Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.7.2010 15:11:54
|
|
|
|
lidik
|
sej tud jaz sem bolj med lakotniki za zajtrk polnozrnata štručka in jogurt, za malico koruza, šampinjoni in kisla smetana + rženi kruhec, no zdaj za povrhu sem pa še dve nektarine zmazala. In že komaj čakam na kosilo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 26.7.2010 15:27:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Ola, nisem se kaj dosti javljala danes...no, pa bom zdaj malo nadoknadla, jaz sem danes tudi zjutraj sem pojedla dve tanki rezini polnozrnatega kruha, ki mi je bil super, samo premalo. Prejle pa sem bila na kosilu pa sem eno tortilijo s sirom zmazala v mehiški. Zdaj pa sem spet ful lačna, mislim da si bova ko pridem domov z mojim solatko naredila, komaj čakam že. Drugače pa že eni dve uri umiram za nekaj sladkega, nimam nič tu, nič doma, v trgovino pa tudi ne časa it vsaj dokler sem že v službi. Pa po drugi strani, sploh ne vem po kaj bi šla v trgovino, ker si mi nič prav ne lušta. Z mojim bova sicer najbrž popoldne neko pecivo delala, ki si ga on že ful želi, samo tisto je itak takšno, da bo komaj jutri za jest, ker mora bit v hladilniku čez noč, zdaj si pa naj človek pomaga Ideje in predlogi dobrodošli. Sicer pa upam, da moj čim prej pride sem, da šibava domov.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 6:33:40
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Pozdravljene nosečke, se bolj malo javljam tu, pa sem med celjskimi nosečkami (rok november). Hotela bi samo vprašat, če bi imela katera kavbojke. Namreč dober mesec nazaj sem jih kupila v H&M, pa sem jih včeraj probala in so mi čisto ozke. Gori imajo še etiketo, so številka 40, raven in zelo moderen kroj, aktualne še vedno v prodaji, če greste pogledat v H&M. Bile so 50€, pa jih dam za 30€, eventuelno za 25€, ker vem, da jih drugače ne bom morala prodati. Sem pa raje vprašala tu, če bi jih katera želela videti, da smo blizu. Če bi pa katera slikco želela, pa lahko na željo tudi pošljem. Lp in hvala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 7:49:12
|
|
|
|
lidik
|
Dobro jutro !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 8:58:31
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro...škorpijonček, jaz žal takšnih hlač ne spravim nase, tako da mogoče pa bo katera druga potrebovala z nekoliko primernejšo postavo. Kako ste drugače ?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 8:59:08
|
|
|
|
obcinarka
|
ja jutrooooo, jaz sm čedalje bolj pozabljiva, sm se pozabla prklopit, sm pa brskala neki po netu... groza... pol ure si še vzamem, pol pa enmal morm delat, ne??.. čeprav je zatišje, ta teden še.... naslednji teden pa... raje še ne razmišljam.. mi je kar... ehhhhhhhhhh.. trenutno sem v fazi, ko nimam nobene prave volje v službi, kar se meni glih ne dogaja... kakšen recept?? zdej si mi pa že lušte nardila s hrano, spet bi jedla... čez urco je malca, vendar ne bo za vzdržat.. kaj bomo dans torej počele??
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 8:59:58
|
|
|
|
obcinarka
|
oooooooo sorči, dan tud tebi, nisem sploh opazla da si on line.... a je kej peciva ostalo??????????????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 9:15:52
|
|
|
|
Arwenko
|
Če se je to s pecivom nanašalo name, nismo delali peciva včeraj, pozabli, jaz sem pa včeraj tam okrog 19.30 zaspala
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 9:21:33
|
|
|
|
lidik
|
očitno je bil včeraj en zaspan dan. Jaz sem šla včeraj po uffff se niti ne spomnim več po kolikem času popoldan spat. In da vam ne povem, da sem spala dve uri, sem šla z pesotom na sprehod, malo še pobrkljala po hiši in sem mislila, da zvečer ne bom mogla zaspati. Ja seveda - sem spala ko snop.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 9:32:42
|
|
|
|
obcinarka
|
ja bejbe dejmo še spat zdej, mogoč bo potem v decembru spanec bolj okrnjen... sploh mam pa občutek da bom oh in sploh skoz čekirala tega otročka... a spi, a diha, a .. ka pa vem kaj vse... in ne vem kolk bo kej spanja??!. al pa ga bom kar gledala in gledala... sem pa včeri prebrala ( zdej mi je enmal žal) eno porodno zgodbo mamice... jao.... hmmmm me je kar enmal stisnalo.. trajalo od jutra do osme zvečer!!!!!!!! ah bejbe vzdržimo....
