Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 10:57:52
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko ma, ja, sploh te ta male številke, se mi zdi tiste tam od 82 naprej pol kr imajo, vse manjše pa nič. Hja, bo treba do 15h zdržat, kakšno jabolko ali pa štručka vmes, pa bo. ja saj to je problem vsi nakupijo cel kup cunj teh malih številk, ker mislijo da jih ne bodo imeli dost ampak finta je v tem da otroci tako hitro rastejo da tu pa tam katere cunje sploh otroku gor ne daš , ko pa se spomniš da jo imaš mu je pa že premala.In v bistvu otroka oblačiš v ene in iste cunje, pa še pralni stroj je doma., ko ugotoviš kje je keč potem pa postaneš bolj racionalen
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 11:00:33
|
|
|
|
Arwenko
|
Ravno zato, pa jaz niti nočem kupovat cunj, sploh ne zdaj, pomoje bom tudi potem kupla ravno tolko, da bo imel za domov iz porodnišnice, pa za kak dan za preoblečt, pol se pa sproti kupuje. Pa itak, jaz imam januarja rok in ko so po novem letu razprodaje zimskih kolekcij, bo zame ravno prav, da mu/ji ostalo nakupim.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 11:04:03
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ravno zato, pa jaz niti nočem kupovat cunj, sploh ne zdaj, pomoje bom tudi potem kupla ravno tolko, da bo imel za domov iz porodnišnice, pa za kak dan za preoblečt, pol se pa sproti kupuje. Pa itak, jaz imam januarja rok in ko so po novem letu razprodaje zimskih kolekcij, bo zame ravno prav, da mu/ji ostalo nakupim. ja imaš prav na začetku kupiš tisto najnujnešo(samo da te slučajno ne bi kaj presenetilo, sem pravkar izvedela da je ena, ki je imal rok konec meseca danes rodila), tako da je čist možno da se boš med decemberke prestavila
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 11:05:55
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz to že itak skoz govorim, da bomo imeli mi silversterčka ali silvesterko. Pa še nekaj je, moja mami je naju oba z bratom rodila 14 dni prej, tako da nekaj je baje v genih tudi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 11:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka30: daj ti počivaj, toliko prej pa spet ne iti v P, bo tvoja punca preveč starejša od našga peba pa ga niti pogledat ne bo hotla cotke: ma jaz se ne morem spravit v nabavo, res ne. bom počakala na denar od paketka (ta mesec naj bi bil v sredo, 11.8.) in bom verjetno potem kar naročila preko spleta. nisem jaz za v trgovine, res ne. sploh s tem trebuhom.... ajoj meni, že prej sem imela odpor, zdaj pa... lidik: ja še malo pa sonček lahko pride. ampak sva zmenjena, da smo mu včeraj prekinili najemno pogodbo in ima zdaj 45dnevni rok za izselitev. ampak prej kot v 30dneh pa ne sme zapustiti "stanovanja". ti si v redu? počivaš? le glej, da se boš čuvala, drugače te bom jaz kregala!!!! urskaf: kje in kako si ti? lidik in urskaf: kdaj pade kosilce/sladica/kava?! jmpolona: čestitke za , ime je že izbrano? drugače bom pa zgleda jaz kupovala kar v Babycentrovi spletni trgovini pa če se nama bo dalo bova jutri zavila v Lidla pogledat body-e. pa Kik ima nekaj stvari pa baje NKD - ampak tu še nisem bila. Pa H&M pa C&A - to še bo morda padlo, ampak glede na to kako sem jaz narejena bom šla v eno ali dve trgovini, nabrala zadeve in čimprej ven. obcinarka: no upam, da se ti ne bodo tako zmotili, kot so se meni je bila na morfologiji 99% punčka, potem pa je čez točno 14dni postal 100% fantek. Arwenko: verjetno je nekaj res v genih, jaz še vedno pravim, da imam raje, da me kakšen teden prej "preseneti", kot da čakam kakšen teden čez rok cela živčna kdaj se bo ali ne bo začelo dogajati... na 3D/4D bo šla katera od vas, ki še imate možnost?
