metuljcek321
|
Aloha, ladies! YESTERDAY: ZOO je bil odličen, otročki prekrasni, sladki, mamice pa 1A d best. Z malo sva uživali, upam, da ponovimo soon & to čim večkrat. Sem pa končno kupila celoletno karto za živalca, tko da bova sedaj tam regularly. Ej, v 15 minutkah sva tam - odlično, ni, da ni. Fotkiceimam doma, jih prilepim zvečer, so fuul lepe. Doma je malo pošibala po sobi, tuširanje, večerja, igra z atijem, koma ob 19.00. Jaz sem pa odšibala na telovadbo - včeraj smo anglisti blesteli, 2 uri v taki top formi, da smo osvojili vse igre - ouje. res škoda, k naslednji teden nimamo Prišla ob destih, po Bandidosu sem se počutila ulala super, tušek, malo crkljanja z možekom, vodoravno. flower, nimam tvojega ZSja Tudi zadnjič je glugluglu enega vrglo neznano kam & mi je mogla še 1x pisat. Umpa, izvrstna novica za tvoj book! Ajme, ajme, meni pa očitno ne bo nikoli uspelo prebrati tistega, kar si poslala - mea kulpa, čist mi je ušlo, ej. Bom pa končno verzijo - stiskano - 2x, I promise. zimska, te obvestimo, of course. gr, Almera, populis, glavne ste - kofi zjutraj + čvekec - blagoooor. Almera, super slikci - obe. džanika, lahko si vzameš anywhere between 4 in 8 ur, ja. Do otrokovega 3. leta starosti.