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 9:37:19
|
|
|
|
Arwenko
|
Hja, s temi porodnimi zgodbami je res tako-tako, pomoje je bolj pametno, da jih ne bereš, sploh če si malo bolj tak tip kot ti občinarka, ko se kr rada malo sikiraš. Raje odmisli druge in se osredotoči na svojo, pomoje bo najboljše. Jaz sem te zgodbe brala prej, preden sem zanosila občasno, zdaj se jih pa tudi raje izogibam.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 9:45:40
|
|
|
|
nadka30
|
punce hay Kako smo? če drugo ne vsaj lahko normalno dihamo, še sem tukaj kako dolgo pa ne vem, ker me močno matrajo ti lažni popadki, ampak zanimivo najbolj močni so ponoči ali zgodaj zjutraj.Sem se sedajle komaj spravila iz postelje , upam da bodo pravi še malo počakali vsaj enih dobrih 20 dni potem pa ni straha.Imam pa do konca(ta zadnjega roka) še samo 44dni tako da ja počasi se bilažmo cilju.Sem pa gledala po netu in sedaj so že prvi aprilčki leta 2011 na vrsti kako hitro čas beži.Počasi pripravljam torbo zase za v P,(verjetno bom kaj pozabila ).V ponedeljek imam pregled upam da končno izvem točno kakšnega spola je naš podnajemnik, da kupim še kako cunjico, za odhod domov. Ali katera ve kje v celju bi dobila eterično olje sivke?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 9:52:13
|
|
|
|
jmpolona
|
Alo Nadka. Ti še pa res malo malo stisni in počakaj ! Glede sivke - v l'occitanu v city centru. Sam kolikor vem ni čisto poceni, ti pa pripenjam še link do eteričnega olja. http://www.loccitane.si/default,2,2,1690,20428.htm
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 9:58:49
|
|
|
|
nadka30
|
punce jaz sem pa pravkar izvedela da je punca ki je imela na isti dan rok kot jaz zadnji rok že 20.7 rodila punčko nežo, tudi njej so se pojavljali ti popadki in potem ko je prišla v p je bila odprta že skoraj 4 cmm skušali so ji popadje ustavit pa ni šlo.Punčlka je težka 2020g in velika 43 cmo, odpelali so jo v ljublajno ampak se danes baje vrača v mamin objem v pordnišnico SG in je drugače vse ok samo poredit se mora.Punce držite pesti da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:04:05
|
|
|
|
lidik
|
nadka30 lahko eno "butasto" vprašam. Kako zgledajo lažni popadki in kako veš, da so lažni?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:06:51
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik nadka30 lahko eno "butasto" vprašam. Kako zgledajo lažni popadki in kako veš, da so lažni? to sploh ni butasto vprašanje ampak v bistvu so podbni pravim; grabi te v križu ali pa spodnjem delu trebuška, trebuh ti močno otrdeva od pravih se razlikuje samo v tem da ti čez čas sam od sebe neha, če so pa pravi so pa zmeraj bolj močnejši, bolj redni, intenzivnejši v bistvu se ne končajo.Ti lažni pa včasih po nekja minutah nehajo in je vse tako kot je bilo prej.Ne boš jih zamenjala brez skrbi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:13:37
|
|
|
|
lidik
|
o nadka30 hvala ti. Ja upam, da jih res ne bom, pa upam ,da jih še par mesecev ne bom čutila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:19:02
|
|
|
|
nadka30
|
saj tako je ene jih imajo druge jih nimajo, jaz naprimer jih pri nadji nisem imela, sedaj pa očitno bom vse nadoknadila za nazaj.Pa tudi ok, vse dokler so lažni pri tapravih bom pa že letela v P. Zgrešila jih pa ziher ne boš oz.ali pa zamenjala. In kako smo drugače?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:21:32
