Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 11:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik: heeej!!! oxer: ma meni pa ne paše jest. v bistvu nisem nič več jedla čez celo nosečnost. zdaj pa se mi zdi, da mi sploh ne paše oz. manj pojem (ampak pač večkrat) ker nimam več toliko prostora - sem takoj sita. arwenko: jabolko za lahkoto pa meni ne potegne...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 12:05:20
|
|
|
|
Oxer
|
Jaz pojem jabolko na prezen želodec, pa sem čez 10min takoooooo lačna, da moram nujno nekaj konkretnega pojest. Me pa grozdje lepo nasiti za kakšni 2 urci. T.Z. včasih si tudi jaz želim malo predha s to hrano, ampak imam express presnovo, tako da žal ni mogoče. Gledam, da so moji obroki normalni in zdravi, jesti moram pa 4-5 krat na dan, če ne mi je noro slaboooo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 12:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
oxer pa saj to je pa ja super način prehranjevanja!!! res!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 12:23:58
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. oxer pa saj to je pa ja super način prehranjevanja!!! res!!! se jaz tudi strinjam
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 12:46:16
|
|
|
|
Oxer
|
Ja to je res, ampak pri zajtrku razmišljam kdaj bo malica in kaj bo za malico, pri malici razmišljam o vmesnem obroku, potem razmišljam o kosilu, ki bo ko pridem domov, zvečer pa kaj lahkega naprimer lubenico ali melono, da me ponoči ne tišči hrana. Torej celi dan razmišljam o hrani.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 12:47:36
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem pa danes samo na suhih štručkah, ne ravno zdravo, saj priznam. Ampak imam našo Umo (psičko) zraven in pol z njo težko grem kam, tak pa sva prej hitro ven skočle lulat in samo do kioska po štručko, pred trgovino je pa ne upam pustit.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 12:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
oxer: vsaj nekaj pametnega razmišljaš!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 12:52:47
|
|
|
|
lidik
|
ooo Oxer kako lahko ješ zvečer lubenico ali melono. Men jo je že moj prepovedal. Jaz namreč po lubenici ali meloni nonstom hodim na wc. Pa se mi jo tudi tolikokrat lušta, sam ne upam, ker vem da bom imela potem nočne pohode.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 12:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
lidik jaz tudi vsak večer eno skledo lubenice pojem! se mi zdi da gre tista voda itak v pol ure ven
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 12:54:48
|
|
|
|
lidik
|
srečke ve....jaz pa hodim potem najmanj do 2 zjutraj sigurno na pol ure na wc.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 13:28:09
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz tudi že kr nekaj tednov hodim skoraj vsako noč lulat, pa prej nikoli v življenju
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 13:52:17
|
|
|
|
Oxer
|
To lulanje enkrat ali dvakrat ponoči ni nič v primerjavi s tem, kar se mi je zgodilo pred nekaj leti na smučanju. S prijatelji smo bili skupaj v apartmaju in smo gemblali (kockali) in če si iizgubil si moral za kazen spit nekaj alkoholnega in ker jaz ne pijem alkohola sem morala spiti kozarec vode (2dl). V tistem večeru sem spila cca 3 litre vode. No če katera misli, da sem imela kaj od spanca se pošteno moti. Na 20 minut sem hodla lulat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 13:55:01
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni je pa tak slabo p teh štručkah, saj po drugem mi ne more bit, glede na to, da nisem nič zraven jedla Pa je bla ena čist navadna, kao rakec, druga pa s sezamom, zdaj pa ne vem ali je bilo kaj čudnega noter ali so bile premastne, kaj pa vem, bad mi je
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 13:59:56
|
|
|
|
Oxer
|
