Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 10:37:39
|
|
|
|
obcinarka
|
oooooooooo pozdravljena.. na tole ti ne znam odgovorit... še nisem čula... jaz načeloma nimam ovir da ne bi šla v celje... zanimivo, da slišimo kako je s tem tam...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 10:43:54
|
|
|
|
Arwenko
|
luna2010...po mojih informacij je tako: v teoriji je na voljo, v praksi redko, obvlada jo samo en anestezist, mislim da se piše dr. Jošt, in moraš imet srečo, da je na voljo, tudi če je v službi, je namreč velika verjetnost, da je pri kakšni drugi redni operaciji. Če imaš srečo, da jo dobiš, je pa plačljiva, okrog 180 eur je bilo na ceniku lani novembra ko sem bila jaz noter na HSG-ju. Zraven tega sem slišala veliko kritik, da tudi če imaš vse dogovorjeno in podpisano in je tale dr. na voljo, da rade "zafrkavajo" babice, ki epiduralne niso vajene in ga ne pokličejo pravočasno, potem je pa ponavadi itak prepozno za EA. Iz vseh teh razlogov, se jaz močno nagibam da grem v Maribor, saj je manj kot pol urce za peljat se, EA je na voljo 24 ur na dan in to brezplačno, samo prej moraš it na razgovor, so tri mlade anestezistke, ki baje ful obvladajo in so super prijazne.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 10:45:35
|
|
|
|
lidik
|
ja Arwenko sej to je problem, ker jih je preveč ja - sej zato pa imam jaz tri Se nikakor nisem mogla odločit. Pa še enega sem skor zraven prilimala, pa sem se nekako le zadržala. obcinarka, sej bo tudi avto šel. Zdaj so dopusti, pa je po mojem še večja kriza kot drugače.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 10:46:38
|
|
|
|
nadka30
|
dannnnnnnnnnnnnnnnnnnn lidik je pijača uspela upam da si se naklepetala . no jaz nisem dolgo zdržala na obisku smo hitro ušli, ker so bili vsi polni nasvetov glede poroda, tako da zenkart je bilo to dovolj . O še ena septemberka, imaš pa na isti dan rok, ko sem ga jaz imela v prvi nosečnosti , no sedaj sma pa kar blizu skupaj.Dobrodošla pri čveku in kako si, veš kaj pričakuješ imata imena izbrana,..... Glede EA v celju, kolikor vem je plačljiva in še to je pogoj da rodiš dopoldan čez teden, ker za vikend je ni mogoče dobiti enako ne popoldan.Poroda si glih ne moreš izbrat ali boš rodil ponoči ali popoldan, to mi je mal .Se mi pa butasto zdi da v ljubljani je pa zastojn, to bi moralo biti po mojem za vse P isto.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 10:52:18
|
|
|
|
lidik
|
nadka uspela uspela. Smo se naklepetale in tudi zadržale. Sem šla malo pred deveto šele od tam. Dej veš kaj sem ugotovila, da v vaših koncih veliko bolj hitro ura teče kot pri nas.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 10:55:44
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik nadka uspela uspela. Smo se naklepetale in tudi zadržale. Sem šla malo pred deveto šele od tam. Dej veš kaj sem ugotovila, da v vaših koncih veliko bolj hitro ura teče kot pri nas. ha-ha-ha. A ne da je lepo v naših krajih
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 11:28:20
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik nadka uspela uspela. Smo se naklepetale in tudi zadržale. Sem šla malo pred deveto šele od tam. Dej veš kaj sem ugotovila, da v vaših koncih veliko bolj hitro ura teče kot pri nas. ha-ha-ha. A ne da je lepo v naših krajih o jaaaaaaaaa to pa že skoz govorim !!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 11:40:54
|
|
|
|
Arwenko
|
A se meni zdi, ali je danes tak tiho nekam tu gor
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 11:48:59
|
|
|
|
lidik
|
ja je bolj tiho ja. Ne vem - so zgleda vse na dopust pobegnile.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 11:54:48
