|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
8.9.2010 16:56:54   
Anonimen
nadka se je javila, da ima močne popadke na 5min ali manj, da je že utrujena ampak se ne odpira, umetnih ji ne bodo dali. cr ji ni še nihče omenjal, kar me čudi, glede na to, da je enega že imela user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
8.9.2010 17:01:00   
Anonimen
lidik: povijalne naj bi imeli v baby centru al pa v pikapolonici. jaz jih nisem vnaprej kupovala, ker ne vem če bo treba široko povijati. itak ima moj potem 3dni časa, da jih priskrbi, če bo treba...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
8.9.2010 18:18:14   
lidik
uboga nadka. Upam, da jo čimprej nekaj naredijo. user posted image user posted image

o T.Z. hvala. Sej bom pogledala v Baby Centru, pa če ne bodo predrage bom ene dve vzela za vsak slučaj. Ker imam občutek, da bo moj potem tako zmeden, da ne bo vedel kje se ga glava drži, kaj šele da bo znal povijalne plenice najti. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa pravkar dala v stroj prati blago za posteljnino. In sicer sem si izbrala dve v modri barvi in eno v bež. Joj zdaj pa naj se čimprej opere, pa posuši, pa potem mami angažiram, da mi čimprej naredi. user posted image

Veste kaj, me je začelo počasi tudi mene malo skrbeti, ker se mi zdi, da sem malo hitro s tem "gnezdenjem" jaz začela. Imam še tri mesece časa, pa me zadnje dni drži, kot da bi ga imela samo še en teden. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
8.9.2010 18:51:33   
obcinarka
pridna lepo, jaz podpiram to.... men se pa zdi da nič ne hitimo... no vsaj jaz sm bolj ziheraš... itak mi je pa lažje če se mi zdej tud finančno porazdeli... pa še tko bo naneslo... nama manjka še previjalna in pa voziček, čeprav mislim da za voziček sva odločena, in ne bom več delala analiz.... do konca tedna bo odločitev... drgač pa belimo naslednji teden sobico, pol jo pa porišemo in tko naprej.... itak bom pa še zase rabla en kup stvari... glej skoraj smo že na polovici septembra, hja....( oprema za v porodnišnico, torba, morm si kupit eno fajno pidžamo-srajčko recimo... ) pa kva še vse se bo našlo..user posted image user posted image  
za nadko držim vse dobro, zato nas t.z. generalno obvešča...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
8.9.2010 19:28:11   
Anonimen
lidik: hja, jaz sem imela tak čas tavečje stvari že doma, potem ko sem pa zaključila službo sem pa še cotke nakupila in ostale malenkosti.

obcinarka: ja, veliko lažje je, če se finančno porazdeli; čeprav nama ni bilo hudega ker sva kar nekaj stvari dobila... nisva komplicirala s tem, da mora biti vse novo in sva kar nekaj prihranila.

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
9.9.2010 7:23:53   
lidik
hej punce dobro jutro.

T.Z. kaj se ti je javila nadka še kaj. Meni ni nič več pisala. user posted image Zdaj pa ne vem, ali že carklja Melanie, ali še vedno čaka?

urskaf kje si pa ti kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
9.9.2010 8:05:28   
Anonimen
jutro!

nadka se mi je javila okoli 6:30... celo noč popadki, od včeraj od 13h se ni odprla niti za cm, nočejo ji delati CR. ni mi jasno kaj se grejo... to je ja nevarno tako zanjo kot za otroka. mislim... glede na to, da je že imela en CR bi morali po moje prej ukrepati.

Drugače pa to ni prva takšna zgodba v P Celje - prejšnji mesec je rodila od soseda hčera, mala je bila težka čez 4kg in obrnjena na ritko pa so jo 3 dni mučili s popadki... jaz ne vem kaj je z njimi narobe. Pa je ja že samo zato, ker je mamica utrujena od popadkov okrevanje po CR težje user posted image

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
9.9.2010 8:19:51   
Anonimen
aja sem pozabila napisati, da vas vse lepo pozdravlja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
9.9.2010 8:23:58   
lidik
pa ne mi rečit, da jo še vedno pustijo mučit. Sej to ne more biti res no. Pa kaj noben ne vidi kašen je imela prvi porod, in da bi mogoče pa le bilo dobro razmisliti o CR? Sej so nori !!!! No držim pesti za njo, da mala pride čimprej k njej v objemček !!!!

Evo jaz pa šibam zdajle v Celje s svojim "na frišno" napisanim seznamčkom kaj vse bom privlekla domov. KO sem ga mojemu pokazala ga niti ni šel gleda, je samo videl kako dolg je, pa je šel kr stran. user posted image Meni se pa sploh ne zdi tako.

Ok, se vam javim ko pridem nazaj. Samo bo malo dlje trajalo, ker greva s sestrično še na kavo potem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
9.9.2010 8:27:18   
Anonimen
ja, še vedno jo mučijo, meni se zdi tole obupen odnos, res.

drugače pa lidik tudi jaz ti polagam na srce, da ne pretiravaj z nakupi. saj vem, da je težko, ker je vse tako cart in luštno ampak 3/4 stvari boš kupila preveč. poleg tega se ti splača pogledati za kakšno akcijo ali pa naročiti kaj preko spleta pa pride tudi ceneje. sploh npr. cunjic nakupi samo "nujno", ker ti jih bodo nanosili toliko, da večine niti enkrat ne boš uporabila.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4010
9.9.2010 8:34:34   
lidik
ne ne sej ne bom nič cunjic kupovala. Sedaj grem po tetra pleničke, pa po brisačke, pa takšne stvari. Obljubim da danes nič cujnic. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
9.9.2010 8:37:37   
Anonimen
tetra pleničke ima npr. babycenter preko spleta ceneje kot v trgovini; pa pikapolonica mislim da tudi...

