Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:28:52
|
|
|
|
lidik
|
hja T.Z: sej mene je tudi mojega temperamenta strah - da me bo izdal, in da bo tisti kabum predno bi lahko kaj lepo po ovinkih povedala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:31:26
|
|
|
|
Anonimen
|
mah veš kdaj to prav pride? ko je nekaj kar ti "hočeš" pa tvoj niti pomisli ne na to. potem pa takooo lepooo napelješ naokoli pa on: "ej a veš kaj sem razmišljal, kaj pa če bi to/tako/takrat/karkoli pač". in ti cela vesela: "ooooo kak si se pa tole super spomnil". pa on poln ponosa, da je KONČNO našel nekaj, da je ustregel tečni noseči babnci, ki drugače samo popizdeva glede vsega
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
aja.... da ne bo pomote: v petek sem mojega skoraj iz kože dala zvečer... sva imela še celo soboto tiho mašo. materno dedci neodgovorni
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:35:20
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha T.Z. veš kako bi se moj tega razveselil, da bi lahko enkrat nekaj prav naredil.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:35:44
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. aja.... da ne bo pomote: v petek sem mojega skoraj iz kože dala zvečer... sva imela še celo soboto tiho mašo. materno dedci neodgovorni ja kaj ti je pa naredil?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
verjetno ravno toliko kot se je moj prvič
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:36:06
|
|
|
|
nadka30
|
hay, kako smo? mi čist super morje je še vedno mokro, ampak zame je tam doli prevroče tako da za letos imam dovolj, komaj sem se prekladala na vsaki starni me je vse tiašlo, potem pa še polno ljudi a ne vem če ne bom rajši šla na veliko planino bo mal bolj hladno.Ampak važno je samo da je nadja uživala Drugače pa sem parvkar perbrala da prva avgustovka že carta tako da T.Z. midve sma že čist pred ciljno črto ostale pa takoj za nama
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:36:27
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. verjetno ravno toliko kot se je moj prvič hja možno ja. Bom poskusila. Upam da uspe. Drugače te bom pa prosila za dodatna pojasnila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:38:02
|
|
|
|
lidik
|
nadka30 a veš da sem se tolikokrat spomnila na tebe. Še sploh ker sem v soboto na plaži videla eno z že zelo velikim trebuščkom. Sem takoj pomisnila, takole pa sedaj ti "uživaš". Mi je srota tudi ona čisto hin od vročine delovala. No samo da je nadja uživala in da bo zdaj lažje dočakala 1.šolski dan.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:39:07
|
|
|
|
nadka30
|
pa da ne pozabim pravkar sem gledala reklamo od spara od 14.7 naprej ima 25% bonus na vse drobne pripomočke za dojenčka( flaške, dude, slinčke, grizala)mislim da vse firme na sliki pa sem videla da sigurno avent, nuk,....Tako da če ima katera namen kaj kupit se vam splača. Jaz bom sigurno
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:40:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. aja.... da ne bo pomote: v petek sem mojega skoraj iz kože dala zvečer... sva imela še celo soboto tiho mašo. materno dedci neodgovorni ja kaj ti je pa naredil? mah ne sprašuj... ni ga bilo. morala bi nekam iti in on pač ne pozna teh naših koncev ne vem koliko (še). pa cesta čez mesto valda zaprta že zaradi p&c... no in gospod gre odkrivati eno cesto (pa sem mu rekla kje naj se pelje, da bo za 100% hitro doma pa ne)... in valda se izgubi, pride PRED mestom ven in se je moral peljati še en oooornk krog nekje. jaz sem ga pa čakala doma ko budalo zato, da se je on 2h fural po hribih. pa mene so čakali in na koncu niti nisva šla tja pa sem si res želela iti, ker je bilo pač neponovljivo in....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:41:03
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 pa da ne pozabim pravkar sem gledala reklamo od spara od 14.7 naprej ima 25% bonus na vse drobne pripomočke za dojenčka( flaške, dude, slinčke, grizala)mislim da vse firme na sliki pa sem videla da sigurno avent, nuk,....Tako da če ima katera namen kaj kupit se vam splača. Jaz bom sigurno o super. To je pa super novička. Če mi moj že ne pusti še postelje sedaj domov privleči, bom pa to nabavljala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:43:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Drugače pa sem parvkar perbrala da prva avgustovka že carta tako da T.Z. midve sma že čist pred ciljno črto ostale pa takoj za nama ma ne straši me prosim. jaz še nisem "tam" v glavi... IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. verjetno ravno toliko kot se je moj prvič hja možno ja. Bom poskusila. Upam da uspe. Drugače te bom pa prosila za dodatna pojasnila. oki, ni problema IZVIRNO SPOROČILO: lidik nadka30 a veš da sem se tolikokrat spomnila na tebe. Še sploh ker sem v soboto na plaži videla eno z že zelo velikim trebuščkom. Sem takoj pomisnila, takole pa sedaj ti "uživaš". Mi je srota tudi ona čisto hin od vročine delovala. a name se pa nisi nič spomnila, ko sem morala vročino doma prenašati s tem vampom že praaaaaav
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:46:04
|
|
|
|
lidik
|
