Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:13:00
|
|
|
|
Oxer
|
Ravno tako kot se to lahko zgodi tistemu, ki si mu nekaj posodil, se bi lahko zgodilo tebi ob uporabi. Ob taki situaciji bi me skrbelo le to ali so vsi o.k. in da se zaradi tega ni komu kaj pripetilo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:19:18
|
|
|
|
mami_1979
|
Moj obseg je pa 116 cm Se pozna, da je bilo že podlage dost in +10 kg . T.Z. čeprav jaz imam zdaj novo taktiko... mu dam VSE možne namige, da potem sam skapira nekaj kar bi jaz rada... in potem cel vesel predlaga in je še bolj vesel, ko se strinjam z njim ali pa ko kaj predlaga kar mi ne paše ravno ne rečem direkt "ne" ampak predstavim "za in proti".... pa še potem malce namignem kako bi šlo lahko pa spet pridemo do zgornjega razpleta Bi prišla k tebi v šolo, ker mi ta način ne uspeva Jst včasih razmišljam, da imam z več skrbi in dela, kot z otroci. Da pa o taščah ne govorimo,... Manj kot jo vidim, raje jo imam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:19:29
|
|
|
|
Arwenko
|
Saj vem, da se pač lahko zgodi, samo ne vem, tak čuden občutek imam pri posojanju, če ne rabim podarim, redko prodam kaj najprej, nikoli ne posojam no (ajde izjema mogoče znotraj ožje družine, pa še to redko).
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:25:50
|
|
|
|
mami_1979
|
Še nekaj. Pozabila sem poročat, da sem bila zjutraj v Celju na testu za sladkorno. Sem imela občutek, kot da bi se mi mal vrtelo , ko sem po eni uri sedenja vstala, da mi je kri vzela. Minilo mi je pa hitro, ker sem eno dobro knjigo vzela s seboj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:26:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Nadka: No jaz bom imela čez kakšen mesec res verjetno že vse pripravljeno, tako da... ampak vseeno upam, da ne bomo prehitevali za cel mesec. res ne. dedci so pa tako in tako razred za sebe.... skrbi in delo z njimi, ampak kaj ko brez njih bi bil svet takooooo dolgočasen! posojanje: jaz posojala naprej 100% ne bom, ker še nisva rekla zadnje glede otrok in nočem potem imeti problemov ko bom rabila. vem kar za nekaj primerov, ko so morale kupovati še enkrat kljub večkratnim prošnjam po vrnitvi sposojenih stvari. in zakaj bi kupovala znova če ni treba. ko bova pa rekla zadnjo glede otrok bom pa podarila kar bo še uporabnega, mi2 sva tudi dobila v dar posteljico in previjalno, sva hotela "kupiti vsaj po simbolični ceni" ampak je sestrična od mojega rekla, da je že hotela peljati na odpad. je pa skoraj kot novo vse ampak ni vedela komu naj da, ker doooolgoooo ni bilo otrok v družini. mami_1979: ma meni se zdi, da dela čudeže ta način no, res. saj itak da moj še kdaj mimo brcne (kar poglej petkovo zgodbo) ampak po večini pa super funkcionirava.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:27:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979 ker sem eno dobro knjigo vzela s seboj. katero??? (aja, rezultat je ok ane?)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:30:34
|
|
|
|
lidik
|
uff zgleda da bom mogla jaz tudi sedeti tam eno uro in se ne bom mogla pretihotapiti nazaj v pisarno.... hmmm bom mogla verjetno termin menjat, ker imam na petek - uradne ure - pa še sama sem takrat , ker so še dopusti. aja o cuker testu se pogovarjam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:38:15
|
|
|
|
mami_1979
|
ko so morale kupovati še enkrat kljub večkratnim prošnjam po vrnitvi sposojenih stvari. in zaka Jst sem po tretjem otroku, (ker sem pa predvidevala, da jih imam dost, nisem pa upoštevala,da se lahko življenje obrne včasih tudi na glavo ), posodila eni prijateljici vsa oblačila, ker mi je hodla en mesec težit. Ko mi jih je vrnila, sem se dobesedno vsedla zraven škatle na tla in se skoraj razjokala . Vse je bilo zaprano, bel pliš je bil roza ali moder, skoraj me je kap. Potem sem plenice namakala v varekini, pliš pa veniš in potem vsa oblačila 3x kuhala, da sem oprala, kolikor se je dalo. Sem bla jezna kot . Od takrat naprej samo še podarjam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:40:56
|
|
|
|
mami_1979
|
knjiga "Šepet življenja" avtor: Arja Miška Malo bolj duhovni vidik nosečnosti-zanimiva-priporočam v branje. Rezultata še ne vem, če bo kaj narobe, me bo moja G poklicala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:42:18
|
|
|
|
mami_1979
|
lidik uff zgleda da bom mogla jaz tudi sedeti tam eno uro in se ne bom mogla pretihotapiti nazaj v pisarno.... Najboljše je, da si že pred 7.00 tam in si že fertik ob 8.00.
< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 12.7.2010 11:43:20 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik: zgleda ja mami_1979: ja eto in temu problemu pri posojanju se nekako hočem izogniti. in hvala za nasvet glede knjige!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 11:50:33
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979 lidik uff zgleda da bom mogla jaz tudi sedeti tam eno uro in se ne bom mogla pretihotapiti nazaj v pisarno.... Najboljše je, da si že pred 7.00 tam in si že fertik ob 8.00. sem naročena šele ob 8.00, ker šele takrat začne G delat. Tako da ne morem prej bit tam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:00:50
|
|
|
|
mami_1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979 lidik uff zgleda da bom mogla jaz tudi sedeti tam eno uro in se ne bom mogla pretihotapiti nazaj v pisarno.... Najboljše je, da si že pred 7.00 tam in si že fertik ob 8.00. sem naročena šele ob 8.00, ker šele takrat začne G delat. Tako da ne morem prej bit tam. [/quote aha, nisem vedela. Jst grem kr v laboratorij v zdravstvenem domu, pa lahko prideš kako ti paše.
< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 12.7.2010 12:01:43 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:09:21
|
|
|
|
Oxer
|
Aja, posojam pa ne kar vsem povprek. Le tistim osebam, ki sem si blizu z njimi in jih res poznam in vem kako delajo s stvarmi. (Tukaj odpade tudi žlahta)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:13:07
|
|
|
|
lidik
|
meni je pa sestra od G rekla, da moram k njej, da mi da za spit, da potem bom morala eno uro tam počakat, in potem grem v spodnje nadstopje dat kri. tak da dokler tega hudiča ne spijem mi nič ne koristi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:24:24
|
|
|
|
Oxer
|
Jaz ne maram sokov in sladkih pijač, sploh pa ne gaziranih in je zame to taka muka spit tisto sladko vodo, da je jooooj. Pa ve?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:25:44
|
|
|
|
lidik
|
ja skov jaz tudi ne maram, gazirano mi je pa kar ok, tako da jaz v bistvu pijem samo vodo in radensko. Pa sploh ker nisem pristaš sladkega, imam namreč ful raje slano, sladko sploh ne, ne vem kako bo to kaj pri meni zgledalo. Sam sej so me punce potolažile, da naj na hitro spijem pa bo ok.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pa limono imej zraven, za vsak slučaj. tko... eno rezino. jaz je sicer nisem potrebovala ampak... nikoli ne veš.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:38:40
|
|
|
|
urskaf
|
lidik, meni je sestra rekla, da naj se kr v laboratoriju oglasim, pa mi bojo tam dali za spit. Sam jst imam pregled, ko so oni na dopustu, mogoče zato. Pa lahko sem tam že ob 7.00.
< Sporočilo je popravil urskaf -- 12.7.2010 12:39:01 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:40:09
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979 IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Pa še tečnari, da je midva nikamor ne peljema. Saj ima moža! Saj ni problem, da nikamor ne gre, samo midva je ne peljema nikamor, pa ima potem občutek, da je ne spoštujema dovolj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:41:05
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf lidik, meni je sestra rekla, da naj se kr v laboratoriju oglasim, pa mi bojo tam dali za spit. Sam jst imam pregled, ko so oni na dopustu, mogoče zato. Pa lahko sem tam že ob 7.00. no bom jaz tudi vprašala, če je možno, da mi tam dajo, da mi ne bo treba tako dolgo čakati
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:41:58
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979 IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Pa še tečnari, da je midva nikamor ne peljema. Saj ima moža! Saj ni problem, da nikamor ne gre, samo midva je ne peljema nikamor, pa ima potem občutek, da je ne spoštujema dovolj. hja zgleda da bi jo lahko po rokah nosla pa ji ne bi bilo dovolj. Tak ko sva ti že prej rekle, daleč jo pelji da ne bo našla nazaj. Pa T.Z. tudi ubogaj - vsaj 2 trajekta vmes.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:45:37
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik hja zgleda da bi jo lahko po rokah nosla pa ji ne bi bilo dovolj. Tak ko sva ti že prej rekle, daleč jo pelji da ne bo našla nazaj. Pa T.Z. tudi ubogaj - vsaj 2 trajekta vmes. Saj sem rekla, da sem že obupala nad njo. Pač je ena oseba, ko jo moram prenašat kakor dolgo bova pač tam. Tak ko zgleda, tak ne bova več dolgo, pol se naj pa j.... s svojim grebenom vred. Nje tak nikoli ne moreš dovolj spoštovat, ker vedno najde kaj ko ji ne paše in potem si vedno ti kriv, pa tvoje nespoštovanje... Brez veze, škoda besed.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:47:15
|
|
|
|
Anonimen
|
dihaj, urskaf, dihaaaaaj!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 12:54:06
|
|
|
|
lidik
|
urskaf iz tega je bilo pa za razbrati, da se selita.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?