žurerska mati...kak kofe, a..sej smo rekle, preden grem v Rim obvezno na kak kofi.... Živka..kje se skrivaš...kako ste? Kako mala princeska? Štrumfa..kuga je "podgurka"..nič več te ni v naše kraje, ali si incognito? Al samo po krškem koncu šibaš..dej pridi kej na kako kavico..pa Tajo pripelji pokazat, malo manekenko.. dolči....pozanimaj se v Balnei pri dr. Jedlovčnikovi..ona ima en estetski studio tam, pa ti bo zihr kej znala povedat glede dlačic alex.. kako je mama alex? Uživaš med svojimi fanti? Te kej crkljajo? ....in vsem ostalim prav lep pozdrav, pa pridite še kaj potračat sem gor... papa
< Sporočilo je popravil rea27 -- 18.5.2010 15:37:12 >
|