Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 25.10.2010 13:16:43
|
|
|
|
Arwenko
|
Ja, lidik je rodila v 30 tednu...meni se zdi, da 29T1D, nekaj takšnega. Na koncu v Lj ja, s popadki je pa šla v Celje, kolikor je takrat sama napisala, pol so jo pa peljali v Ljubljano. Saj kaj več bo pa sama povedala pomoje ko pride nazaj, upam, da bo to res kmalu.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 25.10.2010 13:17:11
|
|
|
|
kpmk
|
nadka30 - he he tak je to če napol berem he he važno da oba lepo napredujeta
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 25.10.2010 13:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
joj sem spregledala prvo tole: MAMI ISKRENE ČESTITKE!!! Super za Lidik in Jana (sem dobila slikco, je pravi cuker) pa wooow za Urskaf in Špelo. Bodo pa res kmalu vsi doma
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 11:23:19
|
|
|
|
Arwenko
|
Kakšno zatišje je tukaj zadnje čase
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 12:09:10
|
|
|
|
obcinarka
|
ojl, jaz sem tu nekje vmes...naspedirana na polno... poizkušam čimprej dokončat zadeve, ker..... zdej sm že mal čarovniška ampak je stanje in odnosi tule pr nas čedalje bolj napeti... in res ne bi mela volje se še kej sekirat .. itak z šefico kao nisva nkol bile ravno najboljše, zdej se še pa sam smejim.. me pa malo žgečka po grlu, to mi pa ni všeč... čaj pa mandarine in limone mam na mizi.. je pa vreme totalno zanič, jaooooo... men se pa sončka!!!!!!!!!!!! predvidevam, da nimaš ravno pretirane delovne vneme v službi, ha??????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 13:56:33
|
|
|
|
Anonimen
|
hej! eto, naš tamal je ogromno buden kar naenkrat (včeraj in danes) in nimam časa nič napisati; tako da samo, da vas pozdravim!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 15:24:46
|
|
|
|
nadka30
|
no pa da vam končno predstavim Filipovo nevesto oz. T.Z. snaho .To je čisto sveža današnja slika naše Melanie, kjer pridno počiva mami pa po rr šnofa . Ja tudi naša je bolj kot ne čez dan aktivna zato nam malo zmanjkuje časa ampak vas budno spremljam takrat ko utegnem.Naše mamice iz seznama pridno rojevajo, katera se javi da bo naslednja Pa le oglejte si mušter, ki bo kmalu v vašem naročju, ja otročki so naš največji zaklad in za njih se splača malo potrpet še posebej ko vidiš in dobiš v naročje svojega otroka in zanj si pripravljen iti tudi na drug konec sveta Punce uživajte z svojimi trebuščki, jaz ga občasno kar malo pogrešam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 15:29:20
|
|
|
|
tanjusi
|
Nadka prava lepotička je...
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 15:34:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo lej jo tamlado!!! Ti, bodoča tašča mojga sina, a bi se mi2 na kakšni kavici dobile?!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 15:34:20
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Nadka prava lepotička je... tanjusi hvala, ja saj ej res že prava babika saj ima že kar nekaj gramčkov čez 5 kg . Bo pa tvoja princesa, ki kmalu pride tudi prava mala madam, pa še blažena med fanti
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 15:37:22
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Oooo lej jo tamlado!!! Ti, bodoča tašča mojga sina, a bi se mi2 na kakšni kavici dobile?! se boma mogle midve dobit samo trenutno sem brez avta tako da boma tole srečanje mogle malo prestavit, ko pa dobim avto- tam nekje v začetku veselega decebra pa ni problema a velja
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 15:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti... ja kaj pa če se kar družinsko dobimo? Kar bi blo še s tvojima dvema dedcoma pa z mojim dedcom?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 15:41:08
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. Ti... ja kaj pa če se kar družinsko dobimo? Kar bi blo še s tvojima dvema dedcoma pa z mojim dedcom? ta teden bo težko, ker hodimo od furoža do furoža,ampak naslednji vikend pa mislim da bo šlo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 15:43:08
|
|
|
|
nadka30
|
sem se prehitro hvalila da melanie spi, naš alarm že bedi sedaj pa pišem z eno roko, ja in to se zgodi ko dobiš otročka da postaneš vsestranski z eno roko tipkaš, z drugo roko pa otroka, ki se doji držiš
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 15:57:53
|
|
|
|
kpmk
|
nadka30-joj kako sladko spi
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.10.2010 16:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
no nadka se bomo zmenili
