Anonimen
|
Dan čveke mojeeeeeeeeeeee hvala hvala hvala za vse čestitke!!! eto, imam spet (!!!) pavzo, ker naše dete samo je in spi in nič druga. tako da sem vas imela čas prečekirati in zdaj lahko še kaj napišem ane No, ker sem se skos norca delala, da ne bom imela časa za vožnjo do Trbovelj - se mi je zgodilo točno to. Sva komaj do Celja prišla, v P sem vstopila s popadki na 3min in odprta 4cm. So me dali kar v porodno in... ja do tja sem bila že 6cm odprta, ko je babica preverila par popadkov kasneje sem bila polno odprta. Moj je komaj ujel akcijo, je rekel, da dvomi, da je doživel 10popadkov. V porodni sem bila mislim da manj kot pol ure preden sem rodila, potem je pa sledilo 3h cartanja in prvih vtisov. Sicer so mi prerezali presedek in G je še poudaril, da bi lahko rodila tudi brez tega, če ga ne bi "srala". Med iztisom sem namreč "pozabila" sodelovati in so morali pomagati malemu Filipu na svet (se je že pokakal v plodovnico in se jo napil, popkovina je bila pa tudi ovita okoli vratu). Sem popolnoma izgubila koordinacijo gibov - mišic in sem narobe pritiskala in ni šlo nikamor. Malce pred samim iztisom sem še prosila za "nekaj", da bi nehalo boleti (beri: "neki mi dajte, karkoli sam da prime) pa so mi razložili, da NIČ ne bo prijelo, ker bom v 2 popadkih rodila. No... v 4ih sem pa potem res. Eto, na hitro porodna zgodba. Včeraj sva tako prispela domov in se počasi privajamo na nov način življenja. Malce je strašljivo no, eno malo bitje odvisno od mene (naju) 24/7 tukaj ampak je nepopisno lepo, res. Aja, lidik. Si napisala, da me boš posnemala glede odštevanja jaz pa čisto vsem vam priporočam, da me posnemate glede poroda . No, pustimo detajle, da sem v nedeljo generalno sčistila komplet stanovanje - mogoče je to malce pomagalo, ker sem šla direkt iz čiščenja kopalnice (bano sem res čistila še s popadki, ker sem bila 100%, da so lažni) v P
|