|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
21.4.2010 18:44:50   
krtkova
spet sm likala kot idiot.user posted image  Pa kolk je še tega nooooo!!! Tu mač cunj mam, da mi ne bi dovolila katera (MM-to mam mal tebe v mislih, k vandraš z mano po trgovinah!!user posted image ), da še kaj kupim!user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
21.4.2010 19:10:18   
bcljka
oj!

preden grem po straneh iskat za nazaj seznamček da ga dopolnem...

Nataša - user posted image user posted image user posted image

tud jst mam tud te ikeine mini predalčke že dolg po predalih in so mi zakon ker maš lahko tko lepo vse sortiran! user posted image user posted image user posted image definitivno priporočam!

danes sm bla pr marjanaj... Tibor je tooooooooooooooooooook luštkan da konc!user posted image pa men se je zdel uibr priden! se je hotu pokazat kakšn frajer je user posted image sm bla tud deležna lekcije previjanja, umivanja in dojenja ... tko da sm totalno navdušena ker je v živo itak 3000x bolš k tist kar vidš v MŠ user posted image zdej še bolj komi čakam junij user posted image mimgrede, marjanaj pa super izgleda, kt da ne bi 14dni nazaj rodila user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
21.4.2010 19:27:53   
bcljka
...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image

...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.   Ime: datum rojstva  Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image      Vid: 24.02.2010       

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                  ???               user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image      Urban: 28.01.2010   

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010    

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010     

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image       Lan: 22.03.2010        

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image       Tija: 26.03.2010          

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image       Tarja: 26.03.2010      

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image      Žak: 02.04.2010      

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image    Tibor: 08.04.2010  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    nax05 (25)              1.user posted image 0.user posted image      Tai: 27.02.2010        

21.04.2010

user posted image   Aglaia (27)                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image   NATAŠA35 (35)       4.user posted image 3.user posted image       Simon: 21.04.2010                                 

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image                                        user posted image

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

02.05.2010
user posted image    živa (32)                   3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    bubolin (25)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

01.06.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image                                     user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                       user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image  

Skupaj nas je 29 user posted image ljubljanskih (na seznamu).

7x user posted image

10_x_ user posted image

12 x user posted image

Aprilčic = 4
Majčic = 7
Junijk = 6
Julijk = 5
Avgustovk = 5
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 21.4.2010 19:29:23 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
21.4.2010 19:28:50   
MaliMišek
Krtkova ti si tooollllkkkkk pridna user posted image . Upam, da je bil tvoj doma in da je videl kaj delaš in kolk je tega user posted image , pa da si mu uspela razložit, kdo je kriv za tvoje kile user posted image . Nič več šopinga, od zdaj naprej se samo še martinčkava na sončku user posted image !

Bcljka
jst sm iz MŠ kar se previjanja in podobnih stvari tiče odnesla samo tolk, da vem da otroku ne natakneš pleničke na glavo user posted image . Jst upam, da v P kaj pokažejo in da bo vse steklo kot mora user posted image .

Sem pojedla še večerjo, zdej sem pa do 12-ih na prisilni dieti user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
21.4.2010 19:29:23   
MaliMišek
Jejjjjjj seznamček!!!!! user posted image Si ga komi najdla, a ne?! user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
21.4.2010 19:30:48   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Jejjjjjj seznamček!!!!! user posted image Si ga komi najdla, a ne?! user posted image

na strani 59!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2406
21.4.2010 20:18:00   
krtkova
MM - hvala, da si opazila, kako pridna sem!!user posted image user posted image  Sej je tud moj na srečo opazil.user posted image  Namenoma likam vsak dan, da ne bi bil na koncu prevelik šok. 

ja, ja, sam še martinčkanje.user posted image  A ti si že vse nabavila? Al ti še kaj manjka?

Bcljka - na žalost te prosim, da meni naslednjič (ne rabiš zdej) na seznamu popraviš starost. Sm se mal postarala vmes...user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
21.4.2010 20:23:40   
anajrim
Ojla!

