Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:58:14
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka ej babnce a veste da jaz pa dans v službi nism nardila praktično nič pametnega za pokazat????????????.. amorm met slabo vest, hmmmmmmmm ker priznaš ti je pol oproščenega
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
obcinarka: ma neeeee!!! no jaz sem pa danes naredila dejansko kar nekaj, pa tudi dejansko se vidi (kar se pri meni ponavadi ne), ker imam mizo popolnoma prazno razen telefona in koledarja mislim, da sem jih s tem znervirala do konca, ker zdaj pa res pomeni da grem papaaaaa
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 13:59:27
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. jmpolona: oooo super za rezultate!!! verjamem, da si najsrečnejša danes!!! a se lahko s simonitijem dogovorite še, da bo dežuren ko bom jaz na vrsti?! madona ga hvalite!!! no pa še zame se dogovorite pa baje je koren tudi ok, no enega od teh dveh bi imela, sedaj se pa naj javi kater ima več vez pri katerem pa ga najame
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
a sem lahko spet preveč flegma (še mam tolk do poroda, da sem še lahko, verjetno čez kak mesec ne bom več)???? men je čist vseen kdo bo tam, sam da mi bo otroka zdravega ven spravil. tako ali drugače mora priti ven, vsak po moje uštima to, da pride ven, samo naj bo zdrav. je pa res, da mene pa tisti po-porodni dnevi v P bolj skrbijo.... nisem navdušena nad bivanjem v bolnici.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:02:12
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi....T.Z. in nadka30 mogoče pa bo res simoniti pri vama tam in bosta videle da je res super. T.Z. ti to že tako veš.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:02:40
|
|
|
|
Arwenko
|
Vam priznam, da tudi jaz nisem čisto nič pametnega naredila danes ne, kar kriza mi je vse skupaj. Sicer skoz nekaj prčkam, pa telefon tu, pa mail tam, saj ni da nebi nič delala, samo konkretno pametnega pa res nimam za pokazat danes nič.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
jop, meni je bil res ok. tak... nasmejan pa vse se da pomenit z njim. njega bi mela za svojga G... bom po porodu probala k njemu pridet.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:07:20
|
|
|
|
nadka30
|
sedaj ste ga pa že toliko prehvalile da bi bilo pa res fajn ga še sprobat, pa da ne bo kater mislila v kakšnem drugem smislu
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
no sej tud v tistem smislu.... punce odhajam!!! lepo popoldne vam želim vsem pa se tipkamo jutri!!!! čaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:09:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem pa ravno preračunavala, še 90 delovni dni službe, s tem da sem že odštela 10 dni dopusta.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:17:57
|
|
|
|
urskaf
|
T.Z., uživaj!!! Midve z lidik pa še 83 - dopust. Ste vilde, da smo obrnile 100 stran? Čveke taprave.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:21:17
|
|
|
|
lidik
|
T.Z. uživaj ja....no vidve ga kr sprobajta, samo ne ga preveč izmozgat in ga malo še za nas pustite. urskaf sej res, samo 83 - dopust? Ufff kaj to pomeni da pridem samo še 59 krat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:22:39
|
|
|
|
jmpolona
|
Urskaf in Lidik se brez problemov dobimo na kavici. Javite lokacijo in čas - po 17 uri imam skoraj vedno čas (pridem s tamalo ali sama). Drugače pa imam dopust 3.8., ko greva zjutraj z malo na pregled v CE. Tako, da 3.8. po cc 10 uri imam tudi čas. Drugače pa tudi jaz nisem ravno produktivna, sam od dobre novice naprej se mi pa samo smeji!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:30:38
|
|
|
|
lidik
|
hi hi hi hi jmpolona veš kaj, tebi je danes oproščeno, da ne delaš nič več.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:36:23
|
|
|
|
urskaf
|
lidik, jst še 74-krat. jmpolona, mislim, da bo nama tudi bolj pasalo popoldan, ker sma obe v službi.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:42:39
|
|
|
|
lidik
|
urskaf pa če ti še malo bolniške zraven pripišemo bo še manjkrat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:43:43
|
|
|
|
urskaf
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik urskaf pa če ti še malo bolniške zraven pripišemo bo še manjkrat Ja, da bi mi le uspelo. Grem popoldan v akcijo!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:47:15
|
|
|
|
lidik
|
no le pojdi, sej boš videla da ti bo uspelo. jaz pa sem ugotovila da sem se spet pozabila naročit na 3d/4d pregled. Oz. vsaj poklicat sem pozabila.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 14:54:25
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni se pa danes tak lušta shopinga malo, bi morala it kaj v MB C&A pokukat na nosečniški oddelek, pa je tak vroče, da mi sploh ni v center mesta za hodit (sem namreč na drugi strani, tam pri UKC-ju).
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 15:03:45
|
|
|
|
obcinarka
|
no pejt noooooooooo pa kaj lepga kupi da nam boš poročala kaj majo kaj tam.. midva sva včeri zapravla ampak res mal za bodije na preklop, pa majčke ki se zavežejo zadaj, dve bombažni kapici, nogavičke, ene trenirkine hlačke sp. del... h&m nima še nč zimskega.. komi čakam žametke pa kvbojke!!!!!!!!! jao jaz si morm pa modrc kupit.. kam naj gre,. ker ne bi kej hudoooo skakala okrog??.. drgač pa bejbe... prodajam avto.. kabrioleta, če ktera koga pozna, ki bi se vozu zgoraj brez...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 17:43:22
|
|
|
|
Arwenko
|
Poročam iz nakupovanja...izredno razočarana, vse izropano, nič pametnega ne v C&A-ju ne v H&M-u, sicer mogoče za malenkost več kot v Celju, ampak ni primerjave izpred meseca in pol, ko sem jaz nosečniške hlače kupovala, ko je bila v MB super ponudba. Pa tudi nenosečniških stvari, katastrofa, nič zame. Na koncu sem kupila vsaj gate, da nisem čisto praznih rok šla domov
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 17:50:59
|
|
|
|
jmpolona
|
Škoda zate Arwenko - a ni kr tečno, ko greš z namenom nakupa v shoping pol ni pa nič Mam eno vprašanje - a je bla katera že v shopingu v Seiersbergu - baje ogromen H&M in še ostalo. Se splača ali ne - mislim imajo kakšno spodobno ponudbo ali je podobno kot pri nas? Grem enkrat septembra v Graz v Ikeo, pa bi še malo tam polukala če imajo kaj zame in za otročeke.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 18:11:56
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz sem kr redno v Seiersbergu, je za it pogledat, ampak ne preveč pričakovat, včasih kaj najdeš, dostikrat pa tudi ne.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 21.7.2010 21:51:37
|
|
|
|
obcinarka
|
gatke,.. ja dobr da si me spomnala.... morm nabavit???.. z nizkim pasom al????????
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 22.7.2010 7:31:31
|
|
|
|
lidik
|
jutroooooooooooooooo !!!!!!!!! Kako ste? T.Z. še samo jutri.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?