|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
22.4.2010 22:02:03   
metuljcek321
in ja, populis, TI si to poslala? to je tud mene prešinilo

samo poglejte, pupe, ta fotka je dejansko na 1. strani Googla pod "sladoled kornet": KLIKNI

te pomladni hormončki napadajo al kako?user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
22.4.2010 22:06:59   
metuljcek321
anyway, babe-žabe moje ... vidim, da ste nagajivo razpoložene, ta duh se je prenesel še name ... šibam ... hubby se glih tušira - prišel s faksa - to so ti grozni četrtki, ko ima ulala predavanj - danes 11 ur altogether - bomba - no, ga grem presenetituser posted image

mirno noč, pa kaj sladoleda pojejte, pašeuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3577
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 22:23:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 22:36:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3579
22.4.2010 22:41:15   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ja, hlače v katerih se vidi moja konkretna rit user posted image

hlače so že ful stare, čeveljce sem zadnjič v LeClercu nabavila ... hecno, tale barva me kar zasleduje user posted image

vau, ti si pa res samozavestna ej user posted image user posted image

???

ne vem kaj te nardi, izgledaš ful luštno in urejeno

hvala ... ja direkt iz službe sem bila, drugače bi bila v trenirki user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3580
22.4.2010 22:42:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image

user posted image

ti dve fotki sta mi fuuuul všeč user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 22.4.2010 22:50:14 >

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3581
22.4.2010 22:43:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

ZOO-party girls: a ste ve prepričane, da ste bile na isti dan? user posted image user posted image Ena v jakni, druga tričetrt rokavi, spet tretja v kratkih rokavih, nato še zadnja spet v dolgih..

Drugače so pa slikce ena A!!! user posted image user posted image user posted image Kakopak če bit drugače, če so pa sami "hudi" modeli.

GR ... vsaka je po svoje vroča ... 100 ljudi, 100 čudi ... le zakaj smo potlej skupaj na fotkah? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
22.4.2010 22:50:56   
glugluglu
oj

populis, glede darila: če je bilo rečeno, da zbira za računalnik bi se jaz tega držala, če pa želiš, da ima nekaj za spomin pa daj zraven denarja še kaj malega. Edino, če veš, da ima zelo rada zapestbnice in, da je tudi to željo kdaj izrazila, potem pa ok.
Drugače pa  si predstavljaš, da vsi razmišljajo enako kot ti, in bi od drugih dobila same druge stvari, za računalnik pa nič, potem bi najbrž bila razočarana.
Drugače je bila ideja od zimske - ura tudi dobra, samo kot sem že zimski povedala, za tako stare otroke se kupi že normalno uro tam kjer prodajajo samo ure.

almera, a potem se tudi Nasonex ne sme jemati? Ja zoprno no.

u še to: ZOO slikce so pa res luštneuser posted image .

sicer pa kje jaz živim, na luni, user posted image da sem prvič slišala za Desigual, mislim sem out totalno,user posted image   saj res, nikamor ne grem, po centreu Lj,. se nisem sprehodila že sto let, pri nas ni nobene pametne trgovine zato grem v nakupovalni centre samo takrat ko kaj nujno rabim, pa še to se mi mudi,  ne berem nič takih-modnih revij, preberem samo kakšna poročila, služba, domov, otroci, zvečer spat, pa pojma nimam kaj se nosi, kaj je moderno, potem si hočem iti pa čevlje kupit in ugotrovim, da prodajajo same čudne, rabim nekaj časa, da se navadim... ....dobro vsaj, da sem na RR, da vsaj kaj zvem nouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3583
22.4.2010 23:17:31   
glugluglu
še to, danes sem imela v službi tako gužvo, zagustilo je totalno, tako da sem prišla domov - po Tiana ob 17.00, glih komaj. Vmes sem klicala 4 različne ljudi, da bi mi Tiana dvignili - pa nisem uspela,user posted image eni je crknil telefon ravno ko sem klicala, 2 se nista javila, 1 se je pa spravljal h kosilu in sem rekla, pa pusti, saj do 17.00 bom pa že. Na poti domov mi je šlo prav na jok, no še vedno ko se spomnim, ma mene pač tudi zna vržt. Saj sem navajena , da se kdaj to zgodi, ampak vseeno, pri Tianu je bilo prvič in mi je bilo ful grozno. Je šel pa Mark potem do vrtca tako, da ga je že dvignil , oblekel in sta počakala v garderobi. Ene 5 minut sta bila baje tam, jaz sem pa klicala prej v vrtec. Ja takole je res kot je ugotovila enkrat že HD: ko enkrat zares rabiš nekoga je to težko dobit. Saj nisem nič kaj jezna, ali kaj, samo smola je pač bila.