Sem nazaj in sem super volje!

Sem bila v P in je vse ok, naredili so mi CTG ki je bil za starost 29 t odličen in ni mogel verjet da se lahko že tako lepo vidi...nobenih popadkov...tako da očitno je tole ščipanje malo tako tako... je pa rekel da je to za to starost kar običajen pojav...predpisal mi je Buscopan in magnezijeve tablete...pboje pa naj jemljem samo če bi se vse skupaj ponovilo...skratka vse je super in sem zelo vesela...se je pa vse skupaj umirilo in je mali spet zelo živahen... jeeeeeeeeeeee.

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
21.4.2010 20:33:43   
MaliMišek
Važno je da je tvoj doma opazil....jaz še študiram kam se bom nalepla z likalnikom, da me ja ne bo mogel zgrešit user posted image
Sem se odločila, da po mini dopustu začnem!!!

Mislim, da za oblečt imam kar dovolj, manjka mi edino še ene 10 tetra plenic (jih imam samo 16, pa še to ne vse bele) in pa stvari za nego, aja pa mrežaste gate zame user posted image .

Anjarim user posted image da je vse OK!Še nisi ti na vrsti! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
21.4.2010 20:47:49   
bcljka
aja krtkova, sej res - vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image sm bla preveč v učenju do učeri pa nism opazla user posted image

sicer pa jst sm oprala in zlikala 6 strojev cunj za user posted image prejšn tedn... ampak se mi zdi da te male oblekce je tko uizi zlikat v primerjavi z odraslimi...
še en let nazaj nisem mela niti likalnika doma, zdej mi je pa clo ušeč... res sm bedna! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2410
21.4.2010 20:57:49   
Anonimen
Nax a Taiček pa tolk bruha. Bošček. A te patronažna še vedno obiskuje?

MM patronažna je končala svoje obiske, samo sva zmenjeni, da se ta teden vseeno še slišiva, ker je zadnjič videla kok je ven vrgel in bi rada preverila težo, da ne bom jaz čisto obupana. Jo moram jutri poklicat, ker je bila zgleda danes tukaj, pa sem spala.
Boga si s tem testom. Sploh pa z dieto. Kako si drznejouser posted image

petrca sej ti bo hitro minilo do 3d. Boš videla. Kam pa greš na 3d?

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
nax, a mislš, da bi Tai lahko mel refluks, ko tok poliva (to zato sprašujem, k mam eno frendico s sinom, ki to ima, sicer ni luštno, ampak obstajajo antirefluksni ukrepi, v hudem primeru pa zdravila, sam to po mojem vi niste... Samo za ene otročke je pa čisto normalno, da malo več ven vržejo...Kaj pa pravi zdravnik?

mkbk zdravnik mi vsakič pove, da je za Taia to polivanje normalno, ker je nedonošen in drugače sprejema hrano. Da jo on kao sprejme, sam tist kar je pa preveč pa pol ven vrže. Sej bom zdej po prvomajskih spet zatežila če je to normalno, ker men ni.
Pa super, da je s Filipom bolje. Pa zdej normalno je?

IZVIRNO SPOROČILO: živa
nax, ponavadi mame in zdravniki pravijo, da ni nujno, da veliko (količinsko mislim) poliva, samo zdi se tako velika količina. Ker če zliješ malo mleka po mizi, izgleda cela poplava, količinsko pa ni veliko ...

Ja vem, samo ga je zadnjič P videla in je rekla, da si pa res ni mislila, da tok poliva, da je mislila, da jaz pretiravam oz da pač samo zgleda veliko. Sej prej je tud dost polival, sam zdej pa če spije npr na obrok 100ml, pa ven vrže 40ml, je to velik. No pa sej bomo vidl kaj bo P povedal.

anajrim samo, da je vse ok.

