Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 8:47:55
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik eh nadka30 pa veš kje je še december Veš koliko še imamo časa december bo hitro tukaj boš videla sedajle se bodo začele počasne priprave potem bo pa en dva tri. Meni je december pravljični mesec, vse je v lučkah, romantika na vrhu, ve dobite bejbija, mene pa moj že sedaj straši in mi je rekel a veš da mi bejbije delamo samo decembra okoli miklavža- le kaj je mislil stem
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 8:55:54
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik eh nadka30 pa veš kje je še december Veš koliko še imamo časa december bo hitro tukaj boš videla sedajle se bodo začele počasne priprave potem bo pa en dva tri. Meni je december pravljični mesec, vse je v lučkah, romantika na vrhu, ve dobite bejbija, mene pa moj že sedaj straši in mi je rekel a veš da mi bejbije delamo samo decembra okoli miklavža- le kaj je mislil stem ja ja sej vem da bo to takoj. Sej s tem se samo malo tolažim. Avgust bo tako zletel mimo, ker sem v službi sama za dve pisarni, so namreč na dopustu, potem septembra grem počasi jaz malo na dopust, no pol pa je že tako skoraj december. Ha ha ha a tako ti tvoj pravi. Ja super, potem pa le tako uštimajta, da bo spet pred 1.9. prijokal na svet in da v višji razred ko bo šla nadja, več vas jo bo spremljalo v šolo.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:00:48
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik eh nadka30 pa veš kje je še december Veš koliko še imamo časa december bo hitro tukaj boš videla sedajle se bodo začele počasne priprave potem bo pa en dva tri. Meni je december pravljični mesec, vse je v lučkah, romantika na vrhu, ve dobite bejbija, mene pa moj že sedaj straši in mi je rekel a veš da mi bejbije delamo samo decembra okoli miklavža- le kaj je mislil stem ja ja sej vem da bo to takoj. Sej s tem se samo malo tolažim. Avgust bo tako zletel mimo, ker sem v službi sama za dve pisarni, so namreč na dopustu, potem septembra grem počasi jaz malo na dopust, no pol pa je že tako skoraj december. Ha ha ha a tako ti tvoj pravi. Ja super, potem pa le tako uštimajta, da bo spet pred 1.9. prijokal na svet in da v višji razred ko bo šla nadja, več vas jo bo spremljalo v šolo. a ti mene malo hecaš
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:05:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! Nasmeh je itak okoli Celja ne samo okoli moje glave. Za tiste, ki se sprašujete kje me najdete: sledite velikim razpotegnjenim ustom. Ja, zadnji dan. Pozna sem, ker smo pili kavo doooolgoooo v delovni čas pa še ena stranka je prišla in... eto mene. Še malo pa tako na kosilo potem pa konec. Kako ste ostale?!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:06:38
|
|
|
|
lidik
|
ne ne nadka30 resno mislim. Al pa probita zdaj kateri drug mesec delat, pa bomo mogoče potem spet skupaj čakal, če bo nama uspelo in če bo vse vredu pri nama. Imava namreč namen dva kr en za drugim, če bo le nama nemenjeno.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:07:40
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. naša smejčika - danes verjetno res še posebej. Jupi !!! Veš kako sem vesela !!! Pa si le dočakala.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:10:25
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ne ne nadka30 resno mislim. Al pa probita zdaj kateri drug mesec delat, pa bomo mogoče potem spet skupaj čakal, če bo nama uspelo in če bo vse vredu pri nama. Imava namreč namen dva kr en za drugim, če bo le nama nemenjeno. T.Z. že sledim nasmehu , uživaj privošči si kar se da Lidik pri nas je verjetno konec z trebuščki, dva bosta kar dovolj vsaj za zadaj, mogoče kdaj kasneje saj je to sedaj modna muha ampak zaenkart bo kar dovolj.Vidva pa kar v akcijo, mogoče še en decemberček
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:11:24
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha...a misliš? kaj potem bi bilo tako, pri vama dva avgusta, pri nama dva decembra?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka pridi pridi!!! danes imam še bolj "voljno" kot drugače in komot skočim na 1 ali 3 ali 5 kav lahko seveda katera druga tudi!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:19:09
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. nadka pridi pridi!!! danes imam še bolj "voljno" kot drugače in komot skočim na 1 ali 3 ali 5 kav lahko seveda katera druga tudi!!!!!!! bi rade volje pa imam prepoved vožnje tako da ne bo nič, ti pa pošiljam eno virtualno ali pa dve ali pa tri.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
aja točno ok, no pa hvala za virtualne kavice!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:20:33
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha...a misliš? kaj potem bi bilo tako, pri vama dva avgusta, pri nama dva decembra? zakaj pa ne , prav zanimivo bi bilo pa praznujete lahko skupaj, v glavnem vse v kompletu
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:32:02
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha...a misliš? kaj potem bi bilo tako, pri vama dva avgusta, pri nama dva decembra? zakaj pa ne , prav zanimivo bi bilo pa praznujete lahko skupaj, v glavnem vse v kompletu hi hi hi...ja imaš prav. Mogoče pa nama res kaj takšnega rata.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:34:45
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha...a misliš? kaj potem bi bilo tako, pri vama dva avgusta, pri nama dva decembra? zakaj pa ne , prav zanimivo bi bilo pa praznujete lahko skupaj, v glavnem vse v kompletu hi hi hi...ja imaš prav. Mogoče pa nama res kaj takšnega rata. imata vse možnosti, pogoje, torej morata biti marca 2011 pridna
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:47:41
|
|
|
|
lidik
|
ha ha ha...aha tako kot sva bila marca 2010
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
lol še enga niste rodile pa se že mente kdaj bote naslednjič pridne
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:49:15
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ha ha ha...aha tako kot sva bila marca 2010 najmajn toliko ali pa še en ščepec bolj
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:52:33
|
|
|
|
lidik
|
ja T.Z. imaš prav - tokrat pa res močno prehitevamo. nadka30 še bolj? Kaj pa če bosta kr dva v paketu potem, če bomo še bolj?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:53:17
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. lol še enga niste rodile pa se že mente kdaj bote naslednjič pridne važen je plan, realizacija načrta pa še pride
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 9:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ahahahahahaha face ste!!! no eto, jaz sem "poštimala" še zadnje zadeve tako da... enih par lekcij še dam potem pa mislim, da je to - to za ta denar iz moje strani v službi
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 10:01:46
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. kaj res? Kaj pa potem sledi? Kavica? Kdaj se pa odpravljate na kosilo?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 10:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
prvo kavica potem pa kosilo. gremo pa ko bomo še eno stranko "poštimali" :)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 10:08:44
|
|
|
|
lidik
|
o T.Z. upam, da se bo dala stranka kmalu odpravit in da se čimprej odpravite na kosilo in seveda da končaš !!!! Ampak čisto zares končaš !!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 10:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
mah saj ni panike danes... itak dlje kot do 13h ne bomo v pisarni...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.7.2010 10:20:48
|
|
|
|
Arwenko
|
T.Z., ti kr malo zavidam. Sicer se tudi jaz pokam danes ob 12h s pisarne, ampak moram še dalje delat doma. Sicer ne vem kakšna bo produktivnost, ampak foter me je "nagnal", da mora nekdo doma naše cucke pazit, da jim nebodo dvorišča razturali. Pol pa jih moj pripelje, pa bo z njimi, ampak ob 13h mora it v službo, tako da se moramo zamenjat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?