< Sporočilo je popravil T.Z. -- 4.8.2010 11:13:54 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 11:25:02
|
|
|
|
nadka30
|
ja hallo T.Z. ja no jaz bi še malo počakala, vsaj enih 14 dni ampak kar bo pač bo., skušam počivat pa malo cunjice perem te, ki mi jih je ena prinesla, sedaj ej pa res že čas da vse skupaj pripravim, da me res kaj ne presneti.. No tako tudi jaz pravim, raje par dni prej kot pa da sem čez rok, no nadja me je pslušala upam da me bo melanie tudi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 11:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ja tvoj rok je še bližje kot moj, pa drugič ti je pa.... no jaz držim pesti, da počaka Melanie še ene 14dni (lej, celo rima se!!!)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 11:28:32
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz se bom po morfologiji odločla. Če se bo na morfologiji vse lepo videlo, tudi spol, potem ne bom hodla pomoje, raje za kaj drugega dam denar, če pa se ne bo videlo, pa bom najbrž da šla.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 11:35:32
|
|
|
|
nadka30
|
ja T.Z. en dva tri boma na vrsti, česar se pa že veselim da končno vidim naše detece da vidim komu je podobna
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 11:42:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Arwenko: no jaz sem bila kar "vesela" po 3D/4D, da je nadomestni G na morfologiji rekel, da ati ne more biti zraven. Sva šla potem samo zato na 3D/4D. Je res en tak nepozaben dogodek pa še zdaj večkrat pogledava kakšen posnetek na DVDju... tako... da malce vidima kako miga. (no zdaj pa že reklamo delam hehehehe) Nadka30: joj a veš da mene tudi zanima komu bo dete podobno. jaz pravim, da oči mora imeti moje, laske pa atijeve hehehehe
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 11:49:09
|
|
|
|
nadka30
|
a veš kaj sem jaz v prvi nosečnosti vedno govorila da naj ima otrok po mojmeu zobe pa delni višino(ker jaz sem bolj med tamanjšimi) pa sem rekla da naj vzame zlato sredino tako da nekje okoli1,70m bo dovolj za njjo.In zaenkrta kaže da nekaj pa le je res od tega zobe ima v linijo speljano, res lepe, jaz takih nikoli nisem imela , po višini pa ne vemo ampak je zaenkrat kar med tavečjimi kaj pa še bo iz tega bomo pa videli. Ampak meni ej važno da ima atijeve zobe No oči ima pa moje takle lepe modre . Sedaj pa upam da bo enako
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 12:15:49
|
|
|
|
jmpolona
|
Hvala vam za nasvete glede cunjic. Sploh nisem vedla, da imajo v NKD tudi cunjice za otročeke. Kje je pa v Celju NKD???
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 12:35:32
|
|
|
|
urskaf
|
Hoj hoj babnice! Danes sem tako leda, da se mi še pisat nič ne da. Hoj T.Z., si se le mal oglasila!!! Zdaj sta že dve, ko sta prekinili podnajemne pogodbe, pa čakata na izselitev. Za srečno izselitev vajinih podnajemnikov.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 12:38:12
|
|
|
|
urskaf
|
PDP Ime(starost) (št , št. ) pregled, kraj, spol, +kg SEPTEMBER 09. luna2010(32) (1 , 0 ) ? Šentjur ? 10. nadka30(30) (3 ,1 ) ? Slov.Konjice +11 18. T.Z. (26) (1 , 0 ) ? Laško +7 OKTOBER 03. arual2006(?) (2 ,1 ) ? Celje +9 28. mami_1979(30) (5 ,4 ) 30.8. Šmarje/Jelšah +10 NOVEMBER 10. mateja33(34) (1 ,0 ) ? Žalec +5 23. zalos(?) (1 ,0 ) ? Razgor +4 25. pikamonca(31) (2 ,1 ) ? Celje +1 DECEMBER 15. urskaf(28) (2 ,1 ) 11.8. Grobelno +3 15. lidik(30) (1 ,0 ) 20.8. Šentjur +2,5 26. obcinarka(35) (1 ,0 ) 20.8. Žalec +1 JANUAR 05. Arwenko(27) (1 ,0 ) 31.8. Arclin +0 05. jmpolona(30) (2 ,1 ) ? Šentjur ? 14. TMS82(28) (1 ,0 ) ? Žalec +2 FEBRUAR 02. Oxer (?) (2 ,1 ) 1.9. Velenje +3 MAREC 09. maja1985 (25) (3 ,1 )10.8., 24.8. Celje ? 23. JULIJ 26. NADA79 (?) (2 ,1 ) ? Celje ?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 12:40:30