|
|
|
|
obcinarka
|
jaz sm ravno vozčke prečekirala, zdej grem pa na kosilo... a) musaka+zelena solata b) nek pečen piščanc z zelenjavo in testeninami+solata c) vampi bljask))
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 12:02:05
|
|
|
|
lidik
|
ja potem pa dober tek. Dobro se najej, danes bo še dolg dan.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 12:19:52
|
|
|
|
nadka30
|
jaz sem tukaj pa ne morem kaj prida čvekati, ker me nekaj računalnik jezi in me vsake tolk časa dol vrže, ne vem kaj je danes v luftu Pa dober tek tistim, ki ste pri malici.Jaz sem pa pravkar svoje slike(sem taka lepa okrogla nosečnica) v album, ki ga imam pripravljenega za limala pa zraven pisala koliko sem bila noseča-mesecev. Se mi zdi da tako lep album pride če se začne najprej z mamino nosečnostjo nato pa z otrokovim rojstvom.Tudi pri nadji sem tako naredila, no upam da bom naredila še kako sliko točno tisti dan preden boma šla proti P-če seveda ne boma pozabila
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 12:22:37
|
|
|
|
lidik
|
Ooooo nadka to je pa ful lepo. To imam jaz tudi namen. Samo kaj bo zgleda počasi treba začet trebušček slikat. Evo danes je točno 20. tednov in od danes naprej bom vsak teden si ga slikala. Nadka kaj to imaš kakšen poseben album, ali čisto navaden.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 12:32:54
|
|
|
|
nadka30
|
jaz sem čakala nekej do 7 meseca da se je trebušček že fajn videl(prej ga nisem nič kaj imela) potem sem pa mojmu rekla naj ga slika, cca 3 slike na mesec, tako da imam za 7 mesec tri slike, pa za 8 mesec 3 slike, no za deveti pa še nimam . Kupila sem pa ta album ko lahko sam slike not limaš, ne tega ko slike vstavljaš.Tudi pri nadji sem imela takega, sem pa vzela nevtralno barvo, ker veliko kje imajo albume ločene po modri in roza barvo; no ti mi pa glih ni, zato imam pa krem barvo. Nekaj slik pa sem nalimala tudi v tisto knjigico za dojenček, kjer pišeš razne podake, no jaz imam knjigico; PRVA SPOMINSKA KNJIGA, pri nadji sem imela MOJ OTROK(ta sedaj ni več, drugače bi to kupila), obstaja jih še ne vem koliko; MALI JAZ, DOJENČKOVA SPOMINSKA KNJIGA,......
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 12:38:39
|
|
|
|
lidik
|
ja sej sem zadnjič gledala te knjigice v Baby Centru, sam mi gre ful na živce, ker so vse zapakirane v folijo in ne moreš videt vsebine. In jih je različnih in se ne morem odločit za enega.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 12:42:56
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja sej sem zadnjič gledala te knjigice v Baby Centru, sam mi gre ful na živce, ker so vse zapakirane v folijo in ne moreš videt vsebine. In jih je različnih in se ne morem odločit za enega. Naj ti nekaj namignem prejšni teden sem bila v city centru v sparu in tam imajo na odelku, mko so zvezki, igrače razne knjige nekaj teh knjig, mki niso v folijo zavite in jih lahko komot pogledaš, vsaj jaz sem jih, pa včasih v pikapolonici naletit na katero knjigo ki je odprta , za spar sem pa ziher da so odprte, ker sem jih jaz gledala vsaj tri take knjigice so biloe, samo naslove si pa nisem zapomnila
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 12:44:09
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja sej sem zadnjič gledala te knjigice v Baby Centru, sam mi gre ful na živce, ker so vse zapakirane v folijo in ne moreš videt vsebine. In jih je različnih in se ne morem odločit za enega. Naj ti nekaj namignem prejšni teden sem bila v city centru v sparu in tam imajo na odelku, mko so zvezki, igrače razne knjige nekaj teh knjig, mki niso v folijo zavite in jih lahko komot pogledaš, vsaj jaz sem jih, pa včasih v pikapolonici naletit na katero knjigo ki je odprta , za spar sem pa ziher da so odprte, ker sem jih jaz gledala vsaj tri take knjigice so biloe, samo naslove si pa nisem zapomnila o super. Hvala ti za namig in nasvet. Bom šla pogledat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 12:49:43