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
ampak se mi zdi da te male oblekce je tko uizi zlikat v primerjavi z odraslimi...
še en let nazaj nisem mela niti likalnika doma, zdej mi je pa clo ušeč... res sm bedna!

bcljka boš pol povedala. Men ej bilo tud prvič tok fino, zdej mi pa niti slučajno ni več

Neposredna povezava do sporočila: 2411
21.4.2010 21:08:43   
Anonimen
Hej.

Niti se mi ne da prevec pisati, samo javljam se, da sem se vedno tukaj. Itak. Tanika, kje si ti? Natasa naju je obe prehitela, tako da zdaj se tebe cakam user posted image
Ziva, a tebi bodo pa ze v ponedeljek naredili CR? Lepo prezivi potem se zadnji vikend. Sasa, kako se ti drzis?

Natasa, cestitke za Simona!! user posted image

Jaz imam danes torej PDP, ampak mi je ctg risal cisto majhne popadke in srcni utrip od male ni zgledal, kot da se pripravlja na porod. Tako, da mi se vedno ostaja upanje na nenadejan odpadek cepa in hiter razpok mehurja in porod tako kot pri marjani user posted image

Zdaj sem pa spet ful zaspana, tako da se javim spet jutri.

Me veseli, da ste vse nosecnice ok in da se otrocki popravljajo. Filip je itak pravi dedec, Tai se bo pa tudi okrepil!!

Krti, defininitivno rabis malo vec plenic. Se kaksno za R, ce bo Barca skoz tako slabo igrala, da si bo solze brisal. user posted image A gre bratec vseeno v Barcelono jutri? Kaj si mu pa narocila? Samo slincke?

Ah, sploh ne vem kaj pisem. Spim zraven racunalnika. Cojka, ti pa tvoj alkohol user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
21.4.2010 21:19:50   
marjanaj
ojla babuške

ne morem verjet, da je danes prvi dan, ko imam malo več energije! Sem vesela, da bi gore premikala user posted image No ja, začela bom s stoli v kuhinji, da bom šla postopoma user posted image Končno lahko hodim pokonci brez večjih bolečin in špikanja med nogami user posted image

bcljka si samo ujela tamauga v dobrem trenutku, sej ni vedno tako priden no... pa res najlepša hvala še enkrat, ker si mi posodila sterilizator. user posted image Upam, da ga ne bom preveč dolgo rabila in da gremo kmalu samo na dojenje. Res si se potrudila, da si mi ga prinesla in to peš v 4. nadstropje user posted image

likanje pa tudi meni bolj sucks. Da ne rečem, kako so bogi šele naši možovi, ko smo me bolj onemogle. Moj trenutno skoraj vsak dan pere in lika. user posted image No ja, kmalu mene čaka vse to... user posted image

nax a Tai je pa polivati začel? Ko sem jaz spraševala če je to full ****, so vsi rekli, da pač to ni panike, ker bi mali veliko jedli, ampak želodček je pač premajhen, in gre vse kar je odveč enostavno ven...

MM mrežaste gate so pa zakon user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
21.4.2010 21:20:19   
bcljka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
ampak se mi zdi da te male oblekce je tko uizi zlikat v primerjavi z odraslimi...
še en let nazaj nisem mela niti likalnika doma, zdej mi je pa clo ušeč... res sm bedna!

bcljka boš pol povedala. Men ej bilo tud prvič tok fino, zdej mi pa niti slučajno ni več

ok! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
21.4.2010 21:21:42   
marjanaj
Aglaia alkohol?! bad mama user posted image jest bi tut! bom pa pridno molila za tvoj čep in mehur!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
21.4.2010 21:24:11   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Krti, defininitivno rabis malo vec plenic. Se kaksno za R, ce bo Barca skoz tako slabo igrala, da si bo solze brisal. user posted image A gre bratec vseeno v Barcelono jutri? Kaj si mu pa narocila? Samo slincke?