Tudi meni maščoba ne odgovarja in mi je slabo, če kaj takšnega zaužijem. Npr. Sem si včeraj za pozno kosilo skuhala stročji fižol + krompir + kumare in fižol nisem zabelila, ker vem, da mi ne bi pasalo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 14:07:18
|
|
|
|
obcinarka
|
babuške sm se vrnila iz čveka))).. jao kaj boste pa na to rekle... nas vse čaka... starejša hči moje sošolke ma 17 let in jo valjda trga, pa ven bi hodla, pa take... in zdej seveda mami+ati taxi služba... pa oni niso nikakor v mestu, pa če s ekje sploh kaj dogaja, jo pol vozi tja, pa hodi iskat ponoč, pa tko.... vam povem kk bo pr nas šele fajn... al pa mogoč naši otroc ne bodo hodli ven?? .. no a ktera pride na kosilo??.. mam še skledo paradižnikove+stočjega fižolčka, dva zelenjavna polpeta ter prepraženo zelenjavo ( korenje+cvetača+grah) ok za povr pa lahko en ice kafee.. drgač pa ne hodte ven, je k v peklu. jaz se tolaži, da za pol urce oddremam, pol pa za savinjo uživajte, se tipkamo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 14:33:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka babuške sm se vrnila iz čveka))).. jao kaj boste pa na to rekle... nas vse čaka... starejša hči moje sošolke ma 17 let in jo valjda trga, pa ven bi hodla, pa take... in zdej seveda mami+ati taxi služba... pa oni niso nikakor v mestu, pa če s ekje sploh kaj dogaja, jo pol vozi tja, pa hodi iskat ponoč, pa tko.... vam povem kk bo pr nas šele fajn... al pa mogoč naši otroc ne bodo hodli ven?? .. men se zdi tole čist normalno, ker je mene tud ati taxiral okoli. ni bilo važno koliko je bila ura ko je prišel po mene, samo da sem bila varno doma... pa tudi nismo v mestu. jaz samo upam, da bo pri mojem otroku tudi tako...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 14:38:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Mene pa nikoli niso, imaš da si nazaj ko pelje zadnji avtobus ali pa da sem imela organiziran po njihovih kriterijih zanesljiv prevoz. Drugače pa sorry, boš pač doma. No, poleti sem recimo lahko šla s svojim skuterjem, ker sem itak bila anti-alkoholik in ga nisem ravno pila naokoli.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 14:42:55
|
|
|
|
lidik
|
meni se tudi ne zdi nič narobe oz. tudi jaz upam, da bodo moji otroci tako "pametni" da bom lahko jaz ali moj taxi in da ne najdejo kakšnega drugega prevoza ki ima bog vedi koliko alkohola v riti.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 14:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
no to pa meni ni jasno. mi smo imeli dogovor, da dokler je šola tipi-topi lahko med vikendi feštam kolikor mi paše (tudi policijsko uro smo hitro ukinili...). nikoli ga nisem pretirano pila ampak hkrati nikomur nista zaupala, da bi me vozil domov. in tako sta se ona2 žrtvovala
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 7:44:06
|
|
|
|
lidik
|
jutro babike, kako ste? T.Z. juhu !!!!!!!!! Zdaj daš pa za pijačo! Še samo danes !!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 8:30:12
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro... T.Z. za tvoj zadnji dan v službi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 8:33:21
|
|
|
|
lidik
|
ooo Arwenko no vsaj ti si pokukala malo gor. Sem že mislila, da danes pa nobene ne bo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 8:37:33
|
|
|
|
nadka30
|
dobro jutro/dan Kdo pa danes šteje zadnje ure/minute/sekunde . T.Z. še malo in si fraj za malo več kot leto dni in sedaj pride tvoje najlepše poslantvo in naloga, uživaj danes kar se da pa ne pusti da ti pokvarijo dan danes je pa tvoj nasmeh verjetno do tukaj viden
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 8:40:05
|
|
|
|
nadka30
|
punce čao, kako smo, še malo in ste tudi ve navrsti zdaj zdaj bo . In kako ste? upam da vam ni prevroče pa saj se bo baje sedaj malo ohladilo in bo lažje za dihat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 8:41:27
|
|
|
|
lidik
|
eh nadka30 pa veš kje je še december Veš koliko še imamo časa
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.