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.10.2010 11:02:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Punce eno vprašanje...ravno študiramo te papirje za porodniško, plus paket, to je vse jasno, očetovski mojemu ne pripada, ne plačuje prispevkov, tudi jasno, kako je pa z otroškim dodatkom? A to vlogo daš prej ali pol takoj po rojstvu ali kako je s tem? In kaj moraš tukaj vse odnest?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.10.2010 12:07:14
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Punce eno vprašanje...ravno študiramo te papirje za porodniško, plus paket, to je vse jasno, očetovski mojemu ne pripada, ne plačuje prispevkov, tudi jasno, kako je pa z otroškim dodatkom? A to vlogo daš prej ali pol takoj po rojstvu ali kako je s tem? In kaj moraš tukaj vse odnest? Vlogo za otroške oddaš ko se otrok rodi, čas imaš do 90 dni po rojstvu, če odaš v teh 90 dnevih dobiš doklade za nazaj.Vlogo kupiš v papirnici-kupiš jo lahko že prej ter izpolniš tisto kar že lahko, ko se pa otrok rodi pa neseš na socialno, nisem sigurna ali moraš dati zraven tudi kopijo rojstnega lista( nam sedaj ni bilo treba, kako je pa pri prvem otroku se pa po resnic povedano ne spomnim več), ponekod komplicirajo in pravijo da moraš imeti urejeno tudi davčno za otroka(to ti davčna sama pošlje domov). Upam da sem ti pomagala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.10.2010 13:09:02
|
|
|
|
Arwenko
|
Super nadka, to je še več informacij, kot sem si jih nadejala. Hvala ti Zaenkrat mi je dovolj na znanje to, da urejam po rojstvu in bo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.10.2010 13:35:33
|
|
|
|
obcinarka
|
sončen pozdravček tud od mene.. kar neki sestankujem čist brezzveze, dela imam pa še v službi ojjjjjjj.. pomagajte.. vem da me bo ktera že kam poslala,ker težim s to službo ampak prosim za mnenje... začutila sem določene pritiske -ki nekako letijo tudi osebno in sicer relacija šefica pa jaz.. problem je v tem da jaz povem svoje mnenje, se tudi kaj ne strinjam, njen problem je da enostavno ne sprejme da ji nekdo " kontrira", čeprav po drugi strani govori, da se je treba pogovoriti.. konkretno...poleg tega si nekaj zamisli in VEDNO misli da bo zadeva narejena takoj.. včeraj sm bla na sestanku pr njej, ki ni bil ravno prijeten.. so zadeve ki bi jih morala ona kadrovsko urediti že zdavnaj, pa jih ni... zdej pritiska na mene z nekimi obvezami in poročili in ne vem ja še .. je itak mislila da ji bom včeraj naredila, pa sem lepoooo povedala da ne, ker dokončujem neko zadevo in bom do konca tedna... zdej je pa na dopustu do torka-ona pa mi uraduje od doma in preko e pošte zahteva da ji pošljem na domač e naslov do petka..( islim meni je to totalno psihiranje)zadevo, ampak sem pod takšnim pritiskom da se mi meša...in tako ne morem delat.. itak pri nas zadeve organizacije dela ne delujejo, mi je prvotni plan kdaj bi prenehala s službo že zdavnaj odletel, razmišljam, da vzamem bolniško in grem, po drugi strani pa imam vest edino do sodelavke, ki bo prevzela moje delo i s katero imava krasne odnose... sem razdražljiva, nenaspana, živčna in tečna-škodim pa sebi in bejbici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... svetujte kaj naj... drugače imam začetek porodniške 28.11, ampak še vsaj 14 dni dopusta za koristit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.10.2010 14:48:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.10.2010 16:28:52
|
|
|
|
ajtak
|
Punce drage, took ste napisale da sploh ne sledim... Včeri sem bila v kinu, priporočam- Jej, moli, ljubi- sam nikakor ne jit lačne v kino, ker se 1/3 filma samo mastijo JAZ PA ČUTIM , sicer sem šele v 15.tednu ampak ni več dvoma, to je to!! Sm pa že sina čutila v 16. tednu pa je bila prva nosečnost... Seveda to še niso prave brce in tud ni vsak dan enako intenzivno ampak vem, da je to, to! Danes grem pa v shooping za novimi čevlji, držte pesti!
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 8:53:38
|
|
|
|
Arwenko
|
T.Z. nisem te nič videla na gmailu včeraj, pa ti kr tukaj napišem, sem dobila zadnjič v Jellotu bucke take črne lepe, cena 25 eur, tako da se ti splača it pogledat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 13:03:03
|
|
|
|
nadka30
|
dan vidim da se pozna da je zunaj lepo vreme, da ni nikjer nobene. najprej moram pohvalit D3lfink4, super izgledaš tako prej kot po preobrazbi, bravo bodoča mami - sem malo špegala pri februrkah
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.10.2010 13:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Arwenko super, hvala ti! Letim danes Obcinarka še enkrat: sprakiraj se na dopust in nehaj razmišljati kaj je dobro za službo; ali pa delaj in nehaj jamrati kako te majo grdo, itak te ne izuči to, da hodijo po tebi.... (sorry mal na grobo ampak... hudiča no)
< Sporočilo je popravil T.Z. -- 28.10.2010 13:05:05 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?