Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 9:38:51
|
|
|
|
urskaf
|
Jutro babnice!!! d3lfink4, dobrodošla, te bom kr dodala na seznamček. nadka30, prav gledaš, ja. Sicer ni čisto 100%, mi je G že na prvem pregledu rekel, da bo fantek, sam da se ne smem tega držat kot pijanec plota. Sam jst imam že skoz občutek, da bo še en pubec.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 9:39:57
|
|
|
|
lidik
|
no v glavnem je tudi mene premamilo in sem letela v lidla. Kupila sem dva kompletka bodyev in pa dva pajaceka (samo sta velika, tako da to bo definitivno za kasneje) - nadka kakšne štrampljice si kupila????? Pri nas v Šentjurju jih niso imeli, pa sem spraševala, pa je rekla da samo to imajo. Je pa nevtralno bilo res že vse pobrano, tako da sem samo to še dobila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 9:40:48
|
|
|
|
urskaf
|
PDP Ime(starost) (št , št. ) pregled, kraj, spol, +kg SEPTEMBER 09. luna2010(32) (1 , 0 ) ? Šentjur ? 10. nadka30(30) (3 ,1 ) ? Slov.Konjice +11 18. T.Z. (26) (1 , 0 ) ? Laško +7 OKTOBER 03. arual2006(?) (2 ,1 ) ? Celje +9 28. mami_1979(30) (5 ,4 ) 30.8. Šmarje/Jelšah +10 NOVEMBER 10. mateja33(34) (1 ,0 ) ? Žalec +5 23. zalos(?) (1 ,0 ) ? Razgor +4 25. pikamonca(31) (2 ,1 ) ? Celje +1 DECEMBER 15. urskaf(28) (2 ,1 ) 11.8. Grobelno +3 15. lidik(30) (1 ,0 ) 20.8. Šentjur +2,5 26. obcinarka(35) (1 ,0 ) 20.8. Žalec +1 JANUAR 05. Arwenko(27) (1 ,0 ) 31.8. Arclin +0 05. jmpolona(30) (2 ,1 ) ? Šentjur ? 14. TMS82(28) (1 ,0 ) ? Žalec +2 FEBRUAR 01. d3lfink4(24) (1 ,0 ) 6.8. Celje & +2 02. Oxer (?) (2 ,1 ) 1.9. Velenje +3 MAREC 09. maja1985 (25) (3 ,1 )10.8., 24.8. Celje ? 23. JULIJ 26. NADA79 (?) (2 ,1 ) ? Celje ?
< Sporočilo je popravil urskaf -- 5.8.2010 9:41:19 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 9:42:23
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Jutro babnice!!! d3lfink4, dobrodošla, te bom kr dodala na seznamček. nadka30, prav gledaš, ja. Sicer ni čisto 100%, mi je G že na prvem pregledu rekel, da bo fantek, sam da se ne smem tega držat kot pijanec plota. Sam jst imam že skoz občutek, da bo še en pubec. no pol sem pa prav gledala, sem mislila da slučajno že rabim očala.Torej jaz dve pupi, ti dva poba midve se boma lahko akr samo mide sabo zmenile za parčke , če slučajno T.Z. Filip ne bo za stvar
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 9:43:34
|
|
|
|
lidik
|
a kr takole se boste vidve same menla???? Oooo to pa ne bo šlo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 9:44:07
|
|
|
|
urskaf
|
nadka, jst sem kr za. Vsaj ne bom dobila kake tečne mame za "kolegico". lidik, ne kvari nama veselja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 9:45:57
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik no v glavnem je tudi mene premamilo in sem letela v lidla. Kupila sem dva kompletka bodyev in pa dva pajaceka (samo sta velika, tako da to bo definitivno za kasneje) - nadka kakšne štrampljice si kupila????? Pri nas v Šentjurju jih niso imeli, pa sem spraševala, pa je rekla da samo to imajo. Je pa nevtralno bilo res že vse pobrano, tako da sem samo to še dobila. in kakšne barve si sedaj vzela?Lidik bombažne štramljice sam sem vzela večjo številko, ko je otrok že malo bolj komot in ga bolj z lahkoto oblečeš tako da bo pupi prav nekje v jan-feb-so pa to štrampljice s celega, ne zokenčki. Kakšne si pa pajaceke vzela? Daj malo poslikaj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 9:51:23
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf nadka, jst sem kr za. Vsaj ne bom dobila kake tečne mame za "kolegico". lidik, ne kvari nama veselja. ja saj to je sedaj važno ampak veš kje nastane problem kaj če se pa otroci stem ne bodo strinjali
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:05:19
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 ja saj to je sedaj važno ampak veš kje nastane problem kaj če se pa otroci s tem ne bodo strinjali Nimajo kaj jamrat! Vojaška vzgoja od zdaj naprej! Mami ima vedno prav!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:18:22
|
|
|
|
nadka30
|
mama ima vedno prav ima da jo poslušajo lidik take štramplice, upam da se bo kaj vidlo, me nekaj fotoaparat jezi in mi take temne slike dela, moram počakat da moj pride domov in da ga pogleda, ker drugače moram sedaj še novega kupit, da ne bom potem brez slik ostala
