Arwenko
|
občinarka, ja tele gate v H&M so ful fajn, čisti bombaž, pa res nizki pas, ne pridejo spredaj višje kot recimo do konca tam kjer so drugače dlake Skratka, ful mi jih je priporočala ena RR-ovka tu gor, ki je bila lani noseča in je rekla, da jih je celo nosečnost ful lepo nosla, tako da zdaj imam nabavljenih 9 komadov in bo za prvo silo. Jaz sem namreč do zdaj imela navado nosit tiste spodnje hlače iz takega finega gladkega materiala, brez šivov, pa mi odkar sem noseča ful ne pašejo, se mi zdi, da me vse srbi doli, tako da mi sploh ne pridejo v poštev, samo čisti bombaž gre na rit Aja, to mi povejte tiste, ki ste že malo dlje. Jaz sem si itak v začetku nosečnosti nabavila eno ful dobro ameriško knjigo o nosečnosti, porodu in negi otroka po porodu. Super knjiga drugače. In zdaj sem se prebila čez tista prva poglavja o nosečnosti, tveganjih, skratka do poroda. In včeraj se mi je ustavilo. Sem sicer prelistala, da imajo ful dobro napisano vse v detajle o porodnem načrtu, različnih možnostih ki obstajajo, o spoprijemanju z bolečinami, kako in kaj naj ti partner pomaga, resnično 6 poglavij, zgleda ful detajlno. Ampak meni je enostavno zablokiralo, sploh nisem mogla začet brat. Prav ugotavljala sem, da dejansko še nisem psihično pripravljena, da bi začela razmišljat o porodu, ki se ga dejansko nekoliko bojim A je to normalno? Kdaj pol pride tisti trenutek, ko daš to na stran oziroma kdaj je prišel pri vas?
|