Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi Jutro!!! fajn je bilo... vreme na naši strani... ... majuska, ste vi bili še dolgo? neee, smo šli pogledat žirafe, kače, slona in račke, ker je ura že veliko kazala, pa še v trgovino sem morala skočit. Smo prišli domov, ujeli 10 minut risank, potlej pa večerja, tuš in spanje kaj naj rečem, populis je zdaj Lovrova najboooljjjša prijateljica ... zakaj, zaradi vrečke smokijev v njenem nahrbtniku... naslednjič jaz smokije častim, ker je več kot polovico naš pojedel... Anja je bila malo slabe volje, ker so jo zobki matrali, drugače je pa uživala med peskom z lopatko. Navita Lara je šibala okoli, ampak se je tudi ona kmalu vsedla v pesek in lopatkala. Aleksander, milo bitjece malo, je na momente iz ležalnika vrgel svojega fotra in ga nagnal med igrala, drugače je pa tudi on užival z lopatko v roki. Naš? ja, no, ja, recimo, da smo domov prinesli za pest peska v plenicah... pst, pa nobenmu povedat, še par obiskov, da si naberemo peska za domači peskovnik evo, že zjutraj si me nasmejala ... ja tko je pri nas, ko je toplo, oči vedno išče kak stol/ ležalnik in funkcionira po liniji najmanjšega odpora Ja, v plenički smo domov pretihotapili kar nekaj kamenčkov