ufff T.Z. to pa ti verjemam, da bi ga najraje dala iz kože ja. No v glavnem jaz sem včeraj po poti svojega skoraj iz kože dala zaradi enega otroškega vozička. In sicer meni je ena moja sošolka rekla, da mi lahko posodi par stvari - pa pač prvi moj, da ne, da bova si nič sposjala, ker ne bova imela samo ene bebe in prej kot slej bo potem treba kupit, če bo treba zdaj vrnit. Ok, jaz normalno nos do tal (sej ji še nisem povedala da ne bova vzela - ker še ni 100%), in on meni včeraj pride z idejo veš je reku **** (pač njegov kolega) da nama lahko voziček posodi. In sem bila samo tiho, razjezilo me je pa tako, da bi lahko iz avta ven skočla. Pa vpraša kaj ne boš nič rekla, in jaz samo tisto: NE. No in si je kmalu prišel gor ker je potem izjavil: to pa ni dobro, če boš ti kr tiho, brez komentarja. Mu bom že dala, ker je pač njegov kolega mu ne upa rečit ne - in ker pač "moški posli". Sem si sama pri sebi mislila, kr naj privleče ta voz domov - otrok niti slučajno ne bo vnjem niti sekunde!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:47:12
|
|
|
|
mami_1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Pa še tečnari, da je midva nikamor ne peljema. Saj ima moža!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi mu pa na tvojem mestu ziher rekla, da je SAM rekel, da noče sposojenih stvari in da naj kar lepo zavrne vozek.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:48:15
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik nadka30 a veš da sem se tolikokrat spomnila na tebe. Še sploh ker sem v soboto na plaži videla eno z že zelo velikim trebuščkom. Sem takoj pomisnila, takole pa sedaj ti "uživaš". Mi je srota tudi ona čisto hin od vročine delovala. a name se pa nisi nič spomnila, ko sem morala vročino doma prenašati s tem vampom že praaaaaav ja tudi na vaju z urskaf sem mislila - samo za vaju sem vedela da nista na morju, ampak doma senčko iščeta.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979 IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Pa še tečnari, da je midva nikamor ne peljema. Saj ima moža! a misliš, da jo on kaj rajši okoli vozi kot tamlada-dva?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:48:54
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. jaz bi mu pa na tvojem mestu ziher rekla, da je SAM rekel, da noče sposojenih stvari in da naj kar lepo zavrne vozek. o počakaj - nismo še tako daleč. Zaenkrat naj študira in si sam pride gor, zakaj sem brez komentarja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik nadka30 a veš da sem se tolikokrat spomnila na tebe. Še sploh ker sem v soboto na plaži videla eno z že zelo velikim trebuščkom. Sem takoj pomisnila, takole pa sedaj ti "uživaš". Mi je srota tudi ona čisto hin od vročine delovala. a name se pa nisi nič spomnila, ko sem morala vročino doma prenašati s tem vampom že praaaaaav mene je noro sonce nažgalo, ko sva se z mojim spravila od doma... no to so pa "slabosti" kabrioleta. sem rekla, da sploh ne rabim morja, ker imam rame in dekolte itak čisto skurjene. ja tudi na vaju z urskaf sem mislila - samo za vaju sem vedela da nista na morju, ampak doma senčko iščeta.
< Sporočilo je popravil T.Z. -- 12.7.2010 10:50:39 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. jaz bi mu pa na tvojem mestu ziher rekla, da je SAM rekel, da noče sposojenih stvari in da naj kar lepo zavrne vozek. o počakaj - nismo še tako daleč. Zaenkrat naj študira in si sam pride gor, zakaj sem brez komentarja. vso srečo... pa kakšno srečko kupi vmes.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:51:46
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. jaz bi mu pa na tvojem mestu ziher rekla, da je SAM rekel, da noče sposojenih stvari in da naj kar lepo zavrne vozek. o počakaj - nismo še tako daleč. Zaenkrat naj študira in si sam pride gor, zakaj sem brez komentarja. vso srečo... pa kakšno srečko kupi vmes. hja sej sem kr na realnih tleh, tako da mi je jasno, da si ne bo sam gor prišel, ampak ga bo treba spomnit. Samo malo se pa naj le matra.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:54:02
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Drugače pa sem parvkar perbrala da prva avgustovka že carta tako da T.Z. midve sma že čist pred ciljno črto ostale pa takoj za nama ma ne straši me prosim. jaz še nisem "tam" v glavi... a veš da sem šla zaradi radovednosti gledat kdaj je imela rok i ugotovila sem da je točno en dan preden je šla v porodniško rodila tako da punce dobro je pripravit vse kak mesec pred rokom to pomeni zame točno čez en mesec .-pa saj ne morem verejt da sem že čisto pred vratami v raj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:58:28
|
|
|
|
nadka30
|
lidik in T.Z. pa kaj je stemi moškimi kaj jim vročina možgane cvre.Saj si bodo prišli gor da nosečim ženskam ne smejo ugovarjat in ko se ona nekaj odloči to obvelja, no moj je že ugotovi da boljš da je tiho kot pa da mi ugovarja tako kot tako en bom popustila sedaj ko sem pa že tako visoko noseča pa tako pravi da bo rajši tiho, ker me verjetno vročina daje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:02:34
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa tudi moram priznat, da za sposojanje stvari nisem no. Ni problema rabljeno vzet, bom vesela če mi bo kdo kaj podaril ali pa lahko odkupim po ugodni ceni, samo posojanje mi je pa tak nehvaležno, kaj pa če se uniči recimo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?