|
|
|
|
nadka30
|
ni zakaj, zakaj ti ne bi pomagala če ti lahko.Je ap res da jaz sem hotela knjigico MOJ OTROK, da bi oba otroka imela isto, pa je nikjer več ne dobiš.Full je bila lepa ozadi so bili pa so bili razni recepti, namigi kako otroka kopat,...kako mu narediti odejico, kapo v glavnem full luštna je bila taka lepa bela z rožicami rec full luštna in sem jo sedaj okrog in okrog iskala pa je ni za dobit več. Mi je žal da takrat nsiem katero na zalogo kupila. Zato ti priporočam če želiš da bodo vsi otroci imeli isto kupiš katero več, ker vprašaj če jih bodo takrat ko boš ponovno noseča še imeli
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:07:32
|
|
|
|
lidik
|
Veš kaj, ne razumem zakaj takšne stvari ni več za dobit, oz. takšne stvari nehajo tiskat, ki so ful fajne in gredo v promet. Nekaj kar leži na policah celo večnost, pa še vedno tiskajo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:09:20
|
|
|
|
obcinarka
|
no smo nazaj... musaka odlična, ker nisem mogla vse pojest, so mi jo punce zapakirale zraven.... tko da pop. sem preskrbljena.. joj kaj vse ne zvem tu.. knjigica, album... lepo, pametno... to bi si lahk pa tud jaz uredila, res.. no bom dala na seznam, ker zdej si pa že itak morm vse zapisovat, in pol pa kljukam, črtam, delam vprašaje... sm pa dans kihasta , pa enmal me grlo boli... sred poletja?? že ne vem kolkrat dans ugotovljeno, da bi najraje šla domov spat... hmmmmmm, ampak še štiri ure službe elana pa od nikoder.. res ne
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:10:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz pa sem že razmišljala, ali naj to knjigo kupim ali ne...večina pravi, da itak dobiš kakšno kje za darilo, v najslabšem primeru imaš pa na koncu dve ali tri, kaj ve pravite?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:11:44
|
|
|
|
lidik
|
sem zdajle malo brskala po netu in baje je zamenjava za to knjigo moj otrok knjigica z naslovom dojenčkov album. Hmmm.... Bom šla konec naslednjega tedna malo v lov. Pa še navaden album bom kupila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:17:00
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik sem zdajle malo brskala po netu in baje je zamenjava za to knjigo moj otrok knjigica z naslovom dojenčkov album. Hmmm.... Bom šla konec naslednjega tedna malo v lov. Pa še navaden album bom kupila. že ja ampak je čist drugačna, sploh ji ni podobna. Tako da mi je kar žal da se ta prve ne da več dobit in po resnic povedano tudi jaz ne zastopim da določene stvari brez problema dobiš nekaterih pa ne, ampak kaj hočemo že mora biti tako, ne bom komplicirala.Ampak res če imaš žejo oz. namen da imata oba otroka isto knjigo je dobro kupit na zalogo katero.. Arwenko a veš da jaz nisem pri nadji od nobenga dobila kakšno knjigo kamor vpisuješ napredel od otroka, največ sem dobila oblačil in igrač
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:27:02
|
|
|
|
lidik
|
ja sej veš imaš čisto prav. Ne vem če res ne bom kakšno več kupila. Da bom imela za rezervo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 28.7.2010 13:31:54
|
|
|
|
obcinarka
|
ej punce zdej pa ne vem al bi lahk blo to to... če me "metuljčki" žgečkajo po trebuhu-notranjosti valjda, a je to naša bejba???.. mogoče dans v zadnji uri malce intenzivneje... al si sam domišljam?? neeeeeeee....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?