|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
21.5.2010 10:03:53   
kaminek
za lepši dan vam podarjam kup vrtnic
user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
21.5.2010 13:32:34   
kaminek
zdej vam pa pokažem današnjo torto za jutri

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
21.5.2010 13:43:02   
majch
ooo, lepa, lepa tortica, pridna mami kaminek! da o avtku ne govorimo...pismo se ti da. Sej sem vedla, komu moram zatežituser posted image . Profi, nimaš kaj.

Evo, jaz pa tako žareča z delom, da sedaj v službi sedim in nimam nobenga dela več...ob 2 grem po bubico, ker tačas spijo pa malcajo pa tako...potem pa domov. Meni to čist paše, ker še v službi domačo nalogo nardim, ker potem doma nimamo popolnoma nobenga časa. Kaj češ...pedenanje 2 mulčkov...(eden od njih je možek). Ej sam res bi bil zgleda konec sveta, če bi možeki še kaj sami nardili...user posted image pol jih pa mal grlo boli, pa so kr za umret, me se pa mormom napol crknjene strgat za vse okol sebe. user posted image user posted image user posted image Deci.

Drgač smo vsi bubani, nam Živa nosi vso bakterijsko favno domov, tako da mamo degustacijo bacilov. Skoz neki...grlo, nos, vročina, kašelj...kar češ...
SEj bi blo bistveno boljše, če bi blo še vreme ok, pa NIIIIIč od tega. Pa kaj se grejo tam gor??? Da moram zimsko garderobo vlečt iz omare???

Babike moje ljube....mejte se...pa srečno v službah, pri  novih in bodočih službah in hobijih pa tak...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
21.5.2010 13:43:45   
štrumfek
ua u Kaminek fantastičnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kapo dol pred tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
21.5.2010 13:55:53   
kaminek
hvala, hvala. sej vaja dela mojstra, a ne?
sm samouk, čeprav me mika, da bi šla v kakšn tečaj. kaj pa vem, če pa ni časauser posted image user posted image

majch: bo tud en luštna totica padla, brez skrbi.user posted image

štrumfek: enostavno sm ugotovila, da če sm na moč zabezecana z delom in obveznostmi, boljš delujem.

ah, zdej pa hitr pospravt, potem pa tud jst šibnem po tamalo

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
21.5.2010 15:11:58   
potty
Hojla, končno spet prišla do računalnika user posted image . Mi ga je neki čist sesul in sem bla celo večnost brez. Uglavnem, kaj je novega. A je rea že rodila? Je alex dobila že kak odgovor za vrtec? Vaney itak večkrat vidim, tako da okol nje vse vem user posted image . Je majch že v službi in kako se je Živa vklopla v vrtec? Je princeska že v službi? Joooooj, pa še miljon vprašanj imamuser posted image . Moram it zvečer ko bo čas mal za nazaj brat. Aja, kaminek, lepa torta!!!

Pa še na hitro: naš Aljaž že puza ko veliki, ob predmetih se postavlja na nogice, non stop neki brbla in gode, tako da ni nobebne tišine pred 21.30 zvečer. Zob pa še kar ni in ni. Res, še prov nobenga zobka nima. Odgovora za vrtec še nisem dobila, porodniška mi izteče 7.6.2010, v službo grem 23.6.2010, v vrtec pa naj bi šel s 1.7.2010. Z Nikcem imam kar dost učenja zdej ko potekajo zadnji vzdihljaji v šoli, Jakob je pa postal tak lisjak, da je groza user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
21.5.2010 15:16:48   
MEGi20
Dan punce... evo jst sem se morala vrniti z dopusta v službo sem jezna k 300user posted image  ampak sej bo..me nujno nucajo in adijo moje namakanje v toplicah user posted image

Aja kaminek tortice so prekrasne ....Mene pa zanima ali tudi nasplošno narediš kakšno tortico??? Namreč moje dete ima čez dobra dva tedna RD in še nisem našla primerno tortico zanj...te ki jih delajo v slaščičarni in pekarni,kak cukerček mi več ne potegne kako privat pa tudi nisem še našla.Poznaš kako ki bi spekla kakšno tortico za 3 letnika??Tebe se tudi ne branim??

No lep dan še naprej, čeprav deževen =)

Megi

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
21.5.2010 15:38:53   
MEGi20
živka jaz sem ločena ... dolga zgodba in od Boruta brat je (nevem kako bi napisala) "bodoči" očim mojemu sinku - spoznala sva se z nekaj letnim zamikom a nama ni žal. On se z mojim user posted image  zelo dobro razume; obenem pa si želi(va) tudi kaj svojega(najinega) - sem pa mnenja da otroci niso krivi za napake staršev. Tamal je dodeljen v varstvo,skrb in vzgojo meni oče ga pa pride iskat vsak drug teden; če ga seveda - to je pa spet druga zgodba ...

