Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 9:17:58
|
|
|
|
Masha_M
|
Čestitke Nataši in veliko sreče malemu Simonu!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 9:21:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 9:28:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Vidim, da smo vse bolj slabo spale. Jaz sem tud čist fertik. cojka to so pa grozne sanje. Jaz sem tud parkrat v nosečnosti sanjala, da me je moj prevaral in ko sem se zbudila, mi ni bilo nič jasno. Niso prijetne take sanje. Jaz ne vem kaj je z mojim otrokom. že prej je ful polival, ampak zdej pa tok, da sploh ne vem več kaj nej naredim. Mi piji in se umakne in hop gre 10 ml takoj ven, pije naprej in spet vse ven. Vse kar spije mi tud pobruha. Sej mi skoz govorijo, da ker je nedonošen pač en sprejme tok hrane in kar je preveč jo da ven. Ok sej štekam, sam tok k pa zdej Včer sem za čist vsak obrok porabila 2 plenici k mi je tok ven metal. Pa še pol po obroku mi ene 2 uri ven meče krtkova jaz sem imela 30 plenic, pa mi jih je bilo premalo in sem jih šla kupit še 10. Pa jih bom šla verjetno še. Je pa res, da jaz široko povijam in da mi tamal ful poliva, zato jih tud tok porabim. Jaz največ uporabljam kar bele, pisane imam bolj za tako, za ven, za sončka,...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 9:29:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja še to. Nataša čestitke Pa veliko cartanja ti želim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 9:33:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 9:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka se mi zdi, da zdele v dveh dneh ni sploh nič v njem ostalo Ne vem kaj mu je. Upam, da bo kmalu bolje, ker niti slučajno ne želim, da mi bo pa zdej hujšal. Ja sej veš psihoti grejo skupi
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 9:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Drugače pa sem danes bratu posodila avto in sem privazana na dom Ti tale je pa kruta zate, a ne, da moraš it doma
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 9:43:25
|
|
|
|
tanika1
|
Nataša iskrene čestitke!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 9:46:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 9:51:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ja, psihoti pa skupaj pašejo Imaš prav A potem misliš, da me ne bo pusti, tako kot v sanjah A veš, da si ne bo drznil pustit ok lušne bajsike Upam, da v petek že planiraš izlet do P. Al kam bi ti spet šla?
< Sporočilo je popravil nax05 -- 21.4.2010 9:52:03 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 9:56:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 10:08:17
|
|
|
|
petrca2507
|
masha...jst sm imela ponoč zelo podobne težave. Sem se že ustrašla, da je kaj drugega narobe, da sem zbolela, pa je k sreči vse OK. Samo mal spanca mi manjka. cojka...upam, da se nočne more zaključijo. Meni se je samo 1x sanjalo, da se je moj odločil, da uradno ne bova več par, ampak bova vseeno živela skupaj. 2x se mi je pa sanjalo, da sem imela pregled in UZ, pa bolj ko nisem hotla vedet, kaj nosim, bolj so se mi drli in smejali, da je fantek. nax...veliko sreče s Taičkom in upam, da se polivanje kmalu umiri. nataša...čestitke za Simona
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 10:09:23
|
|
|
|
sasa1975
|
JUTRO, Nataša cestitke, no dajno Aglaja lepo po vrsti,kot so hiše v Trsti :-) tudi meni je pasalo da smo se včeraj še malo videle, ker naslednjič bom verjetno sele čez 1.mesec z vami kofetkala.... lep dan vsem skupaj naužite se sončka,ker jutri bo bolj slabo vreme... p.s. spet me tolk mravljinčijo prsti da komaj tipkam pa otečene imam imam filing da mi jih bo razneslo
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 10:14:48
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro!! Sem sicer ob 7h že obešala perilo, a sm šla nazaj spat. Zaspala namreč nisem do 2h, pol sm pa vzela pol tableta za spanje i po 100 letih spala kot ubita. Cojka, če boš šla v Ikeo bi jst nujno prosim neki rabila; od Komplementa une pletene košarce, ki jih daš v predale omar: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90050590 Hvala!! Nič, počas se bom zbrala, uredila za zdravnika in jo mahnila proti mestu. Nekje na poti kupila hrano in pijačo, ker bom doooolgo tam.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 10:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka kaj se ti hecaš z Ikeo? Pa kaj ti hočeš v Avstriji rodit al kaj? Me prov zanima kaj imaš za kupit. In verjamem, da se tvoj sam za glavo drži. Moj ne bi sam sebe držu za glavo, ampak bi še mene, če bi take nore ven metala To se mu ziher maščuješ, da te more pelat, ker gre v petek na dirko.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:00:02
|
|
|
|
MaliMišek
|
