Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ja to si mi pa že omenla. ma pelta hudiča nekam pa jo tam pustita...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:41:42
|
|
|
|
lidik
|
hej urskaf, vidva ji lepo povejta, da ona je babica in ne vajin otrok !!!! In da naj sama okol hod, pa da vama malo mira, ne pa da bi jo še vidva okoli vlačla.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:42:06
|
|
|
|
urskaf
|
Če pa zmeri najde pot domov.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:42:17
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. ja to si mi pa že omenla. ma pelta hudiča nekam pa jo tam pustita... ha ha ha....al pa ta je še boljša ja....sam vzemta si cajt in jo peljita daleč, da ne bo kr tako domov našla.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:44:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pa vsaj 2 trajekta morta bit vmes!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:44:16
|
|
|
|
urskaf
|
To sma ji že vse povedla, pa vedno, ko je slabe volje spet potegne na dan. Je ko tak mali otrok, ko si ne da nič dopovedat, pa skoz sam svoje goni. Ja, pa da se eden potopi, ko plavat pa ne zna.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:44:53
|
|
|
|
lidik
|
hmmmm pol jo pa v kot za kazen postavtka ker si ne da dopovedat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
mah jaz si prav predstavljam kakšna je... res. tako da tudi vem, da s temi pogovori nikaaamoooo ne prideta. razen do še večjega teženja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:50:04
|
|
|
|
lidik
|
ja T.Z. sej to bi jaz tudi tako rekla. Tako da urskaf upam, da jo bo piknila druga puberteta in bo začela okoli hodit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:54:43
|
|
|
|
urskaf
|
Kak ste fajne punce!!! Me spravljate v dobro voljo. Midve s taščo sma tak zaključile. "Dober dan" pa "Adijo" je vse, kar ji še rečem. Ne da se mi ubadat več z njo, ker itak kar naredim je narobe, pa še mojega obračam proti njej, pa itak sem jst najslabša pri hiši,... Se sploh ne sekiram več. Psa še moram spravit od hiše, ker je še edina stvar, ki me živcira doma. Če bi imel kdo malega črnega kocastega mešančka, starega eno leto, naj pove.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
sorry... moj je čist preveč ljubosumen, da bi lahko sobival dlje časa še z enim psom. za obiske in srečanja je priden ampak 24/7 bivanja skupaj si pa ne morem predstavljati. že na mačka je ljubosumen ko
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 9:58:38
|
|
|
|
urskaf
|
PDP Ime(starost) (št , št. ) pregled, kraj, spol, +kg, cm buši SEPTEMBER 10. nadka30(30) (3, ,1 ) 2.8. Slov.Konjice +9 98 18. T.Z. (26) (1 , 0 ) 3.8. Laško +7 105 OKTOBER 03. arual2006(?) (2 ,1 ) 14.7. 3D Celje +9 ? 28. mami_1979(30)(5 ,4 ) 2.8. Šmarje/Jelšah ? ? NOVEMBER 10. mateja33(34) (1 ,0 ) ? Žalec +5 ? 23. zalos(?) (1 ,0 ) 12.7. M Razgor +4 ? 25. pikamonca(31) (2 ,1 ) 2.8. Celje +<1 ? DECEMBER 15. urskaf(28) (2 ,1 ) 11.8. Grobelno +2,5 100 15. lidik(30) (1 ,0 ) 19.7. Šentjur +2,5 ? 26. obcinarka(35) (1 ,0 ) 20.8. Žalec +1 ? JANUAR 05. Arwenko(27) (1 ,0 ) 13.7. Arclin +0 ? 14. TMS82(28) (1 ,0 ) ? Žalec +2 ? FEBRUAR 02. Oxer (?) (2 ,1 ) 20.7. NS ? ? ?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
a bi ti meni popravila obseg na 114 prosim? me je razneslo zgleda v tem času.... tehtati se pa nočem :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:01:10
|
|
|
|
lidik
|
hja tudi pri nas imamo rahle probleme z ljubosumnimi živalmi, tako da če bi ga jaz vzela, bi sigurno kmalu nazaj prišel, ker tu od naših hišnih prijateljev ne bi bil zaželjen.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:03:56
|
|
|
|
Oxer
|
Ha, ha tašče. (Un smajli, ki se v zid zaletava!) Meni gre pa predvsem to na živce, ker si kr plane naredita kaj vse bosta počela s tamalo in kam bo šla z njima. Haloooooo. Res je, da ji je večinokrat lepo z nima, ne pa vedno. Sploh me živcira ker pride včasih potem mala domov cela objokana, zakaj nisva midva zraven šla. Pa zdejle ko bosta imela kolektivnega jima je samoumevno, da jo bosta dobila za cel teden. Jok brate odpade. Se pogajava z mojim, ki vzdraja da lahko gre za 4-5 dni, jaz pravim 3 dni. Alea iacta est.