Angine smo se losali .. očitno je res tičala doma v igračah saj imam mir ... nič več smrkanja,kihanja,glavobolov,.... Sem omenila že pri prejšnem napadu angine da bi mu jih dala odstaranit a nekako dohtar cvika... bomo vidli, če se mi bo naslednjič dalo kregat user posted image

mamica in očka...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
21.5.2010 15:44:45   
lenčy
jao kje sm js tako dolgo hodilauser posted image  po zeloooooooooo dolgem času se vam pridružujem vendar sedaj z dvomesečnim Aleksomuser posted image
megi me nisi mogla spomnt, naj pridm sm gor?user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
21.5.2010 19:35:26   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

Aja kaminek tortice so prekrasne ....Mene pa zanima ali tudi nasplošno narediš kakšno tortico??? Namreč moje dete ima čez dobra dva tedna RD in še nisem našla primerno tortico zanj...te ki jih delajo v slaščičarni in pekarni,kak cukerček mi več ne potegne kako privat pa tudi nisem še našla.Poznaš kako ki bi spekla kakšno tortico za 3 letnika??Tebe se tudi ne branim??

kako mislš, če naspošno nardim tortico????? sej jih pečem za druge, domači jih glih velikrat ne jemo. sej veš, kovačeva kobila je bla zmerej bosauser posted image user posted image user posted image
kaj bi pa imela v mislih? kar piši mi na zs, pa bova podebatirale, a prav?

no, drgač sm čist fuč, no mal sm pršla k seb, k smo šle s tamalo mal zapančat za pol urce, ampak se pozna.

nč, grem jst zdej, ....

se tipkamo v ponedeljek, ker smo za vikend u iber zasedeniuser posted image

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
22.5.2010 11:50:12   
MEGi20
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

jao kje sm js tako dolgo hodilauser posted image  po zeloooooooooo dolgem času se vam pridružujem vendar sedaj z dvomesečnim Aleksomuser posted image
megi me nisi mogla spomnt, naj pridm sm gor?user posted image

Lenčy kje sem se pa jst spomnila takrat v Muellerju omenit to temo user posted image  če sem bila kr navdušena nad trebuškomuser posted image Kako kej Aleks??Ste vsi OK?Tolk časa se že spravljam k teb da je to groza...kar ni in ni časa.

mamica in očka...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
23.5.2010 22:21:56   
Mala_princeska
čer,

potty super da si spet med nami user posted image user posted image user posted image
ja žou sm že u službi user posted image , pa Manca je shodila in je kot navita miš user posted image user posted image user posted image

kaminek res kapo dol user posted image user posted image user posted image še moj možek je rekel svaka čast in le kako ti to rata user posted image
btw imaš mail....

nč...smo z rd nečakinje, otroc spijo, počas pa še midva v mižule

se še kaj tapkamo, če bo čas dopuščal......ga kupimo user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 8:52:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
24.5.2010 10:15:24   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Hej hoj. user posted image

Kako ste kaj čvekice? Bo treba it še kdaj na porodniško, da bomo lahko še klepetale....smo vse po službah in ni nič več časa.

No pri nas je bilo pestro, Taji smo ta vikend sestavili novo veliko posteljo. Zdej je carica, ima svoj prostor, mir in razkošje.

Praznovanja so uspela, kile temu primerne....user posted image

Rea kako si kaj? In Lee Ann? Kako preživljate zadnje dni?

Princesi ti si pridna in Majch prav tako. Kaminek ustvarjalno razpoložena.

Še to vam moram pojamrat, da mi je polovica vrta izginilo. Nekaj je v celoti požrlo soatko, špinačo in korenček. Groza. Sem še enkrat nasadila, če bo kaj. Se je kateri kaj podobnega pripetilo? Le kaj bi to bilo?

Junij bo pester, izpit, še en pregled s Tajo v Lj, nato pa zaslužen oddih na morju.

Še eno vprašanje ali je že katera kdaj uveljavljaja povrnitev stoškov prevoza in parkinga za otroka, ko ga pelješ na pregled v drugi kraj, npr. 2x, 3x,...? Kaj je to, se splača sploh kaj vlagat?

Bodite lepo in javite, če bo kaj novega. user posted image

pomoje voluhar... ujet ga bo treba drugač bo vse požru, tud tisto kar si zdaj nasadila bo šlo... Ujemite ga (obstajajo take fajn pasti za to malo golazen)

Neposredna povezava do sporočila: 3114
24.5.2010 10:34:22   
Alex01
Danuser posted image

rea?
lee ann?

lenčy - čestitke za Aleksa, pa le pridi nas še kaj pogledat

poty - user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj. Vrtec še kar iščemuser posted image .Sem dala vlogo v še dva vrtca, vsakega na drugem koncu. Nejc ima 5 zobkov in veselo plazi

kaminek - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za torto

živka - po moje imaš pa polže v vrtu. Fora je ta, da jih podnevi ni nikjer, potem proti večeru priplezajo na plan al pa po kakšnem dežju. Sem nasadila solato (flance al kak se že reče), jo zalivam 4 dni, o faj, vse so se prijele, pridem v petek zvečer pogledat na vrt po dežju, 5 solat ni bilo nikjeruser posted image , na eni sem pa nabrala 6 polževuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ni druge variante kot da jih fizično odstranišuser posted image user posted image user posted image user posted image .to so rjavi polži brez hiš. KATASTROFA!!!!!!Mi smo solato sadili že najmanj 3x, da ne govorim, da korenje, peteršilj sploh ne uspe vn prit, ker ga prej požro. Na čebulo naj ne bi šli ampak lahko povem, da to ne drži, ker so nam tud čebulo požrli!
Tolk o tej nadlogi.

