karamela6
|
Ciao bejbe! Spet se po dolgem času javljam, čeprav priznam, da bi se lahko že prej. Sem imela zadnje dni dopoldan, ko je Lovro spal, malo generalnega čiščenja (beri: 1x letno metanje reči stran, ki jih ne uporabljamo zadnje leto). Pospravljala omare in uživala, ko se je kar naenkrat sprostilo kar nekaj prostora na policah. Skratka, trenutno čakam, da bo spet malo lepše vreme, predvsem pa topleje, ker sem večina zimskih cunj že pospravila, sploh pa nase ne spravim nič zimskega, poletno garderobo pa imam fajn fleksibilno. :-) Trebuh kar noče nazaj not :-( Prvič je šlo precej hitreje nazaj dol. Šit no! Nič, pridem še kaj zvečer, zdaj mi še moj tretji "otrok" teži, da hoče ven (pes, da ne bo pomote :-) ) Cvili, pa se mu očitno res mudi, zato šibam. P.s. Za Zoo sem tudi jaz! Sicer če pripeljem oba, bo mal hudo ... bom videla, v najslabšem primeru pridem sama z Lovrotom (če bo meeting čez teden), sicer pa nahecam še dragega, da gre zraven za vikend. Glede na to, da vas ne berem ravno vsak dan, mi lahko ena pošlje zs, ko se zmenite, da bom vedela, kdaj, može? Muchos gracias! Pridne bodte!
|