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf Hoj hoj babnice! Danes sem tako leda, da se mi še pisat nič ne da. Hoj T.Z., si se le mal oglasila!!! Zdaj sta že dve, ko sta prekinili podnajemne pogodbe, pa čakata na izselitev. Za srečno izselitev vajinih podnajemnikov. ja slej kot prej pride vsakdo na vrsto, eni malo prej eni pa malo pozneje.ampak izselitev čaka vsakega tukaj ni izjem
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 13:25:16
|
|
|
|
obcinarka
|
trgovina NKD je ena v mestu, tam na sred mesta praktično, k je zvezda na tleh, hahahah.. maš mano, pol na vrhu mislim da pa je NKD, drgač pa je nasprot braniborja na vogalu tud nkd.. v akcijo, jaz sm tam kupla povšterček pa vzglavnik, pa full dobro.. javi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 17:22:23
|
|
|
|
nadka30
|
si nisem mogla pomagat da ne bi šla že danes v nakup, ta prvi komplet, ki je zelene barve ni nov, ampak ga je imela nadja oblečenega ko je šla domov iz pordnišnice, ta ki je pa celoten rozast, tega bo pa verjetno imela melanie oblečenega, no kupit moram samo še en roza body na preklop in pa roza kapico no upam da dobim kako luštno kapico. Ostala dva sem pa malo skombinirala kaj bomo imeli na začetku so pa vse številke 62 ali več. Jutri pa kupim še body in kakšno kapico in potem sem pripravljena za na pot. No lahko se naredia da bomo pa kar še enkrta prvi komplet uporabili da bom lahko rekla da sem oba otroka nesla v istem kompletu domov . Bomo videli pustimo se presenetit. Sem pa to kupila v NKD-nimajo ne vem koliko ampak tisto kar imajo imajo zelo lepo, tudi za fantke .No jaz še verjetno grem v nkd, če slučajno ne bom kje drugje dobila takega lepega body . Kaj pravite punce so dobre kombinacije, sem vam kaj luštov naredila, da ne bo katera rekla da delam lušte samo s hrano
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 19:24:46
|
|
|
|
obcinarka
|
lejo lejo, tale vijola body sweety mam pa jaz tud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oooooooooo sam hlačk pa neeeeeeeeeeeeee. smrk, smrk..
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 19:35:40
|
|
|
|
d3lfink4
|
Hej hej! Če dovolite, se vam pridružujem še sama ... Za seznam ... Nick: d3lfink4 (24), PDP:1.2.2011, 1.nosečnost, doma še nobenega (imam pa v trebuhu 2 ), pregled 6.8., Kraj:CE, spol: baje & , kg:+2 Lep pozdravček vsem! Papa
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 4.8.2010 20:03:54
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka lejo lejo, tale vijola body sweety mam pa jaz tud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oooooooooo sam hlačk pa neeeeeeeeeeeeee. smrk, smrk.. a res, no da ne boš mislila jaz sploh nisem top isti da kupila mpak body danes hlače pa že zadnjič in sploh nisem vedela da bo tako fajn skupaj pasalo d3lfink4 dobrodošla a kar dve pupi imaš, ja super .In imena že kaj zbiraš, verjetno boš kar med januarke padla
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 8:29:06
|
|
|
|
lidik
|
hojla punce dobro jutro. Kje pa ste danes vse? Kaj vse pred Lidlom stojite? No zdaj že pridno notri brskate. Ne mi vsega pokupit, grem jaz tudi !!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 8:45:02
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik hojla punce dobro jutro. Kje pa ste danes vse? Kaj vse pred Lidlom stojite? No zdaj že pridno notri brskate. Ne mi vsega pokupit, grem jaz tudi !!!! jutro jaz ne stojim več, sem že nazaj domov.Kupila en komplet body in ene štramplice pol sem še pa v pikapolonico zavila in kupila kapico tako da jaz pa sedaj lahko kar grem rodit, no te cunjice danes še operem potem pa gasa .Takole bom rekla gužva da se reče , nosečnic malo morje pa je res letos baby boom 2010
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 9:09:41
|
|
|
|
nadka30
|
urskaf kaj pričakujete še enega fanta ali pa jaz narobe gledam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 5.8.2010 9:21:00
|
|
|
|
obcinarka
|
oooooooooooooooooo bejbe, to pomeni da za nas popoldanke ne bo nč ostalo!!!!!!!!!!! smrk, smrk, pa vseeno prosim poročilo kaj ste našle nadka.. rana ura, zlata ura
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?