Ja, brat gre jutri. Slinčkov nism naročila, ker so mi pravzaprav bedni. Sva zmenjena, da me pokliče, ko bo v trgovini in mi pove, kaj sploh imajo in potem jaz naročim. A maš ti kakšno posebno željo (flaška, slinček, pižama, majca, kuli, lizika, dres za M., obesek za ključe,...)???

Za včerajšnjo igro Barce sm bla pa jst po mojem bl živčna, kot R. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
21.4.2010 21:24:28   
bcljka
marjanaj ni panike... sicer sm ga pa itak skor k sosedom v tretji štuk nesla user posted image dobr da si odprla vrata k bi res tam spodi zvonila user posted image drgač pa, sej sm rekla... do junija ga maš komot... upam da je prestal prvo steriliziranje in da ga ni raznesl user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
21.4.2010 21:25:31   
krtkova
sej res, mrežaste gate rabim!! Papirne menda niso OK.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa Vir 80 al kok že, tudi!!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
21.4.2010 21:26:37   
MaliMišek
user posted image marjanaj lepo da si se oglasila, sem vesela da si bolje! Gate so pa zakon...bom vzela tak seksi model user posted image .

Nax
a ima Tai zaradi tega ker je nedonošenček kaj več kontrol pri pediatru?

Aglaia še kar vztrajaš 2in1 user posted image . Od česa si pa tako utrujena?Premalo počivaš?

Krtkova a ti pa spet peglaš?

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
21.4.2010 21:35:06   
Anonimen
marjanjaj Tai je že prej velik polical, sam zdej 2 dni pa prov ful velik. Sej če gre s težo gor, je vse ok. Upam, da gre. Bom vidla če jutr pride P.
No vidiš, si že na nogah. Vsak dan boš boljša. No ja pa tudi slabšauser posted image

MM Tai ima isto ima kontrol kot ostali, na en mesec.
Ja k da imaš pri gatah ful izbireuser posted image Čist preveč so seksiuser posted image

Aglaia kdaj imaš pol naslednji ctg?

bcljka veš kaj sem te hotla vprašat. Sem videla zadnjič fotke na fb, pa mi ni jasno kaj je fora z roza in modrim pusjkomuser posted image user posted image user posted image al kaj že maš goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2420
21.4.2010 21:39:35   
MaliMišek

Ja k da imaš pri gatah ful izbireuser posted image Čist preveč so seksiuser posted image

Ja tolk so seksi, da si bom še modrc za zraven nardila user posted image . Mi je Majček razložila kako se to nardi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
21.4.2010 21:42:56   
Anonimen

Ja tolk so seksi, da si bom še modrc za zraven nardila user posted image . Mi je Majček razložila kako se to nardi user posted image .

A da boš mela kompletuser posted image Boš hot mamauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2422
21.4.2010 21:43:30   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

sej res, mrežaste gate rabim!! Papirne menda niso OK.user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa Vir 80 al kok že, tudi!!user posted image

z jezika si mi vzela...

Drgač pa, ja logično da bo Ema oreng babnica taka teb paše....user posted image

Marjanaj fajn, da si nazaj med nosečkami (hec), ampak, fajn je pa vseeno!!!user posted image

nax ja, filip boljše je danes in predvsem pije...bom zdle čakala, če ma namen kaj skozlat, hope not!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
21.4.2010 21:43:38   
krtkova

Krtkova a ti pa spet peglaš?

user posted image  mi je tko dolgčas, da sm res še eno rundo speglala. Moj gleda jasno fuzbal, jst sm pa kr neki nervozna in nism mogla sedeti. Sm ugotovila, da mam spodnjih bodijev miljon, za zgoraj pa mal manj - al je pa še v pranju,  kaj pa vem. Pa da mam enih kric za umivanje otroka in mini-ikea-brisačk miljon. Tko, mal neorganizirana delujem.user posted image user posted image

Aglaia pa spi še namesto mene očitno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
21.4.2010 21:44:38   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Drgač pa, ja logično da bo Ema oreng babnica taka teb paše....user posted image

mkbk - jst drgač, kadar nism noseča, nism tok debela veš.user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?