Hojla srakice! Vidim, da ste tudi ve bolj slabo spale. Tudi jaz sem imela pestro noč, poleg tega pa sem morala ustat še ob zeeellloooo nehumani uri . Ne morem verjet kako se lahko hitro odvadiš jutranjega ustajanja, me zanima kako bo ko se bo tamauček zbujal 5x na noč . Se že vidim kakašna koma bom . No v glavnem jutri moram ponovit vajo na polikliniki, danes so se odločili za 50g test in ker ni bil v dovoljenih mejah, moram jutri spet tja na 100 g testiranje. Si pa ne predstavljam kako bom to zdržala, ker sem danes tam skoraj padla skupaj, pa sem bila brez hrane samo do devetih . Upam, da bo imel jutri moj že dopust, da me bo lahko lovil po hodniku, če slučajno zlezem skup . Cojka drž psti, da bo jutri vse OK, da se mi res ne bo treba odpovedat sladkišem, pa vsej ostali nezdravi hrani tud. Še dobr, da sem šla na testiranje šele danes in mi niso vzeli včerišnjega veselja do horsa . Na morje greva v petek, ampak če bi bilo odvisno od sester v laboratoriju, pač ne bi šla. So mi hotle dat datum v petek . Sem se mogla kar malo spizdit, da me bodo zdaj vzele jutr in me postavle na realna tla . Itak da bo padla dieta . Nax a Taiček pa tolk bruha. Bošček. A te patronažna še vedno obiskuje? Krtkova da si se naspala. Obiskat te pa danes ne pridem, ker sem že doma. Ampak sem ti pa mal fouš, ker boš ti danes tam taborila s hrano, jaz pa jutri z limono . Mkbk kako je s Filipom? Ste bili pri zdravniku?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:06:41
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Obiskat te pa danes ne pridem, ker sem že doma. Ampak sem ti pa mal fouš, ker boš ti danes tam taborila s hrano, jaz pa jutri z limono . še zadnja pozitivna zadeva današnjega čakanja je odpadla!! Sem se zjutraj stehtala in bom tudi jaz v čakalnico vzela samo jabolko in vodo. Grozljivo sem se namreč zredila!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:11:38
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Obiskat te pa danes ne pridem, ker sem že doma. Ampak sem ti pa mal fouš, ker boš ti danes tam taborila s hrano, jaz pa jutri z limono . še zadnja pozitivna zadeva današnjega čakanja je odpadla!! Sem se zjutraj stehtala in bom tudi jaz v čakalnico vzela samo jabolko in vodo. Grozljivo sem se namreč zredila!!! Žal!Sem se tudi jaz veselila, da te bom danes videla, pa četudi v čakalnici . Na tehtnico sem se pa odločila, da iz principa ne grem . A veš kako se jaz tolažim....da je itak vse voda , ki bo po porodu izhlapela . Pri tebi je sigurno isto!!!
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 21.4.2010 11:12:13 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:13:56
|
|
|
|
krtkova
|
MM - ti si prava prijateljica!! Sm si dala včeri nos. pas čez spodnje gatke in sm ga jasno stisnila in se je nad njim nabral prov en orenk šlauh špeha!! Sm hitr navlekla še hlače gor, preden me moj vidi!!!! Sej ne da sm ravnokar en košček (OK, res zelo majhen) jagodne torte zmazala.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:18:53
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sej ne da sm ravnokar en košček (OK, res zelo majhen) jagodne torte zmazala. To se šteje pod sadje . Jagode pa to ! Mene je pa danes skoraj kap, ko sem videla svoj podbradek , matr majo čudne luči na polikliniki , domače ogledalo namreč ne kaže podbradka, je pa res da je svetloba bolj slaba .
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 21.4.2010 11:19:10 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:22:10
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla! Punce jaz pa danes nisem ok... ponoči sem zelo slabo spala...me pa spodnji del trebuha ščipa in mi je G svetovala naj se grem v P pokazat... tako da okoli enih grem v P se pokazat če je vse ok če niso slučajno že kakšni popadki!!! Grrrrrrrrrrrrrr...še to
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:22:34
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Mene je pa danes skoraj kap, ko sem videla svoj podbradek , matr majo čudne luči na polikliniki , . jst si moram pa nujno nov fotoaparat kupit. Ful čudne slike dela.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:23:07
|
|
|
|
krtkova
|
anajrim - drži se!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:26:02
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Mene je pa danes skoraj kap, ko sem videla svoj podbradek , matr majo čudne luči na polikliniki , . jst si moram pa nujno nov fotoaparat kupit. Ful čudne slike dela. Krtkova , važn da se midve razumeva in podpirava ! Anjarim kdaj imaš pa ti rok? Upam, da bo vse OK!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:29:36
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova , važn da se midve razumeva in podpirava ! Ja, ker mene res noben drug ne razume. zdej pa grem na avanturo čakanja pri zdravniku........
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?