Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:34:45
|
|
|
|
anajrim
|
MM - rok imam 8.7.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:36:37
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Anjarim kdaj imaš pa ti rok? Upam, da bo vse OK! Se mi zdi, da je julijka. Jst sm podbradek opazila na parih slikah s fotosešna prejšn teden. Men so pa 3D prestavl iz 29.5. na 6.5. So se odločil, da bodo imel naslednji teden zaprt. Zdej bo treba pa še 1 teden dlje čakat.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:38:01
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim MM - rok imam 8.7. Držim pesti, da tvoje ščipanje niso popadaki!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:39:12
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Men so pa 3D prestavl iz 29.5. na 6.5. So se odločil, da bodo imel naslednji teden zaprt. Zdej bo treba pa še 1 teden dlje čakat. Si verjetno mislila 29.4., a ne . Sej bo hitro minilo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:42:57
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Si verjetno mislila 29.4., a ne . Sej bo hitro minilo. Ja...29.4. je bil mišljen. Sm bla že tko vesela, ker sm na dopustu in se mi ne bo nič mudilo.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 11:45:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 11:59:38
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka krtkova in MM - jaz vaju čist razumem MM - joj, še enkrat na ta test. Ojoj. Pa brez hrane do takrat Drži se. Pa držim pesti, da ne bo padla dieta in da boš lahko še bolj uživala na morju. Mene itak najbolj skrbi ta del, da bom od 19h danes, pa do 12h jutri brez hrane . Ziher bom ful lačna in mi bo že od tega slabo . IZVIRNO SPOROČILO: cojka Pa mogoče bi še v Toysa zavila . Ma, sej si hitro v Sloveniji. Ne da se mi doma čepet. Ja, moj bo čist siv ratal zarad mene Ti si pa res faca . Da ne boš, kot ti je že napisala nax, res izven Slovenije rodila . A ti tole mal svojga kaznuješ, ker gre dirkat ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 12:05:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 12:46:12
|
|
|
|
MaliMišek
|
Cojka mi je moj ravno sporočil, da si je že za jutri zrihtal dopust in gre z mano na polikliniko . Še dobro, me bo vsaj kdo tam lovil, če bom skup lezla in mi delal družbo. Joj kolk je zlat . No, a si predstavljaš, meni, največji požeruhunji, rečejo da 17 ur ne smem jest . Še dobro, da bom nekaj od teh ur prespala . Kar se tiče pa čakanja doma, te pa popolnoma razumem! V trgovinah se boš vsaj zamotla .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 13:00:15
|
|
|
|
živa
|
cojka, jaz bi tudi pletene košare za mičkene stvari; ti lahko sporočim, katere in koliko? Pa jih pridem potem iskat pred ponedeljkom . Včeraj je bilo luštno ; pa saj bo tudi, ko se bomo dobivale z dojenčki . Nataša35, za Simona. Lepo se crkljajte . Je imela navsezadnje ginekologinja na morfologiji (ali ne vem katerem UZ že) žal vseeno prav, ne ? MM, bom mislila nate jutri . Ni nujno, da bo 100g test pozitiven, takrat pri meni so se nekatere nosečke tudi zmazale . Si pa res za vsak slučaj danes še privošči kaj, kar res rada ješ . Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 21.4.2010 13:01:51 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 14:26:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 14:57:19
|
|
|
|
mkbk
|
MM - držim pesti za to da se boš lahko še mal sladkala no!!!! Sporoči! cojka - pa ti si živ norc, a pa ti ni nč muka v avtu...sam sej vem, v ikeo it je ena od ta lušnih stvari, Aja, a lahko še vprašam kakšne košarice so to za sortiranje, ko jih vse imate? Saj jst je ne bi naročila od tebe, ker bom šla še sama v Ikeo, upam, pa ziher bojo moji šli (Sestrca namreč študira v nemčiji in zdaj ni mogla it nazaj, ker je bil še zaprt zračni prostor...) - samo če mi ena napiše kje si jih na netu ogledam, k res nimam pojma o čem ve to... More - pismo tele more so cel hudič, jst se včasih zbudim vsa v hlipanju in solzah... Petrca - vem kok bedno, k ti nekaj prestavijo, ko se ful veseliš..., sej bo prišlo anajrim - upam, da je vse ok Nataša - bravo, pa je mimo! Jst sm dans peljala Filipa najprej v ZD, kjer je bla ena nadomestna in je rekla, da tole že predolgo traja in naj gremo kr na infekcijsko, tam so nas pa HB poslali domov, da je mali vredu živahen, hidriran, itd. No tko. Z mojim pa sva še vedno spičena, ker mi je reku, no a si vidla, kao jst paničarka, pa to...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 15:11:29
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk samo če mi ena napiše kje si jih na netu ogledam, k res nimam pojma o čem ve to... Tale link je eno stran nazaj krtkova prilepila: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90050590 Moja mami je kupila take košarice in tiste večje (črne in temno modre) za v omaro. Jst bom to kupovala naslednji mesec, ko grem v "veliki" šoping. MM...danes si privošči maximalno, da ti v primeru diete ne bo žal. Ti pa nič ne privoščim stradanja. Sama sem samo 2x dala to čez in ni bilo prijetno. Pa še to je šlo za preglede zaradi zastrupitve ledvic. Od 22h do 15h nisem smela jest, lahko sem pa veliiiik pila. In na koncu me je že tko lulat tiščal, da sem mogla odtočit par urc pred pregledom. Pol so me pa tm pred balon posadil in sem mogla vse nadoknadit. Joj...kako je bilo prijetno delat UZ na polni mehur.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 15:39:21