Jutri imam pa dopust.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
22.4.2010 23:20:07   
glugluglu
Aja še to, vrtec je do 17.00 odprt glede tega ni panike, samo ponavadi gre zadnji ven ob 16.30.

Neposredna povezava do sporočila: 3585
23.4.2010 7:46:08   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

babe..kdaj se boste naslednjič dobile v ZOO??? sem razmišljala, da če kali poberem ob 15h v vrtcu, sva ob 16 lahk že v ZOO..pa se mal podružimo...no sej zdej bodo vedno lepši dnevi..sem sam mislila, preden začne pripekat in se začne gužva

pa če nebi bla sreda al pa četrtek, bi tut midva prišla... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3586
23.4.2010 8:01:39   
neboglasnica
Jutroooo!

Glu: a ne, kolk je grozno, ko kličeš vse možne, pa nihče nima časa.. Tudi meni se včasih to zgodi, potem sem pa vsa podrta... Še dobro za tale RR, nove prijateljice, nova poznanstva, tolažba, mljon ram za zjokat, user posted image user posted image user posted image . Se kaj vidimo čez praznike ali delaš vse dni?

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

lejo GR, napiše da ima pol ure in pol čez 2 minuti, mudi se mi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 8:06:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 8:08:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3589
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 8:09:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3590
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 8:10:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3591
23.4.2010 8:15:29   
3jeMi
dobro jutro...

metuljcek... user posted image user posted image user posted image  Anja je pa res faca... saj zadnjič v ZOO je pa nama z majusko luno pokazala... midve sva svoje očke konkretno napele, da sva jo videle, mala pa: Luna! in pokaže s prstkom... user posted image

user posted image user posted image user posted image  ježeš, kako lepe fotke... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

metuljčica in populis, kjut fotke ... a smem prosit, če jih lahko še na mail dobim? pliiiiz user posted image

tudi meni prosimmmmmmmmmmmmmmmmm... lepo prosim.... aaaaaaaaaaaammmm... ej, sem briljantna... jes, pa pametna in lepa... user posted image user posted image user posted image ... hvala, lejdis, sem šla prečekirat maile in sem že dobila... zatorej... HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

zoo miting... ajde, jaz dam dva jaja... user posted image

Lara... visenje, plezanje... ni, da ni, vsepovsod jo najdeš... user posted image ... tobogan pa rules samo po trebuhu... user posted image

glugluglu... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
23.4.2010 8:19:38   
Majuska
Jutro,

kako ste danes, julijke? Nam se že od zjutraj dogaja ... premalo spanja, ampak ok, bom čez vikend nadoknadila. Aleksandru se je ful dogajalo, že zjutraj je na polno vozil svoj avtek po stanovanju, se plazil pod sušilnim stojalom kot kak specialec in bežal pred mami, ko sem mu hotela obleči jakno. Mulček user posted image

Nič, grem še kaj naredit ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
23.4.2010 8:40:44   
glugluglu
dobro jutro user posted image user posted image user posted image

danes sem imela namen kaj pospravit, zrihtat, tudi počivat, pa bomo videli, še en obisk v Lj. pri prijateljici z dojenčkom bi morala izpeljati, pa nisem še nič klicala tako, da bomo še videli kaj bo danes dan prinesel.

neboglasnica, populis, v ponedeljek in sredo imam dopust in bomo takrat še kam šli, mogoče kakšen arboretum, ZOO, za četrtek in petek se moram pa še zmenit kje bosta otroka, če tašča ne bo mogla bosta šla pa k dediju na vikend, ker je že tam.
Nas čaka pa pester vikend, jutri en RD, Mark ima še rokometno tekmo, potem gremo pa k moji mami, v nedeljo pa naj bi imeli s sosedi pri nas piknik, no nič takega, bolj v smislu druženja, da nam ni dolgčas.

Neposredna povezava do sporočila: 3594
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 9:00:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3595
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 9:07:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3596
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 9:09:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3597
23.4.2010 9:39:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

babe..kdaj se boste naslednjič dobile v ZOO??? sem razmišljala, da če kali poberem ob 15h v vrtcu, sva ob 16 lahk že v ZOO..pa se mal podružimo...no sej zdej bodo vedno lepši dnevi..sem sam mislila, preden začne pripekat in se začne gužva

HD, ko bo lepo vreme se uskladimo, to bi bilo res superca da še z Kaliko prideta user posted image

No če bo datum ugoden (beri vikend), tudi jaz pripeljem moja dva, mamo tudi letne karte letos user posted image

uauu, tole bo pa fajn videt, ko nas bo toliko na kupu user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3598
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 9:49:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 9:55:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?