|
|
|
|
lidik
|
Hi hi hi, ja sej to vse pravijo, da jih ne moreš zgrešiti (tiste ta prave zdaj mislim) - no ampak mene je še vedno od vsega ravno tega najbolj strah. Ma ja sej vem da sem včasih mal čudna.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:31:53
|
|
|
|
Arwenko
|
Se mi zdi, da ima res čisto vsaka svoje posebne strahove, bi bilo prav zanimivo to pregledovat, pravzaprav se ravno tukaj vidi, kako smo si različne v tej skupni situaciji. Mene je recimo dosti bolj strah bolečine, pa tega, da bom ja dobila epiduralno, pa sikiram se, da bom popizdevala ob kakšnih tečnih sestrah, o tem, da pa nebi vedla kdaj v porodnišnico, pa me sploh ne skrbi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:42:45
|
|
|
|
lidik
|
ja imaš prav. Tu se res najbolj pokaže naša različnost. Ker vidiš mene, pa ravno tega - te bolečine ni strah, ok, sej ne rečem, da si delam utvare, da kao ne bo huda, ali kaj podobnega, samo vem, da ko bom dobila pikico v naročje, sploh ne bom vedela za bolečine. O sestrah pa ne vem no - tisti en teden ko sem bila na začetku N not, so bile vse tako prijazne, da glede tega res nimam strah.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:44:03
|
|
|
|
nadka30
|
takole bom rekla jaz sem v bistvu tako kot ve prvorodke sploh ne vem kako naj bi naraven porod potekla, ker ga sama nisem imela, še za popadke sem se z babico kregala, ker ona je trdila da imam popadke jaz pa da jih nimam .Tako da sedaj res ne vem , ona mi je rekla da so full močni jaz jih pa sploh nisem čutila-no jaz upam da je to samo znak da imam visok prag bolečine . V bistvu pa že komaj čpakam da grem rodit, čim prej si želim dobiti to štručko v roke, da mi rečejo da je vse ok in da grem domov in da se končno začlne življenje v četvore in moram priznat da mne poroda ni glih panika, bolj me včasih stisne ali bom znala ravnat z tako malo štručko, pa čeprav ne bo prva ampak nadja je ež tako velika Pa saj bo , jaz sem si zadala datum 25.8 tako da čez en mesec bi morala biti že na poti domov
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:49:03
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha nadka30 kaj si še vedno pri 25.8.? Si nisi še nič premislila, da bi pa le počakala do PDP? Jaz močno stiskam pesti, da ti bo uspelo in da bo nadja imela super spremstvo v 1.razred.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:52:13
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha nadka30 kaj si še vedno pri 25.8.? Si nisi še nič premislila, da bi pa le počakala do PDP? Jaz močno stiskam pesti, da ti bo uspelo in da bo nadja imela super spremstvo v 1.razred. ta datum je moj, pa še en dan prej je polna luna(mogoče bo pa kaj pomagala), drugi datum je pa 30.8.-ko ima nadja rojstni dan, sem se odločila da hočem avgusta, bomo videli koliko bo to pomagalo, zadnja možnost je pa septembra ampak ne prvega potem vsaj drugega .. Jaz tudi upam, močno upam da to deluje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 27.7.2010 10:55:03
|
|
|
|
lidik
|
no veš kaj, glede na to, da pa res niti nisi zahtevna, in si dala kar 3 možne datume na razpolago, sem prepričana, da bo uspelo vsaj na en dan od teh treh.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?