|
|
|
|
mkbk
|
hvala petrca!!! ej, kok maš pa še to do konca službe??? nax, a mislš, da bi Tai lahko mel refluks, ko tok poliva (to zato sprašujem, k mam eno frendico s sinom, ki to ima, sicer ni luštno, ampak obstajajo antirefluksni ukrepi, v hudem primeru pa zdravila, sam to po mojem vi niste... Samo za ene otročke je pa čisto normalno, da malo več ven vržejo...Kaj pa pravi zdravnik?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 16:01:08
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk hvala petrca!!! ej, kok maš pa še to do konca službe??? 7.5. je moj zadnji delovni dan Naslednji teden sem od ponedeljka do petka na dopustu, ker moram višek ur izkoristit, v zadnjem tednu bom pa tud prej hodila domov.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 16:06:28
|
|
|
|
živa
|
nax, ponavadi mame in zdravniki pravijo, da ni nujno, da veliko (količinsko mislim) poliva, samo zdi se tako velika količina. Ker če zliješ malo mleka po mizi, izgleda cela poplava, količinsko pa ni veliko ... Lp, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 16:28:21
|
|
|
|
krtkova
|
Jst sm že nazaj!!! Rekord sm dons podrla, sem bila vse skupaj tam samo 4 ure in to Z ultrazvokom!!!!! Ema je menda zelo velika (kot da tega še ne vem), ni mi hotel povedati koliko večja, a če sm ga prov razumela kr za ena 2 tedna, a nism 100%. Je pa rekel, da naj me nič ne skrbi, da je vse še vedno OK. In zdej vsi veste, zakaj sm se tok zredila in zakaj mam tak trebuh!!!!!! Sam še mojmu dopovem to!!!! Zarad težav s sinfizo naj bi lažje rodila, a ker je Ema velika, se po mojem kr izniči to in bm trpela kot žival. Še dobr, da nism kupovala kakšnih manjših številk oblekic!! ha ha Cojka - jst ti čist zaupam, ker vidim, da veš, kaj si želim iz Ikee - da bom posortirala kapce, nogavičke... točno tko kot ti. Torej, če boš res šla, se priporočam za to kar maš ti. HVALA!! MM - sem se hotela že jaz javit, da te spremljam jutri, če tvoj ne bi imel časa. Da ti vrnem uslugo, v primeru, da bi tokrat TI skup padla. Resno. Sem pa ravnokar pojedla en burek in jogurt. To bo moje današnje kosilo (sam mogoče še en griz jagodne torte ).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 16:43:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 16:47:37
|
|
|
|
Masha_M
|
cojka: Hehe, bom razmislila o tem, da jim naložim en lažni PDP. :) Drugače pa en masovni SMS, da na njihovo žalost nisem telefonska centrala, da bom pošiljala 100 smsov na dan in prevzemala 50 klicev, ker bodo itak izvedeli, ko bo kaj za izvedet. V kufr pa tebe po moje še spraviva, bauhija pa že ne več. Saj bi rekla, da se boš morala zadovoljiti s fotkami, a imam na sumu da ne boš več 2in1 ko se vrneva in boš imela mnogo pomembnejše stvari takrat za počet. nax: Držim pesti, da boste kmalu malo več mleka obdržali v želodčku! petrca: Jaz se tudi počutim, ko da bi me hotelo nekaj zagrabit. Me par ur boli grlo, potem je pa spet vse v redu. Trikrat pokašljam, potem pa cel dan nič več. Kdo bi to štekal. Drugače so pa nočne more očitno kar naša stalnica. Meni se sicer ne pojavljajo v zvezi z dragim, ampak s tamalim, da je kaj narobe, da je umrl itd. In potem se zjutraj ali sredi noči zbudim čisto šokirana in panična. Čeprav... zdaj imam že nekaj časa mir. Hitro trkam na les... knock, knock!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 16:48:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 16:50:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 16:55:01
|
|
|
|
krtkova
|
Cojka - sm ga vprašala kolk veliko glavo ima, pa mi ni hotel povedati. Po mojem zato ne, da me ne bi že zdej prestrašu!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2010 16:57:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 17:00:55
|
|
|
|
MaliMišek
|
Hvala vsem, ki boste jutri mislile name. Sej vem, da kompliciram, ampak meni je res nehumano bit toliko časa brez hrane . Mi je vedno potem slabo . Krtkova ti se me pa ganila do solz. Res zelo lepo od tebe, čeprav se mi ne rabiš NIKOLI oddolžit za moje takratno druženje s tabo!!! Si pa res kar hitro uštimala tale tvoj pregled . Sem vesela da je Ema OK . Mkbk no samo da je Filip uredu. Sej se bo kmalu tudi poredil nazaj. Boš videla! Ravno sem pojedla kosilo, se za sladico nabasala še s sladoledom, zdej sem si pa naštimala budilko, da ne pozabim ob pol sedmih na večerjo . Si bom kot hrček napolnila tudi stranske žepke .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 21.4.2010 17:08:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Si se nama z aglaio pridružila v klubu velikih otrok. A ima tudi veliko glavo Upam, da ne. Pa ne govor okoli, da ti je rekel, da Evita v rasti prehiteva 2 tedna, ker te lahko že naslednji teden začnejo morit Me prav zanima koliko je res na tem, da imate velike otroke. Meni je moja G napovedala da bom rodila po njenem 5 kilskega otroka, na pregledu v porodnišnici, so mi pa rekli, da je tamauček čist normalen. Zdej pa ne vem komu naj verjamem....mogoče moji ginekologinji, ker potem pomeni, da ves ta višek kil ni moj ampak od tamalega . Ja, ja Krtkova mi je kr všeč tvoje razmišljanje, ne vem zakaj se nisem že prej spomnila tega.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?