|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 9:53:38   
Anonimen
Dan!

Eto, midva sva opravila jutranjo nego zdaj pa mali spet komira. Jaz pa namesto da bi kaj naredila ta čas visim tu gor user posted image

No... glede slik se definitivno podpišem pod Nadko. Pa kolikor sem komaj čakala, da spoznam naše dete sedaj čisto zares pogrešam trebušček... no ne trebuha ampak tisto premikanje v njem. Sem se že nekajkrat zalotila, da sem čakala kdaj bo pobrcal pa... je potem pobrcal zraven mene user posted image

Mnja, drugače pa se pri meni šlampariji čisto pa le niso izognili. Nisem imela te sreče. Ampak dobro, bilo i prošlo, se (baje) naredi, kot mi je rekla na viziti zdravnica user posted image Hvala bogu, da ni bilo nič hujšega in da se je končalo tako kot se je!



(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 10:10:56   
Arwenko
T.Z. zdaj bi pa skoraj morala svoj podpis spremenit, zdaj pa imaš svojega princa Filipa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 10:54:40   
lidik
ojej nadka, tole si pa verjetno nobena ne more predstavljati kaj si preživljala dokler ne sama ne doživi tega. Ampak res upam, da če bo že tudi pri nas šlamparija prisotna, naj bo v takšni obliki kot je bila pri T.Z. in da ne bo katera podoživljala tvoje zgodbe. Je pa res, da bravo punca, da si zdržala in da si dala vse to skozi. Tole si res zaslužiš en velik aplavz za vse skupaj. Sedaj pa le carkljaj svoj zakladek - no frizer pa naj vseeno še malo počaka. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 11:00:16   
nadka30
hvala za komplimente a veš da sedajle ko sem svojo zgodbo še enkrat prebrala da sem ugotovila da se sem kar dobra da sem vse to prenesla da si moram sama sebi zaploskat.
Točno tako so take in onake zgodbe ampak za vas bodo samo take kot jo je imela t.z. hitre in lahkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ampak tako kot je rečeno ja tudi jaz imam včasih občutek da prav čakam kdaj bo pupa brcnala v trebuščku, me pe kar malo zanese in včasih čakam na brcike.

Ja mi svoj zakladek že carkljamo v naročju ve ga boste pa tudi kmalu za nama z t.z.

Se vidi da imam danes čas viset za računalnikom ko naša biba tako lepo spiuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da še dolgo ostane takouser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 11:55:19   
obcinarka
punce, lepo deževno petkovo vzdušje... hjaaaaa... tule pr nas že obsedeno stanje k se napovedujejo poplave.... in je pač po službeni plati treba poskrbeti, ampak če so pa nekteri enmal ubrisani, pač pretiravajo... kaj čmo..user posted image user posted image
nadka, t.z. lepoooooooooooooo bodite vsi skup... cartajte se, verjamem pa , da smo vse tisoč in ena zgodba, zato bom jaz rekla pustimo se presenetit!!!.
jaz dans grem k frizerju in bom definitivno postala kratkolaska, odločitev je padla...
pospravljam arhivo, odlagam nektere stare zadeve... skratka delavno v službi, doma me pa tud čaka pospravljanje, urejanje ohhhhhhhhhhh , ampak booooo
lepo se imejte ... se tipkamo, komaj čakam toek da me "trebuščkarke" gremo vsaj od znotraj pregledat porodnišnico...
čavuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 13:08:20   
kpmk
nadka - 1A za tvojo pupo in jst te čist razumem..... sem imela podobno izkušnjo, zato se pa tokrat tako veselim cr. jaz sem se tudi po urah morala zadreti, da zahtevam epiduralno al pa ultivo, na kar ugotovijo da je prepozno in sledil je urgentni cr.... ne razumem zakaj tako mučijo..... Je pa res kar si napisala,.... jaz si po porodu sodeč nikoli več ne bi želela user posted image , ampak ko ga imaš, se zaveš da si najsrečnejši da imaš to malo zlato bitjece zraven sebe..... to je pa res nekaj neopisljivega
in ja nadka - čestitam ti za malo pupo in tebi za pogum in da si tako močna (jaz sem imela po porodu še malo težave sama s sabo user posted image  ) 

še enkrat čestitke obema!!!!!!!
nadka - eno info - kako je kaj z obiski ali je še točno do minute in kako je z otroci oz.bratci7sestricami

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 13:49:35   
nadka30
glede obiskov moram rečt da kar komplicirajo sploh pa med tednom, za vikend je malo lažje obiski so od 10.30 do 11.30 in nato 16-17 med tednom,
med vikendom pa je zjutraj isto popoldan pa je od 13-15 ure (to mi je še najmajn logično, ker potem cela večirka ne gre nikamoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).Je pa res da se čez vikend da glede obiskov potegnat za kake pol ure čez teden pa pošiljajo domov ker je okoli 17 ure vizita.

Glede obiska brateca/sestricev ni nobeden nič kompliciral naša je vedno prišla zraven.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tisti dan ko rodiš je tvoj lahko zraven nekje do vizite potem ga tudi poterjajo domov(zato je fajn če rodiš zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image ) jaz sem zvečer in je lahko ostal samo tako dolgo da sem se jaz zbudila in do tistega časa ko so mi pripeljali melanie potem je moral iti, soseda, ki pa je imal zjutraj cr je pa njen lahko bil zraven najprej  z dojenčkom nato z njo in še potem je lahko bil v sobi dokler se ni začela vizita, v bistvu je bil skoraj do 18 ure z njo.