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4012
9.9.2010 8:58:09   
Arwenko
Jutro user posted image

Ej, šit kaj z nadko delajo no, boga reva, jaz ji želim, da ji čimprej naredijo CRuser posted image

Drži se nam nadka....mislimo nate in na tvojo Melanie!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
9.9.2010 9:15:22   
Anonimen
mislim... tile zadnji dogodki so pa samo še utrdili moje mnenje, da v Celje ne grem rodit. saj vem, da se lahko kaj takega zgodi kjerkoli ampak vsaj s strahom ne bom že tja prišla...

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4014
9.9.2010 9:33:16   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Drugače pa to ni prva takšna zgodba v P Celje -. Pa je ja že samo zato, ker je mamica utrujena od popadkov okrevanje po CR težje user posted image

jst bom samo to komentirala... eno takšno zgodbo sem jaz podoživela in sem dobila kar kurjo kožo ko berem tole o nadki30 user posted image  kriza.... zame je bil CR neskončna odrešitev !!!!!!

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
9.9.2010 9:34:31   
kpmk
t.z. - kam pa greš rodit???

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
9.9.2010 9:42:48   
Arwenko
Nisem si mislila da so taki v Celju no...ker z oddelkom imam jaz super izkušnje, ampak očitno so ginekologi malo pr**** user posted image ali kaj jim je no. Bomo videli kako bo vse skupaj, jaz sem načeloma sicer še vedno na MB orientirana, samo tam tudi slišiš takšne in drugačne zgodbice, tako da bomo videli. 

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
9.9.2010 9:48:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

t.z. - kam pa greš rodit???

če bo le čas v Trbovlje...

(odgovor članu kpmk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4018
9.9.2010 11:49:26   
Arwenko
Ej, mislim cel čas na nadko in držim pesti, da je vse ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
9.9.2010 12:35:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ej, mislim cel čas na nadko in držim pesti, da je vse ok user posted image

Ja, jaz tudi. Okoli 10-10:30 sva bili na vezi pa je napisala, da jo bojo še pustili čakati, da CR nočejo delati. Tako da zdaj pa čakam novičke za naprej...

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4020
9.9.2010 12:37:38   
lidik
ej punce jaz sem nazaj.

T.Z. tetra pleničke so trenutno in preko spleta in v trgovini ista cena, so pa v baby centru za 3 evre po paketu cenejše kot v pikapolonici.  V glavnem sem prišla oborožena z tremi vrečkami domov. Kupila pa sem tetra pleničke, dve povijalne pleničke, itak je ena samo 1,50 eur, pa sem rekla, ok, za 3 eur me ne bo hudič vzel. Potem sem kupila posodico za umivanje, previjalno podlogo, škarjice, krtačko in glavnik, bombažne krpice za umivanje, nosni aspiratorček, 4 male brisačke in dve une s kapuco. user posted image Mislim da sem vse napisala.

< Sporočilo je popravil lidik -- 9.9.2010 12:38:02 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
9.9.2010 12:39:21   
Anonimen
big shopping user posted image ti boš res mela vse preeeeeeeej pripravljeno.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4022
9.9.2010 12:43:53   
Arwenko
Oooo...lidik, ti si pa reeeesss hitra user posted image
Jaz bom počakala na šolo za starše, pa da mi tam dajo seznam, pa bo. Začnemo 5.10 in pol še imam cel oktober in november za nakupe, deecembra pa jaz tudi nebi rada več nič kupovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
9.9.2010 12:45:03   
lidik
aha je bil big shoping res ja. Veš kako sem bila hecna, včeraj sem namreč 3 ure na netu slonela in iskala izdelke in cene. In ej hvala za opozorilo, da so nekatere stvari dražje v isti trgovovini kot na njihovi spletni strani. Sem si na seznamček zraven pripisala spletne cene. In potem sem samo primerjala. In potem sem laufala po trgovini s seznamomo in s cenami. To kar sem imela napisano je bilo vse ista cena, razen previjalna podlaga je ta ki sem jo jaz na spetu gledala v trgovini ni bilo, tako da sem sedaj vzela eno drugo. Je pa razlika 2 evra v ceni, tako da sem tudi rekla, jo kar vzamem, čeprav je ista velikost in vse.

Ti pa moram povedati da sem pa žalostna zaradi previjalne in posteljice. Sem klicala v Lip pa so povedali da previjalne prej kot naslednji teden ne bo. In zdaj moram še en teden čakat. user posted image Jaz pa že skoraj v nizkem štartu da gremo v Poljčane. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
9.9.2010 12:46:19   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Ja, jaz tudi. Okoli 10-10:30 sva bili na vezi pa je napisala, da jo bojo še pustili čakati, da CR nočejo delati. Tako da zdaj pa čakam novičke za naprej...

zakaj???? joj se mi smili

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?