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:19:10
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf nadka, jst sem kr za. Vsaj ne bom dobila kake tečne mame za "kolegico". lidik, ne kvari nama veselja. no ok, nej vama bo no. Samo kaj ko bi se vidve samo za enega zmenle, pa enega še men prepustile. Jaz tudi ne bi mela kakšne tečne mame od tamlade/ga.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:20:55
|
|
|
|
lidik
|
ok nadka grem slikat. Samo upam, da mi bo uspelo slikco gor spravit. Sem se enkrat že nekaj trudla, pa ni ratalo. No drugače te vprašam za nasvet.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Mah otroc nimajo pri tem parčkanju kaj veliko govoriti, se strinjam. Ne bom js mela potem ene tečne koze priženjene v familijo. Vojaška vzgoja pa to ja Ooooo bo pa res treba malce v NKD zaviti - kakšne imajo pa kaj cene?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:25:22
|
|
|
|
urskaf
|
Hej, T.Z.! Delo končano? Ko si doma naenkrat nimaš nič več časa, kajne?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:27:27
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. ja pa kje si ti punca?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:28:26
|
|
|
|
nadka30
|
pol pa naj bo takole, ta večjo damo urskaf prvemu pobu, tamanjšo pa Filipu od T.Z. je vredu bomo malo delili, lidik poskrbi za punce zgleda da jih bo premalo . Glede NKD ti pa lahko povem zato kar sem včeraj kupila; body -2,99e hlačke in majčka pa vsak 3.99 ( torej komplet 7.98e), edino kar mi je žal da nisem že zadnjič ko sem bila tam tega kupila ker so imeli takrat 50% nižanje in sem za cel komplet dala malo manj kot 4e.to mi je pa res malo žal .Imajo pa tam tudi nekaj cunjic za fantke- in to res lepe modre barve
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:30:43
|
|
|
|
urskaf
|
Ok, se dam prepričat, če bo imela lidik punčko, ker potem se boma za tamalega midve zmenle.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:30:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Nadka30 hvala za cene! Woow mislim, da bova danes šibala v shopping urskaf: ja, se mi zdi, da naenkrat res ni več toliko časa. Pa greš še sem pa tja pa je dan kar okoli... z lidik sta spregledali vprašanje od predvčerajšnjim kdaj se vidimo!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:43:20
|
|
|
|
lidik
|
evo mene nazaj. Zdaj pa samo še slikce iz fotoaparata spravim, potem se pa lotim misije nemogoče. urskaf super, no zdaj samo počakajmo do 20. če nam bo naša pikica že hotela kaj pokazati. T.Z. no mora priznati da sem tak mal namerno spregledala, ker ti ne morem nič obljubit. Sem vsaj do torka na bolniški, ker sem od moje "super pametne" sodelavke fasala virozo. V torek imam kontrolo pri zdravniku in takrat ti bom vedela kaj več povedat. Sedaj ko pa tako kašljam pa niti nočem biti v bližini vaju, da se vaju kaj ne prime.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:44:34
|
|
|
|
obcinarka
|
t.z... zelo ugodne, verjemi iz prve roke, pa v četrtkih dobivajo robo!!!!!!!!!! torej.. nizki start, pa gremo!!! a si delovna la zabušavaš????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:45:29
|
|
|
|
urskaf
|
T.Z. Točno!!! Vidla sem ga, sam sem pozabla odgovorit. Upam, da čimprej!!!! Prideš še kaj v Celje? Jst imam okoli 11. malico, pa če boš kje blizu Tehnopolisa, pokliči, da se dobima na kaki hitri kavici vsaj.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:46:05
|
|
|
|
obcinarka
|
bejbe, kaj pa naša" verjetnostna" punčka??? ampak savinjčanjke v šentjur al kam že pa ne bomo kar tak dali............
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:47:00
|
|
|
|
lidik
|
nadka probujem, sam ne vem če mi bo uspelo: evo tole sem danes nakupila:
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:47:23
|
|
|
|
lidik
|
juhu uspelo !!!!!!!!! OOooooo zdej sem pa važna !!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 10:51:20
|
|
|
|
obcinarka
|
ja čedno, predvsem pa nevtralno.... tud to mi je všeč... ker tud pr nas če bo puža ne bo glih rozika al pa če bo fantek pa ne moder!!!!!!!!!!! sam kaj, ko boste do pop. vse pokuple!!!!!!!!!!!!!!! jao, bom pa mogla še mal v nkd zavit... lidik , sej veš, dans so se nas usmilili..
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?