Zdej pa šibam naprej user posted image user posted image user posted image
Uživajte v lepem vremenuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 10:40:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3116
24.5.2010 10:54:50   
Mala_princeska
Živka: Islandski lišaj user posted image
http://spletnalekarna.net/p-600-sirup-islandskega-lisaja-150-ml.aspx

to je to.....dobiš ga pa tud v Dolenjskih lekarnah.

Zaenkrat toliko, se beremo zvečer če bo čas dopuščal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3117
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 11:17:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3118
24.5.2010 11:27:26   
Mala_princeska

A to je to, jaz sem pa mislila, da ste se menile o trpotčevem sirupu?

ne o Islandskem lišaju smo se menile user posted image no, naj se Taja pozdravi user posted image

In še nekaj:
Predno grem danes v službo

Punce help - pred časom sem nad komolcem pri Manci opazila rdeč, hrapav lišaj, rdečina je kmalu izginila, suha kožica pa je ostala - kva bi blo to? sem že poklicala P in je rekla, da naj ne bi bilo nič hudega, sam da naj naslednjič na pregledu pokažem.....
mene pa skrbi, da ni kaka alergija
ker je res, da se ponoči zbuja in joka

Neposredna povezava do sporočila: 3119
24.5.2010 11:28:54   
Mala_princeska
o Reja vidim, da si še 2 v 1 user posted image , drugače ne bi skakljala po RR user posted image

Srečno v RIM user posted image user posted image user posted image

pa tebi LEE ANN tudi

za Rejo in LeeAnn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3120
24.5.2010 11:36:38   
potty
Alex in živka - recept za odstranitev polževuser posted image ......jogurtove lončke 3/4 zakopaj v zemljo in not nalij pivo. To dela moja mami in polži se veselo utapljajo v pivu.user posted image
Ja, jst pa sploh še nimam nobenega odgovora za vrtec. Rekli so mi sicer, da bodo našega not vzel, ker imamo menda ful pik, ampak dokler nimam črno na belem jim nič ne verjamem.

Neposredna povezava do sporočila: 3121
24.5.2010 11:57:20   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

A to je to, jaz sem pa mislila, da ste se menile o trpotčevem sirupu?

ne o Islandskem lišaju smo se menile user posted image no, naj se Taja pozdravi user posted image

In še nekaj:
Predno grem danes v službo

Punce help - pred časom sem nad komolcem pri Manci opazila rdeč, hrapav lišaj, rdečina je kmalu izginila, suha kožica pa je ostala - kva bi blo to? sem že poklicala P in je rekla, da naj ne bi bilo nič hudega, sam da naj naslednjič na pregledu pokažem.....
mene pa skrbi, da ni kaka alergija
ker je res, da se ponoči zbuja in joka

Naš je imel po eni nogici pred časom, pa sem klicala P, pa je rekel, naj mažem z bepanthenom, če ne bi izginilo po parih dneh, naj se pridemo pa pokazat, pa je k sreči zginilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3122
24.5.2010 11:58:42   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: potty

Alex in živka - recept za odstranitev polževuser posted image ......jogurtove lončke 3/4 zakopaj v zemljo in not nalij pivo. To dela moja mami in polži se veselo utapljajo v pivu.user posted image
Ja, jst pa sploh še nimam nobenega odgovora za vrtec. Rekli so mi sicer, da bodo našega not vzel, ker imamo menda ful pik, ampak dokler nimam črno na belem jim nič ne verjamem.

Smo že vse živo probal, sem rekla mojemu, da dam odpoved, ker ne bom več sadila in plela, potem pa en napad polžev in nimam nič user posted image

Jaz sem bila tudi prepričana, da bom dobila vrtec in je bil kar mal šokuser posted image

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
24.5.2010 12:25:32   
potty
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: potty

Smo že vse živo probal, sem rekla mojemu, da dam odpoved, ker ne bom več sadila in plela, potem pa en napad polžev in nimam nič user posted image

Jaz sem bila tudi prepričana, da bom dobila vrtec in je bil kar mal šokuser posted image

Jah, pol imate pa polže, ki očitno abstinirajouser posted image .
glede vrtca pa.....jst sploh ne vem kaj bova storila, če dobiva negativni odgovor, ker res nimava tukaj nikogar, ki bi nama pomagal čuvati otroke.user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
24.5.2010 12:50:59   
rea27
hoj...

eko, naj vam povem, da sem bila danes na pregledu...in da sem 2CM ODPRTA!!! ampak so me na mojoj prošnjo domov spustili, ker sem pač celo minuto stran od porodnišnice in ne mislim tam ležat in čakat....

tako, da..ja...drage moje...če mate čas držat pesti, jih kar daajte....al pa kako pozitivno energijo usmerite vame...da bo šlo lažje...
vam sporočim

papa

rea27

(odgovor članu potty)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.