|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
15.9.2010 14:37:30   
mami_1979
Super, torej bi res šla? Jst sem se že večkrat spravljala, pa mi nikoli ni uspelo pravočasnouser posted image . Se dobiva pred porodnišnico v torek? Sem že tolk široka, da ne boš mogla mimo mene user posted image .

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
15.9.2010 14:41:20   
lidik
Ha ha ha...no super. Ja seveda bi šla. Si bom vzela dve urci dopusta in greva ! Kaj pa če ti na zs vseeno pošljem tel.št. in ti meni svojo, za vsak slučaj. Sej veš, pred porodnišnico bo sigurno še katera "široka". user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
15.9.2010 14:44:15   
obcinarka
tule se še ena "pršverca" za v torek če jo vzamete....user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
15.9.2010 14:44:59   
mami_1979
Si bom vzela dve urci dopusta in greva ! Kaj pa če ti na zs vseeno pošljem tel.št. in ti meni svojo,

Sem že! Super, torej se vidiva v torek!
L.p

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
15.9.2010 14:47:04   
mami_1979
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka

tule se še ena "pršverca" za v torek če jo vzamete....user posted image

Ni problema! Več nas bo, bolj veselo bo!user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
15.9.2010 14:58:16   
obcinarka
lidik pa mami.... sm vama poslala mojo št. tak da zdej me pa mate...
komi čakam........ uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
15.9.2010 15:14:02   
mami_1979
obcinarka, lidik
Na ZS nisem dobila vajinih števil, upam, da sta vidve dobili mojo.
Skratka dobimo se pred porodnišnico,..
Lep sončen dan želimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4157
15.9.2010 15:18:35   
Arwenko
Jaz bi šla pa žal ne morem tak čas, sem v MB v službi, pa ne morem ven skočit :(

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
15.9.2010 15:35:12   
lidik
mami_1979 oprosti, ker je tako dolgo trajalo. Sem ti šele sedaj lahko odpisala. Sem imela prej polno pisarno strank. user posted image

Upam da si dobila, drugače pa jaz sem tvojo. Se pa vidimo v torek. Če te zgrešim te pokličem.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
15.9.2010 16:00:55   
obcinarka
sem uredila, lidik 2x poslala, jao moji možganiiiiiiiiiiiiiiii, mami hvala, sem poslala povratno!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
15.9.2010 16:41:20   
mami_1979
Hvala obema!
Se vidimo v torekuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4161
16.9.2010 7:17:28   
Arwenko
Juuuutrrrooooo, jaz sem že v službi user posted image

Zame nepredstavljivo zgodnja ura, ponavadi sem v službi tam ob 8.30-9h.

Neposredna povezava do sporočila: 4162
16.9.2010 7:25:45   
obcinarka
no fajn.... jutrooooooooooo, pol pa startamo...
arwenko .. ti si po mojem občuku ful tehničen tip.... če kupiš avtosedež npr. cabriofix, pa potem kupiš nastavek isofix, ti jajčka po prvem starostnem obdobju NE služi več, predvidevam da posledično da nastavek isofix tudi ne.... če pa kupiš jajco pebble, pa nastavek family fix, pa po prvem starostnem obdobju menjaš SAMO jajčko-mislim večji avtosedež, postavka pa ne??????????? ali gre sistem family fix-podstavek oz. adapter na avtomobil, ki ima sedeže isofix?????????????????????????.. jaz upam da te za dobro jutro nisem preveč zaštrikala..........user posted image user posted image  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
16.9.2010 8:11:27   
lidik
dobro jutro. Oooo Arwenko ti si pa zgodnja.

Obcinarka
midva bova kupila isofix. In sicer ko greva po voziček, vzameva še isofix 0+1, kar pomeni, da paše in jajčka in potem avtosedež.

Neposredna povezava do sporočila: 4164
16.9.2010 8:12:48   
Arwenko
Nisi zaštrikala, samo vem pa tudi ne, ker nimam jajčke s sitemom isofix, tako da se v to nisem poglabljala, sem pa drugače res tehničen tip user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4165
16.9.2010 9:07:03   
obcinarka
ja sej to zdej že vem.... mene sam zdej še ta pebble jajčka enmal muči.. itak pa da bova vzela adapter isofix....  pri pebblu naj bi blo tako, da s sistemom family isofix pol pr večjem avtosedežu ne rabiš menjat podstavka... vsaj maxi cosi naj bi imel tako... sva pa včeri naročla voziček, tko da............. si želim da pride v začetku oktobra-bo čist fajn, ker so moji evri na kartici ta mesec kar izpuhteli.... nooooooooooo, glede na to da voziček stane skoraj kot en avtek, hahahahahuser posted image user posted image user posted image user posted image
povejte mi, kdaj zvečer nazadnje jeste????????????????????????????????? in kaj seveda... jaz sem nepoboljšljiva, dva dni že jem kot slonček!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
16.9.2010 9:07:35   
obcinarka
pa sej sm vedla da si sport billy torbica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
16.9.2010 9:57:36   
Anonimen
Dan čveke mojeeeeeeeeeeee user posted image

hvala hvala hvala za vse čestitke!!!