(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 14:19:30   
Arwenko
Se mi zdi, da je to tak, kak se malo narediš, jaz se spomnim, ko sem bila noter, je z mano bil do vizite, so ga kao domov poslali, pa je šel malo na wc, pa prišel za 5 minut nazaj, pa bil z mano še pol naprej dokler me niso odpustili okrog 19h. 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 15:24:23   
Anonimen
Arwenko: v porodnišnici? ker meni se zdi to malce tako-tako, če si tam kot porodnica ti od 17:30h naprej nonstop nekaj kontrolirajo... ali tebe ali otroka in ne vem kako bi ga kar "pozabili". edino, če si bila na ginekološkem oddelku, tam je pa drugače ja... tam se pa res da "švercati" za nekaj časa.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4184
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 15:38:09   
Arwenko
ja, gor v drugem štuku sem bila v Celju ja, tam se je očitno dalo...sem pa zdaj od kolegice zvedela, da so v mb čisto skulirani glede obiskov, upam da do decembra tak ostane. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 15:42:12   
Anonimen
ja tam se pa res da malce potegniti - če si sam v sobi seveda.

v P je pa tako, da itak moraš biti malce uvidevna tudi do "sosede" - mislim... predstavljaj si, da dojiš pa ravno na tisto dojko, da moraš biti proti njej obrnjena tam pa njen dedc pa te buli v joške. že tako si prve dni bolj nerodna potem pa še kakšna taka cvetka.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 16:23:30   
tanjusi
Nadka ja grozno da pustijo tako dolgo da se ženska matra, sicer sem pa včeraj govorila z svakinjo ki čaka v celju na carski rez in je že 14 dni dol in baje je to kar praksa ...se pa tudi tebe spomni user posted image

_____________________________

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 16:35:32   
mami_1979
Nadka, T.Z  Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadka, škoda, da jim nisi že prej "zagrozila", bi si zaslužili! Pa ti bi bila prej rešena!
Glede obiskov, pa mislim, da bi bilo ful fajn, če bi lahko bili atiji več zraven, za druge nič ne rečem.
Pred 7 leti, ni nihče nič kompliciral, tako kot sedaj, ne vem, kdaj se jim je tak sfecljalo.
Glede dojenja med obiski, nisem nikoli komplicirala (mogoče mi je bilo pri prvem user posted image še malo nerodnouser posted image ). Ko imaš več user posted image , ti je vseeno, koliko jih je okoli, le da je otrok situser posted image .


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 18:00:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979
Pred 7 leti, ni nihče nič kompliciral, tako kot sedaj, ne vem, kdaj se jim je tak sfecljalo.


Poskusi kraje otrok...

(odgovor članu mami_1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 18:26:17   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Nadka ja grozno da pustijo tako dolgo da se ženska matra, sicer sem pa včeraj govorila z svakinjo ki čaka v celju na carski rez in je že 14 dni dol in baje je to kar praksa ...se pa tudi tebe spomni user posted image


a res kdaj pa ji bodo delali cr, ker jaz se spomnim ene, ki je rekla da ji bodo delali cr mislilm da v ponedeljek, a je mogoče tauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 18:32:50   
tanjusi
v sredo, je pa mela malo premalo plodovnice pa tudi otroček je bil zelo mali, zdaj pa menda napreduje.... pa še lego ima menda zelo čudno ... tak da so jo zdaj v sredo naročili :)

_____________________________

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
   RE: Celjske srečke nosečke
17.9.2010 20:25:18   
kpmk
obiski - jaz sem imela lani strogo točno na h... moža mi niso pustili niti 10min prej user posted image

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
   RE: Celjske srečke nosečke
18.9.2010 9:40:07   
Eruvande
Celjanke...voda za nosečke in otroke in pitna...oz pitna ni za nobenega, za nas je pa niti prekuhat ne smemo. Moremo pit ustekleničeno.
http://www.vo-ka-celje.si/ Tu je uradno obvestilo.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 9:05:59   
lidik
dobro jutro ! Kako ste? Upam, da niste imele prenapornega vikenda, in da so vas tele katastrofe ta vikend obšle !!! 

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 9:06:18   
Arwenko
Jutro user posted image

Je katera tukaj? Evo me nazaj v službi. Vikend je bil naporen, čeprav smo na koncu ostali suhi, na srečo. Upam, da ste vse ostale tudi koliko toliko ok.

Punce dajte mi povedat, a jutri telovadba velja?

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 9:13:02   
lidik
Arwenko meni jutri verjetno ne bo uspelo pravočasno priti na telovadbo, tako da jaz bom menda v petek šla prvič. Ampak čisto za 100 % bom vedela jutri. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 9:15:54   
Arwenko
lidik, ob kolkih pa je jutri? Jaz imam tudi namreč po službi še eno obveznost...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 9:35:15   
lidik
ja kolikor sem jaz razpored gledala je tako jutri kot ob petkih ob 17- 18. In malo me skrbi, ker da mi jutri ne bo uspelo do 17 - ure priti v celje. Oz. jutri bi potem skoraj morale priti malo prej, da se prijavimo in včlanimo in ne vem kaj - mislim da ne moreš ravno zadnjo minuto priletet.

no evo ti pripopam link od urnika:
http://www.top-fit.si/Skupinskavadba/Urnik/tabid/55/Default.aspx

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 9:39:02   
Arwenko
Ja, to mene tudi malo skrbi ali bom uspela jutri, no, se bomo jutri zmenle dokončno, če ne pa v petek zares, jaz sem že na +6 kg, moram malo migat user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 9:53:34   
lidik
ja bo treba migat ja, to jaz tudi vem. Ker pogrešam miganje ko hudič, samo vseeno bom verjetno mogla jutri spustit. za v petek pa mi ne uide.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)


Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!