|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
5.7.2010 9:22:36   
Anonimen
Prebrano, imaš odgovor...
Valda ni nobenega problema ;)

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
5.7.2010 9:28:16   
lidik
Arwenko jaz tudi mislim, da bi ti mogli upoštevati to, da si noseča. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
5.7.2010 9:31:07   
Anonimen
saj upoštevajo. pa potem imaš ko rodiš na vsakega živorojenega otroka pravico za 1 leto dodatnega podaljšanja študija če se ne motim.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
5.7.2010 9:33:49   
Arwenko
Ja, saj upam, da mi bojo. Bom videla, zdaj bom itak odposlala tole, pol pa videla dalje. Pač probala bom zvlečt kar se bo dalo, če ne pa pač ne...pol se bom pač morala dogovarjat, da to nekako po obrokih plačujem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
5.7.2010 9:35:17   
lidik
Arwenko koliko pa ti še manjka do konca?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
5.7.2010 9:51:33   
Arwenko
1 redni izpit (samo seminarska z ustnim zagovorom), 2 diferencialna (ta sta težka ful) in pač magistrska naloga. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
5.7.2010 9:54:47   
lidik
o jaz držim pesti, da ne bodo komplicirali in pa seveda da ti čimprej uspe to skoz spravit. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
5.7.2010 10:27:45   
Anonimen
Jop, se pridružujem pestkam!!!

Kje so pa danes vse ostale??!!

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
5.7.2010 10:29:12   
lidik
ja ne vem...se tudi jaz sprašujem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
5.7.2010 10:30:05   
Anonimen
danes je zatišje, zgleda, da imajo vse delo. jaz bom pa tudi šla počasi na kavo pa po malico...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
5.7.2010 10:31:48   
Arwenko
hja, res je prav mirno danes, ne samo tukaj, ampak tudi na ostalih forumih se mi zdi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
5.7.2010 10:34:23   
lidik
kaj si boš kupila za malico? Jaz bom danes šla tudi v trgovino. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
5.7.2010 10:36:45   
Anonimen
Arwenko: sem jaz tudi opazila...

lidik: hmm verjetno kar kakšen rogljiček in obvezno tekoč jogurt. Jogurt spijem vsaj en na dan zaradi prebave...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
5.7.2010 10:39:02   
lidik
jaz pa jogurt spijem vedno zjutraj. Skoz pa ne morem. user posted image Pol mi pa idej zmanjka. user posted image

Aja Arwenko veš sem se zadnjič spomnila da ti kupiš tisto narezano sadje v sparu. No naj ti povem, da ta naš ni tako napreden, ker ga nimajo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
5.7.2010 10:48:08   
Oxer
Dan. user posted image

Jaz bi brez narezanega sadja v s...u bila krepko prikrajšana za ananas, ki ga obožujem.

Bi še katera zdejle drnjohala v postelji???user posted image Še sreča, da je poletje in je v službi bolj na easy, ker lahko vsake tolko časa za minuto ali dve zaprem oči. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
5.7.2010 10:52:21   
lidik
hmmm kaj pa vem, drnjohala ravno ne bi, bi pa sigurno kaj druga počela, kot tu v službi čas zapravljala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, ne vprašaj kako je mene razjezilo ker ni tega sadja pri nas. Mislim adijo pamet, še vedno smo daleč zadaj. user posted image

(odgovor članu Oxer)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
5.7.2010 10:58:19   
Eruvande
Jaz sme bila pa danes ze 2x v zdravstvenem. Sem mogla dat kri za ščitnico (pred in po tableti). Jutri imam 3d morfologijo pri Gašperlinovi, v petek sem si pa izborila zobozdravnico. Še sreča, da imam dopust...če ne, ne vem, kako bi me gledali v službi ;) Zobozdravnica gre drug teden na dopust in je ni do srede avgusta...mene pa vsake toliko časa špika v enem zobu. Upam, da ni hujšega, ker kolikor vem, nam ne sme dat inekcije, ne?

< Sporočilo je popravil Eruvande -- 5.7.2010 10:59:02 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
5.7.2010 11:07:22   
Arwenko
Jaz pa sem danes samo do 13h tukaj, ker šibam na sestanek v Lj, jutri sem pa tudi cel dan v Lj, seveda se moram za te sestanke tudi pripravit in seveda mi zmankuje časa...grrrr...user posted image

Zdaj si pa grem kr tukaj v pekarno po neko štručko, ne zdržim več brez.

Drugače pa faza najhujše zaspanosti je pri meni že mimo, se je zdaj prešaltala v malo manjšo, skoraj normalno zaspanost, glede na to, da sem zaspančke že po naravi. Mene je samo strah, kako bo z user posted image , ker po kakšnem tednu pomanjkanja spanca se jaz fizično čisto vsujem, upam da me bo adrenalin gor držal vsaj user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
5.7.2010 11:08:21   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Eruvande
Upam, da ni hujšega, ker kolikor vem, nam ne sme dat inekcije, ne?

Jaz vedno pozabim vprašati svojega G, kako je s to inekcijo. Ker predno sem ugotovila da sem N me je moj zobozdravnik naročil in povedal da bova en zob popravljala, da sej naj nič ne skrbim, da bom itak dobila inekcijo, ker drugače bo bolelo ko user posted image . No in en teden pred terminom jaz ugotovim da sem N in seveda se tja niti ne odpravim. Zdaj pa vedno pozabim vpfrašati G ali lahko dobim inekcijo ali ne.

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
5.7.2010 11:14:56   
Arwenko
Pušenjak je enkrat napisal, da lokalna inekcija od zobarja nikakor ne škodi...nimam pa zdaj časa iskat njegovega konkretnega odgovora. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
5.7.2010 11:32:28   
Anonimen
No tudi v našem Šparu niso tako napredni, da bi imeli narezano sadje. Sem ga že parkrat iskala. Pa včasih so imeli vsaj one solate ko so s prelivom pakirane, zdaj je pa še to šlo v maloro... user posted image

Tako da "mlatim" polnozrnato žemljo s kuhanim pršutom, sirom pa tekočim jogurtom. Mmmmm tud ok user posted image

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
5.7.2010 11:36:12   
lidik
Arwenko hvala ti. Sej jaz bom počakala do 19. do pregleda, pa ga takrat vprašam. Bomo videli kaj bo rekel in če reče da ne škodi, se naročim. user posted image

T.Z.
zdaj si mi pa lušte naredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
5.7.2010 11:37:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

T.Z. zdaj si mi pa lušte naredila.

nalašč, da veš. zato ker si jih ti meni zjutraj. mmmm pa kavica je tudi pasala ;)

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
5.7.2010 11:46:59   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

T.Z. zdaj si mi pa lušte naredila.

nalašč, da veš. zato ker si jih ti meni zjutraj. mmmm pa kavica je tudi pasala ;)

prava lisica si ti !!! Sej jaz tudi grem kmalu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
5.7.2010 12:00:07   
Eruvande
Jaz sem si pa mal prej naredila smoothie iz gozdnih jagod, domačih malin in banane...pa mal sladoleda noter :) Si lahko privoščim, ko sem doma. V službi imamo pa tak tam prehrano, tak da nimam kej veliko zbirat. Kar je tisti dan na jedilniku.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?