eto, imam spet (!!!) pavzo, ker naše dete samo je in spi in nič druga. tako da sem vas imela čas prečekirati in zdaj lahko še kaj napišem ane user posted image

No, ker sem se skos norca delala, da ne bom imela časa za vožnjo do Trbovelj - se mi je zgodilo točno to. Sva komaj do Celja prišla, v P sem vstopila s popadki na 3min in odprta 4cm. So me dali kar v porodno in... ja do tja sem bila že 6cm odprta, ko je babica preverila par popadkov kasneje sem bila polno odprta. Moj je komaj ujel akcijo, je rekel, da dvomi, da je doživel 10popadkov. V porodni sem bila mislim da manj kot pol ure preden sem rodila, potem je pa sledilo 3h cartanja in prvih vtisov. Sicer so mi prerezali presedek in G je še poudaril, da bi lahko rodila tudi brez tega, če ga ne bi "srala". Med iztisom sem namreč "pozabila" sodelovati in so morali pomagati malemu Filipu na svet (se je že pokakal v plodovnico in se jo napil, popkovina je bila pa tudi ovita okoli vratu). Sem popolnoma izgubila koordinacijo gibov - mišic in sem narobe pritiskala in ni šlo nikamor. Malce pred samim iztisom sem še prosila za "nekaj", da bi nehalo boleti (beri: "neki mi dajte, karkoli sam da prime) pa so mi razložili, da NIČ ne bo prijelo, ker bom v 2 popadkih rodila. No... v 4ih sem pa potem res. Eto, na hitro porodna zgodba.

Včeraj sva tako prispela domov in se počasi privajamo na nov način življenja. Malce je strašljivo no, eno malo bitje odvisno od mene (naju) 24/7 tukaj ampak je nepopisno lepo, res.

Aja, lidik. Si napisala, da me boš posnemala glede odštevanja jaz pa čisto vsem vam priporočam, da me posnemate glede poroda user posted image . No, pustimo detajle, da sem v nedeljo generalno sčistila komplet stanovanje - mogoče je to malce pomagalo, ker sem šla direkt iz čiščenja kopalnice (bano sem res čistila še s popadki, ker sem bila 100%, da so lažni) v P user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4168
16.9.2010 10:12:48   
lidik
Uau T.Z: se je oglasila. Super da ste doma in super da je mali priden. Samo veš kaj, sem nadi napisala, pa moram tebi tudi (sej nadka verjetno že ve kaj mislim) - naj bo mali le še nekaj časa tako priden naprej, da si mamica odpočije, potem pa le naj pokaže kakšen rogec, da vaju ne bo čisto preveč razvadil. user posted image user posted image user posted image

Joj veš kaj, glede na to, da imava vsaj nekaj skupnega (če ne druga obletnico user posted image ), pa da zdaj pridno odštevam tako kot ti, upam, da bo akcija tudi tako hitro stekla kot je pri tebi. user posted image

Pocarkljaj malega Filipa, ko se pa malo privadite, pa vaju prideva z urskaf pogledat - temu se ne moreš izogniti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
16.9.2010 10:43:23   
Arwenko
Hej T.Z. welcome back user posted image user posted image user posted image

Resnično iskrene čestitke in ja, dejansko mislim da si vsaka od nas želi takšno ekspresno porodno zgodbo. Upam, da nisi imela drugih slabi izkušenj s CE porodnišnico in da se s tamalim hitro ujameta. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
16.9.2010 11:08:39   
obcinarka
oooooooooo.. jaz mam kar kurjo polt ko sm tole prebrala.... še enkrat vse lepo in marsikdo bi reku " svaka čast stara"... upam da ne zameriš..
lepo se mučkajte in cartajte, me pa bomo držale vse vraže in oh in sploh da nam rata kej expresnega...
počivaj, privošči si in enostavno uživajte!!!!!!!
me pa bomo poslušale nasvete o dihanju, gibanju, kričanju, hahahah, pa še kejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
17.9.2010 7:43:33   
lidik
dobro jutro punce.

Naj vam prenesem pozdravčke od urskaf. V sredo je imela AC v Ljubljani in je mogla gor ostati, ampak o tem vam bo ona poročala ko bo lahko. Jaz vam sedaj samo pozdravčke prenašam.

Neposredna povezava do sporočila: 4172
17.9.2010 9:24:42   
Arwenko
Jutro...jaz sem spet prisotna, prisebna pa ravno ne, enostavno je bil prenaporen dan včeraj.
Danes torej službeno relaksiram in sem ready za čvek. user posted image user posted image user posted image