< Sporočilo je popravil Oxer -- 12.7.2010 10:04:14 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
joj a veste, da je mene tudi kar malce groza kako bo, ko bo otrok rojen, res... sploh ker bo to taščin prvi vnuk in... ah upam, da me brezveze skrbi...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:08:27
|
|
|
|
lidik
|
no zdej me pa nehajte prosim strašit s taščami. Ker moja tašča in tast sta še vedno super !!! Zdaj me je pa že malo strah, da se bo obrnilo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:09:00
|
|
|
|
urskaf
|
Naš je pa HB še premajhen, da bi ga puščala kje za dlje časa. Sam sem jim že kr zdaj dala vedet, da je otrok moj in da bo zraven mene, pa me nič ne briga kak me bojo gledali. Za svojega otroka se pa ne dam nič prepričat. Tak bo, kot bom jst rekla (no, pa moj malo ).
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Naš je pa HB še premajhen, da bi ga puščala kje za dlje časa. Sam sem jim že kr zdaj dala vedet, da je otrok moj in da bo zraven mene, pa me nič ne briga kak me bojo gledali. Za svojega otroka se pa ne dam nič prepričat. Tak bo, kot bom jst rekla (no, pa moj malo ). torej: tko kot boš ti rekla
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:12:54
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. torej: tko kot boš ti rekla Ja, si prav prebrala med vrsticami.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. torej: tko kot boš ti rekla Ja, si prav prebrala med vrsticami. vem čeprav jaz imam zdaj novo taktiko... mu dam VSE možne namige, da potem sam skapira nekaj kar bi jaz rada... in potem cel vesel predlaga in je še bolj vesel, ko se strinjam z njim ali pa ko kaj predlaga kar mi ne paše ravno ne rečem direkt "ne" ampak predstavim "za in proti".... pa še potem malce namignem kako bi šlo lahko pa spet pridemo do zgornjega razpleta
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:17:04
|
|
|
|
lidik
|
jaz imam pa HB takšnega tasta in taščo, ki sta mnenja, da otroka morajo paziti starši in ne stari starši - še sreča da je ena njihova soseda lani rodila in da imajo malega skoz stari starši. In pa seveda da zdaj jamrata, da včasih pa bi rada bila malo prosta in ne skoz varuške. Tako da po mojem pri meni ne bosta nič kaj tečnarila, da bi ga veliko pazila ali veliko okoli vozila - ju bo po mojem strah, da bo to postalo stanilnica. Jaz sem pa tudi raje kr tiho, ker itak gre to meni v prid.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:18:03
|
|
|
|
Oxer
|
Zdej, ko že vesta kako se je z mano dogovarjat, se me izogibata in komunicirata kar s svojim sinkom. Sej drugače sta zelo v redu, ampak glede tamale me pa nažirata 100/uro. Sem takšne narave, da imam rada mir. Iščem družbo takrat, ko se mi jo zahoče. In ko je nekdo preveč vsiljiv s svojo prisotnostjo.... pri meni ne nabira +.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:18:47
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: urskaf IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. torej: tko kot boš ti rekla Ja, si prav prebrala med vrsticami. vem čeprav jaz imam zdaj novo taktiko... mu dam VSE možne namige, da potem sam skapira nekaj kar bi jaz rada... in potem cel vesel predlaga in je še bolj vesel, ko se strinjam z njim ali pa ko kaj predlaga kar mi ne paše ravno ne rečem direkt "ne" ampak predstavim "za in proti".... pa še potem malce namignem kako bi šlo lahko pa spet pridemo do zgornjega razpleta ufff tole si pa dobro pogruntala. Bom jaz tudi zdaj začela to uporabljati.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 12.7.2010 10:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Oxer: heh ja, mojga sem pripravla do tega, da nič brez mene ne obljublja. sem 2x konkretno znorela pa se je naučil lidik: nekaj vaje je treba ampak potem kar gre... ampak moj temparament me še vedno kdaj pa kdaj izda in preprosto... "kabum"
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?