Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:58:20
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik no veš kaj, glede na to, da pa res niti nisi zahtevna, in si dala kar 3 možne datume na razpolago, sem prepričana, da bo uspelo vsaj na en dan od teh treh. ampak najrajši bi prvega-25.8
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 11:01:13
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik no veš kaj, glede na to, da pa res niti nisi zahtevna, in si dala kar 3 možne datume na razpolago, sem prepričana, da bo uspelo vsaj na en dan od teh treh. ampak najrajši bi prvega-25.8 o sej v to pa sploh nisem dvomila kateri ti je najljubši
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 11:06:44
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik no veš kaj, glede na to, da pa res niti nisi zahtevna, in si dala kar 3 možne datume na razpolago, sem prepričana, da bo uspelo vsaj na en dan od teh treh. ampak najrajši bi prvega-25.8 o sej v to pa sploh nisem dvomila kateri ti je najljubši jaz imam pa danes gnezditveni dan. čistim, pucam,.... le kaj to pomeni
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 11:07:20
|
|
|
|
obcinarka
|
no evola, tule sm pa jaz bolj plašna.... bolečine v križu, trd trebuh... zakaj me je pa tega zdej strah?? nč ne bom razmišljala, pač pa.... optimistično veselo naprej..kajne?? nadka... že eno bejbo si obvladala, prava mala malica... sm prepričana zate.. moj pa take ven meče.... je včeri študiral kk bo on to malo štruco prijemal in previl??.. da ne bi kaj polomil... lolllll
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 11:08:27
|
|
|
|
maja1985
|
Pozdravljene! Upam, da se vam lahko pridružim. Sicer bomo zibali šele marca, ampak ... Pred kratkim sem se preslila v Celje, poročila, imam že 5 in pol let starega sina. Stara sem 25. lp, M.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 11:25:36
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka no evola, tule sm pa jaz bolj plašna.... bolečine v križu, trd trebuh... zakaj me je pa tega zdej strah?? nč ne bom razmišljala, pač pa.... optimistično veselo naprej..kajne?? nadka... že eno bejbo si obvladala, prava mala malica... sm prepričana zate.. moj pa take ven meče.... je včeri študiral kk bo on to malo štruco prijemal in previl??.. da ne bi kaj polomil... lolllll vse bo ok, optimistično naprej vse do veselega decembra.O to boa pa za tvojega prav zanimivo, prejšni teden sma z mojim skupaj gledala slike ko sma šla z nadjo iz porodnišnice in takrat je nastala ena taka lepa slika ko moj drži svojo pupo v rokah oz. v eni roki, pa naj ti nekaj zaupam nič se ne zlomi tako hitro, otroci so trpežni včasih še bolj kot mi -- Maja dobrodošla pa je pokrit že marec
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 12:18:58
|
|
|
|
lidik
|
nadka po mojem to pomeni, da bo tvoj prvi datum držal, če se že zdaj tako na veliko pripravljaš.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 12:23:37
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik nadka po mojem to pomeni, da bo tvoj prvi datum držal, če se že zdaj tako na veliko pripravljaš. ja jaz tudi upam, čeprav ni vse od mene odvisno, pustimo se presenetit.Punce kaj ste danes papacale iščem malo idej kaj skuhat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 12:26:03
|
|
|
|
lidik
|
evo nadka pravkar imam pred sabo: koruzo, grah, šampinjone s kislo smetano - takšna solatka.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 12:31:39
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik evo nadka pravkar imam pred sabo: koruzo, grah, šampinjone s kislo smetano - takšna solatka. rabin nekaj bolj konkretnega da se orng položim, ker sem lačnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kot volk
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 12:34:53
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha...se mi je zdelo, da te ne bo zadovoljilo. Hmmm nima idej trenutno. Čaki kakšne dve urce da bom spet lačna.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 12:37:26
|
|
|
|
nadka30
|
a sedaj sem pa našla nekaj, bom naredila zelenjavno omako, zraven pire krompir, pa spekla bom puranje medaljončke, saj vem da ni janbolj idealna kiombinacija ampak za začetek bo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 12:56:05
|
|
|
|
lidik
|
o to bo pa dobro. Mmmm bi mi zdajle grozne lušte naredila, če ne bi bila tako sita, da bom vsak čas poknila. Mene pa danes kar naprej lulat tišči. Pa ne vem če je to ravno normalno no. MOram it vsake 20 minut, pa še pol ko pridem nazaj, se mi zdi, da bi že lahko takoj šla nazaj. Pa nič takšnega ni bilo, da bi si lahko mehur prehladila. MI je ful čudno.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:00:23
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik o to bo pa dobro. Mmmm bi mi zdajle grozne lušte naredila, če ne bi bila tako sita, da bom vsak čas poknila. Mene pa danes kar naprej lulat tišči. Pa ne vem če je to ravno normalno no. MOram it vsake 20 minut, pa še pol ko pridem nazaj, se mi zdi, da bi že lahko takoj šla nazaj. Pa nič takšnega ni bilo, da bi si lahko mehur prehladila. MI je ful čudno. vse je možno še posebj zdaj ko je tako čudno vreme in lahko da imaš kako vnetje, če ne bo boljš bi jaz vseeno se šla pokazat, ker sedaj ko si noseča je tvoje telo bolj občutljivo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:04:48
|
|
|
|
lidik
|
ja veš sej to mi je čudno - ker ni nobenega izcedka, nič me ne peče, nič me ne boli, nič, samo lulat moram kar naprej hodit. Bom še počakala kakšen dan pa bom videla, če ne bo nič boljše, pa res grem.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:05:32
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja veš sej to mi je čudno - ker ni nobenega izcedka, nič me ne peče, nič me ne boli, nič, samo lulat moram kar naprej hodit. Bom še počakala kakšen dan pa bom videla, če ne bo nič boljše, pa res grem. ali pa tako narediš ja kot si napisala če ne bo boljš pa le idi, siher je siher
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:08:27
|
|
|
|
lidik
|
nadka danes pridem pa v tvoje konce na kavico.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:09:51
|
|
|
|
nadka30
|
a res kam pa greš?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:15:18
|
|
|
|
lidik
|
Belemu konju.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:21:22
|
|
|
|
nadka30
|
pol pa le uživaj.Jaz germ pa danes popoldan k tašččččččččččččččččči, se že veselim
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:22:41
|
|
|
|
lidik
|
o ja ja sej bom. Bomo se načvekale da kr kaj. Tri bivše sošolke se skupaj dobimo, to bo veselje. Oooo ti pa tudi uživaj pri tašči.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:25:49
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik o ja ja sej bom. Bomo se načvekale da kr kaj. Tri bivše sošolke se skupaj dobimo, to bo veselje. Oooo ti pa tudi uživaj pri tašči. mislim da boš ti bolj kot jaz
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:32:33
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik o ja ja sej bom. Bomo se načvekale da kr kaj. Tri bivše sošolke se skupaj dobimo, to bo veselje. Oooo ti pa tudi uživaj pri tašči. mislim da boš ti bolj kot jaz hja mogoče imaš pa res prav ja.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:36:25
|
|
|
|
nadka30
|
Tako sedaj se pa počasi poslavljam, pride možek doma, kosilo pa tudi bo počasi.Pridna bodi in lepo uživaj pa še zame zraven čaw čaw
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 13:40:59
|
|
|
|
lidik
|
no dober tek. Ti pa le uživaj pri taščici boš videla, mogoče bo pa prav super. Jutri pa le pridi kaj počvekati, da mi ne bo dolgčas - imam dolgooooooooo sredo. papa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?