Urskaf...upam, da je s tabo in bebiko vse ok in pozdravčke nazaj v Lj.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
17.9.2010 9:32:28   
nadka30
dan no pa imam malo časa da malo opišem svojo zgodbo, ki pa je nobeni ne želim.Vsaki želim T.Z. zgodbo, moja je samo tako malo za vednostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V bistvu se je začelo v sredo 9.8 zjutraj nekje ob štirih ko sem mislila da me boli želodec, da sem verjetno kaj takega jedla in da mi nepaše in seveda grem kuhat kamilčni čaj in potem nazaj v posteljo, nekje ob pol osmih ko sem se zbudila mene še kr črviči in kličem mojega očeta naj pelje tavečo v šolo da meni nekaj ne pa še da mam trebušne slabosti v bistvu mi sploh ni kanalo da pa bi to lahko bili popadki in potem jaz veselo vse do 10 čepim in čvekam po forumu črviči me pa še kar nato ap meni končno le kane kaj pa če so to sedaj ti tapravi popadki saj se sploh ne končajo ampak kar trajajo in nato seveda le začnem gledat na uro kako dolgo trajajo in na koliko časa in pridem do super številke na cca 7 minut in nato jaz čakam še cca eno uro ko se končno zmigam in pokličem mojega v službo da naj pride domov da me črviči na 7 minut in nato midva nekje okoli 12 ure pridema v P, vmes mi pupa začne pritiskat še na živec tako da mi je mrtvinčila celotno desno nogo tako da sem šepala kot ena stara baka in ko pridem v P me pošljejo na pregled rečejo da sem odprta 3 cm in da bom v parih urah rodila in da ostanem not in me bo malo poslal v sobo še počivat in tako grema z mojim v sobo predihavat in popadki se stopnujejo na cca 4-5 minut, CTG jih je full zaznaval in jaz sem is mislila če je to to potem super-ko bi jaz vedela kaj me čaka .
In po cca 2 urah me ponovno pošljejo na pregled stanje se ni nič spremenilo in jovo na novo v sobo, mojega pošljejo domov jaz pa uživam in predihavam in tako vse do dveh zjutraj ko sem imela popadke na cca 3 minute in seveda spet na pregled stanje enako jaz pa čist hin zdravnici razlagam da ne morem več da naj mi naredijo cr, ampak ga niso hoteli ter me pošljejo v sobo, kličem mojega in mu razlagam da ne morem več. v glavnem katastrofa in vse to se je dogajalo do cca 2 ure popoldan 9.9 ko me spet pošljejo na preghled in takrat meni spipa in jim zagrozim da želim cr da vem da mi pripada ker sem ga prvič imela in da mi ga nihče ne bo preprečil in da če se to dogaja že tako dolgo in vidijo da ni nobene spremembe da je ča da ukrepajo in potem priletijo na kup zdravniki in me sprašujejo zakaj pa kaj ne vidijo da ne morem več, moje telo uničeno, oči temne, dehidrirana v glavnem živi mrlič in na koncu sem le izterjala svoj cr in ker sem za kosilo pojedla dve žlici čiste juhe mi niso hoteli narediti cr preden ne bo minilo od tega 6 ur( jaz vem da je to bilo samo zaradi tega ker sem se postavila belim bogovom pokonci) in tako kličem mojega da naj pride v P tako da je moj bil ta čas ko sem čakal z mano in mi pomagal vmes sem večkrat bila v takem stanju da sem na pol klečala zraven postelje in molila da bo čim prej konec in povem vam še na operacijski mizi sem imela popadke. Hvalu bogu sem nato dobro minuto do pol sedme ure le postala mamica MELANIE in vem da bom to pozabila.Zaradi vse teh naporov mi je padel hemoglobin pa še full slabokrvna sem postala tako da sem sedaj na sirupu da se mi dvigne železo oz. da se mi popravi kri. In ker je moje telo tako švoh sem včerak ko so mi odstranjevali šive kar skupaj zlezla in že zaradi tega mi nihče ne more rečt da je bilo prav da so me pustili tako dolgo čakat.
Ampak ok pozabimo to upam da nisem katero prestrašila ampak prav pasalo je to napisat. Sedaj se skušamo kar se da dojit, od torka ko smo šli domov smo do danes pridelali dobrih pol kilograma upam da tako tudi ostane, tudi spimo kar ok se nimamo kaj preveč za pritožovat ima pa naša pupa take lepo čupko da jo bomo lahko kmalu peljali k frizerju.

To bi bilo na kratko glede moje zgodbe nočem pa nobene strašit, ker tudi mi smo že pol pozabili ker imamo našo punčko . Vem da bi lahko bila moja porodna zgodba lepša ampak kaj hočemo življenje je tako da nikoli ne vemo kaj naš čaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako da punce veselo v nosečnost na koncu dobimo vse svoje zaklade na tak ali drugačen način, glavno je da so zdravi  naši čmrleki.
In punce kako ste drugače upam da uživate, no jaz občasno kar malo pogrešam svoj gibajoči trebušček sem se ga kar navadila in ne pozabite se sliakt z trebuščki to so neprecenljivi spominiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
17.9.2010 9:48:52   
Arwenko
nadka...svaka ti čast, da si to preživela res, samo da je z vama vse ok. Jaz pa priznam, da mi je kul tudi kakšno takšno ne čisto pozitivno zgodbo prebrat, da vsaj človek ve, kakšne pravice ima in mogoče, pa vsaj mogoče lahko kaj naredi, se poskusi zase postavit, ne vem. 

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?